Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op vakantie bij oom en tante 1 - 21955 keer gelezen
Op vakantie bij oom en tante (1).

Ik was 14, vroegrijp, en ik had al heel wat jongens- en mannenpikken van dichtbij bekeken. In de grote vakantie mocht ik drie weken gaan logeren bij een oom en tante die op het platteland woonden. Zij hadden een tweeling, twee jongens die ik al lang niet meer had gezien. Ik was reuze benieuwd hoe ze eruit zagen want ze moesten inmiddels ook 13 of 14 zijn. Ik herinnerde me met veel genoegen dat we vroeger samen in bad gingen en doktertje speelden. Dat zou nu wel niet meer mogen.

Toen de trein op het station aankwam, werd ik hartelijk begroet door mijn oom en tante en de tweeling. Rob en Frank stonden zich zowat met open mond te vergapen aan me, ze keken hun ogen uit. Ze konden kennelijk niet geloven dat ik al zo'n volwassen lichaam had. Ze waren ontzettend verlegen. 'Jullie mogen je nichtje wel een kusje geven hoor,' zei oom Jan, waarop ze allebei een kleur kregen. Maar toch gaven ze me om beurten een luchtzoen op mijn wang. Daarna werd ik wat plechtig omarmd door tante Riet, een struise dame. Toen ze mijn hoofd tegen haar borsten drukte, voelde ik dat ze nog stevige, volle tieten had.Toen we met zijn drieŽn op de achterbank van de auto zaten - ik in het midden - begon de tweeling gelukkig wat losser te worden. Ze vertelden honderduit over school, vriendjes en wat ze van plan waren samen met mij te ondernemen. Ik zou me geen minuut hoeven te vervelen. Gezien de geile blik in hun ogen twijfelde ik daar geen minuut over.

Vanwege de warmte had ik die eerste nacht alleen een laken over me heen en werd wakker van gefluister. De tweeling was mijn kamer binnengeslopen en stonden zich te vergapen aan mijn lichaam.

Ik lag met mijn rug naar de deur en keek op de wekkerradio. Het was half een. Ik voelde dat een van de jongens het laken oppakte en voorzichtig naar beneden trok. Ik had een erg kort nachthemdje aan en geen slipje. Toen het laken over mijn billen werd getrokken, trok ik zogenaamd in mijn slaap een been op, waardoor de tweeling een goed zicht kreeg op mijn geheime spleet. Doordat er een straatlantaarn pal tegenover mijn slaapkamerraam stond, was het niet echt pikkedonker in de kamer.

'Wat heeft ze een lekkere kont,' hoorde ik fluisteren.
'Ja,' zei de ander, 'en een lekkere kut. Kijk, je kunt haar kutje zien.' Ik deed mijn benen nog wat uit elkaar, zodat ze wat meer konden zien. Het licht van de straatlantaarn scheen pal tussen mijn billen en in mijn kut.
'Zou ze al ooit geneukt hebben?' fluisterde er een.
'Vast wel,' antwoordde de ander, 'ik heb een stijve.'
'Ik ook,' zei de ander.

Dat wilde ik wel eens zien, dus ik rolde me zogenaamd in mijn slaap op mijn rug, waardoor mijn dunne nachthemdje strak om mijn tieten werd getrokken. Ik deed mijn benen uit elkaar zodat ze goed mijn kutje konden zien. Ik hield mijn ogen losjes gesloten, smakte een beetje met mijn mond en deed alsof ik sliep. Ik was zelf natuurlijk ook bloedgeil.

Ze bleven doodstil naast mijn bed staan. Ze stonden zich te vergapen.

'Wat heeft ze lekkere tieten,' hoorde ik een van de twee fluisteren.
'Ja,' antwoordde de ander. 'Misschien heeft ze een seksdroom.'
Toen deed ik mijn ogen op een kiertje. De jongens hadden hun pyjamabroek naar beneden gedaan. Hun identieke stijve pikken staken fier naar boven. Terwijl ze naar mijn lichaam loerden, stonden ze zichzelf af te trekken.'Zal ik haar hand op mijn pik leggen?' vroeg Frank.
'Ja, maar voorzichtig, anders wordt ze wakker.'
Mijn onderarm werd voorzichtig opgetild en even later voelde ik de rug van mijn hand langs zijn ballen, zijn warme stang en zijn eikel strijken, daarna legde hij mijn hand op zijn pik.
Zogenaamd in mijn slaap kreunde ik en kneep in zijn stijve lul.
'Ja,' hijgde Frank, 'ze heeft een seksdroom. Ze droomt dat ze een stijve lul vast heeft.'
Inwendig moest ik lachen, maar ik hield me slapend en kronkelde met mijn heupen. Ik wist dat mijn poesje al lekker nat was.

'Ik wil haar kutje aanraken,' zei Rob.
Terwijl ik nog steeds Franks lul stevig beet hield, raakte Rob heel voorzichtig mijn poesje aan, waarvan de lipjes al week waren geworden.
'Ze is kletsnat,' fluisterde Rob. 'Zou een meisje klaar kunnen komen in haar slaap?' Ik voelde hoe het topje van zijn vinger in mijn drijfnatte kutje werd gezogen, hij ondervond geen enkele weerstand.
'Daar zou ik mijn pik wel eens in willen steken,' fluisterde Rob, terwijl zijn vinger haast onmerkbaar in mijn kutje werd gezogen. Ik kreunde en begon te hijgen. Ik duwde zogenaamd onwillekeurig mijn kutje tegen zijn vinger aan, waardoor hij mijn klitje raakte. Het was alsof ik een stroomstoot kreeg, ik schokte met mijn heupen.
'Volgens mij komt ze klaar,' zei Frank, en dat scheelde inderdaad niet veel. Hij legde mijn hand weer op het bed. 'Kom, dadelijk wordt ze wakker.'

'Ik kom ook bijna,' fluisterde Rob en hij trok zijn vinger uit mijn soppend kutje.
'Kom, we gaan.' Ze trokken hun broek omhoog en schuifelden zachtjes de kamer uit.
Onmiddellijk klauwde ik mijn vingers in mijn kleddernatte kut en vingerde mezelf in recordtijd tot een laaiend fel orgasme.

Toen ik was uitgehijgd, gleed ik uit bed en sloop over de overloop naar hun slaapkamer. Hun huis was vroeger een kantoor geweest. Het raam van de ouderslaapkamer was dichtgemaakt, maar in de deuren zaten ramen, met vitrage ervoor. Ik kon er recht doorheen kijken, maar zij konden mij niet zien. Het was een heel mooi gezicht. De twee bedden stonden op anderhalve meter van elkaar en boven elk bed was het nachtlampje aan. Ze lagen allebei op hun rug en hadden hun broek naar beneden gedaan en hun pyjamajasje opengeknoopt. Beiden lagen aan hun pik te trekken, ik was benieuwd wie er het eerst zou spuiten.

Natuurlijk zat ik ondertussen mezelf weer klaar te stomen.
Al snel hoorde ik Rob hijgen 'het komt!' Hij tilde zijn lekkere jongenskontje op en ik zag het zaad op zijn blote borst en buik sprietsen. Daarna trok hij zichzelf verzaligd leeg. Vlak daarna kwam ook Frank klaar, op hetzelfde moment dat ik zelf, gesmoord piepend, met een waas voor de ogen van geilheid, klaarkwam. Meteen werden er papieren zakdoekjes tevoorschijn getoverd om het zaad op te vegen.

Dit beloofde een mooie vakantie te worden, met twee - pardon: drie - van die bloedgeile pubers.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners