Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Overname - 29083 keer gelezen
Ik ben een man van 39 jaar, getrouwd met een donkere vrouw van 41 jaar, die 15 jaar geleden als vluchtelinge hier is gekomen, samen met haar toen 6 jarig dochtertje. Na een lang proces mochten zij in nederland blijven.

Sinds 6 jaar zijn wij nu getrouwd en haar dochter Days genaamd woont inmiddels op zich zelf, zij runt een webwinkel in fetish kleding en SM-artikelen, verder zie ik haar niet zoveel, en bemoei ik mij eigenlijk niet met haar.
Mijn vrouw is een knappe donkere die omdat ik haar destijds onderdak heb geboden, en een opleiding in de mode voor hhar betaald heb, alles voor mij over heeft. Zelf ben ik nog al lui een makkelijk ingesteld, vindt het nog al makkelijk dat zij alles doet voor mij, dus profiteer ik hier best wel van. In bed draai ik de rollen wel om als we sex hebben noem ik haar mijn meesteres, en zeg dat ze alles met mij mag doen wat ze wil, dit is eigenlijk ook weer uit luiheid, want dan hoef ik geen initiatief te nemen en laat ik ook in bed haar al het werk doen.Op een avond we lagen in bed zei ik weer eens, Jij bent mijn Meesteres doe maar wat je wilt. Ja zei zij toen, maar als je klaar bent ben ik je meesteres niet meer, want dan draai jij je eigen om en ga je slapen, meestal laat je mij ook nog eens niet klaar komen. Ik ben echt je slaaf zei ik.
Ja maar voor hoe lang? Voor altijd zei ik echt waar. Weet je het zeker? Tuurlijk schat. Ok dan gaan we het anders doen, ik ga je nu vastbinden aan het bed. OK zei ik doe maar. Zo gezegd zo gedaan ik werd met armen en benen aan het bed vastgebonden, en geloof me ik kon echt niet los komen. En nu ga jij mij klaar likken, ze kwam met haar kale kutje op mijn gezicht zitten. Likken slaafje van me, hierbij wreef ze zachtjes over mijn pik die naturlijk al keihard was. Beter likken slaafje, anders mag jij niet komen hoor. Na 10 minuten kwam ze hijgend klaar, maar ik nog niet. Zo wel terusten slaafje tot morgen en ze draaide zich om, ik lag daar dan gebonden en zo geil als boter, maar ik kon niet bij mijn pik, dus protesteerde ik: schatje en ik dan. Jij? Jij moet geduld hebben en nu wil ik je niet meer horen, ze propte haar gedragen slip in mijn mond, en bond deze af met een kous. Nu kon ik dus niet meer protesteren.

De volgende morgen werd ik wakker gemaakt door mijn vrouw. Goede morgen slaafje, lekker geslapen? Nou niet echt zei ik. Mijn vrouw masseerde mijn ballen en ik had alweer een stijve. Weet je nog wat we afgesproken hebben vroeg ze. Ja natuurlijk weet ik dat nog. En wil je het nog steeds, hierbij zachtjes mijn pik wrijvend. Ja zei ik. Ok we doen het zo: De komende twee weken ben jij mijn slaaf, en als het ons bevalt, gaan we er mee door, zo niet dan stoppen we en is alles gewoon bij het oude. Ik ging hier mee akkoord. Die twee weken verliepen perfect, ik moest haar regelmatig klaar likken maar kwam zelf ook meer klaar dan ooit. Ik zei dan ook graag ja toen de twee weken voorbij waren Īk ben jou slaaf voor altijd. Zeker weten? JA zei ik.
Ok dan en ik werd weer op een geweldige manier klaar gemaakt.

Toen ik de volgende morgen opstond zei mijn vrouw? Slaafje kom eens hier ik heb wat voor je. Ik kreeg een metalen band om mijn nek die met een slotje werd afgesloten, ook krijg ik een metalen ring om mijn zak die behoorlijk strak werd aangedraaid, ook deze werd afgesloten met een slotje.
Moet je nu eens voelen zei mijn vrouw, ze pakte een kleine afstand bediening en drukte op de bovenste knop direkt voelde ik mijn halsband strakker gaan, en ik stikte zowat, gelijk werd dat weer ongedaan gemaakt doordat zij op de andere knop drukte, en nu deze zei ze. Ze drukte op de 3e knop, en ik kreeg gelijk een stroomstootje door mijn ballen, ik sprong omhoog van de pijn. Wat is dit vroeg ik. We gaan het nu echt maken zei mijn vrouw, van af nu ben ik echt jou meesteres, en jij mijn slaaf je hebt er zelf voor gekozen toch? Ja maar, verder kwam ik niet want zeij sloeg me keihard in mijn gezicht. WAT JA MAAR, je spreekt mij van af nu aan met MEESTERES en U is dat begrepen slaafje.
Ok dan zei ik maar dat had ik beter anders kunnen doen, 2 harde klappen in mijn gezicht waren het gevolg. jA Meesteres zei ik maar gauw. Goed slaaf, nu wil ik een ontbijt op bed ga je gang, en doe het goed. Ja Meesteres ik wilde mijn korte broek even aantrekken voor dat ik dat ging doen. Wat ga je doen vroeg zei, heb ik daar opdracht voor gegeven? Nee Meesteres. Nou dan, van af nu loop jij hier in huis naakt, tenzij ik wat anders wil is dat begrepen? Ja meesteres zei ik en ging snel haar ontbijt maken. Toen dat gebeurd was en haar bediend had kreeg ik mijn nieuwe huisregels te horen, dit waren HAAR regels waar ik me aan diende te houden.
Voortaan beslis ik over alles wat jij doe, en over alles wat hier gebeurt. Als jij bijv iets wilt eten of drinken, of als je naar het toillet wilt, dan kom je dat eerst aan mij vragen, praten is va nu voor jou verboden behalve als je iets gevraagd word. Als jij iets wil vragen kom je naar mij, ga je netjes op je knieen zitten en steek je je vinger omhoog, net zolang tot dat ik jou aandacht geef is dat allemaal duidelijk slaaf? Ja Meesteres. Goed zo ga nu maar huishouddelijke taken doen, want die doe ik va nu niet meer, ik heb niet voor niets een slaafje in huis. Dit was eigenlijk niet wat ik wilde, maar ik kon geen kant op, als ik protesteerde werd de afstandsbediening gepakt, en wer mij even duidelijk gemaakt dat dat geen nut had.

Het Werd zondag, en ik zou naar het voetal met mijn maten gaan, zoals ik dat al jaren doe. Deze keer zou het anders lopen. Slaaf hier komen en snel, ik kroop naar haar toe en wachte netjes op mijn knieen, wat zijn de plannen vandaag voor jou? Ik wilde eigenlijk naar het voetbal Meesteres. Dat kun je vergeten slaaf. Maar wat moet ik dan zeggen als mijn maatjes bellen Meesteres? Dat hoor je nog, als ze bellen zet je de tel op meeluisteren begrepen slaaf? Ja Meesteres. Ok nu aan je werk. Om 12.15 uur ging de telefoon, ik moest opnemen van mijn Meesteres. Het was een van mijn vrienden, Hoe laat vanmiddag was het, ik keek om naar mijn Meesteres die een briefje omhoog hield Ik kom niet stond er op, en ik las het hard op door de hoorn. Hoezo kom je niet? Weer keek ik om Ik heb straf stond op het briefje, ze zag me aarzelen en drukte op de afstandsbediening gelijk een stroomstoot door mijn ballen. Ik heb straf zei ik snel door de telefoon. Straf hoezo straf? Was het verbaasde antwoord terug. Ik keek weer om, nu stond er Ik ben ongehoorzaan geweest tegen mij vrouw, vandaar dat ik nu straf heb, en gelijk weer een stroomstoot. Weer las ik het hard op voor. Mijn vriend begreep er niets van en hing gelukkig maar snel op.
Gelijk daana moest ik mij melden op handen en knieen. Ik zag je net twijfelen slaafje hoe komt dat? NNou Meesteres ik had eigenlijk gedacht dat dit onder ons zou blijven. Verkeerd gedacht slaaf, iedereen mag dit weten het was tenslotte je eigen idee niet waar? Ja meesteres dat wel.
Hierna werd ik ongelooflijk hard afgestraf met een klein zweepje die Zij had aangeschaft, mijn kont, zal, pik, benen, borst, en tepels werden allemaal blauw geslagen, hier na moest ik haar bedanken voor mijn straf, en mocht ik naakt mijn werkzaamheden vervolgen.

Willen jullie weten hoe dit verder gaat, lees dan deel 2Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners