Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op trektocht met mijn oudere zus - 3524 keer gelezen
Vroeger deden we dat wel vaker. Samen voor enkele dagen gaan wandelen in de bossen of de bergen. Ik was toen pakweg 10 jaar oud en zij een goede 25 jaar. Haar borsten vond ik toen al zo fascinerend. Ze waren enorm groot en gingen hard op en neer toen ze liep. Meestal gingen we in de warmere zomermaanden op trektocht. Bijgevolg waren we dan elke dag hard aan het zweten en puften we elke dag verder onder de warme zon. Tegen het einde van de avond zochten we dan een plek waar we onze tent konden opslaan.

We sloegen onze tent vaak op naast een riviertje. Daar konden we ons dan wassen. Zonder enige gene kleedden we ons toen volledig uit om dan naakt te gaan zwemmen. Ik zag dan mijn zus haar grote tieten en haar lekker harig poesje. Ook ik had al wat schaamhaar en mijn piemel werd wat harder. Ze zei dat ik al vrij groot was voor mijn leeftijd en vond het vreemd dat ik al schaamhaar had. Ik werd een beetje verlegen maar aanschouwde het als een compliment.

Nu enkele jaren later ben ik 19 geworden en mijn zus heeft de mooie leeftijd van 34 jaar gekregen. Ze stelde voor om in de paasvakantie nog eens een trektocht te gaan doen in de Ardennen. Ik wist het eerst niet maar om de een of andere reden wou ik ze eens naakt terug zien.

Dus trokken we voor 4 dagen naar de ardennen voor een leuke wandeling. Ze had een kort shortje aan en een spannend topje. We hadden de 1e dag gewandeld tot een camping. Daar waren er nog douches en gingen we maar apart douchen. Omdat we zo moe waren gingen we vrij snel slapen. We sliepen in dezelfde tent. Het was daar vrij krap en moeilijk om uit te kleden. Ze trok ineens haar BH uit en ik zag haar tieten. Mijn pik werd hard en probeerde het te verstoppen. Maar ze zag het en lachte naar mij. Ik deed alsof ik het niet zag en ging slapen.

De andere dag moesten we naast een beekje overnachten. Mijn zus trok al haar kleren uit en ging direct de beek in. Ze vroeg waar ik bleef. Dus trok ik maar mijn kleren uit en ging met een halfstijve lul het water in. "Hopelijk wordt hij nu niet terug kleiner" zei mijn zus voor de grap. Het water was niet overal zo diep, dus we zagen vaak onze geslachtsdelen. Ze zag dat ik mijn schaamhaar in een streepje had geschoren net zoals bij haar. Ze zei dat mijn schaamhaar er nog mooier uit zag dan vroeger. Ik werd verlegen en zei terug dat ik haar streepje anders ook wel leuk vond.

We wasten elkaar in de beek en mijn zus wreef vaak over mijn piemel. Hij werd steeds groter. Mijn zus vroeg of ik haar ook wou wassen op haar intieme delen. Ik deed dat maar en kon het niet laten om haar soms proberen te vingeren. Ze kreunde lichtjes. "Wil je me anders met uw tong wassen?" vroeg ze me. Ik was verbaasd maar eigenlijk kwam mijn fantasie een beetje uit. Dus ik ging met mijn tong naar haar clitje en begon te spelen. Ze trilde wat en begon te kreunen. "Steek hem maar diep in mij" en kreunde verder. Ze vroeg om terug recht te komen. Ze begon me wat af te trekken en mijn tepels te likken. Langzaam aan ging ze wat naar beneden tot ze aan mijn eikel kwam. Ze begon er aan te likken. Niet veel later stopte ze mijn lul diep in haar mondje. Ik trilde mega hard.

"Nu gaan we onze streepjes met elkaar laten schuren" zei ze. En ze pakte mijn lul en ging liggen. "Steek hem er maar in" zei ze. Ik trilde hard maar uiteindelijk deed ik het. Ze trilde ook en begon steeds harder te kreunen. Ik stootte zacht maar haar tieten gingen al lekker op en neer.
"je hebt nog 2 minuten en dan moet je op mijn tieten klaar komen"

Ik stootte steeds harder en harder. Ze brulde het uit van plezier en ik voelde me komen. "Jouw 2 minuten zijn om!" en net op dat moment trok ik mijn lul eruit en spuitte ik over haar gezicht en tieten. "Wat ben jij toch een lekkere jongen, dit moet ik meer doen" zuchtte ze na. Ik likte wat sperma van haar tieten af en draaide een tong met mijn zus. Daarna gingen we slapen. De trektocht ging nog heel leuk worden.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners