Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Openbaar vervoer - 6580 keer gelezen
Waarom wilde onze auto plotseling niet meer starten? Hij had ons al tien jaar betrouwbaar van A naar B gereden en hij had ons nooit in de steek gelaten! Maar nu moest hij een week naar de garage en mijn moeder en ik moesten opnieuw leren om met de bus te gaan, om thuis te kunnen komen. Het was echt vreselijk! De bus was een toonbeeld van overbevolking, het rook er altijd onaangenaam en je was steeds bang dat je niet op tijd bij de deur zou kunnen komen, wanneer je eindelijk je bestemming had bereikt.

Blijkbaar waren er vandaag erg veel mensen waarvan de auto het niet meer deed, want we stonden midden tussen allemaal vreemde mensen, die heen en weer zwaaiden in de bochten en er kwamen nog voortdurend nieuwe mensen bij. Er was amper een centimeter over tussen hun lichamen. Iemand ademde in mijn nek en ik kon er niets tegen doen. Zijn walgelijk slechte adem verstikte mijn zintuigen.

Het enige lichtpuntje in deze walmende menigte was mijn moeder, die vlak voor mij stond. Om weg te komen van die stinkende geur van achteren, legde ik mijn hoofd tegen haar schouder. Mijn moeder zuchtte zachtjes. Mijn neus rook haar parfum, dat mij zo vertrouwd was en daar was ik blij mee. Haar krullen kietelden aan mijn neus, maar het was het wel waard. Mama had het ook moeilijk. Ze lijdt aan claustrofobie en durft niet eens een lift te nemen, dus gaat ze altijd met de trap. Ik hoopte maar dat mijn nabijheid haar een veilig gevoel gaf. Tot nu toe hield ze dapper stand, maar ik vermoedde wel hoeveel deze drukte haar kwelde.

De volgende halte bracht nog meer passagiers en het werd nog voller, hoewel ik dat niet voor mogelijk had gehouden. Ongelooflijk hoeveel mensen in een bus passen! De spreekwoordelijke sardines hebben nog veel meer ruimte in hun blikje. Het was heel druk en er werd geduwd en geleund dat het een lieve lust was. De afstand die ik tot nu toe had weten te bewaren tot de billen van mijn moeder, kon ik met de beste wil van de wereld niet langer verdedigen. Mijn achterbuurman werd tegen stevig mij aan geperst. Hij kon er ook niets aan doen, hij was net zozeer een slachtoffer als wij. Ik voelde hoe mijn buik tegen de warme billen van mijn moeder aan werd geduwd.

Zoals te verwachten was, lukte het mij niet meer, om het contact met haar nauwsluitende broek vermijden. Het ergste was dat mijn eigen broek ook niet van bijzonder dikke stof gemaakt was. Ik deed mijn uiterste best om mezelf op zijn minst een beetje opzij te draaien, maar er was niets aan te doen. Mijn lichaam zat nu eenmaal aan alle kanten vastgeklemd, en ik stond helemaal tegen haar achterkant aan geperst. Ik tilde snel mijn hoofd weer omhoog, omdat het mij plotseling niet meer gepast leek, om mijn hoofd op de schouder van mijn moeder te laten rusten. Zij haalde even diep adem door haar neus, maar ze zei niets. Ik moest mij overgeven aan de enorme krachten die mijn medemensen op mij uitoefenden. Dat was een goede verontschuldiging, naar ik hoopte.

En afgezien daarvan was misschien ook prettiger voor mijn moeder om tegen haar eigen zoon aan te staan, dan tegen een of andere vreemde kerel. Want om zichzelf tegen de billen van mijn moeder aan te wrijven, daar zouden veel mannen voor in de rij zijn gaan staan. Ik haatte de geile blikken die vreemde mannen altijd trokken als wij samen op pad waren. Maar moeder negeerde hun opmerkingen altijd met een glimlach, en ik kon wel begrijpen dat ze zichzelf nou eenmaal niet onzichtbaar kon maken. De bus hotste en klotste over de hobbelige weg en hoeveel ik ook probeerde me vast te houden aan de stang boven mijn hoofd, ik kon niet voorkomen om af en toe stevig tegen de kont van Mama aan te botsen. En hoewel ik het echt niet kon helpen, reageerde ze toch."Max, waar ben jij mee bezig?" siste ze mij toe over haar schouder.

Ik dacht dat het beter was om maar niet te antwoorden. Hulpeloos moest ik toestaan dat de situatie nog slechter werd. Ik zat tussen haar en verschillende andere medereizigers vastgeklemd. Onnodig om te zeggen dat ze wel probeerde om mij weg te duwen. Verbazingwekkend was de kracht die ze daarvoor wist op te brengen. Maar het lukte haar natuurlijk niet en ons ongewenste contact bleef bestaan en werd zelfs versterkt. De warmte van haar lichaam drong langzaam tot mij door. Het was niet te voorkomen. Ik maakte mij zorgen om een zeker lichaamsdeel, dat tot nu toe gelukkig slap bleef. Maar ik heb nu eenmaal een piemel, waar ik net zo weinig aan kan doen als mama aan haar sexy kont! Mijn langzaam groeiende erectie bewoog zich tegen het onderste deel van Mama's tamelijk uitgesproken bilspleet. Een lichte trilling ging door haar heen, toen zij dat voelde, ondanks de verschillende lagen stof ertussen. Met moeite slaagde ze erin om haar elleboog tegen mijn arm aan te duwen.

"Max, wat is dat nu?" fluisterde ze, nu iets dringender.

God, wat moest ik doen?

"Niets, mama. Het ... het gaat niet anders."

Haar zenuwachtige zucht hielp ook niets. Ik kreeg het nog warmer. En toen ze ook nog haar billen samenkneep, was het absoluut te laat. Mijn lul begon nu flink te groeien. Ik kreeg hartkloppingen en kon me niets gÍnanters voorstellen. Ik krijg gemakkelijk een stijve. Vaak al vanwege een blik op een paar mooie borsten die onder een blouse verborgen zitten, of een bloot dijbeen dat zich onder een minirok vertoont. Soms is enkele blik al genoeg en krijg ik meteen al een stijve. Maar op de billen van mijn moeder mocht mijn lul dat in geen geval gaan doen! Maar wie kan iets verbieden aan zijn piemel? Hij zwol brutaal op tegen haar warme billen en het stoorde hem helemaal niet, aan wie die billen toebehoorden. En de broek die ik droeg, hield hem ook niet tegen.

Angstig probeerde ik mezelf af te leiden en stelde mezelf van alles voor, wat ik maar kon bedenken. Maar zelfs oorlog, misdaad en moord konden mijn piemel niet op andere gedachten brengen. Na amper een minuut was hij al helemaal stijf en boorde zich van onderaf tegen mama's billen aan. Elke millimeter die hij groeide moest zij precies kunnen voelen! Mijn broek deed ook nauwelijks iets om het te verbergen. Had ik vandaag maar iets anders aan gedaan dan mijn korte zomerbroek. Maar daaraan had ik nu niets meer.

Mam gromde kwaad.

"Max, stopt daar meteen mee! Ben je soms gek geworden?"

Mijn keel was droog.

"Het spijt me, mams. Ik ... kan er echt niets aan doen."

Maar dat kon haar niets schelen.

"Dit kan toch niet waar zijn. Mijn eigen zoon!"

Bij gebrek aan betere ideeŽn ging ik door met het zoeken van nieuwe excuses.

"Sorry, mams. Maar we zijn er al bijna. Ik zal drie weken de badkamer voor je schoonmaken, als je dat wilt."

Gelukkig ging ze daar uiteindelijk op in.

"Dat is wel het allerminste, mannetje!"

Opnieuw hield ik mijn mond. Ik heb het best goed bij mijn moeder. Ze had alle reden om boos te worden. Want mijn erectie raakte meer en meer opgewonden van het gebonk en geschommel van de bus. Elke beweging van mijn moeders lichaam vergrootte mijn problemen. Ook het gevoel dat ik iets heel verkeerds aan het doen was, veranderde daar niets aan.

Mam boog haar hoofd en schudde het heen en weer. Ik interpreteerde deze reactie van haar als een teken van acceptatie van de situatie. Misschien begon ze te begrijpen dat ik mijn stijf geworden lul niet met opzet tegen haar kont aan had geduwd. Maar het irriteerde haar toch. Welke moeder zou niet boos zijn geworden?

Zo bleven we nog veel haltes dicht tegen elkaar staan. Achter mij stonden nog steeds massa's mensen, maar ik meende te merken dat de rijen voor mama wat uitgedund raakten. Maar dat duurde niet lang en onmiddellijk vulden nieuwe passagiers de vrijgekomen ruimte op en alles zag er weer net zo tjokvol uit als voorheen. Maar moeder had deze kans kunnen aangrijpen om ons een beetje meer ruimte te geven, maar ze deed dat niet. Misschien was ze blij, dat ze haar borsten niet meer tegen de rug van iemand anders aan hoefde te duwen en nam ze haar opgewonden zoontje maar voor lief.

Na nog twee haltes werd de bus merkbaar leger. Toch bewogen wij beiden niet. Hoe bizar het ook leek, het voelde best lekker om zo dichtbij mijn moeder te zijn en mijn erectie tegen haar aan te duwen. Uiteindelijk was het een natuurlijke Lichaamsreactie van een zestienjarige, die elk vrouwelijk wezen aantrekkelijk vindt. Mama deed ook nog steeds niets, waarschijnlijk dacht zij hetzelfde. Ze had altijd begrip gehad voor mijn problemen, ook al waren het nooit eerder seksuele problemen geweest. Intussen stelde ik mezelf gerust met de overweging, dat wat er gebeurde, eigenlijk heel normaal was. Mijn lichaam ontspande zich een beetje en mijn gedachten dwaalden af. Toen voelde ik plotseling voorvocht uit mijn eikel komen. Dus merkte ik amper, dat de permanente druk van alle kanten was weggevallen. Een nogal harde bons van de bus maakte me wakker en omdat ik gewend was om aan alle kanten ondersteund te worden, viel ik bijna om. Snel greep ik de heupen van mama vast, om niet te vallen. Zij snoof boos, terwijl ze mijn handen weer wegduwde.

"Is het nu eindelijk afgelopen, ja? Werken je hersens alweer? Haal die handen van me af. Je hoeft mijn achterwerk niet warm te houden."

Mijn hart bonsde opnieuw hevig. In een flits zag ik, dat er nog maar een paar mensen om ons heen stonden. Sommigen keken ons vreemd aan. Niemand was minder dan een meter van ons tweeŽn verwijderd. Mama bewoog naar achterwerk een beetje naar voren en stootte toen met haar zitvlak keihard tegen mijn buik. Ik was te bang om iets te zeggen.

"Max, weg van mij! Wat is er met je aan de hand? Waarom verneder je mij zo?"

Nu schaamde ik me nog meer. Er was geen excuus te bedenken. Mijn erectie was overduidelijk zichtbaar in mijn broek. Helemaal in de war, wist ik niet waarheen ik me moest wenden. Iedereen zou meteen zien wat er met mij aan de hand was. Mams deed het een halve stap vooruit, maar ze draaide zich niet om. Een beetje luider dan tot nu toe, zodat het goed te horen was voor de buren, zei ze:

"Blijf dan maar staan. Het zijn nog maar drie haltes. Ik hoop dat het snel voorbij is."

Twee best aantrekkelijke vrouwen lachten besmuikt in de onze richting. Ik keek om als een bange hond. Beide vrouwen hadden mijn erectie gezien! De grootste trok een waarderende grimas. De kleinere greep haar haren en deed alsof ze de krullen netjes legde. Het was duidelijk dat ze elkaar niet kenden, maar ze begonnen wel een gesprek waar ik niet veel van meekreeg. Ik ving wel een paar fragmenten op en voegde se samen tot een dialoog in mijn hoofd.

"Ja, ja, die jonge jongens. Ze staan er altijd klaar voor, nietwaar?"

"Ze zeggen het. Zelfs in de bus! Die bengel lijkt me slecht opgevoed zijn. Als ik zijn moeder was, zou ik me doodschamen."

"U heeft gelijk. Over de knie leggen, dat hadden ze vaker met hem moeten doen. Dagelijks liefst. Helaas zijn de tijden veranderd. Vandaag de dag is het niet meer in de mode, om stoute jongens een pak op hun broek te geven."

De eerste vrouw begon nu te fluisteren. De andere luisterde aandachtig en grinnikte. Ik kon er niets meer van verstaan. Toen keken ze weer naar mij. Ik had nog geen kans gehad om mijn handen onopvallend laten zakken en mijn stijfheid te bedekken. Ik ben meteen weer betrapt. Het was duidelijk, ze hadden het over mijn erectie en het werd echt onaangenaam. Ik wilde niet dat ze me zo aankeken. Maar wat kon ik doen, zonder nog meer aandacht te trekken? Dus bleef ik staan waar ik stond en ving nog meer fragmenten op van het gesprek van die twee.

"Nou, ik denk wel dat hij well aardig wat in zijn broek heeft, denk je ook niet?"

"Hmm, moeilijk te zeggen. Het kan ook alleen maar zo lijken. Maar aan de hobbel te oordelen, heeft hij al de maat van een flinke banaan. Voor mij zou dat groot genoeg zijn."

"Ha, ha, voor mij ook. Maar hij is nog zo jong!"

Het gelach van die twee onbekende mensen werd opgemerkt door mijn moeder, die de rest van het wulpse gesprek hopelijk niet had meegekregen. Ze keek even naar de twee dames, draaide ze zich om en keek toen naar mij. Bang, hield ik mij met beide handen vast aan de stang en probeerde om mijn evenwicht te bewaren in de schommelende bus. Moeder schudde haar hoofd en slaakte een diepe zucht.

"Nou dat weer. De hele bus lacht om je. Max, het kan toch niet waar zijn dat je nog steeds ... Beheers jezelf toch een beetje!"

Ik was dicht bij de totale wanhoop. Ik wilde mijn moeder niet tegen me opzetten. En die dames waren nog steeds aan het giechelen. Daar haatte ik ze om. Als ze maar niet zo aantrekkelijk waren geweest. Hoe kon ik mezelf kalmeren, als ik constant zulke prikkels voor mijn neus zag? Een wanhopige blik in de richting van mijn moeder veranderde kennelijk iets aan haar houding, want ze pakte mijn arm en bracht haar mond naar mijn oor om mij iets in te fluisteren.

"Komt het soms door die twee vrouwen? Ja? Dan begrijp ik het wel. Ik ga wel voor je staan, zodat ze niets meer kunnen zien. Hou je maar vast aan mijn heupen. Niemand weet hier dat ik je moeder ben. Maar laat mijn achterwerk met rust! En jij kijkt niet meer naar hun, okť? Dan zal hij wel snel kleiner worden."Ik was aan het eind van mijn latijn. Waar ik ook keek, overal zag ik opbollende boezems en wiebelende konten. Em alsof ze de mijn gedachten konden lezen, draaiden die beide goed gevormde dames nu ook hun achterwerk naar mij toe. Het waren zeker geen groene blaadjes meer, maar hun uitstraling had er niet onder geleden. Vooral die ene had een geweldige kont, die kon concurreren met die van mijn moeder. De andere was iets slanker en platter, maar in haar strakke spijkerbroek zag ze er ook heel appetijtelijk uit. Mijn moeder pakte mijn hand vast en legde hem zoals aangekondigd op haar heupen. Sterker nog, ik was nu in staat om mijn aandacht van die twee volwassen dames af te halen. Toen legde ze haar andere hand op mijn schouder en knipoogde naar me.

"We redden het wel, Max. We hebben het altijd samen gered."

Mama's boosheid was verdwenen. Ze werd langzamerhand weer de vrouw die ik kende. Begripvol en medelevend, met zelfopoffering en vriendelijkheid wreef ze haar schouder tegen de mijne. Ze kreeg helemaal gelijk, zelfs als ze het niet zo bedoelde. Ze was mijn vriendin, mijn beste vriendin. Ze had me altijd uit de problemen geholpen, mijn hele leven lang al. Niets menselijks was haar vreemd. Dat ze mij nu van deze kant moest leren kennen, dat hadden zij noch ik zo gepland. Zij was voor mij de liefste, de beste moeder van de wereld. Ze vond het leuk om veel te lachen, en het liefst met mij. We waren in feite een hecht team, dat al verscheidene gevaarlijke kliffen in het leven had omzeild. Ze voedde me al zestien jaar op en ook nu nog steeds. Ik was het middelpunt van haar leven. Ik vertelde haar veel te weinig, hoeveel ik van haar hield. Ik was haar alles verschuldigd. Alles! Al een hele tijd was ik al zo stil als een muis en het was nu echt nodig om op zijn minst kort iets korts te zeggen. Ik kon amper meer uitbrengen dan:

"Bedankt, mams."

Ze lachte zachtjes in zichzelf.

"Goed. Jij hebt het ook niet gemakkelijk, of wel?"

De beide dames bleven samen praten. Mij lukte het nu beter, om ze te negeren. Maar mijn erectie nam niet af. Vooral moeders zachte boezem die zo nu en langs mijn linker bovenarm gleed, voorkwam dat. Ze vermeed het om mij aan te kijken. Hoe dan ook, ik moest mijn hand aan de bovenste stang houden en ik sloeg mijn andere hand om haar heen. Anders zouden we onvermijdelijk zijn omgevallen in de volgende bocht. Dus kreeg mama een vrij uitzicht op mijn kruis, maar gelukkig keek ze de andere kant op. Na een paar minuten vroeg ze opnieuw:

"En hoe gaat het nu, Max? Gaat het al over?"

Ik kon niet liegen. Ze hoefde alleen maar naar beneden kijken.

"Ik ... ik denk het niet, mams. Het doet zelfs een beetje pijn."

Ze antwoorde op de bezorgde toon, die mij zo vertrouwd was:

"Echt waar? Maar ... je kijkt toch niet meer naar die twee vrouwen, nietwaar?"

Op dat moment kakelden die twee juist bijzonder hard. Alleen al daarom wendde mijn hoofd zich om naar hen. En mijn moeder vond dat niet leuk!

"Max, hoe wil je straks naar huis gaan lopen met deze paal in je broek? Iedereen zal denken dat je een stijve hebt vanwege mij. Hoe moet ik dit nu aanpakken? Ik verwacht wel een beetje zelfdiscipline van jou. Oh mijn God, kijk dan maar liever naar mij, als je absoluut een vrouw nodig hebt om naar te gapen. En niet naar die twee vrouwen daar! Ik hoop dat je dan weer rustig wordt. Laten we het proberen!"

Zo had ze nog nooit zo tegen mij gepraat. Ik hapte naar adem van verbazing. Maar ze meende het!

"Toe dan! Ik heb echt niet minder buste dan die twee wijven. En ik ben ook jonger."

Tenminste tien jaar, dacht ik trots. Mams droeg een dun jasje, en ze deed het open. Haar borsten zijn altijd al groot geweest. Haar delicate blouse zat niet strak, maar was wel een beetje doorzichtig. Een zwarte beha bedekte het grootste deel van haar rondingen. Ze speelde een beetje met haar bovenste knoopje en keek toen naar mij.

"Tot we er zijn, kijk je alleen maar hiernaar. Doe me alsjeblieft een plezier en kijk niet naar die wijven daar. Maar dit is wel eenmalig, begrepen?"

Mam was heel aardig tegen mij. En ze inderdaad mooier dan die twee dames met hun grote konten. Haar huid was gladder, vrij van puistjes en andere vlekken. Op de een of andere manier was het haar gelukt om niet ouder te worden. Ik zou er veel voor over gehad hebben, om meer van haar borsten te zien. Die gedachte boeide me. Het geklets van de dames verdween langzaam uit mijn aandacht. Alles wat Mama deed, deed ze altijd met een reden. Waarom was ik niet net zo? Mijn gedachten draaiden in het rond. Ik hield haar stevig vast, omdat het gewoon niet anders kon. Het voelde bijna alsof ik op afstand werd bestuurd. Een bovennatuurlijke kracht dwong mij om haar heupen vast te houden. Een kracht waarbij ik me ondergeschikt en willoos voelde, maar niet gedwongen.

Gehoorzaam staarde ik naar haar buste die amper een decimeter van mij verwijderd was. Mams was zo teder, zo fragiel en tegelijkertijd zo sterk en zelfverzekerd. Zoals een gestage druppel de sterkste steen uitholt, sijpelde er een mooie gedachte in mijn hersenen naar binnen: zij was de ideale vrouw en zij was van mij! Nou ja, eigenlijk was ik van haar. Ik was nooit een eigenwijs kind geweest. En op een verstandige manier had zij altijd de compromissen gevonden die ons beiden bevielen. Alleen op zeldzame momenten had ze van mij geŽist om haar te gehoorzamen. En dat was precies wat ik nu ook deed.

Ik staarde naar haar en verloor mijzelf in haar ronde dijen, de mysterieuze vallei tussen haar benen, haar kleine buikje, dat goed paste bij haar mooie lichaam. Haar broek toonde elke welving van haar prachtige onderstel en verdoezelde het op een spannende manier. Was mijn lustgevoel tot nu toe ongewild geweest, nu kwamen er nieuwe gevoelens bij. Ik voelde een heerlijke tinteling in mijn maag, en dat veroorzaakte weer een verhoogde bloedaanvoer naar mijn penis. Mijn broek moest al lang geleden vochtig zijn geworden. Ik durfde niet te kijken. Het goedbedoelde experiment van mijn moeder kon alleen maar mislukken. Ik werd stijver dan ooit tevoren, snel ademend, en mijn keel droogde uit.

De bus stopte opnieuw. Vanuit mijn ooghoeken nam ik waar dat de goedgevulde dames uitstapten. Ze zwaaiden zelfs naar ons. Op de een of andere manier was ik opgelucht. Ook al had ik een tijdje niet meer op ze gelet, ze spookten nog steeds rond in mijn hoofd. Eindelijk waren ze weg. Ik had het Mama moeten vertellen, maar ze zag het niet, want ze stond met haar rug naar de uitgang. Ik zei niets, want ik wilde dolgraag doorgaan met het kijken in die diepe vallei tussen haar grote borsten. Wie weet wanneer ik daar weer de kans voor zou krijgen.

Haar hand op mijn schouder maakte kleine cirkelvormige bewegingen. Ze streelde me, maar vermeed het om in mijn gezicht te kijken of naar mijn broek. Blijkbaar was het voorbijkomende landschap interessanter voor haar. En toch werd ik niet kalmer. Al sinds de eerste aanraking met haar warme kont was het zweet mij uitgebroken. En de hand die ik op haar taille hield, beefde. Het zou niet veel moeite hebben gekost, om haar naar me toe te trekken en haar een zoen te geven. Maar zo gemakkelijk als het leek, het was onmogelijk om dat te doen in deze situatie. Want zij was mijn moeder! Ik zuchtte diep bij deze gedachte. Dieper dan ik gewild had. Want Mams nam haar hand van mijn schouder af en keek in het rond. Ze vermoedde waarschijnlijk een nieuwe provocatie van haar twee concurrentes, waarvan zij geloofde dat ze nog steeds achter haar zaten. Toen ze doorkreeg dat ze al weg waren, draaide ze zich naar mij toe. Met haar lippen op elkaar geperst en een strenge frons op haar gezicht keek ze me aan.

"Max, nu stel je me teleur. Ik sta hier een beetje mijn best te doen om jou te beschermen en wat doe jij? Je houdt mij gewoon voor de gek! Denk je soms dat ik het leuk vind om voor je te staan? Waarom zei je niet dat die wijven al weggegaan zijn? Nou ja, nu kan ik er ten minste van uitgaan dat alles weer goed is met je, nietwaar? En er zijn ook stoelen vrijgekomen. We hadden al lang kunnen gaan zitten!"

Ze werd rood van woede. Ik probeerde om schuldig te kijken en staarde naar de grond. Maar ik hoefde niet te doen alsof. Want ik was echt schuldig. En mijn erectie werd zelfs nog stijver terwijl zij mij uitschold. Hoe dan ook, ik kon het niet uitleggen. En Mama zag het ook!

"Wat? Hij staat nog steeds overeind? Dat is niet normaal. Wat denk je eigenlijk wel?"

Hoe kon ik haar laten beseffen dat mijn wil gewoon niet sterk genoeg was om mijn erectie in bedwang te houden?

"Ik ... het spijt me, mams. Ik weet ook niet wat er aan de hand is."

Ik had mijn hoofd opgetild om antwoord te geven, maar liet mijn ogen daarna weer naar opvallende borsten glijden. Mams hield me nu nauwlettend in de gaten en dit ontsnapte niet aan haar aandacht.

"Ja, ja, jij viespeuk! En ik vertrouwde je nog wel. Stop meteen met mij aan te gapen. Kan ik niet eens fatsoenlijk met jou in een bus rijden?"

De oorvijg kwam onverwachts en trof mij met grote precisie. Het kletsende geluid was te horen tot aan de voorste rij. Ondanks de gespannen situatie had ik dit niet verwacht. Ze sloeg me anders nooit! Maar haar boosheid was te begrijpen. Wat kon ik eraan doen? Ik mocht niet klagen. Ze had mij een vinger gegeven en ik had haar hele hand genomen. Dat was te veel, zelfs voor mijn vreedzame moeder. Voordat ik van de schrik was bekomen, duwde ze mij op een stoel naast het raam en kwam naast me zitten.Nieuwsgierige blikken van medereizigers werden op ons gericht. Mompelend in zichzelf, trok ze haar jasje uit, dat ze niet meer had dichtgeknoopt. Over de vraag waarom zij dit deed, hoefde ik niet lang na te denken.

"Hier, bedek jezelf hier maar mee. En vanaf nu geen woord meer!"

Ik knikte. Wat moest ik zeggen? Behalve de gebruikelijke en intussen afgezaagde verontschuldigingen schoot mij niets te binnen. Mams staarde recht vooruit en trok een stuurse uitdrukking op haar gezicht. Ik durfde nauwelijks mijn hoofd te bewegen, maar toch merkte ik, hoe vreemde blikken van alle kanten nieuwsgierig op mijn moeder werden gericht. Zoals ik al zei, was haar blouse een beetje doorzichtig. De zwarte beha die ze droeg, was niet te negeren voor mannelijke ogen. Verder was ze heel normaal gekleed, maar de afmetingen van haar borsten vielen wel ontzettend op. Alleen haar jasje had dat tot nu toe het een beetje kunnen verhullen.

Dit had ik wel vaker gezien. Begerige mannenogen verslonden haar altijd. Vooral een man aan de overkant kon zijn ogen niet van haar afhouden. Graag had ik haar het jasje terug willen geven, om aan dat verdomde gegaap een einde te maken. Maar mijn stijve erectie zette een streep door mijn rekening. En ik kon me heel goed voorstellen dat verschillende mannen om ons heen nu soortgelijke problemen kregen als ikzelf. Maar sinds vandaag was ik niet veel beter dan deze geile mannen.

Ik zou er veel voor over hebben gehad om Mama's gedachten te kunnen lezen. Dat ze erover nadacht, was duidelijk zichtbaar. Ik had graag wat tegen haar willen zeggen. Ik had graag gewild dat alles weer normaal werd. Ik miste haar grapjes, haar stem, de leuke verhalen die ze anders altijd vertelde. Maar nu was ze stil. Ik begon na te denken over wat ik zou kunnen doen, om haar weer in een goede stemming te brengen. Ik had niet veel vrienden die belangrijk voor me waren. En belangrijker dan mijn moeder was er geen een. Dit zou in geen geval zo door kunnen doorgaan.

Ik piekerde en peinsde en geen enkele gedachtenflits verlichtte mijn zorgen. De opluchting die ik voelde toen zij de eerste stap zette was onbeschrijflijk. Haar glimlach veroorzaakte een diepe zucht van opluchting bij mij. Ze keek me aan. Haar woorden klonken weer vriendelijk en empathisch. Mijn verdrietige hart maakte een enorme sprong in de lucht.

"Max, ik heb erover nagedacht. Eigenlijk heb je niets slechts gedaan. Een erectie krijgen is niet onnatuurlijk. Zeker niet op jouw leeftijd. Het waren gewoon de omstandigheden, die ertoe hebben geleid dat ik me zo boos heb gemaakt. Maar Max, ik kan het jou niet kwalijk nemen. Ik ... het is weer goed. Ik zal het laten rusten. Je bent al een jonge man. Alleen ... eh ... zou je in het vervolg een beetje voorzichtiger willen zijn? Ik bedoel ... als het je lukt. Vandaag lukte het niet, dat weet ik. Maar Max, ik ben toch je moeder?"

Ik verslikte me bijna van blijdschap en ik straalde van opluchting. Mams begreep mij weer! Mijn lieve moeder begrijpt altijd alles.

"Ja ... ja, mams. Natuurlijk! Ik wil echt niet dat je boos op mij wordt. Dit gebeurt mij echt niet nog een keer!"

Ze trok een vragende wenkbrauw op.

"Oh! Dus je erectie is nu overgegaan?"

Mijn erectie stond uiteraard nog steeds stijf overeind. Dus loog ik.

"Eh ... nee. Alles is weer goed."

Mam grijnsde.

"Mooi. Geef dan mijn jasje maar terug."

Ik aarzelde en bloosde hevig. Ik had het alweer fout gedaan. Ik begreep het zelf niet meer!

"Geef mij dat jasje! Of is er toch nog iets dat je niet wilt toegeven?"

"Mams, ik heb nog steeds..."

"Max, ik zei toch al, dat ik geen probleem heb met de jouw toestand. Je bent trouwens niet de enige in deze bus, met zo'n probleem."

En ze grijnsde breed en knikte met haar hoofd in de richting van twee mannen van middelbare leeftijd die bij de achterste deur stonden. Die draaiden zich onmiddellijk om, toen ze merkten dat wij ze in de gaten hadden.

"Ach, alle mannen zijn hetzelfde," mompelde mama opgewekt en ze trok haar jasje van mijn schoot af. Haar verlegenheid was totaal verdwenen, en ze keek nu botweg naar mijn kruis.

"Tja, als ik het niet dacht. Alles nog hetzelfde, is het niet? Zo'n grote paal kun je niet gemakkelijk verbergen. Ik hoop maar dat we niemand tegenkomen, als we naar huis lopen. Het spijt me wel voor je, mannetje, maar ik geloof dat we er al zijn."

Mama stond op van de stoel en deed haar jasje aan. Toen keek ze me uitnodigend aan.

"Kom op Max, kom op. Ik loop wel vlak voor je."

De bus stopte bij de halte. We waren eindelijk aangekomen op onze bestemming. Mijn moeder stond al bij de deur, direct achter die twee heren, terwijl ik mezelf ongemakkelijk uit de zitplaats oprichtte. De ondeugende blik van mama maakte mij duidelijk dat mijn erectie nog steeds duidelijk zichtbaar was. Ik haastte me, en was na een paar snelle stappen achter haar. De mannen stapten als eersten uit en keken na het uitstappen naar ons om. Mams pakte mijn hand en trok me uit de bus. Ook toen we op de stoep stonden liet ze mij niet los. Ze ging voor mij staan en fluisterde in mijn oor:

"Max, ik vind die twee mannen wel eng. Wil je mij alsjeblieft een arm geven, zodat zij beseffen dat jij mijn metgezel bent? Ze zien er zo raar uit. Alsjeblieft Max?"

Ik begreep haar zorgen wel. Vooral de dikste van hen maakte een nogal brutale indruk. Vettig en ongeschoren staarde hij ons aan en leek er blijkbaar over aan te denken, om weg te lopen. De andere man begon gelukkig langzaam weg te lopen. Natuurlijk aarzelde ik geen moment en sloeg mijn arm om mijn moeder heen. Meteen legde ze haar wang tegen de mijne. We waren ongeveer even lang en ze stak alleen maar boven mij uit vanwege de hoge hakken van haar pumps. Ik vroeg me af wanneer ik haar voor het laatst zo dicht bij mij had gevoeld, afgezien dan van de gebeurtenissen in de bus. Vooruitkijkend bewoog ik mijzelf van haar af. Maar moeder wilde juist een innige omarming.

"Max, doe niet zo verlegen! Het ziet er heel raar uit, als je zo krampachtig doet. Het moet wel een beetje echt lijken."

Dat was waar. Maar zodra ik op haar verzoek wat dichterbij haar kwam lopen, begon mijn pik natuurlijk opnieuw te groeien. Ik merkte ook dat ze zich lekker tegen me aandrukte in plaats van terughoudend te zijn. Dus voelde ik een sterke onzekerheid over wat ik zou moeten doen. Ik probeerde het met excuses.

"Mam, sorry. Ik ...

"Okť, okť. Maak je maar geen zorgen. Ik wil zelf zo dicht tegen je aan lopen."

"Eh ... weet je het zeker?"

"Ja, voorlopig zeker. Kun je zien of die enge mannen al weg zijn?"

Opgelucht keek ik rond, zover Mama's stevige omarming het mij toestond. Die walgelijke man was al weggegaan, maar bleef nog af en toe omkijken.

"Ja mams, ze lopen weg. Alleen wij staan hier nog steeds."

"Godzijdank. Heb je de dikke man gezien? Walgelijk

"Ja, dat heb ik."

"Oh, dank je wel, Max. Je bent mijn redder in de nood. Maar dat ben jij altijd al geweest. Oh, als ik jou niet had!"

Ik glimlachte gevleid en gelukkig. Mama had weer helemaal haar vertrouwde, open vriendelijkheid teruggevonden. Dat is waarom ik een gerechtvaardigde hoop koesterde op een harmonieuze afsluiting van deze dag, en een kusje van mams op mijn wang bevestigde die gedachten.

"Nou, laten we dan maar gaan, Max. Dus, zoals ik al zei, ik loop wel voor je uit, als je je schaamt. Steeds maar je hand ervoor te houden lijkt ook me ook niet prettig. Aan de andere kant, heb je al gemerkt dat we alleen zijn? Als we iemand tegenkomen, kun je het alsnog je hand ervoor doen, toch?"Ze draaide zich om, keerde mij haar de rug toe en begon te lopen. Mama is altijd een daadkrachtige vrouw geweest en ze houdt niet van lang gepraat. Soms had ik zelfs moeite om haar bij te houden. Zo ook nu, omdat ik later was vertrokken, moest ik een paar passen rennen om haar bij te kunnen benen. Ze lachte weer heerlijk spottend, toen ze me eindelijk naast haar zag lopen. Twee of drie minuten liepen we zwijgend verder. De weg was nog lang. We wonen een paar kilometer buiten de stad in een landelijke omgeving zonder busverbinding. Door haar lange benen hield ze een behoorlijk tempo vol. Het was leuk om haar vanaf de zijkant te bekijken. Stiekem hoopte ik op tegemoetkomende voorbijgangers, zodat ik een reden zou hebben om weer achter haar te gaan lopen. Het heen en weer bewegen van de grote ronde billen van mijn sportieve moeder wilde ik op zijn minst wel even kunnen observeren. Wanneer kon ik daar ooit de mogelijkheid voor krijgen? Meestal zat ik naast haar in de auto en liet mij rijden.

Ik was echt alleen maar nieuwsgierig. Ik keek graag naar vrouwen, dat vond ik altijd leuk om te doen. En ik wilde mijn moeder alleen maar vergelijken met andere vrouwen, verder niets. Ik was jong en nieuwsgierig. Zulke verklaringen voor mijn gedachten kwamen in mij op. Ik was trots op mijn moeder. Er was toch niets mis mee, als ik het uiterlijk van mijn moeder bewonderde? Is dat niet wat alle jongens doen? Maar of alle jongens daarbij ook een stijve erectie kregen, zoals ik nu, dat was misschien wel niet zo. Mijn stijve lul wreef bij elke stap langs de stof van mijn broek. Normaal gesproken zou dat een ongemakkelijk gevoel moeten geven, maar nu genoot ik ervan. En het was geruststellend, dat mijn moeder mijn erectie nu tolereerde.

Na ongeveer een kilometer maakte mams haar arm los en verbrak onze stilte.

"Zeg Max? Gebeurt jou dit wel vaker in het openbaar? Ik weet eigenlijk niet of ik je dat wel mag vragen. Want weet je, ik ben je moeder en jij bent mijn zoon... begrijp je? Maar wat maakt het ook uit."

Eigenlijk had ik dit wel verwacht. Mams nam zelden een blad voor de mond. Ze keek me aan terwijl we verder liepen en ze verwachtte een eerlijk antwoord.

"Ja, dat gebeurt mij wel vaker. Ik kan er niets aan doen. Echt niet, mama!"

"Max, hou op met jezelf te verontschuldigen. Hoe vaak moet ik je nog uitleggen dat ik het je niet kwalijk neem. Ik weet toch dat je vol in de puberteit bent. Jouw lichaam reageert heftig op alle prikkels. Maar hou je wel een beetje in, als we weer thuis zijn, okť? Morgen kan ik onze auto weer ophalen en dan hoeven we hopelijk nooit meer met de bus te gaan."

Ze klonk weer een beetje geÔrriteerd, maar ook begripvol. Ik wilde in geen geval de zojuist ontstane verstandhouding tussen ons op het spel zetten en besloot om mij op de vlakte te houden.

"Eh ja, goed moeder."

Ze wierp een onderzoekende blik op mij.

"Hmm, maar dit is natuurlijk geen vrijbrief voor jou, om naar mijn achterwerk te gluren. Dat hoort niet. In de bus kon je er echt niets aan doen, maar ondertussen moet het wel weer beter gaan, of niet soms? Blijf eens stilstaan!" Ik bloosde opnieuw, maar ik deed wat ze vroeg. Mams ging voor mij staan, haar benen een beetje uit elkaar. De bobbel in mijn broek was nog steeds enorm groot en duidelijk om te zien. Ze trok een vreemde grimas en gaf me kameraadschappelijk een arm.

"Max, wat is er toch met je aan de hand? Dit kan toch niet waar zijn? Je ... je broek scheurt bijna open, Max! Het wordt hoog tijd, dat we thuiskomen. Hmm, nou ja, je hebt me ten minste wel beschermd tegen die beide engerds. Daarvoor moet ik je dankbaar zijn."

Mams kon me altijd aan het lachen maken. Ik grinnikte in mezelf. Maar uiteindelijk lachte ik hardop en dat stak haar ook aan.

"Haha, waren het wel engerds, mam? Ik dacht meer dat het sukkels waren! Maar ik bescherm je graag. Ik zou alles doen om jou te beschermen. Weet je dat?"

Mama, die net nog had meegelachen, liet haar oogleden zakken en werd opeens heel ernstig.

"Ja, dat weet ik, Max. En ik ben niet bang als jij bij me bent. ten minste niet voor engerds en sukkels. Maar ... er is iets anders dat me wel zorgen baart. En je kunt wel bedenken, wat ik bedoel."

Verdorie, dacht ik. Is dit onderwerp dan nog niet afgehandeld?

"Maar mams ... je zei toch dat het niet erg was! Een minuut geleden zei je dat toch nog, Mama?"

Ze hief haar hoofd op en knikte nadenkend.

"Ja, ja. Het is ook niet erg. Maar ik hoopte wel dat het zou overgaan. Want ik kan je echt niet helpen, mijn jongen."

Het idee, dat ze er duidelijk over nadacht om mij te helpen met mijn probleem, dat deed mijn ademhaling stokken. Maar dat stoorde haar niet in haar verdere gedachten.

"Hmm, misschien zou ik er hard in moeten knijpen of zoiets?"

Mijn hals kneep dicht en ik kon geen adem meer krijgen.

"K ... knijpen, mama? Waarin?"

Ze haalde haar schouders op.

"Wel, precies daarin waar je probleem zit. Je hebt daar toch pijn, nietwaar? En ik wil niet dat je pijn hebt. Het is alleen maar om jou van je pijn af te helpen, begrijp je?"

Ik beet mijn tanden op elkaar en deed een poging om normaal te klinken.

"Ik ... ik weet niet ... of dat zou helpen."

Mama keek alsof ze stomverbaasd was.

"De pijn van het knijpen zal ervoor zorgen dat je erectie meteen overgaat. Ik kan je toch moeilijk gaan strelen?"

Was mams echt zo naÔef? Elke aanraking van haar zou voor mij voelen als strelen! Ik gaf geen antwoord, maar moeder gaf nooit onbedoelde hints.

"Kom op, laten we het maar proberen. Blijf stilstaan en verzet je niet. Kijk opzij en niet naar mijn boezem, ook al heeft het daar hopelijk niet mee te maken. Maar ik wil elke verkeerde bijgedachte uitsluiten. Klaar?"

Ik was op alles voorbereid, draaide mijn hoofd opzij en knikte. Vol verwachting sloot ik mijn ogen. En zoals gewoonlijk kwam mijn moeder meteen ter zake. Ik voelde haar vingers rond mijn stijve paal en ze begon steeds harder erin te knijpen. Het was een fantastisch en ongelooflijk gevoel! Mijn eigen moeder kneep in mijn stijve erectie! Maar ze besefte al snel dat het zo niet ging lukken en tot mijn spijt gaf ze het weer op.

"Mijn hemel, Max. Hij is echt keihard! Hoe kan ik dat ooit voor je wegknijpen? En sinds wanneer heb je zulke keiharde erecties? Oh mijn God! Ik zou er een nijptang voor nodig hebben."

Ik durfde niet te bewegen, mijn lichaam trilde, mijn oogleden zakten dicht en ik hield mijn adem in.

"Max, hoor je me wel? Vertel me niet dat dit geen pijn heeft gedaan. Als ik niet beter wist, zou ik zweren dat hij alweer groter is geworden! Oh, wat moet ik doen?"

Ik liet mijn afgewerkte lucht ontsnappen en het klonk als een wanhopige zucht.

"Ik ... ik weet het niet, mams."

Mama mompelde wat in zichzelf. Ik hield mijn ogen dicht, want ik durfde ze niet meer te openen.

"Max, hou op met dat zuchten. Kijk me eens aan. Ik had in de bus al de indruk dat je daardoor kalmeert. Kijk naar mij, mijn jongen."

Ik voldeed graag aan haar verzoek, ook al wist ik best dat we er geen millimeter verder mee kwamen. Ik kreeg mezelf niet meer onder controle. En helpen deed het niet, integendeel. Mams stond recht voor me. Ik hoefde mezelf niets wijs te maken. Die enorme erectie in mijn broek was het werk van mijn moeder! Haar knijpende vingers lieten daar geen enkele twijfel over bestaan. Maar zij zag het waarschijnlijk anders, want ze begon mijn wang te strelen alsof ze oprecht medelijden met me had. Maar haar woorden klonken provocerend.
"Ach, jullie mannen met jullie eigenwijze piemels. Altijd op de meest ongelegen momenten willen ze aandacht! Wil jouw piemel soms ook aandacht, Max?"

Hoe moet een zoon zo'n vraag van zijn moeder beantwoorden? Het werd steeds lastiger voor mij.

"Nee ... eh ... wat bedoel je met aandacht, mams?"

Grijnzend toonde ze haar twee rijen witte tanden.

"Kom op. Maak mij niets wijs. Die vrouw met die dikke reet trok meteen al jouw aandacht. En die kleinere was het ook niet te versmaden. Ze hoefden allen maar naar je te glimlachen, en je kreeg al een stijve! Alleen zijn die twee sletten al verdwenen. Denk je nog steeds aan hun? Je mag het best toegeven, het is het niet verkeerd, hoor. Is het zo?"

Helemaal onjuist was haar veronderstelling niet. ten slotte dacht ik nu weer plotseling aan de dames uit de bus.

"Eh ... Waarschijnlijk wel."

Mam nam haar hand van mijn wang en legde hem op mijn schouder.

"Weet je Max, het is niet mijn taak om me met jouw liefdesleven te bemoeien. Je had het maar hoeven zeggen en ik zou je hebben laten begaan. Dan zou je hun hebben kunnen aanspreken. Ze zouden je echt niet hebben weggestuurd. Je bent een mooie jongeman met een geweldige ... nou ja, dat waar zulke vrouwen dol op zijn ... ze zagen meteen wat je allemaal met je mee zeult."

Wat kon ik hierop zeggen? Had ze het echt over mijn lul? Mijn hemel, hoe kon ik kalm worden onder deze omstandigheden?

"Mams, ... wat bedoel je? Hij ... Hij doet altijd zo!"

Ze sloeg haar armen over haar borst.

"Bedoel je, altijd wanneer je vrouwen ziet?"

Ik verloor het laatste beetje verstand.

"Ja ... nee, maar wel heel vaak. Ik heb geen idee wat er met mij aan de hand is. Laten we maar verder lopen, ja? Alsjeblieft mams!"

Moeder tuitte haar onderlip naar voren en keek aandachtig naar het onderwerp van ons gesprek. De tijden van onopvallende observatie waren voorbij sinds haar knijpexperiment.

"Denk maar niet dat ik zo met je mee ga naar huis! We moeten nog langs drie huizen lopen. Het is geen gezicht voor onze buren."

Zoals altijd had ze ook nu weer gelijk. Wij woonden aan het einde van ons kleine dorp aan een rustige doodlopende weg. Dit voordeel had het onaangename nadeel dat ons komen en gaan kon op elk moment door onze buren werd waargenomen. Voordat ik kon vragen wat ze dan wilde doen, kwam ze al ter zake.

"Max, dit gaat echt niet zo. Dat weet je ook wel. Dus probeer je eindelijk te ontspannen en je erectie kwijt te raken. Je bent oud genoeg. Daarginds staan een paar struiken, daar kunnen we ons achter verstoppen."

Ik keek haar met open mond aan en had even tijd nodig haar voorstel te begrijpen. Dat duurde voor haar te lang.

"Jongen, sta niet zo stom te staren. Vooruit, kom mee, voordat er iemand anders voorbijkomt!"

Ze greep mijn mouw en trok me achter zich aan. Ik was sprakeloos. Gelukkig was de schaars begroeide grond van de berm tamelijk droog en zonk ze niet hopeloos weg met haar hoge hakken. Maar toch was het lastig lopen. Zij had reden tot klagen, ik niet.

"Mams, wat ben je aan het doen? Zal ik je helpen?"

Ze keek niet om en bleef doorlopen.

"Nou, het gaat prima. En jij moet daarvan af. Ik zie geen andere mogelijkheid."

Ze trok zo meedogenloos aan mij dat ik bang was dat mijn shirt zou scheuren.

"Mam, niet zo hard trekken. Jij ... je mag niet toekijken, mams, dan kan ik het niet!"

Ze stopte plotseling en liet mijn shirt los. Toen draaide ze haar hoofd om. Ik hoorde haar diep ademhalen.

"Luister eens goed, jongetje. Jij bent hiermee begonnen. Wees nu ook dapper genoeg om het af te maken. En ik blijf erbij staan, of je dat leuk vindt of niet. Maar ik ben ervan overtuigd dat dat je het best heel leuk vindt. Of vindt je mij plotseling niet leuk meer? Dat kan ik me niet voorstellen. Dus stop ermee om jezelf zo aan te stellen!"

Klapperend sloeg ze met beide handen op haar eigen kont en liep weer door. Ik volgde haar als een schaap naar de slachtbank. Nee, ik volgde haar slingerende achterwerk. De struiken waren niet ver. Ik zocht wanhopig maar woorden, maar ik wist niet waarover ik met haar zou moeten praten. Blijkbaar had zij alles al besloten. Maar wat had zij dan besloten? De verwarring die mij al in de bus was overkomen, bereikte nu zijn absolute maximum. Totaal verbluft stond ik plotseling achter een groene muur van struiken en bomen. De schuilplaats was goed gekozen. We konden hier onmogelijk gezien worden vanaf de weg. Ze legde haar armen over elkaar en keek me aan.

"Max, ik zie dat je verbaasd bent. Maar tegen moeder natuur zijn wij machteloos. Ik wil niet dat jij jezelf blijft pijnigen, nog afgezien van hoe raar het eruit ziet. Je begrijpt wel wat ik bedoel. Dus nu ga je je broek openmaken en je laat je piemel eruit. Ik hoop dat jij je dan zo geweldig schaamt dat je erectie vanzelf overgaat. Dan kunnen we ten minste eindelijk naar huis gaan!"

Mijn geestelijke vermogens raakten totaal uitgeput. Mama wilde serieus mijn pik zien! Mijn eigen moeder. Hoe kon het zover komen? Ze moest toch kunnen zien hoe ik beefde van angst?

"Vooruit jongen, niemand kan ons zien. Doe wat ik je vraag. Ik denk dat je erectie meteen zal overgaan, wanneer ik hem zie en dan zijn alle problemen opgelost. Kom op, haal hem eruit! Doe het voor mij, Max."

Ik kon geen woord over mijn lippen krijgen. Te geschokt was ik, door haar verzoek en vooral door de manier waarop ze het had geformuleerd, Ik sloeg mijn ogen neer. Maar haar woorden hadden een invloed op mij, waar ik me niet tegen kon verzetten. Ik kon het gewoon niet. De enige manier om aan mijn ellendige trillende toestand te ontsnappen, was om te doen wat ze vroeg. Godzijdank dat mijn gulp een rits had, want voor knopen miste ik nu de handigheid. Maar de riem maakte het me moeilijk. Geen verstandige gedachte was er meer in mijn hoofd. Volledig mechanisch handelde ik, alsof ik me uitkleedde om naar bed te gaan. Mams keek me recht aan. Ik voelde mijn oren gloeien van schaamte. In minder dan tien seconden was het zover en viel alles naar beneden. Mijn stijve erectie floepte naar buiten en wees parmantig omhoog. De vogelgeluiden en het geruis van de bladeren verdwenen geleidelijk uit mijn waarneming. Er waren alleen nog maar mijn moeder en ikzelf. Ondanks alles was het een bevrijdend gevoel. En niet alleen voor mijn penis.

Mama zei niets meer. Ik keek gekweld naar de grond en telde de grassprieten. De stilte leek eindeloos lang. Eindelijk kwam mams dichterbij. Voor mij leek het alsof ze naar mij toe zweefde. Een hoorbaar schrapen van haar keel bracht me in de realiteit terug.

"Eh ... goed ... Max ..."

Ze stotterde. Mama stotterde! Mijn welbespraakte moeder stotterde! Wat gebeurde er allemaal? Mijn vuurrode kop hief zichzelf omhoog.

"Jongen, kijk me niet zo aan ... God, arme jongen ... wat een enorme paal! Ongelofelijk! Ik was wel een beetje voorbereid ... eh, door wat ik zonet voelde. Maar nu ik hem in het echt zie, is hij nog veel groter."

Ze vouwde haar handen, alsof ze ging bidden en legde haar vingertoppen op haar mond, zonder mijn erectie een moment uit het oog te verliezen. Haar hoofd wiebelde heen en weer. Blijkbaar was ze totaal overweldigd door wat ze zag. Maar zoals gewoonlijk had ze niet lang nodig om eraan te wennen. ten minste kon ze alweer gewoon praten zonder te stotteren.

"Dus Max, begrijp me niet verkeerd, maar mag ik hem aanraken? Heel even maar, als een moeder, weet je? Ik ben echt verbaasd, hoe groot je bent geworden. Hmm, ik bedoel, hoe groot hij daar is geworden. Ik ben trots op je! Ik zal er niet in knijpen. Nee, ik raak hem alleen maar even aan. Vind je het goed, Max?"

Haar mond ging een beetje open en met verwachtingsvolle ogen keek ze me aan. Ik deed alsof ik nadacht. In werkelijkheid was mijn hoofd totaal leeg. Alles was zo onbegrijpelijk geworden. Mijn erectie klopte en trilde en ik verlangde hevig naar haar hand. Alleen mijn overbelaste hersenen deden het niet gewoon meer. Ik staarde naar haar als een dode vis. Ze had hem gewoon vast moeten pakken, maar dat deed ze niet. Ze wilde eerst mijn toestemming! Vermoedelijk was dat de reden waarom zij haar verzoek op een andere manier formuleerde.

"Eh Max, hij blijft nog steeds helemaal stijf, hoewel ik ernaar kijk. En jij lijkt je helemaal niet te schamen! Dat had ik anders gepland en jij ook, hoop ik."

Ik kreunde van angst. Plotseling vond ik mijn woorden terug.
"Ja mams, ik schaam me heel erg. Maar het is waar wat je zei, mam. Eerst moet alles eruit, anders gaat het nooit over. Wil je jezelf alsjeblieft omdraaien?"

Ze tuitte haar onderlip weer. Deze keer als een duidelijk teken van ongenoegen.

"Ho ho. Na al dat gefrummel hier, draai ik me echt niet meer om. Laat mij maar zien hoe je het doet. Maar ik ga eerst mijn jasje even uittrekken. Want op de een of andere manier lijkt het wel warmer te worden, vind je ook niet?"

Met een zwaai trok ze het korte jasje uit en hing het aan een uitstekende tak van de dichtstbijzijnde boom. Ze hoefde alleen maar haar hand uit strekken. De zwarte beha kwam in zicht. Mijn erectie ging meteen verder omhoog. Mama zag het ook. Een brede grijns verried haar. Ik hoorde haar stevig klinkende stem:

"Max, niemand kan ons hier zien. En wij kennen elkaar al zestien jaar. We hebben geen geheimen voor elkaar, nietwaar?"

Mama legde opnieuw haar hand op mijn schouder en schonk mij zo'n erotische glimlach, dat ik bijna spontaan klaarkwam. Toch vond ik een paar woorden.

"Maar ... moeder ... we kunnen toch niet ..."

Ze schudde haar hoofd.

"Nee, maar we kunnen wel iets anders doen. Luister goed, mijn jongen. Je kunt jouw stijve lul tegen mijn hand aanleggen, zodat ik er helemaal kriebelig van zal worden en dan zal je lul vanzelf slap worden. Zelfs je moeder is ook maar een mens. En een vrouwelijk mens, begrijp dat eindelijk eens!"

Ze haalde diep adem en haar glinsterende blikken keerden terug naar mijn trillende pik.

"Goed dan, ik corrigeer mezelf. Je lul zal er misschien niet slap van worden. Maar je begrijpt wat ik bedoel. Dat is waarom ik nu ga doen wat ik gewoon moet doen. Nu is het mijn beurt!"

Trillend en snel ademend, zag ik Mama's hand naar mijn barstensvolle geslachtsorgaan gaan. In slow motion sloten haar vingers zich om mijn schacht. Heel zacht en langzaam duwde ze mijn voorhuid terug. Maar ze kwam niet ver. Een dierlijk gegrom uit mijn keel maakte haar duidelijk wat ze veroorzaakte. Uit voorzorg deed ze een stapje opzij. De eerste straal vloog niet ver weg. Toen explodeerde mijn erectie totaal. Ik ejaculeerde tussen haar knijpende vingers door als een waterpistool. En zij deed niets anders, dan me bij de penis vasthouden! Onder enorme druk ledigde mijn balzak zich, zoals nooit eerder in mijn leven. Ik trilde en schokte alsof iemand me op een stroomkabel had aangesloten. En ondanks dat alles was het een hemels gevoel. Veel beter dan mezelf afrukken in mijn bed! Mama's verbaasde kreten nam ik slechts marginaal waar. Maar ik voelde elk moment van mijn kolossale orgasme in haar warme hand. Haar directe nabijheid was ook cruciaal voor de geweldige intensiteit van mijn climax.

Het aantal zaadstralen was voor mij niet te tellen. Maar daar zorgde Mama wel voor. In mijn onderbewustzijn hoorde ik haar mijn stralen tellen. Pas toen de stralen ophielden, keerde het gevoel in de rest van mijn zwetende lichaam terug. Ik voelde mijn benen slap worden. Maar ik herstelde mij. Ik wilde absoluut niet op mijn knieŽn zakken. En Mama's stralende glimlach gaf me nieuwe krachten.

"Hť, geweldig Max! Dat was me wat! Dertien keer gespoten. Dat moet iemand anders je nog proberen na te doen. Wat een geweldige dekhengst ben jij! Ik ben trots op je, mijn zoon!"

Stralend van vreugde omhelsde ze mij, alsof ze mij lange tijd niet had gezien. De spermadruppels, die nog steeds aan mijn half slappe lul hingen, besmeurden haar broek, maar dat was van geen belang meer. Mijn moeder had me grondig en zonder enige moeite helemaal leeggemolken. En ik had haar alles gegeven. Alles wat ik had.

Maar voor haar was het nog niet genoeg. Haar dwingende lippen zochten de mijne. Ik gaf me aan haar over en opende mijn mond voor haar. Onze tongen raakten elkaar voor de eerste keer en begrepen elkaar onmiddellijk. Ze kreunde zachtjes, terwijl ik mijn armen om haar middel legde. Mams was niet het eerste meisje dat ik kuste, maar met grote afstand de heetste en meest gevulde. Twee zachte, volle vrouwenborsten herinnerden mij weer aan mijn penis. En ik kon een nieuwe erectie niet voorkomen! Na minder dan en paar minuten van hartstochtelijk zoenen stond hij alweer rechtop en wreef tegen moeders dijbeen. Mijn zwellichamen vulden zich steeds verder op, hoe langer haar tong mijn mondholte onderzocht. Maar mama moest uiteindelijk ook een keer lucht happen. Ademloos scheidde ze zich van mij af, en streelde over mijn wang.

"Nou, zie je wel! Dat was niet erg, toch? Ik heb je alleen maar een klein beetje hoeven te helpen. Ik had er geen idee van, hoeveel jij in je zakje had zitten. Nou goed, je hebt eigenlijk geen zakje meer, je hebt al een grote zak! En wat voor een! En je hebt ook al een bijpassende grote knuppel."

En nu ze die vieze woorden zei, moest ze natuurlijk opnieuw haar hand even erop leggen.

"Hť, wat is dat nu? Hij is alweer stijf! Alsof er niets gebeurd is! Maar we moeten nu echt naar huis, Max. Is je zak echt alweer vol? Dat kan toch niet waar zijn?"

Ze deed een stapje achteruit om naar mijn gloednieuwe erectie te kijken.

"Ik kan het niet geloven. Kan jouw jongeheer er dan geen genoeg van krijgen? Hoe doe je dat? Moet ik er soms in bijten, zodat hij terug in zijn hok gaat?"

Ongeacht de vertrouwelijke sfeer die nu tussen ons was ontstaan, moest ik even slikken. Mama's mond, die ik zojuist gezoend had? Wilde ze mij soms afzuigen? Ongemakkelijk en zenuwachtig haalde ik mijn schouders op.

"Ik eh... ik weet het niet."

Mama wreef peinzend over haar lippen.

"Jij weet vandaag ook niet veel. Maar hmm, waarom eigenlijk niet? Hij ziet er best heerlijk uit. Maar klaag niet als ik kramp krijg en hem eraf bijt!"

Ik hapte naar adem van schrik. Glimlachend knoopte mams haar blouse los.

"Een beetje eng, hť? Maar als ik aan jouw lul ga likken, dan kun je van alles verwachten. Risico is altijd een onderdeel van seks, Max. Nou, misschien ga ik hem er maar half afbijten, ha ha!"

Ze hing haar blouse aan een tak, naast haar jasje. Mama liet zich op haar knieŽn zakken en keek naar me omhoog.

"Je kunt nu nog wegrennen. Want anders leer je mijn tanden kennen. Laten we eens kijken of jouw lul goed tegen bijten kan."

Ik was verlamd van schrik. Mijn broek hing nog steeds op mijn enkels en ik kon dus niet wegrennen. Toen voelde ik haar mond. Haar lippen gaven allemaal kleine kusjes op mijn pik. Daarna tongde Mama mij als een Cobra en zij likte alle slijmerige restjes op. Ik keek ademloos naar haar grote borsten, die nog steeds in haar beha zaten. Ik kon nog steeds niet bevatten wat er zonet was gebeurd. Ze had me gewoon overvallen. Maar hoe onwerkelijk het ook was, mijn erectie ervoer intussen het heerlijkste dat hij tot op de dag van vandaag had meegemaakt. En toen mijn eikel in haar mond verdween, begonnen meteen de spiertrekkingen van mijn zich aankondigende nieuwe orgasme.

Mama stopte onmiddellijk.

"Nee, nog niet, Max. Je mag niet alleen aan jezelf denken," zei ze streng en ze pakte mijn ballen in haar hand. Tegelijkertijd nam ze mijn pik weer in haar mond. Terwijl ze haar kaken sloot, draaide ze hard aan mijn balzak.

Ik leunde voorover van schrik en sperde mijn ogen wijd open. Mijn pogingen om haar hoofd opzij te duwen met haar hand, beantwoordde ze met nog krachtiger draaien aan mijn testikels en met kauwbewegingen van haar tanden op mijn schacht. Weerstand bieden zou heel pijnlijk voor mij kunnen worden, dat is waarom ik alleen maar zachtjes kon janken. De druk van haar hand op mijn ballen werd onmiddellijk zwakker. Mama's tanden beten ook niet meer zo diep in mijn kostbare vlees. Haar grote ogen draaiden zich naar boven en keken me aan. Ik kon niet aan haar blikken ontsnappen. In dit ene memorabele moment vielen eindelijk alle obstakels weg, die vooral aan mijn kant nog tussen ons bestonden. Een welgeschapen moeder knielde voor haar eigen zoontje en hield zijn stijve lul vast tussen haar witte tanden. Wat we deden was enorm onfatsoenlijk, maar tegelijk ongelofelijk spannend en lekker.

Ik zuchtte zachtjes en legde liefdevol mijn hand op haar hoofd. Plotseling ging alles heel snel. Wat gebeurd er? Nog altijd keek ze me aan. Ik glimlachte naar haar en eindelijk besefte ik wat ze van plan was, en wat ze waarschijnlijk al veel eerder besloten gehad. De hele tijd had ze haar uiterste best gedaan om me duidelijk te maken wat ze van me wilde, maar ik had haar niet begrepen. Een grote last viel van me af! Nu ging het echt alleen nog maar om ons beiden. Schuldgevoelens of remmingen vervlogen in de lauwe avondwind. Ik was bereid om aan haar verlangens te voldoen. Mijn laatste bezwaren waren verdwenen, toen ze mijn ballen losliet en begon haar om eigen broek te openen. En het bijten was weer likken geworden. Met tegenzin liet ze mijn toverstokje uit haar mond glijden, omdat ze anders haar strakke broek niet uit kon krijgen.

Ik verwijderde ook de onnodige kleding om mijn enkels, ging achter haar staan en sloeg mijn armen om haar middel heen. Zij gooide hartstochtelijk haar hoofd in de nek en kreunde. Een dierlijke doelgerichtheid nam bezit van mij. Ik kon aan niets anders meer denken dan aan haar goddelijke lichaam, dat zich voor mijn ogen vertoonde. Snel gespte ik haar beha van achteren open, trok hem van haar af en legde mijn handen onder haar enorme, warme borsten. Met een laatste tegenwoordigheid van geest slaagde mijn moeder erin om haar broek uit te doen, zonder mijn handen van haar tieten te halen. Mijn lul lag nu eindelijk tussen haar warme blote billen in, niet langer beschermd door textiel. En er waren geen schuldgevoelens meer, die mij tegenhielden. Er waren geen remmingen meer die een rare moraliteit in stand probeerden te houden. Wat overbleef was een grote begeerte naar haar gewillige vlees. En slechts een miniem dun slipje scheidde mij nog van dat doel.Maar voordat ik iets kon doen, was het slipje verdwenen. Mijn moeder scheurde het stuk voor mijn ogen en gooide het op de grond. Ik tilde haar heupen een beetje op en we draaiden ons naar de boom die naast ons stond. Toen boog ze naar voren zodat ze tegen die boom kon leunen en ik duwde mijn vinger in haar druipende kut. Ze kreunde heftig, trillend en bevend. Ik hoorde hoe zij zich moest inspannen om mij met afnemende kracht nog een laatste instructie te geven:

"Duwen!... Oh ... Max ... Max ... je lul ... ja snel!"

Heel graag voldeed ik aan haar verzoek. Het was ook hoog tijd. Zij duwde haar prachtige kont naar achteren en ik spreidde haar billen, zodat ik ongehinderd kon beginnen. Ik pakte mijn kloppende lul vast en legde hem voorzichtig zachtjes tussen haar zachte schaamlippen. Ze kronkelde en hapte naar adem. Haar gekreun kwam uit haar diepste innerlijk, het centrum van haar naar seks hunkerende ziel. Was dat mijn moeder? Het kon mij niet schelen. De afdrukken van haar tanden sierden mijn lul. Voor mij klampte een vrouw, brandend van lust, zich vast aan een oude boom, in de verwachting eindelijk weer eens grondig te worden geneukt!

Zij had de geile kut, en ik had de bijpassende stijve lul!

Weg met ethiek en fatsoen. God zou zich nu zeker afrukken, als hij naar ons keek van bovenop zijn wolk. Ik was nog maar een jonge jongen, en ik miste ervaring. Toch voelde ik goed aan wat mams lekker zou vinden. Het was, alsof ik al tientallen meisjes had geneukt en heel goed wist hoe het moest. Heel langzaam duwde ik mezelf naar binnen. Mama kreunde en jammerde, alsof ze alles onmiddellijk wou hebben. Maar ik stopte en trok mijn lul terug, zonder helemaal uit haar te glippen. Toen duwde ik hem weer naar binnen, maar meer dan mijn eikel kreeg ze niet! Zij had mij vandaag lang genoeg gemarteld. Nu kwam mijn wraak! Ze huilde van verlangen en duwde haar kont zover mogelijk naar achteren, om mij helemaal in zich te krijgen. Maar ik vond dat ze dat nog niet had verdiend.

Ik bleef plagend spelen met haar soppende kut, duwde ietsje dieper, dan weer iets minder, en trok me daarna weer helemaal terug. Ik had haar gezicht wel willen zien. Ik hield dit minutenlang vol, ik hield haar geilheid en haar kermende verlangen vast. Ik voelde mezelf krachtig en superieur. In nauwelijks te begrijpen flarden van woorden smeekte ze mij om eindelijk verder te gaan en het af te maken. Als een soort voorgerecht stopte ik mijn pik tot aan de helft in haar hongerige liefdestunnel. Ze hinnikte als een galopperende merrie. Maar voordat ze eraan kon wennen, had ik die nauwe, glibberige grot alweer verlaten. Maar al ik deze techniek tot het einde wilde vervolgen, dan moest ik nu ongeveer de finale gaan inzetten. Want alleen al de aanblik van haar blote rug perste langzaam maar zeker het zaad omhoog uit mijn kloten.

Maar als ik te vroeg spoot, dan zou mijn hele inspanning tevergeefs geweest zijn. Voor de laatste keer duwde ik teder mijn eikel in haar smachtende perzik. Ik knarste met mijn tanden en haalde diep adem. Mams jankte alsof ze in doodsangst was. Toen stootte ik toe! Ik ramde mijn stijve lul diep in haar lichaam, zover al ik kon. Mama's vingernagels krabden aan de schors van de boom. Ze slaakte een dierlijke kreet die kilometers ver galmde. Ze viel bijna om van de schrik, maar ik hield haar stevig vast bij haar heupen en ik neukte haar als een beukende stoomhamer, precies zoals ze het verdiende. Roekeloos en bruut, zodat ze nauwelijks naar adem kon happen tussen haar geile kreten door. Dierlijk gegrom vermengde zich met soppende, kletsende geluiden en werden nog overstemd door brullende kreten, die alleen een enorme hunkering naar totale seksuele bevrediging kan produceren.

Ik leunde over haar heen en greep haar bungelende tieten in mijn handen, zonder mijn stotende bewegingen te onderbreken. Moeders meloenen waren de grootste en de mooiste die ik ooit had gezien, laat staan in mijn handen gehad. Ik voelde mijn orgasme omhoogkomen, toen ik die heerlijke uiers eindelijk eens goed kon betasten. En ook moeders geschreeuw veranderde nu. Steeds vaker stopte ze met gillen, totdat ze helemaal stil werd. Ze boog haar knieŽn en haar lichaam verkrampte. Ik had haar tot een volledig vaginaal orgasme geneukt, in nog geen tien minuten! Heftig trillend hapte ze naar adem, alsof ik haar wurgde. Toen break er een oerschreeuw los! Ze schreeuwde het uit, wat me bijna doof maakte. Hoe kreeg ze het voor elkaar om zulk bloedstollend seksgeluid te produceren? Het moest wel heel lang geleden zijn, dat ze zo lekker geneukt was!

Ik bleef doorneuken, zo goed als ik kon. Ook toen ze kalmeerde, spaarde ik haar niet. Ik kon voelen hoe ze helemaal slap werd in mijn armen. Elke stoot ontlokte haar nog wel steeds een gilletje, maar de spanning was eraf. Nou, dacht ik, wie heeft er gewonnen? Eindelijk bezweken haar benen helemaal. Ik viel samen met haar op de knieŽn. Zonder tijd te verliezen, trok ik aan mijn lul uit haar kut, draaide haar om, legde haar op haar rug, en spreidde haar benen uit elkaar. Ik ging op haar liggen, kuste haar tieten en drong opnieuw bij haar binnen.

Met haar ogen dicht omhelsde ze me en kreunde zachtjes in het ritme van mijn langzame diepe stoten. Ik had nog nooit gekleurde bliksemflitsen in mijn hoofd gezien, maar nu zag ik ze, op het moment van mijn orgasme. Ik schoot op haar doel en elk schot was vol in de roos! En bij elke stoot richtte zij zich op en haar mond viel open, zonder dat er een enkel geluid aan ontsnapte. Wat ik nog overhad aan sperma, liet ik in mijn geliefde moeder stromen, die heel blij was met elke druppel.

Nat en opgetogen was ik, omdat ik haar alles had gegeven wat ik kon. We liefkoosden elkaar, liggend op het gras en onze harten sloegen wild. Ze klampte haar benen om me heen alsof ze me nooit weer los wilde laten. Het gezang van de vogels ging over ons. Eindelijk kon ik haar weer normaal horen ademhalen. Het kostte mijn erectie nog een paar minuten om slap te worden en uit moeders kut te glijden. Nooit zou ik nog een andere kut willen neuken.

De mieren dwongen ons uiteindelijk om op te staan. Ik kon mijn ogen niet van haar afhouden. Wat een prachtige vrouw was ze. Groot van stuk, met borsten als een pornoster, benen als een danseres en een kont die iedere beschrijving tartte. Dat dit mijn moeder en had zij me zonet haar geile kut geschonken! Mocht een moeder ooit zover gaan? Ja, ja en ja nogmaals ja! Waarom niet, verdomme? Vol dankbaarheid bewonderde ik haar. God weet hoe prachtig ze eruitzag toen ze nog steeds naakt, op zoek ging naar haar beha. Ik kon er nog niet toe komen om mijn kleren te verzamelen. Ik staarde naar haar. Toen ze de blouse dichtdeed en haar jasje van de tak haalde, lag haar broek nog steeds op de grond.

Met grote bewondering keek ik naar haar blote kont, dat deel van haar lichaam, dat waarschijnlijk de aanleiding van ons sprankelende avontuur was geweest. Met bloot onderlichaam voor me staande, en tot nu toe helemaal verdiept in het wegstoppen van haar fantastische borsten, merkte ze plotseling dat ik nog geen aanstalten maakte om mezelf aan te kleden. Hartkloppingen verrieden het opnieuw opkomen van mijn lusten, omdat mijn moeders onderlichaam zo'n verleidelijk effect had op mij. In een mengeling van strengheid en spot, gaf ze commentaar op mijn toestand en beŽindigde daarmee de stilte tussen ons, die sinds het begin van onze hevige onbeheersbare copulatie had bestaan.

"Nou, als je maar niet denkt dat ik me weer ga uitkleden! Het wordt al donker. Luister Max, we moeten nu echt naar huis. Hoe lang duurt het wel, tot je eindelijk helemaal klaar bent?"

Ik hijgde toen moeder mijn stijve penis streelde en hield zijn mond dicht. Dat had vandaag al meerdere malen goed gewerkt!

"Alles wat je van mij nodig hebt is nog bloot. Want ik dacht al, dat het nog niet helemaal afgelopen zou zijn. Doe het deze keer maar in mijn poepgaatje. Maar wel heel voorzichtig, jij duivelse rakker! Want als je me inscheurt, dan heb je pas echt een probleem!"

Ze greep mijn druipende lul en trok me achter zich aan. Het was amper een meter, terug naar die boom. Met hoorbare spijt liet ze mijn erectie uit haar hand glijden om met gebogen benen weer tegen de boom te gaan leunen. Ze bood zichzelf aan mij aan, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Een enorme vreugde en liefde welde in mij op. Op de een of andere manier begreep ik nog steeds niet helemaal wat ze met mij had gedaan. Ik had ook zoveel tegelijk aan mijn hoofd.

"Mams ... jij bent de beste en mooiste moeder van de wereld, mams. Ik houd echt van je. Ik zou mijn leven voor je geven. Echt waar!"

Het was moeilijk om de juiste woorden te vinden. Een geweldige spreker was ik nooit geweest. Maar de behoefte om te communiceren werd steeds groter. Mijn moeder hoefde niet naar me te kijken om te begrijpen welke orkaan er woedde in mijn binnenste. Maar het was duidelijk dat zij op dit moment belangrijkere zaken aan haar hoofd had.

"Bedankt, mijn jongen. Dat weet ik, lieverd. Maar laat me nu maar zien hoeveel je van mij houdt en rijg mij aan je lans. Geef me er maar flink van langs, totdat ik moet huilen als een klein meisje. Begrijp je, Max?"

Haar wens was een bevel voor mij.

"Alles wat je wilt, mams. En ik ben blij dat onze auto kapot is. Jij ook?"

Ik gaf haar geen kans om te antwoorden. De vraag hoe ik in zo'n strakke kont zou moeten komen, verdween snel, omdat ik niet aarzelde. Zonder veel weerstand gleed mijn ijverige eikel in haar bruine aarsgat en ze gilde meteen. Ik was zo stijf als een paal en had weinig moeite om erin te komen. En Mama was de sensualiteit in eigen persoon. Elke millimeter die ik veroverde op haar halfnaakte lichaam, bedankte ze mij nu eens met schattige hoge gilletjes en dan weer met diep gegrom. Na een paar minuten van langzaam en gevoelvol duwen, zat mijn lul volledig in endeldarm van mijn moeder. Het was en onvergelijkbaar gevoel. Een gloeiend hete en knellende strakheid omsloot mijn pik op een dusdanige manier, als zelfs haar heerlijk kut niet had gedaan. En toen zij daarna haar kringspier samentrok, kwam ik behoorlijk in de problemen om Łberhaupt nog te kunnen bewegen. Het was alsof een bankschroef mijn lul vastklemde. Niet voor niets liet zij mij nu haar achterdeur gebruiken, want ze wilde mij deze keer de baas blijven en dus haastte ze zich, om mij bespotten."Ja, dacht je soms, dat je mij tot het meest geweldige orgasme kon neuken van de laatste twintig jaar, zonder daarvoor straf te krijgen, jij snotaap?"

Natuurlijk vond ik deze straf niet erg. Ze kneedde en kneep in mijn lul, net zoals ik het eerder aan haar tieten had gedaan. Nou ja, die vergelijking gaat mank, maar overdrijving is soms de beste illustratie. Ik zag hoe zij haar billen bewoog en samenkneep. Haar fantastische kont ontwikkelde monsterlijke krachten! Opeens kreeg ik een idee. Ik stak mijn hand onder haar en mijn vinger vond haar opgezwollen clitoris. Ogenblikkelijk ontspande ze zich en ze hijgde van verbazing. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om een paar neukbewegingen te maken, zodat alles beter gesmeerd raakte, waardoor zij me niet meer kon vastklemmen. Via haar clitoris had ik haar nu onder mijn controle!

Toen neukte ik haar met snelle, harde stoten en ik speelde met haar wulpse lichaam. Als ze zo graag wou huilen, dan ik haar daarvoor een reden geven. De eerste paar seconden probeerde ze nog te ontsnappen, maar mijn handige vinger op haar meest gevoelige plekje deed goede zaken. Al snel hijgde ze hevig en gaf zich volledig over aan mijn inspanningen. Ik neukte haar kont met enorme toewijding en vergat intussen nooit, om haar klit te stralen, daar waar ze het lekker vond. Tegelijkertijd wist ik ook nog steeds, met mijn andere hand, in haar nu helaas al beklede, borsten te knijpen. Na een paar minuten begon er een nieuw geschreeuw van mijn Mama, dit keer vanwege mijn niet aflatende vingerspel.

Ik volgde har op de voet en deed mee met haar geschreeuw. Samen brulden we onze ongebreidelde lusten uit! Ik stootte met ongebroken kracht en genot in haar heerlijke nauwe kont. De vergelijking met het dierenrijk zou een waarnemer niet moeilijk vallen. Maar we waren nog steeds alleen. Na een hoogtepunt van wederzijdse seksuele bevrediging zakte Mama door haar knieŽn. Ik gleed uit haar en sperma druppelde uit haar anus. Op de grond liggend, beduidde ze mij, om bij haar te komen. Dus ging ik naast haar liggen. Helemaal buiten adem fluisterde ze, terwijl ze mijn hand vastpakte:

"Je hebt me alweer ... jij ... jij ...! Wacht maar tot we thuis zijn. Dan is het jouw beurt om te gaan janken! Ik zal je net zolang berijden totdat je paardenlul in rook opgaat en je kloten ontploffen. Ha, dit gaat leuk worden! Ik zal je vastbinden aan mijn bed. Want het is gewoon niet te geloven! Die jongen laat me twee keer achter elkaar gillend klaarkomen en dat ook nog, voordat hij zelf klaarkomt! En probeer je maar niet te verdedigen. Want anders bijt ik je. Dat weet je!"

Ik veegde een zweterige lok van haar voorhoofd. Haar ogen weerspiegelden veel dingen. Vermoeidheid, onderdanigheid, strijdlust en dankbaarheid, dat waren de meest voor de hand liggende gewaarwordingen die ik kon zien. Wat leken we veel op elkaar. Ik stak mijn hand uit naar haar trillende borsten, die ik nu graag naakt had gevoeld.

"Natuurlijk moeder. Doe alles met mij wat je wilt. Ik verdedig mezelf alleen maar, wanneer jij het wilt."

Zonder een woord te zeggen, rolde ze bovenop me en kuste me. Ik voelde haar schaamhaar tegen mijn buik aan. Toen ze iets naar beneden gleed, raakte ze mijn lul, die simpelweg wel moest groeien, omdat zijn vrouwelijke tegenstander slechts een paar millimeter verwijderd was. Voor de vierde keer vandaag kreeg ik een erectie vanwege mijn eigen moeder. Ik was stomverbaasd over mezelf, want mijn penis stond al snel weer hoog genoeg om haar kutlippen aan te raken. Wat was er met mij aan de hand? Ze verbrak onze heerlijke kus en glimlachte.

"Het geeft niet, Max. Laat alle mensen maar zien hoe krachtig jij bent. Ze zullen jaloers op mij zijn, vanwege jou. Ik heb nu een echte dekhengst in mijn huis, die wel met een dozijn merries tegelijk kan paren. Maar hij wil alleen die ene merrie maar. Is het niet?"

Ik streelde haar haren en legde er al mijn overtuiging in mijn antwoord.

"Ja, dat is waar, mams. Dat klopt! En zo zal het altijd blijven."

Tevreden legde ze haar hoofd op mijn borst. Er was niet veel zonlicht meer. Natuurlijk konden we hier de nacht niet doorbrengen. Maar haar grote bed was nog maar een kilometer van ons verwijderd. We hadden dezelfde gedachte. Mama stond op en trok mij omhoog. We begrepen elkaar zonder woorden. Ze gleed in haar broek en ik kleedde me eindelijk ook aan. Ik vond het niet leuk, om mijn nu alweer stijve lul in mijn broek te persen. Maar lang hoefde ik niet meer te lijden. We hadden nog slechts een kwartiertje lopen voor ons. Mama's krulhaar blies in de wind. Haar schoonheid was duidelijk in het halfduister van de ondergaande zon. De vogels zongen hun avondlied. Sluipende schemering omhulde ons.

Hand in hand verlieten we deze geheime plek en liepen in de richting van de bloedrood ondergaande zon. De mooiste dag van mijn hele leven kwam tot een einde. En de geilste vrouw van het hele streek was nu mijn vriendin! Ik droeg haar tandafdrukken op mijn penis. En zij droeg mijn zaad in haar kut en in haar kontgat. We hoorden bij elkaar. Nu meer dan ooit!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners