Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Papa geilt op me Deel 18 - 10865 keer gelezen
Papa geile, op me! Deel 18.

Cindy voelde hem in haar spuiten en klom daarna snel van hem af en likte zijn pik schoon.
‘’Was echt erg lekker Cindy!’’
‘’Dank je wel Ton.’’ Even later kwamen Nicky en papa ook weer naar beneden, ‘’en Ton, hoe was het?’’
‘’Zoiets lekkers heb ik nog nooit mee gemaakt, ze is echt heerlijk geil.’’

Hij begon zich nu wel ongemakkelijk te voelen.
Hij was heerlijk klaar gekomen, maar vaak krijgen mannen daarna schuld gevoel, zo van dit had echt niet mogen gebeuren en zo. Bleef het wel geheim, bestond er niet het gevaar dat de halve buurt het wist, na het weekend. Hield een dergelijk sletje, haar geile mondje wel, of ging ze opscheppen?
‘’Als mijn vrouw er maar niet achter komt!’’
‘’Cindy houdt haar mondje wel Ton!’’
‘’Ik..ik hoop het.’’
‘’Biertje Ton?’’
‘’Ja, doe maar…misschien kom ik dan een beetje van mijn angst af, ik heb nog nooit zoiets gedaan en het was echt erg lekker, maar voelt zo fout aan?’’
‘’Wij zegge niks, He Nicky,’’ zei Cindy.
‘’Nee, wij zeggen niks, maar dan willen we wel vaker je lul leeg zuigen hoor…hihihihi.’’
‘’Je vrouw komt toch pas Maandag terug, He?’’
‘’Ja, zo heeft ze dat wel afgesproken met de organisatie, dus ga ik daar wel van uit!’’ Ton dronk zijn biertje op en ging naar huis, enerzijds tevreden, maar toch…..

Zondagmorgen rond elf uur.
‘’Ik heb zin om Ton zijn lul leeg te pijpen,’’ opperde Cindy, opeens. ‘’Dan kan die er weer een beetje tegen als zijn vrouw morge komt.’’
‘’Wil ik ook wel?’’ Riep Nicky.
‘’Nee, laat Cindy dat maar alleen doen, met twee van die geile meisjes wordt Ton een beetje nerveus!’’
‘’Wrom, zij wel weer en ikke niet?’’
‘’Niet zo door drammen Nicky,’’ zei papa.
Cindy ging na de broodmaaltijd naar boven, wat zou ze nou eens aantrekken, waar zou de buurman het geilst van worden. Haar onderbroekje was alweer behoorlijk nat en ze rook haar geile lucht, geile sletjes lucht. Ze hield dat maar aan, want mannen vonden altijd dat ze dan lekker geil stonk, geen Bhtje zoals gewoonlijk en een shirtje met vetersluiting, dan kon Ton dat zelf zover los trekken als die dat wilde. Nou het minirokje dan maar, dan kwamen haar mooie volle dijen het beste uit en haar ronde kontje.
Ze bekeek zich nog even in de spiegel en zag al een natte streep over haar rechterdij lopen, ze lekte alweer door, in de badkamer veegde ze dat er toch even af, niet dat het veel zou helpen.Ze kwam weer naar beneden.
Het was nu half twee en ze besloot om naar de buurman te gaan.
‘’Puh!….is niet eerlijk?’’ Mopperde Nicky nog en papa stond op, trok haar van de bank af en duwde haar naar de grote tafel, trok haar onderbroekje tot op haar knieën en duwde haar koppie plat op de tafel en toen Cindy via de keukendeur de tuin in liep, kreeg Nicky papa’s harde pik er weer in.
Cindy klom in de tuin over het hekje en liep bij de buurman de keuken in. Hij had de deur niet afgesloten…….
Ton schrok, toen ze de kamer binnenkwam. ‘’Hoi Ton, ben ik weer.’’
Ze showde zich even, ‘’zie ik er geil genoeg uit voor jou?’’ Ze zag er geweldig uit en Ton voelde zijn lul weer overeind komen, jammer dat hij zelf niet zo een dochtertje had….voor 24/7, maar die gedachten liet hij gelijk weer vallen. Zijn vrouw had het nooit toegestaan dat ze zo gekleed zou mogen rondlopen, ach en misschien was het dan ook een lelijke dochter geweest, een dikke met bezemsteel haar en met van die smerige vetrollen en een bos haar op haar kut, net zoals zijn vrouw.
‘’Haha..bezemsteel haar.’’
‘’Wrom lach je Ton?’’
‘’Niets, zomaar een binnenpretje, bezemsteel haar.’’ ‘’Mmmmmm, je ruikt weer lekker geil!’’ Hij had wel zin in haar, nu kon het nog, morgen zou het huis weer op een gevangenis lijken, want zo voelde dat wel, al die jaren. Hij wilde iets heel erg stouts met het geile sletje doen.

‘’Wat..wat vind jij zelf het geilste standje?’’
Cindy hoorde verbaasd die vraag aan, ‘’huh?’’
‘’Sorry? Mocht ik dat niet vragen,’’ en gelijk, viel hij alweer in zijn sorry rol.
‘’Tuurlijk mag dat wel, ik verbaasde me er alleen ff over, Doggy Styl!’’ En ze lag al, haar rug ietwat hol, zo kwam haar kontje beter uit.
Ton liep echter naar de keuken en haalde wat uit de groenten bak en kwam weer terug. Hij ritste nu zelf zijn broek los en haalde zijn stijve door de gulp naar buiten. Hij knielde achter haar en trok haar onderbroekje naar beneden. Duwde een flinke winterwortel in haar drijfnatte kutje, ‘’HUH?…..omg? .. …ooohhhhh?’’ Want zoiets had ze van Ton niet verwacht. Hij porkte de wortel een paar keer op en neer. ‘’Doe het zelf nu maar en ik wil je horen klaar komen!’’ En hij wachtte, tot ze de wortel had aangepakt en hij trok haar vetersluiting los.
Ze leunde nu op een hand, terwijl ze de wortel in haar kutje pompte, hij even haar tietjes zachtjes betaste, nu ging hij iets doen wat ze zeker niet verwacht had, de wortel was ook al een verrassing, ‘’wel goed diep die wortel op en neer, He!’’
‘’Ja..ja Ton.’’
‘’O..MY..GOD??????????…….ooooooohhhh…,’’ ze voelde zijn lul tussen haar billen en hij kreeg ,m zowaar in haar kontgaatje en passeerde hard persend, haar kringspier en greep toen onderlangs haar tieten en gebruikte die als houvast, waarna hij hard begon te stoten.

Ze was wel vaker in haar kontje geneukt.
Maar alles aan Cindy was nog strak en stevig. Ze begon al vlotjes wat onregelmatiger met de wortel in haar kutje te pompen.De buitendeur van de keuken was niet afgesloten.
Cindy kreunde al zo geil, dat geen van twee, de deur hoorde open gaan, ‘’Ton, hoe laat komt je vr…..,’’ vroeg buurvrouw Mathilde, van de overkant, maar ze stokte in haar woorden en draaide zich snel om en weer ging de deur open en weer dicht, ‘’oefff..,’’ zei ze, zachtjes.
Ze stak snel de straat weer over, ‘’Karel..Karel…,’’ begon ze te roepen, toen ze haar huis weer binnen kwam.
Karel haar man was met een puzzel bezig,’’ acht letters, een kerstgebeuren,’’ sprak hij in zich zelf. ‘’Karel…Karel..Karel…….wat ik nou toch gezien heb??’’
‘’Kerstmis, ja dat is het!’’ En hij vulde het in.
‘’Nee, Karel geen kerstmis, maar maar ik..ik…je gelooft het vast niet, ik..ik…’’
‘’Wat geloof ik niet? Doe nou is wat rustiger?’’
‘’Ton…..Ton, je..je oo..overbuurman, die..die……,’’ ze moest even op adem komen…
‘’Groente van zes letters,’’ zei Karel in zichzelf, want er viel nog steeds niets te geloven, zo was zijn vrouw altijd en dus puzzelde hij maar even verder.
‘’Ja….ja, ze..ze..ze had een wortel in haar kutje en…….?’’
‘’Wortel!..Dank je wel Mathilde.’’ Wortel, dat was goed en hij vulde het in, gebeurde niet vaak, dat zijn vrouw hem hielp.

‘’Karel? Luister, jij wel?’’
‘’Hoe bedoel je Mathilde?’’
‘’Ik probeer jou iets heel ergs te vertellen en je luistert niet eens? Daar heb je wel erg vaak last van!’’
‘’O, ik luister niet? Heb je weer zo een bui, wat vrouwen hebben als ze wat ouder zijn geworden?’’ ‘’ Je begint ergens mee en een halfuur later heb je het nog niet verteld? En dan ligt dat weer aan mij?’’
‘’Nou zeg!…Ik zeg al niets meer!’’ Mathilde ging boos zitten, aan wie zou ze het dan wel kunnen vertellen, want wat ze gezien had zou bijna niemand geloven. Ton van de overkant, die een van die vieze straatsletjes neukte, als iemand het haar zou vertellen, zou ze het ook niet geloven.

‘’Huh..huh..ooooohhhh TT..Ton…oooooooohhhh,’’ en ze kwam klaar, op de wortel.
‘’Ton ooooohhhhh..gg..ga door…’’
‘’Jij..jij ook met die wortel sletje, kk..kom nog maar een paar keer klaar..aaaghhhhhh…aaghhhhhhhh!’’
Ton spoot diep in haar darm, dat kontje neuken zo lekker kon zijn, ‘’je..je bb..blijft toch nog wel even, He?’’
‘’Ja…hoorr…ooooohhhh.’’ Ze bleef doorpompen met de wortel en kwam nog een keer klaar.
‘’Ik..ik wil nou wel wat drinken.’’
‘’Heb geen alcohol.’’
‘’Geef maar wat, heb dorst en we gaan gewoon door met geilen, He Ton?’’
Ton haalde twee glaasjes Fanta en wat zag dat geile sletje er lekker uit, je kon er ook echt alles mee doen. Ze zat er nu in haar blote kontje, het onderbroekje was onder de bank geschoven. Dat kutje, dat kutje zou hij wel elke dag willen neuken.Cindy begon aan zijn pik te trekken.
‘’Aagghh….lekker..lekker..gg..ga door,’’ zelfs dat handje om je pik was verrukkelijk.
Ze ging op de tafel zitten en spreidde haar benen, ‘’jje kan er nu gewoon staande in,’’ riep ze, nou dat was niet tegen dovemans oren gezegd. Haar kutje stond nog penetratie klaar iets open.
Ton gleed er ook heel gemakkelijk naar binnen en toch voelde ze strak, echt een goed getraind kutje, stevige kut spiertjes die je pik zo heerlijk konden afknijpen.
‘’Jullie..aaghhh…jullie zz..zijn..aaghhhh, jullie zijn gemaakt…aaghhh..om..om..aaggghh, vrede op aarde te brengen…..aaghhhh!’’
‘’O, ik dacht om door geile mannen gebruikt te worde!’’
‘’Ja…aagghhhh..ggg..ggg, d..dat ook…Aaagghh…’’

Mathilde belde.
Ze liet het er niet op zitten, ze belde…

Zo een half uurtje later.
Er stopte een auto en Ton was net klaar gekomen, het sperma vermengd met het sletjes geil droop uit haar kutje. Ton gooide er een natte handdoek op, zo trok het er al wat in. ‘’Ruim het zo wel op Cindy!’’
Er werd op de voordeur gebonkt en op de bel gedrukt. ‘’Ton…Ton!!!!’’
Mathilde keek vanaf de overkant en was tevreden….
‘’Verrek, dat is mijn vrouw?’’
‘’Ik heb helemaal geen bus gehoord?’’
‘’Ik ook nie,’’ reageerde Cindy, ‘’maar ik ben weg via de achterdeur hoor,’’ en ze gooide haar halve glas Fanta over de handdoek. ‘’Je was net bezig om de limonade van de vloer te halen!’’
Ton ritste zijn broek snel dicht en Cindy rende met haar glas naar de keuken, zette dat weg en verdween via de achterdeur, klom snel over het hekje en ging snel naar binnen.

‘’Wat een haast opeens?’’ Zei Nicky.
‘’Ja, ze vrouw kwam er net aan, verdorie!’’
‘’Die zou morgenvroeg toch pas komen? Heb ook geen bus gehoord?’’ Reageerde Papa.Ton opende de voordeur.
‘’Ben..ben je er nu al?’’
‘’Ja, ik vertrouwde je toch niet helemaal,’’ en ze snoof een apart luchtje op, toen ze in de kamer kwam.
Ton ging gelijk op zijn knieën en was bezig met de natte handdoek, ‘’ik heb een glas Fanta laten vallen,’’ zei hij en poetste zo goed mogelijk, het glibberige goedje van de vloerbedekking en gooide de handdoek in de wasmachine.
‘’Iemand belde mij en zei dat er wat vreemds in huis gebeurde!’’
Ze snoof nog een keer, ze herkende die lucht niet, gelukkig voor Ton, want iedereen zou het hem wel gegund hebben, behalve ouwe overbuurvrouwen, van het type zoals zijn vrouw.
‘’Vreemds in huis??’’ Ik liet een half glas Fanta vallen, dat kan toch?’’
‘’Oeps!’’ Ton zag wat. Hij raapte het snel op en beet er een stuk vanaf, ‘’wat doet die winterwortel hier in de kamer?’’ Ze zag het hem, net oprapen.
‘’He? O, nou voor het paard van Sinterklaas….’’ En hij bracht het snel naar de keuken en drukte het midden tussen de andere winterwortels, wel jammer, want het smaakte lekker fris….door al het geil van Cindy.
‘’Het is bijna Kerstmis gek?’’
‘’Ik kan je ook echt niet alleen laten, He…mannen..mannen!’’
‘’Was het leuk?’’ Vroeg Ton.
‘’Ja, echt wel, de meesten herkende ik niet meer, maar ze willen het nu jaarlijks herhalen.’’
‘’Leuk..leuk..gewoon doen!’’
‘’Dat zien we dan wel weer, want mannen kun je gewoon niet alleen laten…paard van Sinterklaas, gek!’’

‘’Nee, HE!’’
‘’Wat is er?’’ Vroeg Nicky.
Cindy tilde haar rokje op, ‘’kheb me onderbroekje daar nog ergens liggen?’’
‘’Das niet zo slim, he….daar ben je ook een blondje voor.’’
‘’Ik had het nog op me knieën zitte toen ik in Doggy Styl lag en ik een winterwortel in me kutje moest pompen en hij me in me kontje neukte, echt hard in me kontje neukte!’’
‘’Deed Ton dat? Was zeker jou idee!’’
‘’Nee hoor, hij verraste mij daar echt mee, maar waar heb ik dat onderbroekje nou gelaten?’’

‘’Wat een rare lucht hier?’’ Zei ze, toen ze weer flink de lucht binnen haalde, met haar neus.
‘’Ik ruik niets speciaals?’’ Zei Ton, die nog steeds een beetje de bibber had. ‘’Ik heb gisteren kibbeling gehad met knoflook saus, zou dat het kunnen zijn?’’
‘’Nee, maar laat ook maar, ben erg moe en ga lekker naar bed!’’ Ze liep nog via de keuken, bij die winterwortels was de geur ook erg sterk en daar stond nog een glas. Ze pakte het op, lijkt wel of er lippenstift op zit? Nee, dat kan niet. Ze gaapte en, ‘’nou welterusten hoor, ik had het huis wel wat rommeliger verwacht, daar ben ik eerlijk in!’’
Ton ging nog een tijdje op de bank zitten, om tot rust te komen. Hij was erg geschrokken en voelde zich betrapt en ja die geile lucht hing er wel, ‘’mmmmmmmm.’’Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners