Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Praten over de puberteit (met je zus) - 47144 keer gelezen
Ik zal nooit die ene vrijdagavond vergeten dat mijn seksueel leven drastisch veranderde. Mijn ouders zouden naar een feestje gaan. Het ging zo laat worden dat ze er ineens zouden blijven slapen. Mijn zus Sarah en ik zouden dus de hele nacht alleen blijven.
Zo geschiedde. Onze ouders vertrokken en we haalden chips en cola en we keken naar een film. Het was een tamelijk lange film en het liep al tegen elven toen de aftiteling eindelijk – het was echt een saaie film! – over het scherm rolde. Ik was echter nog niet van plan om te gaan slapen, dus ik zapte naar een documentaire over de puberteit. Sarah en ik keken geboeid toe. Deze documentaire was veel interessanter dan die stomme film van daarnet! Ik keek naar mijn zus en zag dat zij er net zo over dacht.
Ik liet mijn blik over Sarah glijden. Ze was dertien en dus twee jaar jonger dan ik. Ik vroeg me af hoe ver zij al gevorderd was in de pubertijd. Ze was meer dan een kop kleiner dan mij. Haar borstjes waren nog maar net beginnen groeien. Ik richtte mijn aandacht terug op het programma. Ikzelf was al ver in de pubertijd: in twee jaar tijd was ik meer dan twintig centimeter gegroeid, ik had een baard in mijn keel en onder mijn oksels, boven mijn penis, tussen mijn billen en zelfs op mijn tepels groeide haar. Om nog maar te zwijgen over de seksuele verlangens die zich uitten in (soms spontane) erecties, natte dromen en masturberen. Opnieuw dacht ik aan Sarah. Ik wou echt weten hoe het bij mijn kleine zusje zat. Groeide er al schaamhaar op haar kleine poesje? Was ze al eens ongesteld geweest? Hoe zagen die schattige kleine borstjes er uit? En terwijl ik mij al die zaken was aan het afvragen, voelde ik beneden in mijn broek iets rechtkomen. Ik schrok toch wel een beetje van mezelf. Was ik nu op mijn zusje aan het geilen?

De documentaire liep ten einde. Sarah zette de tv uit. We bleven allebei stil zitten. Na een tijdje besloot ik het ijs te breken. ‘Best interessant, hè.’
‘Ja, inderdaad,’ antwoordde ze, ‘Ik heb er echt veel van bijgeleerd,’ glimlachte ze. Het ijs was gebroken. Ik wist dat ik een stapje verder kon gaan.
‘Ben jij al in de puberteit?’ vroeg ik zo nonchalant mogelijk. Er verscheen een lichte blos op haar wangen, maar toch antwoordde ze: ‘Euhm... Wel, zoals je misschien al wel gezien hebt, beginnen mijn borsten een beetje te groeien.’ Ze giechelde nerveus. ‘Jij bent duidelijk al aan het puberen, hè,’ voegde ze eraan toe, ‘Je stem, je spieren,... Ik durf wedden dat je een flinke piemel hebt met een fikse bos haar erboven in die broek daar.’
Ik schrok. Mijn zus schrok blijkbaar ook van wat ze er allemaal had uitgeflapt, want ze werd nu echt rood. Om haar niet in verlegenheid te brengen zei ik snel terwijl ik mij wenkbrauwen op en neer liet gaan: ‘Ja, ik weet het. Mijn sexy gespierd lichaam heeft al veel vrouwtjes aantrokken.’ Ondertussen rolde ik de mouw van mijn t-shirt op en spande mijn biceps op. Het was als grapje bedoeld, om Sarah niet in verlegenheid te brengen, maar blijkbaar nam ze het serieus op. Met uitpuilende ogen staarde ze naar mijn gespannen armspieren. ‘Waaw...’ zuchtte ze bij zichzelf. Ze stapte op me toe en trok mijn t-shirt uit, zodat ze een blik kon werpen op mijn buikspieren. Niet zonder enige trots spande ik deze op. Voorzichtig voelde mijn zus aan de opgespannen spieren. Ze floot tussen haar tanden. ‘Sexy hoor,’ zei ze en ze meende het.
Ik besloot dat ik nu wel iets kon proberen. ‘Zeg, Sarah,’ probeerde ik, ‘Mag ik die fameuze borstjes van jou eens zien? Jij hebt tenslotte toch ook mijn borstkas gezien?’ Ik zag dat ze twijfelde. ‘Ik ben gewoon geïnteresseerd in de puberteit, snap je? Ik heb nu die documentaire gezien, maar ik heb er echt geen idee van hoe de borsten er uitzien in het begin.’ Sarah haalde haar schouders op alsof ze dacht: waarom niet? Met beide armen trok ze haar fris t-shirtje over haar hoofd. Ze droeg nog geen bh.
Sarah’s borsten waren eigenlijk niet veel. Rond haar tepeltjes was er gewoon een kleine verdikking van de huid. Toch voelde ik mijn lul opnieuw hard worden. Ik denk dat het eerder het feit was dat het mijn zus was die hier met bloot bovenlijf voor me stond dat me opwond dan haar borstjes zelf. ‘’t Is nog niet veel, hè,’ gaf ze toe. Ik haalde mijn wenkbrauwen op.
‘Dat is toch niet erg,’ glimlachte ik. ‘Mag ik ze eens bestuderen?’ Ze knikte. Aarzelend bracht ik mijn hoofd dichterbij. De tepeltjes verschilden niet veel van de mijne. De borstjes zelf waren mooi egaal. Ik snoof. Ik rook een mengeling van zweetlucht en de specifieke geur van Sarah, die ik zo goed kende. ‘Stinken ze?’ lachte ze.
‘Nee, ze ruiken juist heel lekker,’ zei ik en ik meende het. De geur was zo vertrouwd en tegelijkertijd zo opwindend. De paal in mijn broek werd nog een graadje harder. Ik vroeg me af of Sarah mijn erectie al opgemerkt had. Ik legde mijn handen op de borsten. Blijkbaar had ik nog nooit in mijn leven borsten aangeraakt, want ze voelden helemaal anders aan dan ik had gedacht. Het is moeilijk te beschrijven, maar door de huid heen voelde ik een soort structuur. Twijfelend keek ik naar haar gezicht, maar dat leek geen bezwaar te hebben. ‘Het voelt zo anders dan ik had gedacht,’ merkte ik op om de schijn van een onderzoek uit interesse voor biologie op te houden. Eigenlijk vond ik het gewoon bloedgeil om de borstjes van mijn zus (mijn zus, nota bene!) vast te houden. Ik begon wat te kneden en ik voelde haar tepeltjes stijf worden. Ze giechelde. Ik liet haar snel los. ‘Interessant,’ zei ik.

‘Ik vind de puberteit ook wel interessant,’ zei Sarah. ‘Mag ik jou eens volledig naakt zien? Ik wil ook wel eens weten hoe jouw piem... euh... het lichaam van een puberjongen eruit ziet.’
Ik voelde een blij gevoel in mijn maag. Dit ging een interessante richting uit! ‘Goed!’ Ik moest mijn best doen om mijn blijdschap een beetje te verbergen. Maar toen ik daar een paar tellen later in adamskostuum stond en ik mijn paal zag staan, voelde ik mij door de grond zakken van schaamte. Nu zag ze natuurlijk dat ik het hele gebeuren vreselijk geil vond!
‘Haha, staat die altijd zo naar boven?’ lachte ze.
‘Zoals je net hebt gezien, zorgt de overvloed aan hormonen tijdens de puberteit bij jongens soms voor spontane erecties...’ probeerde ik mij eruit te redden.
‘Ja, dat is waar,’ zei mijn zus glimlachend, maar in haar ogen zag ik dat ze er niks van geloofde. Sarah ging op haar knieën zitten en bestudeerde mijn lul net zoals ik haar borsten had bestudeerd. Eerst bekeek ze hem aandachtig langs alle kanten, daarna rook ze eraan en tenslotte raakte ze hem aan. Eerst was het een gewone streling, dan sloot ze haar hand er rond. Ik was nog nooit in mijn leven zo geil geweest. Er druppelde zelfs een druppel vocht naar beneden.
‘Interessant,’ zei Sarah.
‘Ja, vind ik ook,’ zei ik trillend. Hoewel we allebei wisten dat het allang geen wetenschappelijk onderzoek meer was, bleven we doen alsof.
‘Wat mij ook wel interesseert,’ zei ze met een verleidelijke blik in haar ogen, ‘is hoe sperma eruit ziet.’ Ik kon wel huilen van vreugde. ‘Om daar achter te komen,’ voegde ze eraan toe, ‘zal jij eerst een orgasme moeten krijgen.’ Mijn zus voegde daad bij woord begon mij af te trekken. Ik liet me genietend op de grond vallen. Dit was iets anders dan wanneer je het zelf deed. Het duurde niet lang of ik kwam kreunend van genot klaar. Sperma vloog in verschillende stoten uit mijn lul, alsof het eruit gepompt werd. En het was een flinke lading sperma. Toen ik weer kon ademhalen lag er witte, slijmerige vloeistof op de grond, op mijn benen, op Sarah’s hand én op mijn piemel zelf.
Mijn zus bekeek het zaad dat op haar hand hing, snoof eraan en likte het aarzelend op. Dan sperde ze haar ogen open en zei: ‘Dit is lekker!’ Geil keek ik toe hoe ze eerst het sperma op de grond opslurpte, vervolgens zuigend met haar mond langs mijn benen naar boven kwam om tenslotte mijn ballen af te likken en het laatste restje zaad van mijn eikel af te zuigen. Mijn grote, dikke puberlul paste nog niet eens voor de helft in haar mondje, maar ik was op slag weer bloedgeil.

Nu wilde ik ook wel wat. ‘Ik wil je kut zien,’ zei ik haast gebiedend. Ze deed haar broek uit en liet ook haar slipje zakken, waarop een natte, donkere vlek te zien was. Haar vlezige, maagdelijke schaamlippen leken op het eerste gezicht nog kaal, maar toen ik dichterbij keek zag ik dat er fijne bruine haartjes groeiden. Sarah ging zitten en spreidde haar benen open, zodat ook haar kutje opengesperd werd. Ze grinnikte zachtjes van plezier toen ik met mijn vinger aan haar kleine klitje voelde. ‘Interessant,’ bracht ik zwaar ademend uit. ‘Maar ik zou ook wel eens willen zien hoe een orgasme bij een pubermeisje eruit ziet.’
‘Ga je gang,’ zei ze met weer die verleidelijke blik in haar ogen. Met mijn linkerhand draaide ik rond haar klitje, zoals ik dat zo vaak in pornofilmpjes op internet had gezien. Mijn rechterhand gebruikte ik om haar in haar vagina te vingeren. Mijn zus kreunde van genot en greep af en toe naar mijn lichaam. Mijn handen werden steeds natter en uiteindelijk kwam ze met een warme stroom vocht over mijn vingers klaar. Terwijl Sarah nog na hijgde likte ik het vaginaal vocht van mijn handen. Het smaakte een beetje zuur, niet echt heel lekker, maar het was gewoon bloedgeil om iets op te eten dat uit mijn zus haar kut kwam. Net zoals Sarah had gedaan likte ik alles op en kwam zo uiteindelijk met mijn tong in haar kut. Ik likte alles grondig af. Eigenlijk wou ik blijven likken totdat ze opnieuw klaarkwam, maar ik besefte dat dat niet zou passen in de rol van iemand die gewoon geïnteresseerd is in de biologische feiten van de puberteit. Niet dat er nog veel van die rol overbleef, maar toch.

Even later zaten we nahijgend naast elkaar uit te rusten op de grond. ‘Interessant,’ zei ik weer. We begonnen allebei te lachen. Het werd weer even stil. ‘Heb je eigenlijk al maandstonden?’ vroeg ik.
‘Nee, nog niet gehad,’ zei mijn zus, ‘Ik kan dus nog niet zwanger worden.’ Ze knipoogde. In één klap stond hij weer recht. De geilheid verspreidde zich over mijn hele lichaam. Zou ze daarmee bedoelen...? Ik kon me bijna niet inhouden, ik ademde zwaar.
‘Weet je wat nog typisch is voor de puberteit bij jongens?’ wist ik uit te brengen. Sarah hiel haar hoofd schuin en grijnsde: ‘Zeg maar.’
‘Dat ze soms zo’n grote seksuele drang hebben dat ze zich gewoon niet meer kunnen bedwingen.’ Ik draaide mij boven op haar, greep haar borstjes vast en begon haar te tongen. Sarah deed gretig mee. Ik gooide alle voorzichtigheid overboord en ging rechtop zitten. Ik mikte mijn lul in haar druipende kutje en duwde hem helemaal naar binnen. Sarah kreunde van de pijn maar zei toch: ‘Ga door, alsjeblief...’ Met meer zelfvertrouwen begon ik mijn penis heen en weer te schuiven. Het ging steeds vlotter.
Zo werden mijn zus en ik die avond ontmaagd. Ik zag dat er een beetje bloed aan mijn lul hing. Sarah kreunde en hijgde en ik ging steeds sneller en sneller en sneller... ‘Daar kom ik!’ riep ik.
‘Wacht! Ik wil samen met jou komen!’ gilde mijn zus. Ik stopte de beweging en wist met veel concentratie mijn orgasme in te houden. ‘Ik ben er bijna,’ zei mijn zus en ze begon haar klitje te masseren. Even later zei ze: ‘Ik ga komen!’ Ik begon terug mijn lul in en uit te duwen. Een paar tellen later kreunden we allebei tegelijk. Sarah’s kutje liep vol met een mengeling van zaad en geil. Ik trok mij gelukkig en voldaan terug met een zuigend geluidje.

De volgende dag troffen onze ouders ons braaf aan aan de eettafel. Niemand heeft ooit iets kunnen vermoeden van wat er die nacht is gebeurd. Maar sinds die dag, wanneer ik diep in de nacht wakker wordt en zin heb om te masturberen, kan ik altijd een kamer verder met mijn seksuele drang. Ondertussen zijn Sarah’s borsten al flink gegroeid en de seks die we soms hebben wordt beter en beter. Jammer genoeg is haar kontgaatje te klein voor mijn dikke lul, maar we zijn begonnen het uit te rekken met onze vingers en mijn tong.
Het probleem is dat Sarah nu wel haar regels heeft. We proberen zo veel mogelijk te neuken op momenten dat er weinig kans is dat het raak is, maar het blijft riskant. Daarom zou het handig zijn dat we aan anale seks zouden kunnen doen...


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners