Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Paul en zijn nichtje deel 3 - 7486 keer gelezen
Zoals jullie in de vorige delen kunnen lezen hebben Paul en zijn jongere nichtje Maartje een leuk avontuur gehad op de dag van het feest van Maartje.

We gaan verder waar hun net klaar waren.

'Ow Paul, dit was heerlijk! Ben nog nooit zo lekker geneukt', zei maartje zachtjes.

'Jij bent pas lekker Maartje. Dit is de eerste keer dat ik een meisje in haar kontje mocht neuken en dan nog zo jong meisje en zo lekker geil.', kreunde Paul nog nagenietend.

Maartje zei tegen Paul dat het ongeveer het enige positieve wat ze heeft overgehouden heeft aan haar ex dat hij wel goed was in bed.

Ze maakte de slaapkamers van haar ouders weer in orde en ginge naar hun eigen kamer waar ze al snel in elkaars armen in slaap vielen.
Ze sliepen lekker vast en Maartje schrok wakker en miste Paul al naast haar maar toen ze luisterde hoorde ze hem onder de douche. Ze besloot uit bed te gaan en een kijkje te nemen bij haar lekkere neef onder de douche, toen ze de deur opende stond Paul inderdaad lekker onder de douche.

'O, goedemorgen schoonheid, lekker geslapen?', vroeg Paul.

'Ja hoor heerlijk', zei Maartje.

Na deze begroeting rolden ze in een gesprek over de avond ervoor en dat ze dit absoluut niet aan iemand konden vertellen, alleen waren ze het ook met elkaar eens dat dit waarschijnlijk niet bij 1 keer bleef want het was het lekkerste wat ze tot nu toe allebei hadden meegemaakt.

Toen ze dat zeiden begon de stemming alweer aardig warm te worden, Paul zijn pik werd alweer aardig stijf en Maartje ging bij Paul onder de douche staan. Ze omhelsden elkaar en er volgde weer een intieme en lange zoen. Na deze zoen ging Maartje door haar knieen en begon te spelen met de inmiddels weer keiharde lul van Paul, ze nam hem na een tijdje weer in haar mond en begon weer met volle overgave haar neef te pijpen. Paul genoot opnieuw met volle teugen en had weer helemaal zin om zijn nichtje weer helemaal te verwennen en lekker onder te spuiten en te neuken. Paul begon harder te kreunen en Maartje reageerde hierop door nog dieper te gaan pijpen.

Oww ahhhh, mijn geile pijpsletje ik zal je onderspuiten weer!', kreunde een geile Paul.

Door deze uitspraken ging Maartje helemaal los waardoor Paul klaar begon te komen. Hij trok zijn pik uit haar mondje en spoot alles op haar gezichtje. Ze likte weer gulzig als zijn sperma uit haar mondhoeken en de rest spoelde ze af onder de douche.
Paul gaf haar nichtje een zoen en zei dat hij weer heerlijk genoten had en nu ging Maartje lekker douchen verder. Paul bleef in de badkamer en begonnen ze weer over koetjes en kalfjes te praten. Eenmaal klaar met douchen kwam Maartje uit de douche en begon haar af te drogen.
Dat was niet zo slim, Maartje bukte voorover om haar benen af te drogen.

'Hmm nichtje wat een heerlijk uitzicht', zei Paul.

'Zucht.. geil neefje van me kun je nu niks anders denken dan aan seks', zei Maartje met een gemene lag.

'Nee, met zo'n uitzicht wil ik maar 1 ding doen', zei Paul weer.

Hij had het amper gezegd en Maartje voelde zijn lul haar kutje binnengaan.

'Aaaah. Nee Paul mn ouders komen zo thuis', kreunde Maartje.

- 'Niks mee te maken moet je maar niet zo lekker zijn'

'Geen paniek het gaat toch geen uren duren door jou geiligheid heb ik je zo weer lekker volgespoten.'

- 'Owww, Paultje ik geef me over neuk me! Neuk me!'

Dat is precies wat Paul deed hij begon alleen maar harder en harder te neuken en daarbij stak Paul nog 2 vingers in Maartje haar kontje. Maartje hield dit niet lang vol en begon harder en harder te kreunen waardoor ze uiteindelijk met een klein kreetje klaarkwam. Ze schokte en kronkelde en kon amper meer op haar benen staan ook haar kutje trok samen en nu kon Paul het ook niet meer inhouden en kwam alweer voor de tweede kleer klaar die dag. Slierten sperma spoten in haar kutje. Toen schoof Paul uit haar kutje en kwam er een druppel naar buiten deze ving Maartje op en likte het af van haar vingers.

'Lekker hoor dat spul van jou, ik ben er nu al verslaafd aan', zei Maartje.

Paul lachte en gaf Maartje een tongzoen. Maartje ging nogmaals douchen om alles schoon te maken en Paul ging de boel alvast opruimen beneden. Na een klein kwartiertje kwam Maartje ook beneden.

'Wat zie je er weer heerlijk uit nichtje', zei Paul.

- 'Dankje neefje, je hebt aardig doorgewerkt zie ik.'

- 'Jaja, we moeten alleen de afwas nog even doen en dan is alles aan de kant.'

'Hoe laat verwacht je je ouders thuis?'

- 'Ik denk dat ze over een half uurtje wel thuis zijn'

Paul liep naar Maartje toe en bedankte haar voor deze heerlijke dagen en gaven ze elkaar weer een heftige tongzoen.
Tijdens de afwas kon Paul alweer niet van Maartje afblijven en schoot heel de tijd met zijn handen onder haar mooie en strakke jurkje. Dit keer was ze wel zo slim geweest om er een string eronder te doen. Na de afwas gingen ze weer buiten zitten en kletsten weer wat met elkaar wachtend totdat haar ouders thuiskwamen. Na een half uurtje kwamen ze inderdaad binnen en begroeten hun dochter en Paul. Ze kregen complimenten dat het zo netjes thuis was en vroegen of ze een gezellig weekend hadden gehad. Maartje giechelde en zei dat het een toppie gezellig weekend was dit kon Paul natuurlijk alleen maar beamen.

Na een tijdje met zn allen lekker een glaasje fris op te hebben komt moeders met een leuk idee. Ze stelde voor dat ik en Maartje gingen zwemmen en dat hun dan rustig konden opruimen en dan daarna met zn allen wat gaan eten.
Paul en Maartje vonden dat een goed idee en gelukkig had haar vader een goede zwembroek die Paul wel aankon.


Het zwembad waar ze naartoe gingen lag op een kwartiertje lopen van Maartje haar huis en zodoende gingen ze op pad. Aangekomen op het zwembad gingen ze natuurlijk eerst omkleden, natuurlijk gingen de twee geile duifjes in een hokje nadat Maartje goed had rondgekeken of ze geen bekende zag duikte ze met Paul een hokje in. In No-time waren de twee weer naakt en begon er wederom bij Paul iets te groeien omdat Maartje weer naakt voor hem stond.

'Ben je nu alweer geil, wat heb jij toch?'zei Maartje als geintje.

- 'Ja, kan ik niks aan doen. Je bent ook zo lekker en mooi'.

'Ik zou je nu alweer kunnen nemen weet je dat, zo geil en lekker vind ik je'.

Maartje ging toch nog steeds een beetje blozen van deze opmerking van Paul.

'Je hebt mijn toestemming dat weet je lekker ding van me.'zei Maartje.

Dit hoef je Paul natuurlijk geen twee keer te zeggen en hij zette Maartje voorover en voor de 2e keer die dag schoof hij zijn pik in het lekker en alweer natte kutje van Maartje. Maartje gaf weer een zachte kreun als goedkeuring em langzaam voerde Paul het tempo op. Na een tijdje gingen de twee weer helemaal los en kwam Maartje met een ingetogen kreuntje klaar. Paul was echter nog niet klaar en stak een vingertje in het kontje van Maartje.

'Oooo Paul, ga je mij hier in mijn kontje nemen??'

- 'Jaa Maartje, lekker in het kleedhokje geil in je kontje neuken.'

Paul stak nog een 2e vinger in het kontje van Maartje en ze beantwoorde dit alleen maar met kreuntje. Na eventjes gevingerd te hebben trok Paul zn hard gebleven lul uit het kutje van Maartje en ging naar het kontje Maartje en drukte zn lul tegen het nauwe gaatje van haar aan en zn lul ging langzaam naar binnen. Na een tijdje zat hij er helemaal in en begon ie langzaam te neuken, Maartje beantwoorde dit alles weer met kleine kreuntjes en werd geiler en geiler. Paul had zijn smaak helemaal te pakken en het duurde even voordat hij zal gaan komen, opeens valt Paul zijn oog op een deoflesje wat uit de tas van Maartje steekt. Hij pakte het flesje en Maartje vroeg waar hij allemaal mee bezig was.

'O niks hoor, voel je zo wel.'

Maartje werd nieuwsgierig maar Paul liet er geen gras over groeien en duwde het flesje tegen het poesje van Maartje en het flesje schoot meteen erin.

'AAAAH Paul, wat lekker dubbel gevuld!!'

Maartje had het niet meer en ze kwam hevig klaar en ze kon nu echt amper stilblijven maar ze moest wel want ze stonden nog steeds in een hokje. Ook Paul was bijna zover en spoot zijn sperma diep haar darmen in.

'Dit was hemels Paul.'

- 'Ja Maartje dit gaan we zeker vaker doen wat ben jij een geil sletje zeg.'

- 'Jij maakt me zo geil! Moet je nu eens zien heel de vloer is nat van mijn geil. En o ik lek weer sperma uit mn kontje. Geile donder!

En na ruim een half uur in het hokje gezeten te hebben komen de twee naar buiten. Een aantal mensen keken de twee erg scheef aan maar gelukkig geen bekende van Maartje. De rest van de dag hadden ze lekker gezwommen en bij haar thuis nog heerlijk gegeten. Paul ging naar huis en ze zouden weer over 2 weken afspreken om samen een keer uit te gaan. Dat avontuur horen jullie volgende keer.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners