Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Op vakantie met mijn vader deze zomer - 17182 keer gelezen
Afgelopen zomer kreeg ik een heerlijke verrassing van mijn vader, hij stelde mij voor om samen met hem op vakantie te gaan naar Spanje.
Dat was een enorm leuke verrassing natuurlijk, als student heb ik gewoon het geld niet om op vakantie te gaan.
Angeline is mijn naam en ik ben een 22 jarige student in Utrecht, mijn vader woont alleen in het Brabantse, zeer regelmatig ben ik de weekenden bij hem, in die plaats ben ik ook geboren, hij is al een aantal jaren gescheiden ook ik zie mijn moeder maar zelden.
Kortom na zijn voorstel waar ik natuurlijk heel erg blij mee was begonnen we te overleggen waar we heen zouden gaan, vliegen of met de auto en al dat soort dingen.
Pa zou die week wat vakantie folders bij een reisbureau ophalen en ik zou wat rondneuzen op het internet.
Alles moest natuurlijk ook voor hem wel betaalbaar blijven maar ik zag het helemaal zitten, een prima band heb ik met hem, ik mag hem graag en het is een leuke vent vind ik
Pa is 45 jaar hij is een slanke lange man met een volle kop met haar, meestal wordt hij jonger geschat, prima kan ik met hem over van alles en nog wat kletsen.
Het volgende weekend dat ik weer bij hem was werkten we de nodige boeken door, al snel bleek dat het toch wel voordeliger was om via internet te zoeken en te boeken.
Uiteindelijk viel onze keuze op een klein plaatsje vlak onder Valencia, een appartementen complex redelijk dicht aan het strand een leuke boulevard, het zag er erg leuk uit, op internet had ik nog wat zoekwerk verricht er was redelijk wat te doen wel in de omgeving.
De weken daarna stonden natuurlijk in het teken van de voorbereidingen van onze vakantie, we hadden er beide enorm veel zin in.
Op een zaterdag enkele weken voor vertrek zouden we gaan shoppen in de stad we moesten natuurlijk wat zwemkleding hebben, ik wilde wat zomerkleding kopen en dat soort dingen.
Dus die zaterdag in de stad eerst op zoek naar spullen voor Pa, een paar leuke korte broeken wat leuke shirts en hemdjes gevonden en uiteindelijk ook twee vrolijke zwembroeken.
Voor mijzelf kocht ik twee bikini’s ik pas die graag altijd wel even mijn borstmaat is 75 C dus ze moeten niet al te klein zijn, wat rokjes en een paar shirts kortom met tassen vol gingen we helemaal geslaagd naar huis.
We zouden gaan vliegen vanaf Rotterdam naar Valencia, met alles ingepakt te hebben en alles geregeld vertrokken we op de betreffende dag, op het vliegveld verliep alles super vlot, ik had een kort rokje aan met een topje erboven.
Op Valencia voelde we direct de heerlijke warmte toen we uit het vliegtuig kwamen, met een taxi lieten we ons naar het appartementen complex brengen.
Dat zag er bij aankomst prima uit, eenmaal boven zag het er best goed uit en kwam het redelijk overeen met wat er op de site stond.
De niet zo grote badkamer had douche., toilet en wastafel, het was niet zo groot maar alles was er.
We hadden het plan dat een van ons in de kamer en de ander op de slaapkamer zou slapen, die zitbank die dan als bed kon dienen bleek dus helemaal niet geschikt te zijn om op te slapen, Pa is ruim twee meter en ik 1,83 dus daar waren we het snel over eens dat we dan maar noodgedwongen samen op het niet zo grote tweepersoons bed moesten slapen.Het was inmiddels aan het einde van de middag dus zeg ik tegen Pa dat ik even onder de douche spring en dat we daarna ergens wat gaan eten, daar gaar hij mee akkoord Pa geeft aan dat hij even op het bed gaat liggen.
Omdat we toch wel wat meer van elkaar zullen zien op dit appartement kleed ik me gewoon helemaal uit en loop in mijn blootje naar de badkamer.
Na de douche droog ik me af en loop weer in mijn blootje door de kamer en zoek op mijn gemak de kleding uit mijn koffer die ik aan wil trekken, uit mijn ooghoeken zie ik Pa wel naar mijn best wel flinke tieten kijken en hij zal ook wel zien dat ik een helemaal kaal kutje heb.
Maar ik heb geen zin om krampachtig te doen ik trek een kleine string aan, met een kort rokje erover en een ruim vallend shirt, mijn BH laat ik uit.
Als ik klaar ben ga ik op het kleine balkon zitten en gaat Pa onder de douche, als hij klaar is loopt hij naakt door de kamer en bekijk ik hem ook, dan zie ik bij hem toch wel een heel flink formaat slurf hangen in slappe toestand, mijn interesse is toch wel gewekt door wat ik zag.
Die avond gaan we op de boulevard lekker eten, we nemen er een karaf sangria bij, daar eet je natuurlijk best wel laat en buiten natuurlijk, helemaal geweldig hebben we het naar onze zin.
Na de voortreffelijke maaltijd weet de ober ons nog een flesje wijn aan te smeren, en best wel laat lopen we weer naar ons appartement, het is wel wat frisser en ik zie mijn harde tepels door de stof van mijn shirt prikken als we langs een bankje lopen zegt Pa : “kom even van het uitzicht genieten, wat vind ik het leuk om samen met jou hier te zijn” we gaan op het bankje zitten en ik zeg “trek mij een beetje tegen je aan ik vind het frisjes worden”.
Zijn armen slaat hij om mij heen en ik kruip lekker tegen hem aan, met een hand wrijft hij over mijn rug, heerlijk is dat, zacht vraagt hij : “mag ik over je blote rug wrijven Angeline ?”
“dat is goed, doe maar” antwoord ik hen en voel hoe hij aan de onderzijde onder mijn ruime topje gaat en wrijft lekker met zijn warme hand over mijn rug.
“Wel lekker dat er geen hinderlijke BH bandjes in de weg zitten” geeft hij aan, als hij een beetje aan de zijkant komt raakt hij de ronding van mijn borsten, maar omdat we beide wel wat gedronken hebben maakt mij dat niet uit.
Dan voel ik hij verder gaat en een hand onder mijn tiet heeft en deze zacht kneed, zonder hem tegen te houden zeg ik : “daar zit mijn rug niet Pa” inmiddels heeft hij een tepel tussen twee vingers, en dat voelt heerlijk, “daarstraks zag ik wat voor een prachtige tieten je hebt die wil ik wel even in mijn hand houden” omdat ik het lekker vind hou ik hem niet tegen en antwoord : “nou vooruit omdat je mij deze vakantie hebt gegeven mag je er wel even mee spelen” mijn hoofd doe ik even omhoog en geef hem een kus.

Nu gaat hij met zijn andere hand aan de voorzijde onder mijn shirt en is mijn tieten nu vrijuit aan het kneden, ik voel hoe mijn tepels verstijven, lekker knijpt hij erin en trekt er een beetje aan.
“Dit is wel heel erg lekker Pa wat je bij me doet” zeg ik zacht en sla een arm om zijn hals, langzaam naderen onze monden elkaar en geven we elkaar weer een kus, en houden onze lippen tegen elkaar, al vrij snel raken onze tongen elkaar, om wat gemakkelijke te zitten zet ik een been wat verder weg en gaat onze kus over in een tongzoen, nu heerlijk hard knijpt hij in een tepel……………….dan voel ik zijn hand op mijn bovenbeen en voel hoe hij onder mijn rokje gaat al snel voel ik hem over mijn slip wrijven…………….
“Pa we zijn vreselijk fout bezig, maar wel erg lekker” zeg ik tegen hem ik voel zijn vingers over mijn slipje wrijven en voel hoe mijn kut natter begint te worden, Pa kijkt mij aan en antwoord : “ik stop op het moment dat jij dat aangeeft”.
Met mijn gespreide benen zit ik terwijl Pa met zijn ene hand mijn tieten kneed en met zijn andere hand over mijn kut wrijft zeg ik zacht : “zullen we naar ons appartement gaan en lekker naakt in bed kruipen ?”.
Nog even geeft hij me een tongzoen om dan langs mijn slipje te gaan en mijn natte kutje even te vingeren, dan sta ik snel op en zeg : “thuis mag je me lekker klaar vingeren ouwe”.Met zijn arm om me heen lopen we zwijgend naar ons appartement, daar aangekomen zijn we bijna direct naakt en zie ik zijn best wel grote bijna stijve paal, ik weet inmiddels dat ik daar tijdens de vakantie veel plezier van ga krijgen………….
Als we naakt op bed leggen tegen elkaar aan pak ik Pa bij zijn stijve paal en zeg : “wat een heerlijk echt dikke paal heb je en ik denk een zak vol met sperma” geef hem een lekkere tongzoen, hij pakt mij met zijn hand bij mijn kale kut en zegt : “eerst ga ik dit lekkere kale kutje onderzoeken en likken, hup met je benen wijd jij geil ding” en hij duwt mij op mijn rug en duikt tussen mijn benen.
Onmiddellijk voel ik Pa zijn mond op mijn kut en begint mij te likken, best wel onverwacht dit alles maar werkelijk vreselijk spannend en geil is dit, met opgetrokken benen geef ik Pa alle ruimt om mijn kut te likken en te vingeren, onvoorstelbaar geil maakt dit alles mij en roep naar hem : “lik me Pa lik mijn geile kut klaar Pa” ik voel hoe hij mijn kutje opentrekt en zijn vingers naar binnen duwt.
Diep in mij voel ik zijn vingers bewegen, gek makend geil maakt hij mij, dat ik hier nu klaar gemaakt ga worden door mijn vader is wel het geilste wat ik ooit heb gedaan.

In volle vaart ben ik op weg naar mijn orgasme natuurlijk en geef dat ook aan.
Op een werkelijk zinderende manier kom ik klaar op de tong en vingers van mijn vader, schokkend en wild ga ik tekeer sodemieters wat een orgasme was dit, en het maakt mij alleen maar geiler.
Zo gauw ik weer kan praten roep ik : “ik moet geneukt worden Pa, je hebt me zo enorm geil gemaakt”.
Wild duw ik hem op zijn rug en geef aan : “hou die paal omhoog ik kom op je zitten” en met mijn openstaande kut ga ik boven zijn paal hangen en laat me erover zakken, zijn grote en erg dikke paal gaat soepel bij mij naar binnen.
Ik voel hoe hij mijn kut oprekt, wat een machtig dikke paal is dit, even zit ik stil om er aan te wennen dat die paal in mijn kut zit en begin dan op en neer te wippen, Pa bewerkt ondertussen mijn tieten.
Heerlijk zit ik op zijn paal en wip lekker op en neer, zo strak zit hij in mijn kut, dit is wel de dikste die ik ooit in mijn kut heb gehad wat een genot beleef ik hier aan.
Pa roept : “Angeline wat geil en strak is jou kut ik hou dit niet lang vol” dat vind ik niet erg want ik ben ook wel zo onbeschrijflijk geil en antwoord : “geeft niet Pa laat maar komen ik ben zo geil dat ik er ook bijna weer ben” ik laat me voorover op hem vallen en lig op hem dus nu, met zijn handen op mijn kontje beweegt Pa mij snel op en neer over zijn paal : “Pa ik ben er ik ga komen” roep ik en voel hoe mijn buik zich spant en mijn kut begint te knijpen.
Wild lig ik op hem te schokken en te kreunen dan met zware kreunende geluiden komt Pa klaar en voel ik een grote straal warm sperma in mijn kut gespoten worden…………
Dan stoot hij nog een paar keer omhoog en krijg ik evenzoveel stralen zaad in mijn kut gespoten, duizelingwekkend lekker en heftig is dit dat Pa een enorme lading zaad in mij spuit.
Zwaar hijgend en kreunend liggen we na te schokken van deze geweldige belevenis diep in mijn buik voel ik de warme gloed van het sperma wat hij in mij gespoten heeft.
Na even til ik mijn hoofd op en kijk ik hem aan en zeg : “Pa wat was dit enorm lekker, zullen we dit elke dag gaan doen ?”
“Dit is vreselijk fout wat we gedaan hebben maar ook vreselijk lekker, mijn paal blijft stijf ik pak je nu nog een keer, jij bent echt lekker” zegt Pa, ik voel inderdaad zijn nog stijve paal in mijn kut, ik ga van hem af en zie mijn kutje gelijk leeglopen en ga op mijn rug naast hem liggen.“Als je wat te drinken voor me haalt mag je me nog wel een keer neuken hoor” zeg ik hem brut aal en weet nu al dat dit een heerlijk geile vakantie gaat worden.
Als Pa met twee glazen drinken de slaapkamer binnen gelopen komt staat zijn paal nog mooi stijf en recht naar voren, we drinken op ons gemak wat als hij zegt : “blijf maar zo liggen dan kom ik tussen je benen zitten” ik trek ze voor hem op zodat ik met een geopende kut voor hem klaar lig.
Met zijn harde grote paal in zijn hand gaat hij tussen mijn benen zitten, mijn net volgespoten kut is natuurlijk nog drijfnat en heel gemakkelijk glijd hij er weer in, met een langgerekt “jaaaaaaa” ontvang ik hem Pa gaat iets voorover hangen op die manier pakt hij mijn grote tieten in zijn handen en kneed deze lekker stevig.
“Wat een heerlijke strakke kut heb jij toch meid, dit is echt geweldig lekker” zegt Pa, op een rustig maar stevig tempo stoot hij zijn paal steeds helemaal in mijn kut, diep in mij voel ik zijn eikel tegen mijn baarmoeder aan stoten.
“Als je dit zo lekker vind mag je me elke dag pakken zo vaak je wil” antwoord ik hem, dat ik hier met mijn benen wijd onder mijn vader lig met zijn paal in mijn kut had ik niet verwacht, maar het is geweldig lekker.
Zo ontzettend lekker wordt ik door hem geneukt, nu kunnen we het langer volhouden natuurlijk.
Pa komt nu helemaal op mij liggen mijn handen leg ik op zijn billen en geef zo het tempo aan, stevig stoot hij nu in mij zo wil ik door hem klaar geneukt worden.
“Kom maar Pa neuk me maar lekker diep nu wil weer samen met je klaar komen” geef ik aan en met een heerlijk tempo stoot hij zijn geweldige paal diep in mijn kut.
Kreunend zegt Pa tussen de stoten door : “wat ben jij toch lekker strak, lekkere geile dochter van me” bij elke stoot voel ik hem tegen mijn baarmoeder aan komen, onwaarschijnlijk geil vind ik dit.
“Neuk je dochter maar lekker klaar misschien mag je me wel meer pakken” antwoord ik hem, inmiddels ben ik weer behoorlijk op weg naar een mega gigantisch orgasme.
Pa begint ook na elke stoot even stil te houden diep in mij dan begint hij kreunend aan te geven : “ik ga komen Angeline, in je kut weer spuiten ik ga komen” roept hij “jaaaaaa P spuit alles in mijn kut dan kom ik ook” dan de opvolgende stoot krijg ik de eerste straal sperma diep in mijn kut gespoten, en krampend en knijpend met mijn kut kom ik ook klaar.
Elke volgende stoot is goed voor een straal zaad diep in mijn kut, ik voel de warme gloed in mijn buik, schokkend en kreunend lig ik onder Pa klaar te komen, onwijs heftig giert het orgasme door mijn lichaam.

Als Pa zijn ballen leeggespoten heeft en rustiger is rolt hij van mij af en gaat naast mij liggen, uitgeput en met mijn benen wijd lig ik na te genieten en bij te komen, ik kijk Pa aan en zeg : “je was geweldig Pa wat was dit enorm lekker” hij trekt me tegen zich aan en zegt : “het was fout wat we gedaan hebben maar inderdaad geweldig lekker” zo liggen we stil naast elkaar te genieten ieder met zijn eigen gedachtes.
“Heerlijk Pa om jou zaad in mijn buik te voelen” en trek het dekbed over ons heen, Pa streelt lekker over mijn rug en speelt nog wat met mijn tieten, ik weet wel heel zeker dat dit een super vakantie gaat worden.
We wensen elkaar welterusten en zoenen nog even lekker zacht zeg ik in zijn oor : “morgen herhalen we dit nog een keer lekker geil vadertje”.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners