Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Overname 2 - 17140 keer gelezen
Van af die tijd liep ik dus naakt in huis rond en werden mij allerlei taken opgedragen, taken die ik nooit gedaan had [lui weet je nog]. Ik likte mijn Meesteres regelmatig klaar, ook moest ik haar af en toe neuken maar voor mij was klaarkomen nog maar heel zeldzaam. Verder moest ik het eten verzorgen zowel 's ochtends, als in de middag, en in de avond. Ik mocht alleen mee-eten in de avond de overige maaltijden moest ik alleen verzorgen en dan met mijn handen op mijn rug wachten tot mijn Meesteres klaar was en de opdracht gaf om af te ruimen, als ik met het eten bezig was droeg ik een keukenschort en latex handschoenen, mijn Meesteres wilde tijdens het eten niet naar mijn pik hoeven te kijken, en ze wilde ook niet dat ik met mijn handen aan haar eten zat. Na een poosje werd ik bij haar geroepen en ik melde mij netjes op mijn knieŽn. Zo slaaf hoe bevalt het je tot nog toe? Nou Meesteres, het valt me eigenlijk een beetje tegen, ik had wat meer sex verwacht en wat minder opdrachten, ik dacht dat ik wat meer vrijheid zou hebben. Dat kun je vergeten slaaf, ik heb trouwens nog wat nieuwe regels voor je nl: 1 Jij eet niet meer met mij mee ik bepaal wel of en wanneer jij eet. 2 Van af nu is zitten voor jou verboden, alleen op je knieŽn is nog toegestaan.
3 jij gaat je vrienden en mijn dochter inlichten over hoe jou situatie er nu uit ziet. Heb je dat slaaf? Ja maar Meesteres hoe moet ik dat dan doen? Ben jij nou zo dom kut slaaf moet ik je alles voorkauwen dan. Je belt je vrienden op en zegt ze de waarheid, mijn dochter zal ik bellen want die moet ik nog wat uitleggen, en nu bellen slaaf. Ja Meesteres. Met lood in mijn schoenen pakte ik de telefoon, die ik op meeluisteren gezet had ik ging op de stoel zitten, maar voelde direct weer de stroomstoot door mijn ballen wat had ik jou nou gezegd over zitten? Ik mag niet zitten Meesteres sorry daarvoor. Op je knieŽn slaaf.
Terwijl ik mijn eerste vriend belde kwam mijn meesteres voor mij staan tilde haar korte rokje op en begon met haar kutje te spelen ondertussen probeerde ik mijn vrienden uit te leggen wat er aan de hand was, zij begrepen er niets van en ik kon het natuurlijk ook niet goed uit leggen.Nu werd haar dochter gebeld. Met days, met je moeder heb jij vandaag even tijd om langs te komen schat? Natuurlijk mam
is er iets dan? Nou ik moet je wat leuks laten zien. Wat dan mam? nou ik zal je vast wat vertellen, ik heb mijn man verandert in mijn slaaf, heb nu een heel ander leven en ik vind dat jij hier ook gebruik van mag maken als je dat wilt. Eindelijk mam heb je die hufter te pakken ik kom gelijk tot zo. Ik zat al die tijf op mijn knieŽn te wachten en kon mijn oren eigenlijk niet geloven, ik wist niet dat zij een hekel aan mij had. Jij gaat je nu helemaal scheren op je hoofd na, daarna kom je je melden hup opschieten slaaf. Ik naar de badkamer om mij van al mijn lichaamshaar te ontdoen, dit moest ik wel vaker doen dus was het niet zoveel werk. Ik werd uitvoerig gecontroleerd door mijn Meesteres, en het werd goed bevonden, nu werden mijn ballen en pik ingesmeerd met een hele vette olie zodat ze goed glommen. Ik stond met mijn handen naast mijn lichaam te wachten dit terwijl mijn Meesteres een boekje zat te lezen. De bel ging, opendoen slaaf, ja maar, direct weer die stroomstoot dus ik ging snel naar de deur. Ik deed open en haar dochter stond voor de deur, hallo zei ik met een rood hoofd. Hoe bedoel je met hallo en ik kreeg van mijn stiefdochter een harde trap tussen mijn benen ik kromp ineen van de pijn. Heb jou meesteres niet geleerd hoe jij een dame moet begroeten slaaf? Ik zakte op mijn knieŽn en begon haar laarzen te likken, dat is beter maar wel te laat, ze trok haar laarzen uit en beval mij om ze geheel schoon te likken, daarna kom je je melden voor de straf die je verdient en neem mijn laarzen mee dan kan ik ze controleren slaaf. Ze liep door en liet mij verbaast achter. Na dat ik haar laarzen geheel schoon gelikt had ook de hakken ging ik op mijn knieŽn naar de woonkamer, de dames zaten op de bank en ik stak mijn vinger in de lucht.
Na een minuut of tien zei mijn meesteres wat is er slaaf wil jij wat zeggen. Ik moest mij van uw dochter melden voor een straf. Van af nu noem jij mijn dochter mevrouw slaaf heb je dat? Ja Meesteres. Goed en nu willen wij een kopje thee, daarna kom je je straf met ons bespreken. Nadat ik de thee netjes in mijn schort geserveerd had stond ik te wachten met mijn vinger omhoog de dames hadden geen haast en dronken hun thee gezellig op hierbij praten ze over mij en wat ze met mij zouden gaan doen het zag er niet goed uit voor mij. Wat wil je nou weer slaaf? Nou Meesteres ik kom met mevrouw en u mijn straf bespreken.
O ja dat is waar ook goed dat je er aan dacht wij waren het bijna vergeten. Schort af doen handschoenen aan houden die draag jij voortaan altijd in huis zie mevrouw. Ja mevrouw, en ik deed mijn schort af. Wat vind jij een gepaste straf voor je gedrag van daar net slaaf? Nou mevrouw het was natuurlijk heel respectloos naar u toe en ik vind dat ik wel tien zweepslagen dik verdiend heb. En hoe kom jij bij het getal 10 slaaf? Dat kwam gewoon bij mij op mevrouw. Nou ik vind dat wel een beetje weinig slaaf, wat vind jij. Ja mevrouw als U vind dat het er meer moeten zijn dan is dat natuurlijk zo. Goed slaaf, ga naar buiten en pak mijn tas uit de auto en breng deze snel naar mij. Ik ging naar haar auto en pakte haar tas, de buren die net thuis kwamen keken wel vreemd toen ze mij naakt over straat zagen lopen, en ik kreeg natuurlijk een knalrood hoofd snel ging ik weer naar binnen en melde mij bij mevrouw. Op je knieŽn slaaf, kijk eens wat ik voor je heb. Ze haalde uit haar tas een paar tepelklemmen, vind jij dat goed mam? Natuurlijk schat hij is er ook voor jou je mag met hem doen wat je wilt. De tepelklemmen werden op mijn tepels gezet en direct erg strak aangedraaid. Deze draag je voortaan elke dag slaaf, het eerste wat je 's morgens doet is de klemmen op zetten 's nachts mogen ze af
Als je ze hebt op gezet kom je bij mij of bij je Meesteres om te laten zien of ze goed zitten. Ja Mevrouw. Goed en nu je straf, Jij gaat je Meesteres haar kut likken en terwijl je dit doet krijg je van mij billenkoek dit net zo lang tot je je meesteres bevredigd hebt begrepen? Ja mevrouw. Goed slaaf begin maar. Mijn Meesteres deed haar rokje omhoog en ging met haar eben wijd op de bank liggen. Ik zakte op mijn knieŽn en begon gelijk te likken. Terwijl mijn Meesteres zachtjes begon te kreunen voelde ik de eerste klappen van Mevrouw op mijn kont komen, ze bleef slaan en ik kon merken dat ze dit meer gedaan had, i kon niet te veel bewegen want dan kon ik niet goed likken, na ong 10 min en vele slagen verder kwam mijn Meesteres kreunend klaar, en ik stopte met likken. Wat doe je slaaf zei mevrouw. U zei toch dat ik haar klaar moest maken mevrouw?
Nee slaaf ik zei bevredigen, en ik weet niet of jou Meesteres al bevredigd is, vraag het haar. Meesteres bent u bevredigd? Nee slaaf nog niet, je krijg trouwens nog extra straf voor het spreken zonder toestemming en nu likken. Ik likte verder, en Mevrouw sloeg verder. Na nog eens 10 min. mocht ik van mijn Meesteres stoppen, en ook Mevrouw stopte met slaan, mijn kont was helemaal beurs en vuurrood. Ok slaaf nu ga je mevrouw klaar likken en je zelf aftrekken maar denk er om je komt pas klaar als ik het zeg. Ja Meesteres en ik likte Mijn stiefdochter haar kut, mijn Meesteres had intussen goed opgelet en pakte de zweep ze begon de straf van Mevrouw nog eens over te doen.
Nadat Mevrouw 2 keer was gekomen mocht ik uiteindelijk ook klaar komen, en ik spoot dikke stralen over de tegelvloer.
Op ruimen slaaf was het, dus ik wilde een dweil halen. Met je tong slaaf en rap en zo likte ik voor het eerst mijn eigen sperma op. Hierna mocht ik naar de keuken om het eten klaar te maken. Ik had het eten opgediend en stond met mijn handen op mijn rug te wachten of de dames nog wat nodig hadden, of dat ik kon af ruimen. Mevrouw keek naar mij en zei tegen haar moeder: hier gaan we heel veel plezier aan beleven mam, maar ik vind eigenlijk dat we hem eerst moeten laten tatoeŽren om te laten zie dat hij echt ons eigendom is. Goed idee schat zei mijn Meesteres.
Hoe dit ging vertel ik in deel 3Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners