Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op bezoek bij mijn ma - 27911 keer gelezen
Sinds mijn ma gescheiden was woonde zij in het zuiden van Frankrijk, in een kleine villa, met zicht op een groot meer. Regelmatig nodigde zij vrienden en vriendinnen uit voor een weekje vakantie. Ikzelf woonde en werkte in België, en ging ook regelmatig eens op bezoek naar Frankrijk, als mijn werk het toeliet.

Ik had nu een paar dagen vrij, en besloot om nog eens af te reizen naar mijn ma. Ik wist dat ik niet alleen zou zijn, omdat zij nu ook enkle vrienden te gast had. Daar aangekomen maakte ik kennis met Tom, een stuise kerel van mijn leeftijd, die ook af en toe eens op bezoek kwam. Voor mij was het de eerste keer dat ik hem zag. Ook Ingrid was er, maar die had ik meer gezien, en was een goeie vriendin van mijn ma. Het liep al tegen de avond toen wij allen samen aan tafel zaten te avondmalen, om verder kennis te maken met elkaar.
Mij ma had drie slaapkamers in het huis, en daarom vroeg ze of ik samen met Tom in één kamer wilde slapen. Zij en Ingrid zou elk een eigen kamer hebben dan. Geen van beiden maakte er een probleem van, dus dit was oplelost.

Toen de avond zover gevorderd was dat het tijd werd om ons bed op te zoeken na een vermoeiende dag trok ik en Tom mij terug op onze kamer. Aarzelend vroeg zei hij mij dat hij gewoonlijk naakt slaapt, en of ik er een probleem inzag. Absoluut niet verzekerde ik hem, doe maar zoals je gewoon bent. Hij begon zich onmiddelijk uit te kleden. Ik had eigenlijk mijn pyama bij, maar ik besloot niet flauw te doen, en ook maar naakt te slapen. Toen Tom geheel naakt naast het bed stond, moest ik toch wel even kijken. Hij had een lange stevige lul, die makkelijk 15 cm lang was, en omlaag tussen zijn benen bij elke beweging over en weer bengelde. Waar zijn lul begon, op zijn onderbuik woekerde een stevig oerwoud van een pekzwarte haarbos, die bijna tot aan zijn navel reikte. Voor de rest was zijn buik spekglad, gespierd, en mooi gebruind. Hij zag mij kijken, en glimlachte. Kijken mag...en aanraken ook ! Ik kreeg een blos, toen hij ook naar mijn naakte lichaam keek, met mijn heel wat kleinere lul, en bovendien helemaal kaal geschoren. Zonder nog een woord te zeggen kropen wij elk langs een kant in bed onder de dekens. Slaapwel !Midden van de nacht werd ik wakker door een een zacht gekreun. De geluiden kwamen uit de kamer naast de onze, de kamer waar mijn moeder sliep. Ik hoorde twee verschillende geluiden nu, en het drong tot mij door dat ons ma met Ingrid aan een stevige vrijpartij bezig waren. Mijn slaapgezel naast mij sliep stevig door op zijn rug, met zijn handen omhoog naast zijn kussen. Ik herinderde mij iets van "aanraken", en ik besloot toch eens op verkenning te gaan. Ik legde mijn hand voorzichtig op zijn platte buik, en langzaam schoof ik naar beneden. Geen reactie. Nog verder zakkend kwam ik bij zijn schaamhaar. Mens wat was dit groot. Ik woelde met mijn vingers door de stevige krullebos, en kon als het ware de haartjes rond mijn vingers draaien. Nu ging er een lichte trilling door het lichaam. Ik zakte nog verder, en vond uiteidenlijk zijn lul, die zich slap tegen zijn bil had aangevleid. Ik greep hem vast met volle hand, en kon er bijna niet rond. De voelde nu de ademhaling van Tom op en neer gaan, en vreesde dat hij elk moment zou wakker worden. Toch deed ik verder, en richtte zijn lul nu op, die ik zeer langzaam voelde zwellen. Plots hoorde ik Tom kreunen, en wat ik vreesde werd waar, hij werd wakker. Ik liet hem los, afwachtend wat ging gebeuren maar hij zei asjeblief doet voort met wat je zinnens was. Ik nam zijn lul weer vast, die inmiddels behoorlijk was gegroeid. Tom deed het nachtlampje aan, en nu kon ik pas echt goed de omvang van zijn paal zien. Keistijf was hij nu, bijna 20 cm lang, en in omvang te vergelijken met een stevige komkommer.

Ik nam hem stevig beet, en tewijl Tom lag te genieten trok ik zijn voorhuid achteruit. Een enorme kop kwam te voorschijn. Glimmend in het schijnsel van het nachtlampje keek ik er versteld naar. Zo een grote heb ik zelden gezien. Ik begon nu langzaam op en neer te bewegen, zijn kop bedekkend, dan weer te voorschijn halend met diepe halen aan zijn voorhuid. Ik kon aan de verleiding niet weerstaan, en bracht mijn mond naar zijn lul. Terwijl ik nu stevig op en neer bewoog met mijn hand, bespeelde ik met mijn tong zijn spleetje bovenop de ernorme eikel.Tom moedigde mij aan, en ik trok steeds sneller. Ik voelde Tom zijn onderlichaam nu één en al spanning, en plots voelde ik een hete straal zaad diep in mijn mond spuiten, haal na haal. Mijn mond liep over van het zaad, en hetgeen ik niet doorgeslikt kreeg liep langs mijn mondhoeken terug over zijn hete paal.

Vauit de deuropening klonk een licht applaus. Wij schrokken ons rot. Ons ma en Ingrid stonden in de hoek van de kamer. Staan jullie daar al lang vroeg ik. Lang genoeg om je sevig in aktie te zien lachte ze. Wij hoorden jullie kreunen tot in onze kamer. Ja, zei ik, jullie hebben ook je best gedaan. Jullie vrijpartij heeft mij wakker gemaakt. Nu was het hun beurt om verbaasd te zijn. Pas nu zagen wij dat ze beiden ook poedelnaakt in de kamer stonden.

Laten wij dan maar verder doen sprak mijn ma, en ze kwam meteen naar mij toe, en pakte mij stijve lul stevig beet. En stijf was hij, want het gedoe met Tom had mij danig opgewonden. Ingrid ontfermde zich over de lul van Tom, die nog behoorlijk stijf was, en begon hem meteen droog te likken.
Kom sprak mijn ma, neuk mij, want ik wil je hete paal in mijn kut voelen, Ingrid heeft mij lekker gebefd, en mijn natte kut wil meer nu. Zij ging wijdbeens op de mat liggen voor het bed, en met haar hete grot opgespreid dook ik met mij paal naar beneden, en stak he met één ruk diep in haar hete schacht. Veel had ik niet nodig, want na enkele halen op en eer schoot ik mijn lading diep in mijn ma haar kale kut. Ingrid werd ondetussen stevig gepakt door Tom. Ik begrijp niet hoe zo een enorme lul helemaal in de kut van Ingrid kon verdwijnen. Ofwel moet het zeer pijnlijk zijn, ofwel moet zij een grote diepe en brede kut hebben.
Pijn zal het zeker niet gedaan hebben, want zij kreunde vol extase van genot, toen Tom een tweede stroom hete sperma diep in haar kut deed belanden. Alle vier kropen wij nu voldaan samen in één bed. Toen de nacht nog wat verder gevorderd was, hebben wij onze sexuele uitspattingen nog wat verder gezet. Zo heeft mijn ma mij en Tom nog eens gepijpt. Ook Ingrid deed een duit in het zakje door zich door mij te laten neuken, en Tom tenslotte heeft ook mij ma nog een stevige beurt gegeven.

De nacht eindigde in de vroege morgen, samen in de douche. Het was gelukkig een grote inloopdoche. Behalve Tom was iedereen kaal geschoren aan de lul of kut, en de dames besloten er iets aan te doen. Tom stribbelde eerst nog wat tegen, maar uiteindelijk zette ons ma de schaar in de enorme krullende bos haar van Tom zijn onderbuik. Lok na lok verdween in een plastiek doosje, dat mij ma wou bijhouden als souvenier.
Toen hij bijna kaal was, werd de rest verder afgewerkt met een scheermesje.
Toen het af was, zag Tom er helemaal anders uit. De grote lul hing nu weer naar beneden, vertrekkend vanuit een spekgladde onderbuik.Ons ma werd er helemaal gek van, zodat ze zich op de knieen liet zakken, en met haar mond de eikel van Tom ging bespelen. In mider dan geen tijd richt de paal zich weer op, en met beide handen rukte mijn ma nu aan zijn paal, terwijl zij deze dieper in haar mond liet verdwijnen. Ook Ingrid nam nu mijn inmiddels weer stijve lul, en begon er verwoed aan te trekken. Spuitend kwam ik klaar op haar buik, terwijl Tom hevig zuchtend door mijn ma werd klaargepijpt.

Gelukkig stonden wij nog in de douche, en konden wij ons meteen weer wassen.
Van de gelegenheid gebruik makend heb ik nog eens stevig in mijn ma haar borsten gekenpen, en aan haar tepels gedraaid. Ik had het altijd graag al eens willen doen, maar nooit gedurfd of de kans gekregen, en blijkbaar liet ze het zich zeer goed welgevallen.

Neuken of sexspelletjes werden er die dag niet meer gedaan, maar later tijdens de vakantie hebben wij nog meermaals samen sex gehad, en bij mijn latere bezoekjes aan mijn ma in Frankrijk heb ik haar nog dikwijls geneukt, en lagen wij soms urenland in bed, en probeerden allerlei nieuwe dingen uit, maar daar kom ik later nog wel eens op terug.

Nog vele hete groetjes van Tabloka, en nu ga ik mijn eens lekker afrukken !Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners