Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Papa, Opa & Oom Henk - 11382 keer gelezen
We woonden in een statige, verbouwde hoeve op het platteland, naast mijn vader en moeder woonden hier ook mijn opa en Oom Henk. De drie mannen waren succesvolle ondernemers, iets wat in het dorp voor misgunst zorgde. Mijn moeder begon ooit als secretaresse in het bedrijf en het gerucht ging, dat ze via het bed van mijn opa met mijn vader was getrouwd. Het contact met de dorpsbewoners bleef dan ook tot het nodige beperkt. Vriendjes had ik onder mijn klasgenoten nooit gevonden.

We hadden een fijn familieleven. Ik speelde vaak alleen en fantaseerde vaak wat zich achter de geheime, afgesloten deur in onze woonkamer bevond. Mijn slaapkamer was precies boven de ruimte die achter de deur moest liggen. Regelmatig hoorde ik ’s avonds geluiden van beneden komen. Ik was er een beetje bang voor. Het leek wel of ik mijn moeder regelmatig in het kamertje hoorde gillen. Pas later begreep ik dat ze dit van genot deed. Sex was bij ons thuis het normaalste thema van de wereld. Iets wat je gewoon deed als je er zin in had. Op mijn twaalfde heb ik mijn moeder gevraagd of het waar was, dat ze met papa, opa en oom Henk naar bed ging. Mijn moeder keek me scherp aan en vroeg waar ik dit vandaan had. Een beetje geschrokken van haar reactie vertelde ik haar wat ik in het dorp had gehoord. Haar woede over de roddels kon ze ternauwernood onderdrukken. Toen ze weer ietsje rustiger was zei ze, “Liefje, laat ze lekker roddelen, negeer het gewoon. Sex is iets heerlijks en als je groter bent zul je dat wel begrijpen.”Ruim een jaar later hoefde ik niet meer zo vroeg naar bed en kreeg zo mee, hoe mijn moeder regelmatig door één van de drie gevraagd werd alvast naar het kamertje te gaan. Even later verdween dan ook papa, opa of oom Henk naar binnen. Ik wist het nu wel zeker, ik was dertien en las stiekum de pornoblaadjes, die onder het bed van oom Henk lagen. Ik hoorde vanuit de woonkamer hoe mijn moeder geneukt werd. Een aantal maanden voor mijn vijftiende verjaardag zag ik dat het kamertje niet was afgesloten. Nieuwsgierig keek ik naar binnen. In het midden stond een groot bed en naast de deur een bankstel. De muren en het plafond hadden grote spiegels. Voor het kleine raampje hing een rolgordijn. Naast het bed stonden een paar schemerlampjes. Plotseling hoorde ik mijn moeder en deed of ik niets had gezien.

Een maand voor mijn achttiende verjaardag werd ik door mijn vader naar de keuken geroepen. Het leek wel een tribunaal. Aan de grote tafel zaten papa, mama, opa en oom Henk. Ze keken me aandachtig aan. Mama vroeg me even plaats te nemen. Duizend gedachten schoten door mijn hoofd. Had ik iets verkeerds gedaan? Had school gebeld over slechte cijfers?
“Liefje,” zei mijn moeder warm. “We willen even met je praten. Je bent nu bijna achttien en we denken dat het verstandig is dat je het één en ander ervaart.” Verbaast keek ik de vier aan. Ik ging zitten en mijn moeder vertelde, dat mijn vader misschien niet mijn vader was. In de tijd dat ik geboren werd had ze al sex met papa, opa en oom Henk. Daarom wist niemand wie mijn biologische vader was. Ze hadden ervoor gekozen dat mijn vader mij als zijn dochter erkende. Door het huwelijk met papa leek dat het meest logisch. Ontzet keek ik ze aan. Ik was boos en verdrietig tegelijk, mijn vader zou niet mijn vader zijn? Huilend rende ik naar mijn kamer en liet me op bed vallen. Een uurtje later klopte mama op de deur. Ze deed of er niets gebeurd was. Ze legde een doosje op mijn nachtkastje. “Die wilde ik je nog geven,” zei ze lief. “Het is de pil. Je bent er nu wel oud genoeg voor. Je neemt er één per dag, voor je naar bed gaat. Ik zal het de eerste tijd voor je controleren. Je moet er tenslotte mee leren omgaan.” Hoewel ik nog nooit een vriendje had gehad, nam ik voor het slapen gaan braaf de pil.

Op de dag dat ik achttien werd regende het buiten pijpenstelen. Geen dag om iets leuks te gaan doen. In mijn nogal kinderlijke mickey-mous-pyjama werd ik door het viertallige badjas-comité al opgewacht en uitgebreidt gefeliciteerd. Mijn moeder nam het woord.
“Liefje, we willen je vandaag iets heel bijzonders schenken. Vorige maand ben je met de pil begonnen en daarom willen we je vandaag graag van meisje tot vrouw maken”. Ik keek haar aan of ik het in Keulen hoorde donderen. Nu nam oom Henk het over. Ze wilden me ontmaagden. Maar alleen als ik het ook echt zelf wilde. Vaak genoeg had ik gehoord hoe mama met papa, opa en oom Henk sex had. Voor mijn gevoel hadden alle vrouwen sex met meerdere mannen. Ik stemde toe en mama schoof het pakje over de tafel.
“Een eerste stap tot vrouw”, zei ze trots.
Ik pakte mijn cadeautjes uit en stond verbaast naar een satijnen negligeetje te kijken. Oom Henk vond het sexy en stelde voor het meteen aan te doen. Mijn vader schoot in de lach en noemde hem een geile bok. Mama vond het schijnbaar een geweldig cadeau, ze had het samen met opa uitgezocht. Ze waren het er tenslotte allemaal overeens dat ik nu te oud was voor pyjama’s. Ik zou nu geen kind meer zijn, maar een vrouw met alles wat erbij hoort. Ik deed mijn pyjama uit, stond even naakt voor het viertal en glipte snel in mijn eerste negligé. Samen liepen we naar het kamertje, de deur stond al wagenwijd open. Mama zocht een plekje op de bank. Ze wees naar de grond en zei dat ik op mijn knieën moest gaan zitten. Papa, opa en oom Henk deden hun badjassen uit en stonden naakt voor me. Ik had ze natuurlijk wel vaker zo gezien, maar nog nooit met half stijve penissen. “Toe maar, pak ze maar vast”, moedige mama mij aan. Voorzichtig nam ik opa’s piemel in mijn handen om hem af te trekken, afwisseldend begon ik te likken en te zuigen. Ik had dit in één van de blaadjes van oom Henk gezien. Ook papa en oom Henk lieten zich nu door mij pijpen. Ervaren als mama was zag ze al snel dat dit niet lang goed zou gaan. De drie waren zo geil als boter en op deze manier zouden ze te snel klaarkomen. Ze pakte me beet en loodste me naar het bed.“Ga maar even op je rug liggen en laat opa nu de rest maar doen kindje”, zei ze terwijl ze over mijn hoofd streelde. Ook opa kwam er bij zitten en begon met zijn stijve leuter over mijn kutje te wrijven. Mama trok mijn negligé over mijn hoofd uit. Geheel naakt lag ik voor opa. Verheerlijkt keek hij naar mijn borsten. Hij drukte mijn billen iets omhoog en meteen gleed zijn eikel behendig naar binnen. Hoe dieper hij kwam, hoe meer ik steunde. In de spiegel boven het bed zag ik hoe opa op me ging liggen. Bij iedere stoot in mijn natte gleuf spanden zijn billen een beetje aan. Ook in de spiegel naast me zag ik wat er gebeurde. Ik verdween bijna onder het grote lijf van opa. Nog beter als vanboven zag ik van opzij hoe diep opa in me beukte. Na een paar minuten hield hij op. Ik voelde opa’s kloppende pik in me. Krachtig en diep begon hij me plotseling weer te neuken. Voor het eerst hoorde ik, wat ik zovaak vanuit de woonkamer had gehoord. Opa kwam luid kreunend in me klaar. Na een tijdje gleed de slappe leuter uit mijn kutje. Mama boog voorover, legde een handdoek tussen mijn benen en beval me te persen. Het sperma van opa gutste uit me.

“Ga nu maar op je knieën en ellebogen liggen kindje”, zei mijn moeder. Mijn vader spreidde mijn benen een beetje. In de spiegel voor me zag ik, hoe papa achter me zat. Mijn aars en kutje waren nu goed bereikbaar. Even streek hij met zijn vinger over mijn sterretje om vervolgens mijn kutje te vingeren. Het laatste sperma van opa druipte eruit. In de spiegel naast me kon ik zien hoe papa met zijn piemel zat te spelen. Zijn half stijve pik kletste hij op mijn billen. Het wond hem duidelijk op. Met één hand spreidde hij mijn schaamlippen, met de andere hand stak hij zijn pik in me. Mijn natte kutje trok samen. Ik realiseerde me ineens, dat ik door mijn eigen vader werd geneukt. Papa legde beide handen op mijn heupen om me nu diep over zijn dikke paal te trekken. Pap kwam voor mijn gevoel veel dieper in me als opa. Ik had het gevoel uit elkaar te scheuren. Ik schreeuwde het uit. Mijn kut was geheel gevuld met de pik van mijn vader. Plotseling begon hij te vloeken. In zijn geilheid kon hij het niet langer ophouden. In een laatste poging niet klaar te komen trok hij zijn leuter uit me, maar spoot meteen zijn warme zaad over mijn rug. Terwijl mam me afdroogde en mijn vader afkeurend aankeek, zag ik oom Henk al achter me zitten.
“Laat mij het werk maar even afmaken kindje”, zei oom Henk meer tegen zichzelf dan tegen mij. Mam gaf me mijn negligé en beval me die aan te doen.
“Vindt oom Henk lekker, zei ze met een knipoog. Opnieuw keek ik in de spiegel. Oom Henk had zijn pik in mijn kutje gestoken, maar wilde schijnbaar wat anders. Woordloos gaf mijn moeder hem een tubetje aan. Even voelde ik een glibberige koude vloeistof over mijn aarsje stromen. Oom Henk trok snel zijn pik uit me en wreef deze nu over mijn sterretje. Langzaam probeerde hij zijn eikel naar binnen te drukken.
“Ontspannen kindje”, zei oom Henk en streelde mijn billen. Ik ademde diep door, opnieuw duwde zijn pik op mijn aars. Oom Henks enorme paal gleed voorzichtig naar binnen. Dit deed echt pijn, de tranen schoten in mijn ogen. Mam gaf hem een seintje. Hij hield even op en liet me nog eens rustig doorademen.
“Goed zo meisje”, fluisterde oom Henk. Met rustige stootjes drong hij steeds dieper naar binnen. De pijn liet geleidelijk na. Via de spiegels keek ik naar oom Henk. Bij ieder stoot voelde ik zijn ballen tegen mijn kutje kletsen.
“Vind je het lekker kindje”, vroeg oom Henk terwijl hij over me heen boog en mijn borsten greep. Mijn tepels reageren meteen en staken als harde knoppen door mijn negligé. Oom Henk wreef ze hard tussen zijn vingers. Ik kreunde van genot en merkte niet dat, ik nu alleen nog met opa en oom Henk in het kamertje was. Mama was koffie gaan zetten en papa sneed alvast de verjaardagstaart aan.
Opa kwam andermaals op het bed. Hij hield zijn harde pik voor mijn gezicht. “Pijp me nog maar eens goed en nu maken we het ook af”, zei opa streng, terwijl hij mijn mond opentrok. Oom Henk genoot ervan. In de spiegel zag hij hoe opa zijn enorme paal diep in mijn mond liet glijden.
“Je verjaardagscadeautje komt eraan liefje”, hijgde oom Henk. Met een laatste stoot spoot hij mijn aars vol met zijn warme zaad. Zijn gigantische penis trok hij langzaam uit me. Ook opa trok nu zijn pik uit mijn mond en begon zich heftig af te trekken. Ik draaide mijn gezicht weg, wilde het niet zien. “Kijk me aan”, beval opa en terwijl het eerste zaad van Oom Henk uit mijn aarsje liep spoot hij zijn witte kwakje in mijn gezicht.
Mama kwam het kamertje binnen en zag me volgespoten op bed liggen.
“Nou meissie?” vroeg ze opgwekt. “Vond je het lekker? Moeten we vaker doen hè. Maak even je gezicht schoon, dan kunnen we gebak eten”.

Sindsdien verdwijnen mama en ik regelmatig met papa, opa en oom Henk in het kamertje.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners