Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Oom op bezoek - 15813 keer gelezen
Omdat mijn vriend een oude straf moest uitzitten ging ik af en toe naar zijn flat om alles een beetje af te stoffen en om te kijken voor de post. Ik was net klaar met stofzuigen toen zijn oom, die door omstandigheden tijdelijk beneden in de bergruimte zijn spullen had opgeslagen, belde om te vragen of hij die dag even langs kon komen om te douchen en wat kleding in de wasmachine kon doen. Ik had die dag verder toch geen andere plannen dus zij dat hij wel kon komen.
In de middag kwam hij zoals afgesproken langs en na dat we even wat hadden gedronken begon hij alvast wat kleding in de machine te doen en zijn spullen klaar te leggen om te gaan douchen. Hij had zijn kleding alvast uit getrokken en die op de wasmachine gelegd zodat hij alleen nog in zijn onderbroek liep. Eigenlijk zonder er zelf bij na te denken bekeek ik zijn redelijk goed gebouwde lichaam en kon duidelijk zijn zo te zien best wel grote paal in zijn slip zien zitten. Hij ging naar de douche en legde zijn slip bij zijn andere kleding.
Terwijl hij aan het douchen was deed ik die ook in de wasmachine en drukte die aan. Na een tijdje hoorde ik dat hij klaar was en hij riep vanuit de douche of ik een handdoek voor hem had, want die was hij vergeten te pakken. Ik liep naar de douche en klopte op de deur waarna hij die opende om de handdoek aan te pakken. Doordat de deur iets te ver open ging stond hij dus helemaal naakt voor mij en had gelijk mijn ogen op zijn grote lul gericht. Hij begon zich af te drogen en ik bleef gewoon staan te kijken. Toen hij opeens stopte en mij vragend aan keek en lachend vroeg of ik nog nooit iemand zichzelf heb zien afdrogen. Waarop ik met een rood aangelopen hoofd zacht antwoord gaf en zei natuurlijk van wel en een schuchter lachje tevoorschijn kwam. En toen zo uit het niets en totaal zonder schaamte erachteraan zei maar niet met zo een gigantische paal. Waarop hij een stap in mijn richting deed en zei “vind je dat echt?” en hij pakte mijn hand vast die hij toen richting zijn pik stuurde.
Als je wil mag je hem ook wel even aanraken hoor zij hij lachend. Een beetje aarzelend pakte ik zijn lul in mijn hand en voelde hoe die langzaam nog groter en harder werd. Ik begon hem zacht te strelen en voelde hoe mijn kutje nat begon te worden. Ik ging wat dichter bij staan en hij kuste mij op mijn mond die ik iets opende en onze tongen elkaar vonden. Hij deed mijn shirtje omhoog en ik voelde zijn hand op mijn borsten die hij zachtjes begon te strelen waardoor mijn tepels als twee harde knoppen vooruit gingen staan. Ik werd steeds geiler en mijn kutje was ondertussen kletsnat geworden en verlangde naar die gigantische dikke paal van hem. Ik ging voor hem op mijn knieën zitten en likte over zijn paarse glimmende eikel, en draaide er met mijn tong een paar keer langs, waarna ik die kolossale staaf tussen mijn lippen nam en hij mijn hoofd vast pakte en verder duwde, zodat mijn mond gevuld werd met die heerlijke mega lul. Ik voelde hem steeds verder naar binnen glijden en begon zijn kale zak te kneden. Zijn pik gleed steeds dieper in mijn keeltje en moest bijna kokhalzen, toen hij stopte en mij omhoog hielp.
Hij trok mijn shirt uit en tilde mij op, toen droeg hij mij in zijn armen richting de slaapkamer en legde mij op het bed. Daar begon hij mijn broek los te knopen en uit te trekken. Mijn slipje was ondertussen drijfnat geworden en hij rolde die naar beneden zodat hij mijn kale natte gleufje kon bekijken. Ik deed mijn benen verder uit elkaar en hij likte met zijn tong langs mijn lipjes. Toen hij die iets uit elkaar deed begon hij met het puntje van zijn tong te draaien en telkens als hij mijn klit raakte ging er een rilling door mij heen en begon zacht te kreunen en duwde mij iets omhoog. Zodat zijn tong in mijn neuk gaatje ging, oooh jaaa wat lekker dieper ooooh neuk mij met je tong aaaah riep ik tegen hem. Hij duwde zijn vinger erbij en ik voelde die daarna voorzichtig en langzaam in mijn kontje glijden aaaaah jaaaa ga door. Ik had dat nog nooit geprobeerd omdat ik dacht dat het heel pijnlijk was, maar hij deed heel voorzichtig en ik voelde een totaal geen pijn. Oooooh wat lekker, dieper aaaaah!
Hij duwde toen nog een vinger naar binnen en bleef mijn kutje ook met zijn tong neuken. Ik hield het niet meer en kronkelde en smeekte om meer. Aaaaaaah jaaaa en kwam hevig schokkend klaar…Ooooooh neuk mij, alsjeblieft, ik wil die dikke paal van jou, kom neuk mij, kermde ik nog steeds na trillend. Daar hoefde ik niet lang op te wachten, hij draaide mij om en ik voelde zijn pik in mijn kutje glijden. Ooooh jaaaa, neuk mij diep aaaaaaah, wat een zalige pik heb jij. Hij duwde hem steeds dieper en begon te stoten. Mmmmmmm harder dieper, riep ik en voelde hoe hij mijn neuk gaatje helemaal vulde, zijn ballen kletsen tegen mijn lichaam en ik genoot van elke stoot. Z
onder dat hij zijn paal uit mijn kut haalde, draaide hij mij om en ging liggen zodat ik boven op hem kwam te zitten. Hij pakte mijn borsten en ik begon als een wilde op die gigantisch grote pik te rijden, zodat hij tot aan zijn ballen mijn gaatje vulde. Ik voelde dat ik weer klaar ging komen en kermde van genot. Hij duwde mij van zijn pik en ging achter mij staan, zodat ik half op bed lag met mijn kontje omhoog. Hij deed mijn billen uit elkaar en duwde langzaam zijn lul in mijn kontje. Ik voelde eerst een beetje pijn maar dat verdween al snel en maakte plaats voor een intens gevoel wat ik nog nooit eerder beleefd had. Hij wisselde om beurten tussen mijn kut en dan weer in mijn kontje en ik voelde dat zijn pik dikker werd. Hij duwde hem diep in mijn kutje en ik voelde hoe hij zijn warme zaad in mij spoot. Hij haalde hem nog steeds spuitend uit mijn druipende kut en drukte hem in mijn kontje die nu ook gevuld werd met zijn zaad, waarop ik gillend klaarkwam en mij omdraaide en zijn kloppende pik in mijn mond nam waar nog een paar dikke stralen warme sperma uitkwam, die ik gulzig doorslikte. Ik bleef zijn zalige paal als een lolly aflikken. We zijn daarna nog lang doorgegaan en hebben fantastisch geil genoten….

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners