Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Papa wordt verwent - 24560 keer gelezen
Het was op een mooie dag in de zomer toen ik naar de slaapkamer van mijn ouders liep . Ik deed de slaapkamer deur
zachtjes open en tot mijn verbazing zag ik dat mijn vader en moeder aan het vrijen waren.
Mijn moeder zat op mijn vader en zijn lul zat diep in haar kutje.Ze kreunde af en toe en daar kreeg ik een geil gevoel van en ik stopte mijn hand in mijn slipje en begon mijn poesje te vingeren.Ik was al een poosje 18 jaar en had al met diverse jongens geneukt.Mijn moeder begon steeds luider te kreunen en kwam met een gil klaar op mijn vaders lul.
Ze zag dat ik in de deur opening stond te kijken en schudde
haar hoofd,zodat ik niet veder mocht komen.Mijn vader zei tegen haar: ik ben nog niet klaar,wil je me klaar pijpen met je mond?
Mijn moeder ging tussen de benen van mijn vader zitten en stopte zijn stijve lul in haar mond en ging snel op en neer met haar mond.Ik zag dat ze naar me keek,zodat ik steeds geiler werd en mijn vingers steeds sneller in mijn kutje duwde.
Na enkele minuten kwam mijn vader klaar in mijn moeders mond
en ze slikte het flinke portie sperma van mijn vader door.
ze likte de lul van mijn vader helemaal af.Toen ik zag dat mijn vader klaar kwam kwam ik ook gelijk klaar,mijn slipje was kletsnat.Ik liep terug naar mijn kamer en trok een nieuw slipje aan.Ik liep terug naar de slaapkamer van mijn ouders en ging naast mijn moeder in bed liggen.Ze knip oogde naar me , als of ze wilde zeggen ik weet dat je keek
maar mondje dicht wat je gezien hebt.
Het volgende weekend ging mijn moeder met de buurvrouw winkelen in Utrecht.Ze ging s,morgens al vroeg weg,ik kwam haar tegen in de gang.Ze vroeg of ik voor het avond eten wilde zorgen,omdat ze pas na vijven zou terug komen.Ik zei oke.Ze zei ga maar een poosje naast papa liggen,zodat als hij wakker wordt toch een vrouw naast zich voelt.Ik zei oke en ging naar zijn slaapkamer.Hij sliep nog en ik kleedde me
zachtjes helemaal uit en ging helemaal naakt naast hem liggen.Mijn tepels werden al hard,ik ging op mijn zij liggen,zodat mijn tepels tegen zijn rug drukte.
Ik voelde dat hij wakker werd en ik begon tegen hem te praten dat ik vorige week gezien had dat hij met m,n moeder aan het vrijen was en mijn moeder hem klaar pijpte.
Ik ging op m,n rug liggen,pakte zijn hand en stopte zijn vingers in mijn kutje.Ik zei dat vorige week toen ik keek ook zo nat was en toen hij klaar kwam ik ook kwam.
Voel je papa hoe nat mijn poesje is.
Mijn vader was ook op zijn rug gaan liggen,ik stopte mijn rechter hand in zijn onderbroek en begon zijn lul te masseren.Deze werd al harder en stijver.Ik draaide me om en voor dat hij er erg in had was zijn onderbroek al uit en ik liet me kutje zachtjes over zijn stijve lul zakken.
Ik begon hem zachtjes te neuken.Ik was zo geil dat ik al snel klaar kwam.Ik ging tussen zijn benen zitten en begon hem te pijpen,net zoals ik mijn moeder had zien doen.
Mijn vader begon te kreunen en zei ik kom klaar,ik zei kom maar in mijn mond klaar,en ik voelde hoe zijn sperma in golven in mijn mond spoot.Ik slikte alles door en likte zijn lul helemaal schoon.We bleven nog een poosje liggen en gingen daarna douchen. Hij waste mijn borsten en mijn poesje en ik deed het zelfde bij hem.Daarna droogde we elkaar af en kleedde ons aan.Wat hadden we van elkaar genoten.
Ik zei dat ik naar mijn vriendin zou gaan en boodschappen zou doen voor het avond eten.Mijn vader moest de correspondentie nog doen en in de tuin werken.We zouden elkaar in de middag weer zien.
Ik vertelde mijn vriendin in geuren en kleuren wat ik met mijn vader had gedaan.Ze was erg geÔnteresseerd en hoopte dat zij ook eens door haar vader geneukt zou worden,maar die kans was erg klein.
Ik was voor vijf uur weer terug en had de boodschappen gedaan en begon met koken. Mijn moeder kwam, om half zes thuis . We gingen aan tafel en mijn moeder vertelde wat ze had gezien en gekocht in de stad.
Ze vroeg aan mijn vader wat hij die dag had gedaan hij vertelde de correspondentie en de tuin en wat tv had gekeken.Daarna vroeg ze aan mij wat ik die dag had gedaan.
Ik vertelde dat ik s,morgens toen ze weg ging nog even naar het bed van mijn vader was gegaan,me naakt uitkleedde en naast hem gaan liggen.Ik vertelde dat ik hem met jouw vorig weekend had zien neuken en dat jij hem had klaar gepijpt,terwijl ik in de deur opening naar hun keek en me zelf klaar vingerde.In bed pakte ik toen zijn hand en ging met zijn vingers door mijn kutje.Ik vroeg aan papa voel je hoe nat mijn kutje is,net zoals vorige week toen ik zag hoe je in mama haar mond klaar kwam.
Toen voelde ik in zijn onderbroek of zijn lul al stijf was
en hij stond al fier overeind.Ik trok zijn onderbroek uit en ging op hem zitten en in voelde hoe hij zachtjes in mijn kutje gleed.We hebben lekker geneukt en ik heb hem gepijpt
waarbij hij in mijn mond klaar kwam.Daarna hebben we gedocht. Toen we aangekleed waren ben ik naar mijn vriendin
gegaan en heb ik alles verteld.Ze zou ook zo graag door haar
vader geneukt worden maar dat doet hij niet is ze bang voor.
Mijn moeder voeg aan m,n vader heb je van je dochter genoten
Die beaamde dat hij het erg lekker had gevonden.
Mijn moeder vertelde dat toen vorige maand mijn vader voor zijn werk in het buitenland was,ze samen met mijn dochter
naar bed waren gegaan en dat ze elkaar hadden klaar gemaakt.
Dat vonden ze beide erg lekker en wilde dit regelmatig blijven doen. Mijn moeder stelde voor om voortaan met z,n
drieŽn naar bed te gaan en elkaar regelmatig klaar te maken.
Vinden jullie dat goed? Iedereen klikte dat is prima.
Mijn dochter vroeg vinden jullie het goed als mijn vriendin
af en toe bij mij blijft slapen,en dat zij dan ook me mag doen als we met elkaar vrijen.Iedereen vond dat prima
Mijn dochter ging direct haar vriendin bellen en uitnodigen om vannacht bij ons te slapen.Papa wil jij haar dan neuken als mama en ik aan het vrijen zijn.
IK ging akkoord en zo hebben we nog vele wilde nachten mee gemaakt.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners