Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Opgesloten in de kast - 6839 keer gelezen
Toen mijn moeder 18 was, werd ze zwanger van mij. Ik heb mijn biologische vader nooit gekend, ik wist alleen dat hij een man was waar mijn moeder een tijdje een relatie mee had toen ze net begon met studeren. Ik was dus de enige man in huis.

Toen ik 18 was, woonde ik nog thuis. Met school was ik net gestopt, het was niet echt mijn ding. Mijn moeder maakte zich hier wel zorgen over merkte ik. Logisch natuurlijk. Je wil als ouder altijd het beste voor je kind. Ik was destijds eigenlijk best wel angstig om het huis uit te gaan en mijn eigen leven op te bouwen. Ik vond het maar lastig om haar achter te laten.

Ze heeft vroeger niet veel gedate, ten minste, voor zover ik mij kan herinneren. Soms pushten haar vriendinnen haar om weer eens op een date te gaan, maar er kwam nooit een relatie uit voort. Ik stond altijd op nummer 1 voor mijn moeder en daar kon volgens mij geen man mee leven. Het was dus meestal gewoon zij en ik.

We deden veel dingen samen, ook zwommen we veel. In ons appartementencomplex bevind zich namelijk een zwembad. Iedere woensdag zwommen we samen voor ons plezier en om een beetje in shape te blijven. Het zwembad was nog maar een uurtje open toen we binnen kwamen. We gingen ieder snel een hokje in en waren in een paar tellen omgekleed. Ik liep langs de kleine lockerruimte en zag dat mijn moeder al bij het zwembad was, klaar om er in te duiken. Ik keek toe hoe ze naar de rand liep en met een sierlijke boog het water in dook.

Ik kon lang niet zo goed zwemmen als mijn moeder, en kon ook niet echt het water in duiken. Dit had wel het voordeel van een mooi uitzicht, ik kon naar het mooie kontje van mijn moeder kijken terwijl zij het water in dook. Ik moest de vrouw nog tegenkomen met een mooier kontje dan dat van mijn moeder. Dat was best een raar gevoel om te hebben, maar het is uiteindelijk nu eenmaal een feit dat mijn moeder er heel goed uitziet, dus ik kon hier best mee leven.

Ik liet mij rustig zakken in het zwembad en begon met het trekken van wat baantjes. Mijn moeder was al begonnen. Ik begreep niet precies waarom zij zoveel beter kon zwemmen dan ik. Ik denk dat ik de skills van mijn vader had op dit punt, want ik kon haar niet bijhouden. Iedere keer als zij in haar zwarte bikini voorbijvloog gaf me een beetje mixed gevoelens. Ik deed de laatste tijd veel meer mijn best maar het had zijn vruchten nog niet afgeworpen.

Omdat het zo laat was, waren we de enige in het zwembad. Dat kwam wel vaker voor. Tegen het einde van ons uurtje vond mijn moeder het tijd voor wat anders en besloot ze mij kopje onder te duwen. Dat liet ik natuurlijk niet gebeuren, ik vocht op een speelse manier terug maar ik kreeg haar maar lastig te pakken. Ze was vliegensvlug in het water.

Na enige tijd, toen we beiden niet meer konden, besloten we nog even in de hot tub te gaan ontspannen. Ze vroeg wat mijn weekend plannen waren, maar ik had niet zoveel in de planning. ''Zijn er geen knappe meiden die jou hebben uitgepikt als trophy voor hun feestje?''

In verlegenheid gebracht begon ik te blozen en mompelde ik ''nee mam, ik word niet zo vaak uitgenodigd voor dat soort feestjes. En daarbij, ik ben nu toch al met een mooie vrouw de avond aan het spenderen?

''Alex, je bent veel te lief. Die meiden weten niet wat ze missen. Je komt er heus wel als je zulke complimenten geeft.''

Na nog wat geklets besloten we dat het genoeg was geweest en maakten we terwijl we op slippers naar ons appartement liepen alvast wat plannen voor het weekend. Ik was onze handdoeken namelijk vergeten mee te nemen dus moesten we nat door de hallen naar de lift. Terwijl mijn moeder daar nog wat over mopperde, ging de lift gelukkig al open en even later waren we in ons appartementje. Het is niet groot, maar voor 2 personen is het prima en het ontbreekt ons aan niets.

Mijn moeder liep direct door naar de inloopkast, die gehect is aan haar slaapkamer, om daar twee handdoeken uit te halen. Ik liep achter haar aan, en omdat ik zo ongeduldig ben, reik ik over haar schouder om een grote handdoek te pakken. Mijn voeten verliezen op dat moment hun grip op de natte vloer, ik verlies mijn balans volledig en klap recht naar voren, vol tegen mijn moeder aan. Allebei vallen we op de grond, ik val notabene bovenop mijn moeder.

Het volgende moment dat ik me herinner, lig ik bovenop mijn moeder en hoor ik de kastdeur achter ons dicht slaan. Ik kan me niet herinneren hoe dat gebeurde, misschien dat ik hem dichtsloeg met een van mijn benen tijdens mijn crash naar de grond.

Mijn moeder was natuurlijk pissed off, ''jezus Alex, waar ben je in godsnaam mee bezig?''''Pff hallo mam ik kon er niets aan doen! Ik gleed uit over die natte bende water hier! Gaat het?''

''Met mij gaat het wel, volgens mij heb ik me niet erg bezeerd. Maar misschien is het verstandig als je even opstaat zodat ik dat ook kan doen?'' Zei ze met een voorzichtig lachje.

''Uh oh ja, natuurlijk, sorry mam.'' Ik was zo bezorg dat ik nog niet eens was opgestaan. Ik probeerde mezelf omhoog te hijsen maar zette direct mijn hand in een ander plasje water en viel direct weer hard neer. Recht boven op mijn moeder natuurlijk!

''Als ik niet beter wist, dan zou ik denken dat je dit expres deed..''

het was niet expres geweest, maar nu ze het zo noemde, merkte ik dat we in wezen lepeltje lepeltje lagen en mijn kruis tegen haar kont wreef, en dat voelde geweldig. Toen ik dit besefte, voelde ik dat er bloed naar het gebied snelde en verdubbelde ik snel mijn inspanningen om van haar af te komen. Deze keer vond mijn hand een aanknoop en kon ik opstaan. Ik strekte mijn hand uit naar mijn moeder en trok eraan om haar op te trekken. Ik liep naar de deur en duwde erop, maar hij wilde niet draaien.

"Hier, laat mij het proberen." Terwijl ze dat zei, drong ze me voorbij en besefte ik dat ik het gevoel van haar huid op die van mij erg prettig vond. Ze kon niet langs mij heen zonder me aan te raken. Ik draaide me met mijn gezicht naar haar toe toen ze voorbijging en realiseerde me te laat dat ik een stijve had. Ik voelde haar kont wrijven tegen mijn pik terwijl ze langzaam voorbij gleed. Het gevoel was geweldig, en als ik het niet eerder kon beheersen, was mijn stijve pik niet meer te stoppen. De dunne barrières van haar bikini en mijn zwemshort deden niet veel om te verbergen wat er met me gebeurde. Ik wilde niet dat dit moment zou eindigen, maar ik was angstig wat ze van me zou denken.

Ze glipte eindelijk voorbij en ik deed een stap naar achteren om haar meer ruimte te geven, en het leek alsof ze het niet zag. Ze keek naar de deur en probeerde hem open te duwen, maar ze kon hem zelf ook niet open krijgen. 'Nou, het ziet ernaar uit dat we vastzitten, ik heb zelfs geen mobiele telefoon, we zullen iets moeten bedenken.'

Ik probeerde na te denken, maar mijn brein werkte maar voor 25% aan het probleem van de deur. De rest van mijn hersenen was gefascineerd door mijn moeder in haar zwarte bikini, en hoe graag ik mijn lichaam tegen dat van haar wou aandrukken. Mijn brein bleek efficiënt in het werken aan deze scenario's in mijn voordeel. "Laat mij eens kijken of het mij lukt als ik al mijn kracht zet op die deur."

Ik legde mijn handen op haar heupen terwijl we weer langs elkaar schuifelden. Ik kon niet geloven dat ik dit deed, maar mijn lul had schijnbaar mijn lichaam overgenomen en ik zat nu op de bestuurdersplaats.

Ik was er zeker van dat ik het me verbeeldde, maar het leek deze keer toen ze langs me heen gleed, of ze haar kont tegen mijn kruis aan wreef. Zo kwam ze voorbij, en toen ze langs me heen was gegeleden verbraken we het contact weer.

Ik raakte er echt heel erg door opgewonden en kon niet geloven dat mijn moeder mij zo opwond. Ik wist niet zeker of het beter was om tegen mezelf te zeggen dat dit mijn moeder was, of om te doen alsof dat niet zo was. Ik probeerde harder tegen de deur te drukken, maar een groot deel van mij wilde echt niet dat deze deur al openging.

"Misschien als we het allebei tegelijk proberen?"

Dit was logisch, dit was een appartement, dus alles moest goedkoop worden gemaakt, toch? Ik begon tegen de deur te duwen en ze kwam achter me staan. Ze had niet het beste bereik, dus ze moest heel dicht bij me komen.

Onze lichamen maakten weer contact, dit keer met haar achter me, en ik voelde hoe haar dijen in mijn benen gedrukt werden en ze sloeg haar armen om mijn lichaam. Ik voelde haar borsten in mijn rug duwen, en ik begon gek te worden van het gevoel. Ze maakte me gek en ik verloor de controle over mezelf met hoe goed dit voelde.

Ik kwam weer een beetje bij kennis toen ze begon af te tellen. Toen ze drie zei, voelde ik dat ze op de deur duwde en ze bewoog haar kont nog meer tegen me aan. Ik duwde hard maar de deur bewoog nauwelijks. We stopten met duwen en onze lichamen werden gescheiden, terwijl ze weer opstond. Ze draaide zich om en keek me aan. Ik dacht dat het leek alsof ze misschien een beetje rood was, maar ik wist zeker dat het net was door de poging om de deur te openen.

"Nou, dat werkte niet. Houden we de gereedschappen daarboven nog steeds?" Ze wees achter me naar een plank hoger in de kast."Ja, ik denk het."

"Oke laat het me eens zien." Ze verraste me toen ze dicht bij me kwam en over mijn schouder reikte. Haar lichaam streelde weer tegen de mijne aan, maar ik hield me rustig. Haar gezicht was zo dicht bij het mijne, en hoewel we net in het zwembad waren geweest, zag ze er prachtig uit.

Ze deed een stap achteruit en ik was bedroefd, maar toen leunde ze nog harder tegen me aan en reikte over mijn andere schouder. Ik zag niet wat ze in haar rechterhand had gepakt, maar mijn lichaam probeerde te bewijzen dat het nu sterker was dan mijn brein. Mijn lichaam kon niet omgaan met het beeld van mijn prachtige moeder vlak voor zich. Ik sloeg mijn handen om haar rug heen en bewoog mijn gezicht naar het hare terwijl ik haar dicht tegen mij aantrok.

Onze lippen smolten samen en ik kon er geen genoeg van krijgen. Ik was verrast te merken dat ze me terug kuste. We tongden met elkaar als gekken, met roekeloze overgave. Mijn lichaam voelde alsof het in brand stond en ik kon er geen genoeg van krijgen.

Mijn lul klopte tegen mijn zwembroek en smeekte om de bevrijding. Mijn handen handelden al en gleden naar de bikinitop van mijn moeder. Ik trok de snaren licht aan en voelde ze loslaten toen haar top losliet. Ze stak haar handen omhoog en gooide het over haar hoofd, en brak nauwelijks onze kus.

Ik trok haar dicht tegen me aan en hield van het gevoel van haar blote borsten op mijn borst. Ik begon een spoor langs haar nek te kussen en begon aan haar tieten te zuigen zoals ik al zoveel jaren geleden had gedaan.

Ze bloosde en zei: "Oh ja Alex ... oh ja ... zuig maar aan mijn tieten ... Zo fout ..." Hoewel ze zei dat het zo verkeerd was, klonk ze erotisch geladen, en legde ze haar handen op mijn achterhoofd om me aan te moedigen door te gaan met zuigen aan haar tieten. Ik probeerde ze allebei aandacht te geven.

Mijn pik werd echter ongeduldig. Mijn handen waren de grootste medeplichtige, terwijl ze zich over haar rug bewogen en zich over haar heerlijke kontje bewogen. Ik pakte elke kant van haar bikinibroekje en begon hem langs haar lichaam naar beneden te trekken, en ik was verrast toen ik zag dat ze haar kutje schoor. Toen haar bikini de grond bereikte, keek ik op naar haar heerlijke roze schaamlippen en moest ik eerst eens deze prachtige lipjes verkennen. Mijn pik zou nog een moment langer moeten wachten.

Ik trok mijn hoofd op en likte een spoor van haar dij tot aan haar heerlijke roze poesje. Ik had nog nooit zoiets zoets geproefd en wist dat dit goed moest zijn, want het smaakte heerlijk. Alle remmingen die ik had, waren nu uit de weg geslagen.

Boven mij hoorde ik mijn moeder schreeuwen "Oh ja Alex... oh god ... oh shit ... zo goed!" Ze kreunde en greep mijn haar en duwde mijn gezicht verder in haar kutje. Ik zag dat ze heel opgewonden raakte en haar benen begonnen te trillen. "Oh god, ik kom klaar! Ik kom klaar voor je schatje!"

Ik likte al haar sappen op en besloot dat het nu een goed moment was om over te stappen. Ik stond op en mijn moeder legde haar handen op de deur, de deur die ons hier had opgesloten. Ik ging achter haar staan ??en liet mijn zwembroek naar beneden glijden, en ging achter haar staan ??toen ze haar kontje naar achteren uitstak.

Ik greep mijn lul met mijn linkerhand terwijl ik mijn recht op haar kont legde en zette mijn pik tegen haar kutje aan. Ik voelde het contact tussen mijn pik en haar schaamlippen, en liet het even zitten en plaagde ons allebei.

"Laat me niet smeken om de pik van mijn eigen zoon, Alex ..."

Dat was genoeg voor mij, ik greep haar beide heupen stevig beet en stak mijn 16 centimeter lange pik langzaam in haar kutje. Het voelde als de hemel, terwijl ik langzaam in haar schoof. Elke seconde was puur geluk, en ik kon niet geloven dat ik dit meemaakte. Ik bleef maar doorduwen totdat ik dan ook echt balls deep in mijn bloedeigen moeder zat!

"Oh, fuck, Alex! O god, dit voelt zo goed ..."

Ik had nog steeds haar heupen vast en begon in haar heen en weer te pompen, een ritme opbouwend terwijl ze eenstemmig met me meebewoog. "Oh Alex, oh god, ja, gewoon zo! Blijf doorgaan!"

Ik heb geen idee hoe lang dit duurde, het voelde als eindeloze uren voor mij, maar was waarschijnlijk maar een paar minuten, en ik begon de behoefte te voelen om klaar te komen. Het bouwde als een vloedgolf op in mij."Oh god mam, ik ga klaarkomen!"

"Spuit in mij schat, spuit maar in de kut van je moeder!"

Dat was alle aanmoediging die ik nodig had en ik begon straal na straal zaad te spuiten diep in mijn moeders baarmoeder, dezelfde baarmoeder die mij had gebaard.

"Oh god mam, ik kom! Ik kom klaar in je!"

"Ahhh Alex, ik ben ook aan het klaarkomen!"

We verloren onszelf in gekreun toen we samen kwamen, terwijl ik de binnenkant van haar poesje bekleedde met mijn sperma. Ik had nog nooit zoveel in mijn leven gespoten en het voelde geweldig.

Het gevoel begon te verdwijnen en ik begon zachter te worden in het kutje van mijn moeder. Ik trok langzaam terug en zag een deel van mijn sperma uit haar kutje druppelen, op de grond. Ze draaide zich om en kuste me.

Na de kus omhelsde ze me dichtbij. 'Ik heb je gezegd dat je het te leuk begon te vinden toen je mij daar op de grond had...'

"Ik zou zeggen dat het me spijt mama, maar dat heb ik echt niet. Dat was geweldig."

"Ja dat klopt."

"Ik wil dat altijd doen."

"Dat kunnen we ook doen schat. Iets geweldigs kan niet slechts een keer gebeuren.Ik moet misschien weer terug naar de pil als we dit vaker willen doen."

Het kwam nu pas bij me binnen wat ze zei, en ik besefte dat ik net totaal onbeschermde seks had gehad met mijn moeder. Ik had haar daar zwanger kunnen maken. En mijn brein verloor opnieuw de oorlog met mijn lichaam, omdat mijn lul weer hard begon te worden met mijn moeder zo bloot tegen mij aangedrukt.

"Oh, Alex, ronde 2 al? Ik weet niet of ik dat al aan kan."

Ik pakte haar vast en trok haar dicht naar me toe en liet mijn lul in haar kut glijden, nog steeds doordrenkt van mijn sperma. Ik begon haar weer als een gek te neuken en zij begon bijna onmiddellijk op te bouwen tot een volgend orgasme.

Ik kuste haar terwijl ze kreunde in mijn mond, terwijl ze mij rond mijn nek vasthield. Ze had haar benen om mijn kont geslagen zodat ik haar omhooghield en haar op mijn lul liet stuiteren. Ik liet haar op de grond zakken en keek diep in haar ogen terwijl ik haar doordrenkte poesje bleef neuken. Ik voelde mijn orgasme opbouwen en riep: "Ik ga weer klaarkomen!"

Deze keer trok ik mijn pik uit haar en spoot helemaal over haar heen, het landde op haar gezicht en haar tieten en haar borst. Ze zag er zo goed uit, naakt op de vloer liggend, bedekt met mijn sperma. Ze reikte met haar linkerhand naar beneden en schepte een deel van mijn sperma met haar vinger op en likte het vervolgens af. "Mm, je proeft zo goed Alex."

Ik ging naast haar liggen. "Dit is het begin van iets moois."

"Alleen als we ooit uit deze kast komen."

We tilden allebei onze hoofden op en keken naar de deur, en die stond wijd open. We hebben nooit uitgezocht wat voor magie het veroorzaakte om die openen, maar het leek erop dat een of ander vreemd lot ons die dag samen had gedreven.

"Kijk daar eens naar, het is open."

Ik keek alleen maar naar de deur met mijn mond open. "Ik weet niet eens wat ik moet zeggen mama."

"Noem me Lotte, mama's doen dat niet met hun zonen." Ze stond op en stak een hand naar me uit om me te helpen opstaan. "Wat zeg je ervan, rond 3 in de douche?"Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners