Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op vakantie bij oom en tante 3 - 17348 keer gelezen
Toen ik bij mijn oom en tante logeerde, met een jongenstweeling van mijn leeftijd, werd ik op een nacht wakker doordat ik in mijn slaap de aanwezigheid van iemand in de slaapkamer voelde en gefluister hoorde. Zogenaamd in mijn slaap draaide ik me om, waarbij ik met mijn voeten het laken wegschoof en ervoor zorgde dat m'n nachthemdje werd opgeschoven. Ik had natuurlijk geen slipje aan. Ik deed heel lichtjes mijn ogen open en zag ome Jan en tante Riet naast mijn bed staan. Ze stonden zich stilletjes te vergapen aan me, dus ik deed mijn benen wat uit elkaar.

Ome Jan had alleen een pyjamabroek aan, met een grote open gulp waar zijn stijve lul uit stak. Hij stond er met ťťn hand aan te trekken terwijl tante Riet hem onder zijn ballen kriebelde. Met zijn andere hand zat hij achterlangs tussen tante Riet d'r benen, ik zag zijn vingers in en uit haar poesje verdwijnen. Wat een geil stel. Toen zakte tante Riet door haar knieŽn en hapte zijn lul in haar mond. De spanning maakte de zaak er nog geiler op. Tante Riet zat gulzig aan zijn pik te zuigen, terwijl ze net zo gulzig naar mijn lichaam zat te loeren. Hij begon zijn pik heen en weer te bewegen in haar glibberige mond, terwijl zij ťťn hand om zijn lul hield en met de andere zichzelf zat te vingeren. Ik kronkelde nog wat meer met mijn lichaam en legde een hand buiten bed. Dat bracht hen kennelijk op een idee. Tante Riet pakte voorzichtig mijn hand beet en legde hem op ome Jan z'n lul. Hij sidderde ervan. Ik voelde de warmte van zijn dikke vleesboom en het spuug van tante Riet. Zogenaamd in mijn slaap kneep ik erin en kreunde in mijn slaap. Daarna legden ze mijn hand weer op bed. Ome Jan zijn lul stond kaarsrecht omhoog.'Kom,' hijgde ome Jan, 'we gaan.'
Ze slopen allebei de kamer uit, en natuurlijk ging ik er meteen achterna. In hun geilheid waren ze natuurlijk vergeten de deur van hun slaapkamer dicht te maken. Tante Riet lag achterover op het voeteneind van het bed, de benen wijd, terwijl ome Jan haar kut lag af te lebberen dat de stukken eraf vlogen. Ze lag te janken van geilheid, terwijl ik zijn pik tussen zijn benen op en neer zag zwiepen.

'Neuk me,' kreunde ze. Meteen stond ome Jan op en prikte zijn lul tussen haar benen. Toen liet hij zich voorover vallen, zodat heel die paal in haar scheur verdween. Zij tilde haar benen hoog op, zodat ik goed kon zien hoe ome Jan zijn pik in haar kut pompte. Hij trok haar nachthemd omhoog en begon in haar tieten en tepels te bijten, terwijl hij haar keihard bleef neuken. Al gauw piekte haar orgasme naar een hoogtepunt.
Ome Jan was nog niet klaargekomen. Hij trok zijn glimmende paal uit haar en ging rechtop staan, zijn stijve lul vooruit. Tante Riet kwam hijgend overeind en greep hem bij zijn lul. Ze hapte zijn eikel in haar mond terwijl ze haar speeksel over zijn pik liet lopen en hem met beide handen woest aftrok. Al snel begon hij te kreunen. 'Ja,' hoorde ik, 'nu!' Tante Riet hapte zijn lul nog dieper in haar keel toen hij kennelijk zijn zaad verspoot. Ze slikte alles door.

Op een avond dat tante Riet en de tweeling weg moesten - ik geloof naar een verjaardag - zaten oom Jan en ik televisie te kijken. Althans, hij zat onderuitgezakt in een luie stoel en ik lag in mijn nachtjaponnetje op het vloerkleed. Ik had wel m'n slipje aan, anders had hij recht in mijn kut kunnen kijken, maar mijn nachthemdje bedekte nauwelijks mijn achterwerk. Natuurlijk wist ik dat ome Jan zich lag op te geilen, en toen ik 'n keer omkeek, zag ik dat hij tegen zijn pik aan duwde, waarschijnlijk om 'm recht te leggen.

Toen ik voorstelde om een andere zender te kiezen, vond hij dat prima. Op handen en knieŽn kroop ik naar de tv en drukte op een knopje. Toen ik weer terugkroop, wist ik dat oom Jan door de wijde halsopening van mijn nachthemd mijn bungelende blote tieten zag. Ik ging liggen en voelde dat mijn nachthemd helemaal werd opgeschort. Ik lag dus in feite in mijn slipje, waardoor oom Jan, die achter mij zat, een prima uitzicht had op mijn billen.

'Wist je dat je al een aardig volwassen lichaam hebt?' vroeg oom Jan plotseling.
Natuurlijk wist ik dat, maar ik besloot me van de domme te houden.
'Hoe bedoelt u?' vroeg ik, terwijl ik me naar hem omdraaide waardoor mijn hempje strak tegen mijn tieten werd aangetrokken.
'Nou,' zei hij, terwijl hij op en neer schoof in zijn stoel, waardoor ik duidelijk kon zien dat zijn pik stijf was geworden, 'je bent nog erg jong, maar ik geloof dat je al het lichaam hebt van een volwassen vrouw.''O,' zei ik zo onschuldig mogelijk, terwijl ik naar mijn tieten keek, 'kunt u dan zien of ik al volwassen ben met al deze kleren aan? Ik wil ze wel even uittrekken zodat u het beter kunt beoordelen.'

Oom Jan was van geilheid te ver heen om te antwoorden. Terwijl ik op mijn knieŽn tegenover hem ging zitten, pakte ik de zoom van mijn nachthemdje beet en trok het langzaam over mijn hoofd. Ik ontblootte mijn tieten recht voor zijn neus. Daarna deed ik mijn slipje naar beneden en stond op. Terwijl ik dan poedelnaakt voor hem poseerde, draaide ik me om en vroeg poeslief: 'Denkt u dat ik al volwassen ben?'

'Ja,' hijgde hij, 'trek maar gauw je kleren weer aan want mijn penis wordt stijf.'
'O,' antwoordde ik giechelig, 'mag ik dat eens zien? Ik heb nog nooit een stijve penis gezien.'
'Goed, ik zal 'm laten zien.'
Terwijl hij in de stoel bleef zitten, deed hij zijn riem los en ritste zijn gulp naar beneden. Hij tilde zijn billen op en trok zijn broek tezamen met zijn onderbroek naar beneden, waarop zijn dikke lul tevoorschijn sprong.
'Kom maar tussen mijn knieŽn zitten, dan kun je hem beter bekijken,' zei ome Jan, terwijl hij zijn bloes wat omhoog deed, zodat ik zijn behaarde buik kon zien en zijn pik zich in volle glorie kon oprichten.

Ik legde mijn ellebogen op zijn bovenbenen en keek naar die prachtige stijve worst die hard rechtop stond. Ik zag de aderen op zijn stam kloppen, het bloed werd in de eikel gepompt die onder zijn voorhuid begon te zwellen. Zijn ballen zag ik rollen in een geweldig harige zak.

'Je mag 'm aanraken,' zei ome Jan goedmoedig, 'knijp er maar eens in.'
Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik kroop tegen hem aan, pakte zijn lul bij de stam beet en stak 'm recht omhoog. Mijn handje kon er nauwelijks omheen. Ik voelde de kloppende warmte van zijn steeds harder wordende lul en zijn eikel piepte vanonder de voorhuid. Ik trok een paar keer op en neer, wat ome Jan kennelijk lekker vond.

'Doe ik het goed ome Jan?' vroeg ik.
'Ja, duw het velletje over de top heen,' gebood hij.
Met twee handen pakte ik zijn eikel beet en stroopte zijn voorhuid naar beneden, waardoor zijn glimmende purpuren eikel vrij kwam. Zijn pisgaatje was een gapende spleet geworden. Ik trok zijn pik naar me toe en priemde zijn pisspleet tegen een van mijn stijve tepels aan. Ik streelde m'n tieten met de onderkant van zijn eikel, wat oom Jan erg lekker vond, terwijl ik met de andere hand zijn ballen beetpakte.

Toen ik een druppel voorvocht naar boven had getrokken, likte ik het met mijn tong af.'Ja,' hijgde oom Jan, 'stop 'm in je mond.' Ik gehoorzaamde als een lief kind en likte hem eerst helemaal aan zijn lul en toen deed ik mijn mond open en zakte met mijn natte lippen over zijn eikel heen. Ik had al gauw een mondvol heet dik pikvlees, zijn lul was veel te groot voor mijn kleine mondje. Ik voelde dat hij snel klaar zou komen, maar waarschijnlijk zou hij nog wel een tweede keer kunnen. Want ik verlangde er natuurlijk naar om die dikke lul in mijn spleet te krijgen. Maar hij was toch al te ver heen, dus ik bleef hem lekker strelen en masseren en aflikken, tot hij begon te kreunen.

'Gaat u nu uw sperma spuiten?' vroeg ik poeslief.
'Ja,' kreunde hij, 'ja, trek me af, ik ga spuiten...'
Ik wilde hem graag zien spuiten, want dat vind ik altijd een heel lekker gezicht, dus toen ik voelde dat hij de eindstreep naderde, liet ik hem uit mijn mond en begon met twee handen aan zijn lul te sjorren. Ik had hem stevig beet en ik rukte er flink aan. De eikel was pimpelpaars geworden, en toen ik met mijn duimen het vleeslelletje onder zijn eikel prikkelde, gromde oom Jan uit het diepst van zijn keel. Ik voelde zijn lul schokken, de ballen kronkelden in zijn zak en hup, daar spoot de eerste lading zaad uit zijn eikel. Oom Jan brulde het uit, terwijl drie, vier slierten sperma uit zijn lul schoten, die ik lekker helemaal leeg trok. Zijn buik zat helemaal onder het zaad.

'Geef me mijn zakdoek,' hijgde oom Jan, terwijl zijn lange, halfslappe lul over zijn dijbeen lag uit te rusten. Ik veegde de klodders van zijn buik en zei: 'Ik ga naar boven. Wilt u mij in bed stoppen?'
'Ja,' zei hij, 'ik kom zo.'

Toen hij mijn slaapkamer binnenkwam - hij had zijn broek weer aan - lag ik poedelnaakt overdwars op bed met de benen wijd en met mijn knieŽn op de rand. Ik lag mezelf te vingeren.
'Lik me,' commandeerde ik.
Hij zakte op zijn knieŽn en begon heerlijk mijn kutje te bewerken en uit te likken. Al snel voelde ik dat ik klaar ging komen. Ik kon niet meer stil liggen, zo geil was ik. Hij pompte zijn sterke tong in en uit mijn kutje terwijl zijn vingers mijn klitje bewerkten.

'Ja,' gilde ik, 'ja, oooh... ja, ik kom klaaaar!'
Toen ik mijn ogen weer opendeed, had oom Jan zijn lul uit zijn broek gehaald, die alweer stijf rechtop stond.
'Gaat u mij nu neuken,' vroeg ik, 'uw eigen nichtje?'
'Ja,' zei hij gedecideerd, 'ik ga je neuken. Je bent vast al aan de pil want je hebt een volwassen kut, waar mijn lul prima in past. Draai je om en ga op je knieŽn zitten.'

Ik draaide me om en oom Jan greep me meteen bij mijn heupen. Hij prikte zijn eikel tegen mijn kutlipjes en woelde erin rond. Daarna drukte hij heel die paardenlul in me. Ik piepte en snikte, ook van geilheid, want mijn grotje werd behoorlijk opgerekt. Maar oom Jan drukte steeds verder en verder, tot hij helemaal in me zat. Ik voelde zijn harige ballen tegen mijn billen aan. Daarna trok hij een stukje terug, zodat ik mijn kutje wat kon ontspannen. Meteen duwde hij zijn lul weer terug, het benam me bijna de adem. Jeetje, wat een dikke, grote lul had hij. Als snel begon hij de smaak te pakken te krijgen en neukte me steeds harder en harder. Hij beukte zijn lul nu keihard in mijn scheur, gelukkig was hij erg sterk en kwam hij niet zo snel klaar. Ik voelde een volgend orgasme al snel opkomen. Ik greep tussen mijn benen naar zijn glibberige drijfstang en pakte zijn zak vol beet.

'Ja,' riep ik, 'neuk me, neuk me hard, ik kom...'
Hij beukte zijn lul in me, ik kneep in zijn ballen, en toen ik jankend begon klaar te komen, kreunde ook ome Jan het uit en voelde ik zijn lul schokken. Hij spoot zichzelf gewoon leeg in me. We waren tegelijk klaargekomen, wat altijd zalig is.
Ik wist dat ik deze vakantie drie geile lullen tot mijn beschikking had: de altijd potente jongenspikken van de tweeling en de dikke paardenlul van ome Jan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners