Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op vakantie bij oom en tante 2 - 11634 keer gelezen
De volgende nacht gebeurde er tot mijn teleurstelling niets, misschien doordat we allemaal tamelijk laat naar bed waren gegaan. Ik besloot na enige tijd zelf op onderzoek uit te gaan.

Toen ik over de overloop sloop, hoorde ik gekerm en gekreun uit de ouderslaapkamer komen. De deur was dicht, maar toen ik er zachtjes tegenaan duwde, kwam hij op een kiertje te staan. Mijn hart klopte in mijn keel. Tante Riet zat helemaal bloot op haar knieŽn op bed. Haar hoofd lag op het kussen terwijl ze haar dikke kont omhoog had gestoken. Oom Jan was haar grondig aan het neuken, haar grote tieten zwiepten heen en weer. Ome Jan had zijn pyjamajas nog aan. Ze kreunden allebei. Ik zag zijn bilspieren rollen terwijl hij met lange halen in en uit haar kut pompte. Hij hield haar stevig bij de heupen. Hij had een flinke paal die ik glimmend in en uit haar kut zag schuiven. Het idee dat hier pal voor mijn ogen een geweldige neukpartij plaatsvond, wond me gigantisch op. Ik zat met twee vingers mijn natte kut klaar te stomen, ik voelde dat ik zelf klaar zou komen als oom Jan klaarkwam. Het was alsof hij mij neukte.

Toen hoorde ik hem grommen: 'ik ga spuiten.'
'Ja,' hijgde tante Riet, smekend, 'ik kom ook. Spuit me vol godverdomme.'

En toen de twee samen begonnen te kreunen - zo hard dat de tweeling ze ook moest horen - piekte ook mijn eigen orgasme naar een hoogtepunt. Trillend en hijgend zag ik hoe tante Riet in elkaar zakte en hoe oom Jan over haar heen viel. Zijn pik stak nog in haar. Hijgend van voldoening drukte hij zich op op zijn handen, en ik zag hoe hij heel langzaam zijn dikke, halfharde paardenlul uit haar schuimende kut trok. Meteen pakte tante Riet haar slipje en frommelde dat tussen haar benen om het zaad op te vangen.

Oom Jan rolde op zijn rug naast haar, terwijl hij lag uit te hijgen. Plotseling zei hij 'ik moet pissen' en stond op. Ik maakte natuurlijk meteen dat ik wegkwam. Ik had nauwelijks de deur van mijn kamer dicht of ik hoorde hem over de overloop naar de wc lopen. Ik hoorde zijn pis in de pot kletteren, er kwam geen einde aan. Toen hij doorgetrokken had, hoorde ik hem zeggen: 'Ik kijk nog even naar Jeannette.' Ik ging snel op m'n buik liggen en trok mijn nachthemd omhoog, zodat mijn billen bloot kwamen.Ik hoorde hem de deur openen. Toen hoorde ik hem 'Jezus!' fluisteren en heel zachtjes dichterbij komen. Hij stond te snuiven van opwinding. Zogenaamd in mijn slaap rolde ik me om en trok een been op. Waardoor hij mijn blote kut kon zien. Ik opende mijn ogen op een kiertje en zag zijn glanzende, sidderende paardenlul tussen zijn benen hangen. Toen schuifelde hij terug naar de deur en werd het stil in huis.

Toen ik de ochtend daarop uit de douche kwam, met alleen een handdoek om, stond tante Riet me op te wachten.
'Jeannette, ik ben gisteravond toen we naar bed gingen, nog even naar je gaan kijken en ik zag dat je geen slipje aan had. Denk je niet dat het beter is om ook 's nachts je slipje aan te houden? Je nachthemd is al erg kort en als je een keer 's nachts naar de wc moet en een van de jongens ziet je per ongeluk, zou je dat niet vervelend vinden?'

Ik wist eerlijk gezegd zo 1-2-3 niet wat ik moest zeggen, dus ik besloot maar een eind weg te liegen: 'Ik hoef van mama 's nachts nooit een slipje aan, ook eigenlijk geen nachthemd, als het zo warm is. Ik vind het vervelend om 's nachts een slipje aan te hebben. Thuis slaap ik meestal helemaal bloot.' Ik liet mijn handdoek zakken, zodat ik helemaal bloot kwam te staan. Tante bekeek me onverholen van top tot teen, en ik zag dat er een geile glans in haar ogen kwam.

'Maar thuis heb je ook geen neefjes die je in je blootje zouden kunnen zien. Je hebt al een behoorlijk ontwikkeld lichaam, wist je dat? Draai eens om.'
'Ja tante,' beaamde ik blozend, terwijl ik me omdraaide en naar mijn eigen tieten keek. 'Maar ik zal wel goed uitkijken als ik 's nachts naar de wc moet, en dan trek ik wel een nachthemd aan hoor.'
'Nou vooruit dan maar. Maar ik hoop dat je je realiseert dat de jongens nogal onder de indruk zijn van je lichaam. Zij beginnen ook volwassen te worden en de tijd van doktertje spelen en samen in bad, is voorbij. Dat begrijp je wel, is het niet?'
'Ja tante,' antwoordde ik terwijl ik zedig mijn ogen neersloeg en me bukte om mijn slipje aan te trekken.

Aan de ontbijttafel stelde de tweeling voor om te gaan zwemmen in een meer dat was ontstaan als gevolg van een grindafgraving. Dat vonden oom Jan en tante Riet niet zo'n goed idee want het lag diep in de bossen. 'We zullen echt heel goed op Jeannette passen,' beloofden de jongens, en ik zag dat ze een kleur kregen.

'Nou vooruit dan,' zei tante Riet, maar ik moest wel vast mijn badpak aantrekken. Terwijl de jongens de lunchpakketjes begonnen te smeren en bij de buren een meisjesfiets voor me gingen regelen, liep tante Riet met me mee naar boven, omdat ze wilde zien wat voor badpak ik had. Ik kleedde me helemaal naakt uit terwijl tante Riet onverholen geil naar mijn lichaam stond te loeren.
'Je hebt een mooi lichaam,' zei ze peinzend. Maar toen ze mijn 'badpak' zag - een piepkleine bikini - begon ze te sputteren. Ze pakte de stukjes stof uit mijn handen, terwijl ik poedelnaakt voor haar stond, en bekeek ze van alle kanten.

'Hoe kan dit... hoe... hoe draag je dit... hoe... durf je zo rond te lopen?' Ze keek me verbijsterd aan en keek vervolgens naar mijn al behoorlijk flinke tieten en het weelderige bosje haar tussen mijn benen.
'Hoe kan dit?' vroeg ze. En de daad bij het woord voegend drukte ze het bovenstukje tegen mijn tieten aan, zogenaamd om een indruk te krijgen welk gedeelte van mijn borsten bedekt zou worden. Door de geile spanning die er hing en door het gefrunnik aan mijn tieten begonnen mijn tepels natuurlijk stijf te worden. Ik voelde dat ze mijn tieten niet alleen betastte in verband met het topje, ze stond zichzelf op te geilen.

'Waarom worden je tepels stijf?' vroeg ze schijnheilig, terwijl ze haar eigen geilheid nauwelijks kon onderdrukken. Ze haalde het bovenstukje weg en pakte een tepel met haar vingertoppen beet.
Ik hijgde zogenaamd in verwarring en zei: 'Ik weet het niet, maar ik krijg zo'n raar gevoel aan mijn borsten, tante Riet.' Ik keek haar onschuldig aan en streelde mijn eigen tieten terwijl mijn tepels recht vooruit prikten. Ik wist dat ik haar aan het opgeilen was.

Toen deed ik het 'broekje' aan en trok het wat verder omhoog dan strikt noodzakelijk, waardoor de stof zowat helemaal tussen mijn kutlipjes verdween. Tante Riet keek met open mond naar mijn kruis, waar de schaamhaartjes onder de stof uit krulden. Ze ging door haar knieŽn en pakte het kruis van het broekje vast terwijl ze met haar vingers heel duidelijk langs mijn weke kutlipjes streek. Ze trok zogenaamd de stof recht om mijn kutje te bedekken, maar eigenlijk kon ze zich nauwelijks beheersen om mijn kutlipjes aan te raken, dat voelde ik.

'En aan de achterkant?' vroeg tante Riet. Ik draaide me om en toonde mijn lekkere meidenkont.
'Dan trek maar gauw die bikini aan,' zei ze streng, maar ook een beetje in verwarring.
Toen besefte ze dat er helemaal geen bikinilijn te ontdekken viel op mijn borsten, en vroeg: 'Ga je thuis soms topless zwemmen en zonnebaden?'
'Ja.'
'Maar niet hier,' zei ze streng, 'niet waar mijn puberzonen bij zijn. Die jongens bevinden zich momenteel in een heel moeilijke leeftijd, als je dat maar weet.'
'Ik ook,' antwoordde ik olijk en brutaal, terwijl ik het bovenstukje rond mijn tepels spande. Ze priemden zowat door de stof heen. Vervolgens sjorde ik een korte broek over m'n kont, trok een strak T-shirt aan en glipte in een paar teenslippers. 'Ik ben klaar,' zei ik. Ik draaide me om en heupwiegde de kamer uit. Ik voelde me ťťn en al sensualiteit.Rob en Frank waren inmiddels bij de buren een meisjesfiets gaan halen en gedrieŽn fietsten we de bossen in, alle drie met een kloppend hart.

Het was nog vroeg toen we bij die afgraving aankwamen, er waren nog bijna geen mensen. De tweeling voerde me mee naar de verste uithoek, waar ze heel decent met behulp van een grote badhanddoek hun zwembroeken aantrokken. Ze hadden allebei dezelfde zwembroek: een rood, badstoffen broekje dat mooi om hun bolle jongensbillen plooide en aan de voorkant hun pikkies prima deed uitkomen. Ze ploften aan twee kanten naast me neer. Ik lag lekker lui op mijn rug, ik voelde toch de warmte van de zon al. Ik pakte een tube zonnebrandcrŤme uit mijn tas. Toen ik me in wilde smeren vroegen de jongens gretig of zij dat mochten doen.

'Je gaat je gang maar,' zei ik lachend. Ik rolde me op mijn buik en ging er eens lekker voor liggen.
'Wat mogen we insmeren?' vroeg Rob.
'Alles waar je bij kunt,' zei ik.
Dat lieten ze zich geen twee keer zeggen. Ze begonnen met mijn rug en schouders, maar daalden al snel af naar mijn 'broekje.'
'Mogen we ook aan je billen komen?' vroeg Frank.
'Overal waar geen stof zit,' antwoordde ik.
Zachtjes voelde ik vier hongerige jongenshanden naar mijn billen afdalen. Ik begon geil te worden. Ik sloot mijn ogen en genoot van de massage. Rob concentreerde zich op mijn benen, steeds verder omhoog gaand naar mijn billen. Frank aaide de crŤme in de zijkanten van mijn billen, waarbij hij zorgvuldig de stof vermeed. Ik besloot hem wat meer bilvlees te gunnen dus ik zwaaide mijn armen naar achteren en trok mijn broekje tot een dun reepje stof dat helemaal tussen mijn billen verdween. Mijn billen waren nu helemaal bloot.
'Wat heb je lekkere billen,' zei Frank lief, en liet zijn handen over mijn kontje vlinderen. Ik kreeg er kippenvel van, ik voelde dat mijn poesje al nat begon te worden.

'Hebben jullie geen vriendinnetje?' vroeg ik.
'Nee,' zei Frank. 'Het mag nog niet van papa en mama.'
Ik draaide me om op mijn rug. 'Ga maar verder met insmeren hoor. Je mag alles insmeren waar geen stof zit.'
Ik liet me lekker verwennen. Aan allebei de kanten een lieve jongen die begerig mijn lichaam verkende. Ze aarzelden om mijn borsten aan te raken. Ze vlinderden over mijn buik, doken in mijn hals en gingen dan naar beneden of glipten naar het driekantige stukje stof dat mijn poesje bedekte. Ik was al behoorlijk nat geworden en mijn tepels prikten door mijn bikini heen.
'Wat heb je grote tepels,' zei Frank.

'Ja,í zei ik, Ďdie zijn een beetje stijf geworden.' Ik zag dat ze allebei al een flinke erectie in hun zwembroekje hadden, dus ik voegde eraan toe, terwijl ik met de rug van mijn hand hun zwembroek aanraakte: 'net als jullie piemels.' Ze duwden hun erecties tegen mijn hand aan.
'Hebben jullie al ooit de blote borsten van een meisje gezien?'
'Nee,' zeiden ze allebei in spannende afwachting.

Ik trok treiterend langzaam m'n bikini omhoog zodat mijn borsten bloot kwamen. 'Je mag ze aanraken hoor,' zei ik, zelf al een beetje bibberend van geilheid.
Jeetje, wat was dat heerlijk! Twee paar jongenshanden die elk een tiet verwenden. Ik wilde meer.

Dus ik pakte van elk van de jongens een hand en leidde die naar mijn hete kut. Ik duwde hun vingers onder de stof en zei: 'streel me daar ook maar.' Ik trok mijn benen wat op en deed ze uit elkaar zodat ze overal goed bij konden. En de jongens gingen direct op onderzoek uit. Ze friemelden van twee kanten aan mijn poesje terwijl hun andere hand mijn borsten bewerkte. Ze keken scheel van geilheid, ik zag al dat hun erecties een nat plekje hadden veroorzaakt in hun zwembroekje van het opgestuwde voorvocht.

Toen gleed ik met beide handen over hun benen naar hun kruis en glipte onder de stof van hun zwembroek. Gelukkig zat er aardig wat rek in die badstoffen broekjes, dus ik wurmde mijn hele hand naar binnen en trof daar met elke hand twee strak gespannen testikels aan en twee heel harde, hete jongenspikken.

Mijn broekje werd nu pardoes opzij geschoven en tien vingers glipten in en uit mijn natte poesje. In mijn tieten werd geknepen, mijn tepels werden grondig verwend. En dat terwijl ik twee hete jongenspikken in mijn handen had. Maar ik wilde ze ook zien, dus ik trok mijn handen terug en trok de zwembroeken naar beneden. Ze spanden onder hun kloten. Ik zag twee wiebelende, identieke stijve pikken rechtop staan en greep ernaar. En ik begon ze lekker af te trekken.

Ze waren allebei besneden, met een lekkere harige zak en een flinke eikel, waar het kwijl al uitdroop. Terwijl ik mijn eigen orgasme voelde aankomen, trok ik ze allebei tegelijk af. Ik streelde en masseerde hun fluwelen pikken tot ze begonnen te hijgen. Ze maakten neukbewegingen in mijn handen terwijl ze me overal bleven strelen en verwennen. Mijn kut was ťťn geile, natte poel waar tien vingers in en uit glipten.

'Spuit het over me heen,' hijgde ik, 'ja, ja, goed zo, ik ga ook klaarkomen, ga door, ja...'En terwijl ik zalig begon klaar te komen, voelde ik hun pikken zwellen. De jongens kreunden en spoten tegelijkertijd hun zaad over me heen terwijl ik het uitjankte. Ik melkte ze goed leeg: mijn tieten, mijn buik, alles zat onder het pubersperma. De jongens vielen naast me neer en trokken hun broekjes omhoog. Ik lag lekker uit te hijgen, fatsoeneerde mijn bikini en stond op.

'Kom, we gaan zwemmen,' zei ik. Ik trok de jongens aan hun handen op, en gedrieŽn renden we het water in. De rest van de middag waren de jongens niet bij me weg te slaan, maar het werd al gauw wat drukker dus we konden niet al te veel doen.

'Zullen we het bos ingaan?' stelde ik voor. 'Weten jullie niet ergens een plekje in de zon waar we wat meer plezier kunnen maken? Ik vind het zo saai hier.'
Nou, dat lieten de jongens zich geen twee keer zeggen. We namen een laatste duik en pakten onze spullen bij elkaar. De fietsen konden we laten staan, want het was niet ver, zei de tweeling.

Ze voerden me mee het bos in, en we kwamen inderdaad bij een struikgewas waar we met moeite doorheen konden. Plotseling zei Frank: 'Ho! Bukken! Kijk, daar liggen al mensen.'

En inderdaad, op een open plek in het bos waren twee al wat oudere jongens met elkaar bezig. Ze waren zo in beslag genomen door waar ze mee bezig waren dat we ze ongemerkt konden bespieden. En waarschijnlijk had het hun op dat moment toch niks kunnen schelen want de een zat op zijn knieŽn terwijl de ander hem stevig in zijn kont zat te neuken. De tweeling zat ademloos te kijken naar het schouwspel. Ik voelde me weer geil worden. De pik van de jongen die genaaid werd wipte mee op het ritme waarop hij werd geneukt. Hij lag te kreunen en te hijgen. We zagen de lange pik van zijn vriend in en uit zijn reet schuiven.

'Zullen we vragen of we mee mogen doen?' fluisterde ik.
De jongens keken elkaar aarzelend aan, maar ik zag dat ze het een geil idee vonden. 'Maar het zijn toch homo's,' zei Rob.
'Nou en?' zei ik, 'jullie trekken elkaar toch ook af?'
Daar zat wat in. Moesten we wachten tot hun neukpartij afgelopen was, of zouden we ze onderbreken? Maar we hoefden geen beslissing te nemen want de achterste jongen greep zijn vriend stevig bij de heupen, ramde zijn lul nogmaals keihard in diens reet en kwam brullend klaar. Daarna rolden ze tegen de grond, waarbij de halfharde pik uit de kont werd getrokken. Ze lagen allebei hijgend op hun rug, maar die ene had nog steeds een keiharde lul, waar hij zelf verwoed aan begon te trekken. Zijn vriend rolde zich naar hem om en nam zijn pik in zijn mond. Het duurde niet lang of hij begon te draaien en te kroelen, en toen ook hij het uitbrulde, wisten we dat zijn vriend een mondvol zaad kreeg.

'Kom,' zei ik tegen de tweeling, 'laten we onze kleren uittrekken.'
Toen we alledrie poedelnaakt waren, drongen we door het struikgewas heen. De homo-jongens schrokken zich een hoedje. 'Wat komen jullie doen?'

'Nou kijk,ízei ik, 'mijn neefjes zijn er opgewonden van geworden.' De twee hadden inderdaad allebei een prachtige stijve lul tussen hun benen omhoog staan. 'Mogen we meedoen? Je mag mij misschien ook wel neuken.'

'Ik wil jou helemaal niet neuken, snap je niet dat ik homo ben?'

'En deze twee lekkere jongens dan? Vind je ze niet mooi? En ze kunnen nog een hele hoop leren van jullie, denk ik zo. Van mij trouwens ook. Ze hebben al behoorlijk flinke pikken, waar je lekker mee kunt spelen.'
'Ik ben geen kinderverkrachter als je dat soms denkt.'
'Nou dan niet. Maar dit bos is niet van jullie, dus wij komen er gewoon bij. Trek je maar niks van ons aan, ga maar lekker door met waar je mee bezig was.'

Maar hij antwoordde 'Kom Frans, we gaan.' En ze kleedden zich aan en gingen er vandoor.

'Mooi,' zei ik, 'dan hebben we het rijk alleen.' Ik spreidde mijn handdoek uit, en dat deed de tweeling ook. We lieten ons erop vallen, en we begonnen meteen te vrijen. Ik had twee hete pikken in mijn handen en de jongens verwenden me tot en met. Terwijl de een me zoende en in mijn tieten kneep, zat de ander aan mijn natte poes. Ik rolde me om en ging op mijn knieŽn zitten, mijn kontje hoog opgestoken. 'Ga achter me zitten,' zei ik tegen Rob. 'En kijk wat ik met je broertje doe. Dan moet je hetzelfde bij mij doen.' Frank zat op zijn knieŽn voor me. Ik pakte zijn stijve lul en likte eraan. Daarna liet ik zijn pik in mijn mond glijden. Hij begon meteen te hijgen.Ik pijpte hem lekker loom, terwijl Rob voorzichtig aan mijn kutje snuffelde. 'Lik me daar,' zei ik. En hij stak zijn tong uit en begon aan mijn kutje te likken terwijl ik zijn broer pijpte. Hij deed het erg onervaren, maar daarom niet minder prikkelend.

'Hebben jullie al ooit geneukt?' vroeg ik.
'Nee,' zeiden ze allebei verwachtingsvol.
'Nou, dan wordt dit de eerste keer. Eerst mag Frank, want die komt al bijna klaar denk ik. Is het niet Frank?' Hij zat zichzelf pal voor mijn ogen af te trekken. 'Stop nou even, anders kun je dadelijk niet meer,' zei ik. 'Kom tussen mijn benen.'
Ik rolde me op mijn rug en deed mijn benen uit elkaar. Frank kwam scheel van geilheid tussen mijn benen zitten, met een uit zijn voegen barstende lul. Ik pakte hem beet en leidde de punt naar mijn natte kut. Ik woelde ermee tussen mijn kutlipjes, tot ik voelde dat hij goed zat.

'Nu erin,' hijgde ik. Terwijl ik op mijn ellebogen toekeek hoe zijn drijfstang in mijn soppige kut verdween, zei ik tegen Rob: 'kom hier, ik wil je pijpen.' Hij kwam naast me zitten, op zijn knieŽn, zodat zijn pik precies ter hoogte van mijn mond kwam. Ik opende mijn mond en hij drukte zijn pik erin. Ik sabbelde er heerlijk aan, en hij begon meteen neukbewegingen te maken in mijn mond.

'Niet te diep,' zei ik, 'want daarvoor is je pik te groot.' Het was zalig. Frank had inmiddels een aardig ritme te pakken gekregen en neukte me lekker terwijl Rob me een heerlijke opgevulde mond gaf. Twee stijve lullen tegelijk in mijn lijf had ik altijd zalig gevonden. Er was nog een gat over, maar daarvoor zouden we een derde pik moeten hebben. Toch jammer dat die twee jongens weggegaan waren. Ik zag het al voor me: ik liggend op een van de twee oudere homo-jongens terwijl zijn grote dikke lul diep in mijn kut zat, Frank die me in mijn kontje naaide terwijl Rob me met zijn lul in mijn mond neukte. En dan allemaal tegegelijk klaarkomen, dat leek me heerlijk. Misschien wilde oom Jan nog eens voor derde lul spelen, ging het even door me heen. Het idee wond me verschrikkelijk op.

'Neuk me maar wat harder,' zei ik tegen Frank. Maar hij was al te ver heen. 'Ik ga klaarkomen,' riep hij. Hij hengstte zijn jongenslul in me, brulde het uit en ik voelde zijn zaad in me sprietsen. Zijn pik schoot uit mijn kut, hij viel bovenop me, zodat ik Robs lul uit mijn mond voelde glippen. Frank graaide naar mijn tieten terwijl hij lag na te zwijmelen en mijn buik nat maakte met zijn sperma. Ik knuffelde hem tegen me aan, maar ik voelde me toch een beetje onbevredigd.

En bovendien moest ik enorm pissen. Ik rolde me van hem af en stond op. Ik ging naar de zijkant van de open plek en hurkte. Het kon me niks schelen dat de jongens me zagen urineren, ik vond het eerlijk gezegd best wel geil. Mijn pis spoot uit mijn kut, ik veegde het zaad van mijn buik en met de pis kwamen ook vlokken sperma naar buiten. Ik perste de laatste druppels eruit en ging terug naar de handdoek. Ik ging op mijn knieŽn zitten en liet me voorover vallen. Mijn kontje stak omhoog terwijl ik mijn hoofd op mijn armen legde.

'Nu moet jij me neuken,' zei ik tegen Rob. Hij ging tussen mijn benen zitten, duwde zijn stokstijve lul omlaag en priemde de punt tussen m'n kutlippen. 'Goed zo,' spoorde ik hem aan. Het duurde even voor hij de ingang had gevonden, maar toen voelde ik zijn staaf bij me naar binnen glijden. Ik was niet zo nat meer als daarnet, dus het was wat stroef. 'Voorzichtig,' zei ik. Hij begreep wat ik bedoelde. Hij trok voorzichtig zijn pik een stukje terug en duwde hem er dan weer in. Steeds een beetje verder, tot ik zijn buik tegen mijn kont voelde bonzen en heel zijn lul in me zat. Hij pakte me stevig bij mijn heupen. Ik deed mijn benen wat verder uit elkaar. Toen begon hij me godsheerlijk te neuken. Hij had de smaak snel te pakken en door de wrijving voelde ik al snel weer een orgasme opkomen. Toen ik achterom keek, zag ik dat Frank zat te kijken naar hoe de pik van zijn broertje in en uit mijn kut ging. Zijn pik was nog slap, maar ik wedde dat dat niet lang zou duren.
Ik voelde de eindstreep naderen. Rob was kennelijk ook aan zijn eindspurt bezig, hij neukte me steeds sneller, dus ik riep: 'Ja, Rob, goed zo, nog even volhouden, ik ga bijna klaarkomen... ja... ja!í

En toen ik voelde dat ik klaar ging komen, greep ik onder me naar Rob zijn testikels. Ik rolde de ballen tussen mijn vingers en hij begon meteen te janken. Hij verminderde vaart, hij stond op het punt om zijn zaad te schieten. 'Kom maar,' gilde ik, 'kom maar.' Ik voelde met mijn eigen handen zijn zak verstrakken en in mijn kut zijn pik zwellen. Ik kwam gigantisch klaar toen ik hem hoorde brullen en hij zijn sperma in me spoot.

Jeetje, dat was lekker.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners