Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Paul en zijn nichtje deel 5 - 8396 keer gelezen
Wanneer Paul en Maartje binnenkomen, doen ze zachtjes en Maartje duikt met haar spullen naar boven richting de logeerkamer. Helaas konden ze niet bij elkaar liggen omdat de ouders van Paul thuis waren en dat zou toch iets te verdacht zijn, zeker omdat er een grote logeerkamer beschikbaar is. Ze geven elkaar nog wel even een dikke knipoog en duiken allebei hun eigen bedje in. Beide liggen nog even te staren en denken nog aan de gebeurtenissen van de afgelopen weken. Ze staan versteld dat ze beide elkaar zo heftig laten gaan op seksueel gebied zeker omdat ze toch familie zijn, maar ze vallen allebei met een vette glimlach in slaap een teken dat ze het allebei erg lekker vinden en nog geen einde willen maken aan hun seksuele escapades.

Al snel is het weer ochtend en Paul wordt wakker van het mooie zonnetje die zijn kamer in schijnt, Paul kruipt zijn bed uit en loopt naar beneden. Maartje blijkt ook al wakker te zijn en staat in de keuken even wat boterhammen te smeren. De ouders van Paul liggen nog in bed zoals ze wel vaker doen in het weekend.

“Goedemorgen schoonheid. Ook al zo vroeg wakker?”

“-Oo haiii, ja een vreemd bed, dan ben ik altijd vroeg wakker. Je ouders nog niet wakker dan?”

“Haha ja, heb ik ook altijd last van en mijn ouders zijn vast wel wakker maar die blijven altijd wat langer liggen in het weekend. Kunnen ze even lekker hun gang gaan haha”

“- Ja haha, dat gaat overal hetzelfde hoor ik al wel weer. Ach, ja en wij zoeken gewoon een donker en leeg parkje op hè. Was erg geil joh, wij zijn echt erg.”

De twee kijken elkaar aan en lachen nog wat en gaan even bedenken wat ze nog kunnen doen vandaag. Paul komt op het idee om naar de Efteling te gaan. Maartje is daar allang niet meer geweest omdat ze gewoon wat verder weg woont ervan en het weer is prima, dus een topidee.
Wanneer de ouders van Paul beneden komen vertellen ze hun idee en vinden het prima, ze geven de twee nog wat geld mee om te kunnen eten en drinken in het pretpark.

Een uurtje later zit Maartje bij Paul op de fiets richting de Efteling. Maartje ziet er weer uit om op te eten. Ze heeft dit keer een luchtig zomerjurkje aan, Paul kwijlt al bij het zien van Maartje en ze lacht naar hem en geeft hem een vette knipoog.
Na een kwartiertje fietsen zijn ze al gearriveerd en lopen ze richting de hoofdingang. Ondanks het enorme goede weer blijkt het niet een hele drukke dag te gaan worden en de twee staan zo in het park. Ze lopen rechtdoor en gaan als eerste richting het reizenrijk en dan richting carnaval en natuurlijk mag ook de vogelrok daarna niet ontbreken.
Wanneer ze in de rij staan voor het carnaval kan Paul duidelijk niet van Maartje afblijven, regelmatig komt hij zo dichtbij staan en schiet hij met zijn hand onder het jurkje van Maartje, waar dit keer wel een string onder zit. Maartje lacht er alleen maar om en vind het allemaal maar heerlijk wat Paul doet. Tegen de tijd dat ze aan de beurt zijn is Maartje al aardig vochtig en is ze even blij dat ze kan afkoelen. Na een paar minuten staan ze buiten en gaan ze meteen door naar de vogelrok, weer zit Paul constant onder het rokje van Maartje te voelen en het ditmaal voelt hij het vocht al door het stringetje heen en zijn handen ruiken al aardig naar Maartjes geil. Na een tijdje vindt Maartje het wel goed en fluistert dat Paul toch echt even op moet houden, Paul lacht en luistert naar Maartje. Totdat ze weer vooraan staan en plaatsnemen in een van de treintjes en wanneer de wagentjes het donker in rijden slaat Paul meteen zijn slag en een hand verdwijnt onder het jurkje van Maartje en behendig schuift hij heel snel even de string opzij. Ditmaal laat Maartje het wel toe omdat het hier toch donker is en niemand ziet ze. Alles duurt echter maar een paar seconden totdat het treintje boven is en losgelaten wordt op de achtbaan. Wanneer ze aan het einde zijn probeert Maartje snel haar string weer op de juiste plek te doen en weer lopen de twee lachend en Maartje enigszins met wat rode wangetjes naar buiten. De toon lijkt al aardig gezet voor de dag en na een korte sanitaire stop van Maartje lopen de twee richting de pagode en de schattige bootjes. Ze kiezen ervoor om in de pagode te gaan en daarna even eten te halen in het eettentje ernaast om vervolgens even uit te rusten in de bootjes.
Een kwartiertje later zitten ze al in de bootjes en gelukkig is het zo rustig dat ze een bootje voor hun alleen hebben. Wanneer Maartje een beetje klungelig het bootje is ingestapt ziet Paul meteen dat ze iets mist. Wanneer ze rustig zitten komt Paul daar meteen op terug.

“Zeg heb jij daarnet op de wc je string uitgedaan, want volgens mij zag ik dat net even bij het instappen”

“- Hihi, nou zeg. Jij hebt ook alles snel door, het leek mij wel spannend om zo de dag verder rond te brengen en daarbij kun jij toch niet van mijn doosje afblijven dus ja dan moet ik je maar de beste toegang verlenen”

“Gelijk heb je lekker sletje van me”

Paul gaat naast Maartje zitten en laat haar jurkje steeds verder omhoog kruipen, en langzaam brengt hij een vinger naar kutje en begint haar een beetje te vingeren, langzaam aait hij over haar lipjes en af en toe een vingertopje over haar clitje en in haar kutje. Veel meer kunnen ze ook niet doen, want zo uit het zicht zitten ze nu ook weer niet. Maar op dit moment kan het Maartje even gestolen worden en zit ze volop te genieten van de vingers van Paul en wanneer Paul met een tweede vinger aan de gang gaat wordt Maartje nog wat natter en lopen de druppeltjes geil langs haar benen. Net voordat ze echt moeten stoppen komt Maartje met een klein kreuntje klaar en Paul geeft haar een lekkere zoen en dan zijn ze alweer aan het einde van de rit.

Even later stappen ze uit de bootjes en lopen door richting de python en de Vliegende Hollander. Onderweg lopen de twee elkaar continue te vervelen en op te geilen door de handen op elkaars kruis te leggen of Paul die snel onder het jurkje van Maartje schiet en met zijn hand de blote billen van haar streelt. Wanneer ze aankomen op het pleintje van de Python lopen ze richting deze attractie en voor even laten ze elkaar met rust en gaan rustig in de rij staan, een half uurtje later staan ze wederom op het plein en zien bij de Vliegende Hollander een behoorlijke rij staan. Paul weet uit ervaring dat grotendeels van de rij aardig donker is en hij stelt voor om maar aan te sluiten in de rij. Tien minuten later staan ze binnen en begint het donkere stuk van de rij en opnieuw verdwijnen de handen van Paul onder het jurkje van Maartje en begint opnieuw haar kutje zo af en toe te strelen wanneer ze stilstaan. Wanneer ze opnieuw even stilstaan, gaat Paul met zijn hand onder het jurkje en legt zijn hand op de billen van Maartje en wanneer hij even met zijn vinger door het spleetje van Maartje bij haar sterretje komt, kan ze een klein gilletje niet onderdrukken en sommige mensen in de rij kijken om. De twee schieten in de lach en Maartje geeft Paul en por in de zij wel eentje met een vette knipoog. Even later is het einde van de rij in zicht en een paar minuten later staan ze weer buiten voor de Vliegende Hollander.

“- Wat een klier ben jij ook! Ga je even midden in de rij een vinger tegen mijn kontje aanzetten!”

“Haha, ja vond ik wel even leuk om jou te klieren.”

“- Wacht maar kom maar eens even mee met mij”
Maartje trekt Paul mee en stiekem lopen ze naar het afgezette stuk waar een nieuwe attractie gebouwd wordt. Gelukkig is er verder niemand aanwezig omdat het weekend is en uit het zicht tegen een bouwkeet belanden de twee in een heftige tongzoen, deze duurt niet echt lang want Maartje is uit op wraak en snel maakt ze de broek van Paul los en haalt zijn, uiteraard al harde, paal tevoorschijn. Na een paar trekjes te hebben gegeven gaat Maartje al snel door haar hurken en neemt de lul van Paul in haar mondje en begint meteen met lange halen haar neef te pijpen. Paul heeft het niet meer en laat al snel wat diepe grommen ontsnappen. Maartje trekt er niets van aan en gaat lekker door. Diepe lange halen en met de ene hand houd ze zijn dikke lul vast en met de andere hand masseert ze Paul’s ballen. Na een paar minuten trekt Paul zich terug.

“O, nee kleine sletje van me. Zo makkelijk kom je er niet van af. Haha.”

Nog amper dat gezegd te hebbende pakt Paul Maartje vast en duwt ze met haar gezichtje richting de bouwkeet. Natuurlijk weet ze precies wat Paul van plan is en zet ze haar handen tegen de bouwkeet en steekt verleidelijk haar kontje naar achter. Het jurkje is blijkbaar lang genoeg want Paul ziet nog niets van haar kontje en al snel schuift hij het jurkje omhoog en duidelijk is te zien dat Maartje bloedje geil is. Tussen haar benen glimmen de schaamlipjes als nooit tevoren en Paul kan zich door dit geweldig uitzicht niet meer inhouden en hij gooit zijn broek verder naar beneden en brengt zijn paal voor het kletsnatte grotje van Maartje. Wanneer Paul binnendringt in het geile kutje van Maartje geeft ze een goedkeurende kreun en duwt haar kontje nog wat naar achter zodat de lul van Paul meteen tot aan zijn ballen in haar gleufje verdwijnt. Paul beantwoordt dit met een paar kleine stootjes en bouwt langzaam zijn tempo op, na een tijdje is Paul op volle kracht aan het beuken in het kletsnatte kutje van Maartje. Niet veel later krijgt Maartje een heftig orgasme en haar kutsapjes lopen langs de dikke lul van Paul naar beneden die onverminderd hard blijft doorstoten totdat ook hij een hoogtepunt nadert en met een paar zware grommen en kreunen spuit Paul het kutje van Maartje helemaal vol. Niet veel later haalt hij zijn lul uit haar kutje en een dikke klodder sperma loopt uit het drijfnatte spleetje van Maartje. Geil als ze is vangt ze de klodder op met haar vingers en likt deze af in haar mondje.

“Wat een geile donder blijf je ook hè.”

“- Hihi, ik vind het gewoon best lekker dat spulletje van jou, en daarbij moet ik wel anders loopt het de hele dag langs mijn benen naar beneden.”

“ Haha dat doet het toch wel. Volgens mij heb ik veel meer in je kutje gespoten.”
“- Dat denk ik ook wel maar goed wat eruit is, is eruit hè.”

Wederom lachen ze beide en Paul trekt zijn boxer en zijn broek weer aan en ook Maartje probeert zich te fatsoeneren, maar wanneer ze dit doet voelt ze al opnieuw wat uit haar kutje lopen. Ze pakt even een zakdoekje en veegt nog wat van de restjes af. Haar string laat ze uit want dit had ze beloofd om de hele dag lekker naakt onder haar jurkje te zijn en die belofte die komt ze maar wat graag na bij Paul.

Niet veel later lopen ze verder richting de Fata Morgana en de Bob. Tijdens het lopen en het wachten in verschillende rijen moet Maartje nog een paar keer onopvallend even haar benen schoonmaken omdat ze nog steeds wat lekt. Daardoor blijft ze eigenlijk ook wat geil en Paul heeft dat goed door. Iets zegt hem dat ze zeker nog niet uitgeneukt zijn voor vandaag en dat het nog wel een keer gaat gebeuren. Samen lopen ze verder en langzaam aan verstrijkt de dag na de lange wachtrijen van de Fata en de Bob gaan ze even wat eten en een klein uurtje later lopen ze verder richting de Spookslot en de Pandadroom. Natuurlijk gaan ze richting het spookslot en binnengekomen gaan ze achterin staan en de donkere sfeer valt prima in de smaak bij Paul en Maartje. We weten al dat ze dan niet van elkaar kunnen afblijven en ook dit keer is het weer raak. Wanneer de lampen uitgaan en de voorstelling begint duiken Paul’s handen opnieuw onder het jurkje van Maartje, maar dit keer niet richting het kutje, wat nog steeds kan lekken, maar richting het nog nauwelijks aangeraakte kontje van Maartje.
Alsof ze kan voorspellen wat Paul van plan is gaat ze ietsje wijder staan waardoor Paul zijn vingers wat meer vrijspel hebben. Even masseert Paul haar sterretje en langzaam verdwijnt een vingertopje ook in het kontje van Maartje. Wanneer dit gebeurd duwt Maartje van geilheid haar kontje ietsje naar achter en Paul voelt een kleine trilling door haar lichaam gaan. Maartje geniet volop en de voorstelling duurt eigenlijk tekort voor de twee want de lichten springen aan en van schrik haalt Paul snel zijn hand weg en Maartje schrikt ook en gaat weer snel netjes rechtop staan. Tussen de menigte door lopen ze snel naar buiten in de hoop dat niemand hun gezien heeft.
Opnieuw gaan ze gewoon verder en kunnen ze nog net hun eigen in bedwang houden om tussen de bosjes te duiken en allerlei dingen te gaan doen. De dag is nog lang zat denken en na de Panda Droom en het sprookjesbos lopen ze door naar het volgende plein waar de Droomvlucht staat en na een redelijke rij en opnieuw wat gefriemel aan elkaar staan ze weer buiten en gaan ze weer verder. Zo gaat de dag verder veel gefriemel aan elkaar en wanneer Maartje aangeeft dat ze even een toilet nodig heeft om haar eigen op te frissen zien ze een invaliden toilet, snel duiken ze giechelend met zijn tweeën naar binnen en het blijkt een geweldige ruimte te zijn. Met een eigen wastafeltje en een heel ruim opgezet toiletruimte, wanneer Paul de deur op slot heeft gedaan en Maartje richting de wastafel loopt om haar eigen even op te frissen komt Paul ertussen.

“Wacht maar even dat zul je zometeen nodig hebben niet nu”

Hij pakt Maartje van achter bij haar heupen vast en laat zijn handen naar beneden glijden wanneer hij bij de onderkant van haar jurkje komt, trekt hij deze in een ruk over haar hoofd uit en Maartje staat meteen vol naakt met haar billen richting Paul. Hij zakt langzaam door zijn knieën en begint de kont van Maartje overal te zoenen en te strelen. Maartje vindt het maar wat lekker en geeft Paul de ruimte om door te gaan ze spreid haar benen iets uit elkaar en bukt wat verder voorover. Dit is de druppel voor Paul en zet zijn mond vol op haar sterretje en begint haar anusje helemaal te verwennen. Maartje geniet volop en een paar flinke kreunen ontsnappen uit haar keel, ze gaat met haar eigen vingers richting haar clitje en binnen een paar minuten is haar eerst orgasme alweer een feit. Stotend en schokkend komt ze klaar en een aantal druppels loopt zo uit Maartje haar kutje op de grond. Paul houdt op met likken en staat weer op. Het kontje van Maartje is nu super nat en soepel en Paul plaatst zijn lul voor haar sterretje en drukt langzaam verder. Zijn lul verdwijnt soepel in de geile nauwe kont van Maartje en Paul begint langzaam te neuken. Maartje heeft het niet meer en kan een aantal kreunen echt niet meer onderdrukken maar beide zijn te geil om daar nog aan te denken en gaan lekker door. Steeds dieper en harder neukt Paul het kontje van Maartje en hij voelt langzaam zijn zaad alweer opborrelen voor een orgasme maar Maartje is hem wederom voor en komt sidderend en met een behoorlijke gil klaar, wederom stromen wat druppels geil op de grond en door dit aanzicht wordt het ook teveel voor Paul en leegt zijn zak in het nauwe kontje van Maartje. Straal na straal voelt Maartje in haar kontje komen en Paul’s orgasme gaat gepaard met een paar diepe grommen. Wanneer hij uitgespoten is haalt hij zijn lul weer uit het kontje van zijn nichtje en haar sterretje blijft even mooi openstaan en de eerste golfjes sperma worden alweer naar buiten gedrukt.
“- Pfff.. hehe. Kun jij even wat papier pakken”

“ Maar natuurlijk. Ik pak wel even wat papier om dat enorme geil kontje van jou af te doen, haha.”

Paul pakt wat handdoekjespapier en geeft dit aan Maartje die haar kontje zo goed mogelijk probeert af te vegen.

Niet veel later zijn de twee gefatsoeneerd en weer een beetje opgefrist en lopen naar buiten. Gelukkig staan er niet veel mensen maar van die paar mensen krijgen ze wel een rare blik toegeworpen en ze lopen snel door. Giechelend en lachend van de wazige blikken die ze kregen gaan ze weer verder en hebben allebei hebben ze enorm trek gekregen en gaan wat eten. Allebei gaan voor een lekker frietje en eten deze rustig op het terrasje op. Ze bespreken de rest van de dag nog even door en zijn het erover eens dat ze direct lekker naar huis gaan om vervolgens nog een film te kijken en daarna op tijd naar bed omdat Maartje alweer vroeg in de ochtend de trein naar huis moet pakken.

Een kwartier later zitten ze op de fiets en vertrekken langzaam aan richting het huis van Paul na een rustig fietstochtje komen ze aan bij het huis van Paul en zijn vader en moeder zitten nog in de tuin, te genieten van het zonnetje. Enthousiast wordt er gevraagd of ze het gezellig hebben gehad. Paul en Maartje kunnen niet anders dan met een grote glimlach “JA” zeggen. Ze schuiven lekker aan bij Pa en Ma en genieten nog van de avond. Een filmpje komt er niet meer van en de volgende ochtend brengt Paul Maartje weer naar de trein. Onderweg staan ze nog even stil bij hun park moment en geven elkaar nog een dikke zoen op de mond.

En daar gaat Maartje weer, misschien volgende keer weer bij haar. Wie weet.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners