Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Precies om 24.00 uur!! - 11954 keer gelezen
Precies om 24.00 uur.

Hoe het zover kwam, het zal wel in de familie zitten?

Sterre een mooi langharig blondje, mannen hebben wat met blond, He!
Sterre was net twee weken geleden zestien geworden en omdat zestien toch een speciale leeftijd was, zat het hele huis toen vol met visite, vriendinnetjes, opa en oma, ooms en tantes, haar eigen broer en paps en mams.
Ze mocht een biertje proberen, ook al was ze dan nog wel geen achttien, ze nam een slokje en reageerde, ‘’gadverdamme, papa? Dit is niet te zuipen?’’
‘’En jij maar steeds denken dat wij het dronken omdat het lekker is, He?’’

Ome Felix, een joviale..sportieve begin vijftiger, had haar een geweldig mooi armbandje gegeven, daar was ze helemaal onderste boven van, ‘’dank je wel oom en tante!’’ Had ze nog gezegd, maar tante keek erg zuur en Sterre wist nu dat haar oom iets gegeven had, waar tante het blijkbaar niet mee eens was. Ze had er verder niets over gezegd, maar die ogen…..als blikken konden doden.Felix, was gek op blond.
Sterre was niet zomaar blond, erg mooi lang haar tot op haar ronde kontje, dat had Felix als kenner al gauw gezien, daar zou hij best zijn handen weleens in willen zetten, het korte rokje bolde erg geil over dat kontje en die stevige dijen, mooie blauwe ogen. Stevige B cup, die nog best wel wat groter zouden worden en dat smoeltje van de blonde, zo een zinderend geil onschuldig smoelwerk. Alles was al rond, wat rond moest zijn en dan had ze er ook nog eens twee van die geile lange haar staartjes in haar haren. Ze oogde zo onschuldig, gevaarlijk geil gewoon.
Haar stevige tietjes werden omhoog gedrukt, door een halvebeugel Bhtje, met pushup effect. Ze wist het, je kon het aan haar ogen zien. Ze wist het dat mannen op haar geilde, haar twee jaar oudere broer, liep ook vaak met een stijve rond, dat had ze al eens uitgetest, gewoon heel onschuldig hoor, af en toe zo zitten dat ie tussen haar dijen kon kijken en meer van die kleine dingetjes. Vrouwen zoals tante haten dergelijke meisjes.
Ze had dan een strak zwart slipje aan met van die roze strikjes bovenlangs, zo strak dat hij haast de contouren van haar glad geschoren kutje wel moest zien en ja daar mochten natuurlijk papa en de ooms en buurman ook van genieten, als ze dat wilden, dan He. En dat ging allemaal echt per ongeluk, niet voorop gezet of zo.

Mannen denken dan……
Ja, mannen denken wel eens wat, die denken, die is zo mooi, zo mooi! Wij hebben geen schijn van kans en het is haast onmogelijk dat die nog maagd is, daar is minimaal de halve school al overheen geweest, maar Sterre was nog wel maagd. Ze straalde geilheid uit en deed ook net alsof ze al een ervaren school sletje was, maar…..maar ze was nog kletsnat achter de oortjes en ook wel kletsnat tussen haar dijen, waar ze geen verklaring voor had, zo onwetend.
Jongens schepte weleens op, hoe lekker ze was en zo en Sterre hield haar mondje, zo hielp ze dus het idee van, ik ben een ervaren grietje, zelf in de markt zetten. Als Sterre bijvoorbeeld, die stijve van haar broer in zijn broek zag bewegen, werd ze wel nat van…..

We zijn nu bijna toe aan 2017.
Morgenavond, Zaterdag dus, was het zover, wekenlang werd er al vuurwerk afgestoken.
Ze had nu kerstvakantie, de kerstdagen…even terug naar de kerstdagen…

Sterre was met broer en paps en mams, eerste kerstdag bij opa en oma van moeders kant geweest. Ze had haar blonde haren in twee vlechtjes, laten zetten, die dag door oma, die vond het leuk om te doen en oma haalde dan weer, net zoals vorig jaar, twee strikjes uit een laatje…witte, die had oma vroeger altijd in.
Ze zat dan even bij opa op schoot en opa vond dat helemaal niet erg en Sterre voelde dan wat bewegen onder haar kontje en ze voelde dat ze vochtig werd. Paps en broer zagen dan wel de natte plek in haar slipje. Pa zei er niets van en broer was jaloers op opa. Ze mocht van hem, ook wel is bij hem op schoot gaan zitten.
Mama, had voor de tijd wel gezegd, dat ze te oud was om nog bij opa op schoot te kruipen, maar ze deed het toch en keek heel lief haar mama aan en die zei dan ook niets.
Opa vond het wel lekker, want hij kreeg ,m eigenlijk niet meer omhoog, maar als Sterre op schoot ging zitten, dan gebeurde er een wonder…een wonder die alleen maar tijdens de kerstdagen mogelijk was en dan keek opa naar de hemel en dankte in stilte.2e Kerstdag, waren ze naar de opa en oma van paps kant.
Ze had de vlechtjes er nog in zitten, ‘’je gaat niet weer bij opa op schoot zitten hoor!’’ Fluisterde haar moeder, haar nogmaals in, net voordat opa de deur opendeed.
Sterre bukte zich om de kat te aaien die bij de kerstboom zat en opa en ook haar broer zagen toen haar onschuldige witte onderbroekje, ‘’verdomme…sletje,’’ fluisterde, haar broer. Opa was toch doof, dus dat kon wel.
Opa mankeerde echter niets aan zijn ogen en die fonkelden zo, dat je ze zag glinsteren in de kerstballen aan de boom.
‘’Kom je ff bij mij op schoot, zoals elk jaar Sterre?’’ Vroeg opa.
‘’Mag niet van mama!’’
‘’Vorig jaar nog wel?’’ Zei opa en keek een beetje verdrietig. Lekker puh, dacht haar broer.
‘’Mama zegt dat het niet meer kan,’’ reageerde Sterre en keek heel lief, naar haar moeder. Mama zuchtte even diep en zei, ‘’nou vooruit, heel eventjes dan, maar je bent eigenlijk te groot er voor!’’
Sterre schoof zo bij opa op schoot, dat haar rokje op krulde en er dus nog minder stof zat tussen haar kontje en opa zijn bult en ze hopte ook een beetje. Opa begon wat glazig uit zijn ogen te kijken en legde zijn gerimpelde handen op haar blote dijen.
‘’Hop..hh..ooooo..hop paardje hh..oooo..hop..hop,’’ zei hij en hij had best zin om zijn gulp te openen, maar ja dat zal inderdaad wel niet mogen, van zijn schoondochter. Opa dankte de heer, toen hij HEEEEL zachtjes kreunend klaar kwam in zijn broek en hij hoorde er zelf niets van.
Haar broer hoorde het wel en fluisterde, ‘’vies vuil geil sletje,’’ waarom die ouwe wel en hij niet. Mama hoorde het ook en schudde met haar hoofd van nee en keek ook geschrokken naar oma, maar die had haar gehoorapparaat blijkbaar uit staan.

‘’Volgend jaar, ga je niet meer bij de opa’s op schoot hoor, kan echt niet meer!’’ Zei mama. Toen ze weer op weg naar huis waren.

Sterre zat later op de avond, op haar kamer.
Haar broer kwam binnen, zonder te kloppen, ‘’waar ben je in hemelsnaam mee bezig?’’
‘’Op school heb je ook al de naam van schoolslet, maar zelfs die ouwe mannen kan je niet met rust laten?’’ Hij kon weer tussen haar blote dijen kijken, het witte onderbroekje toonde duidelijk natte vlekken. ‘’Kan je het zien?’’ Reageerde Sterre.
‘’Jij zegt wat over mij, maar je zit zelf met een stijve in je broek!’’
‘’Vind je dat gek, met zo een slet in de buurt?’’
‘’Mag….mag ik een keer aan je tietjes voelen?’’
‘’Nee!!’’
‘’Waarom niet?’’
‘’Jij noemt mij een sletje, maar ik ben nog maagd en er heeft nog nooit een man aan me tietjes gezeten en ook niet aan me kontje of kutje hoor en ik heb nog niks gezien van een man en ik heb dus ook nog nooit gepijpt of zo!’’
‘’Dat geloof ik niet?’’
‘’Interesseert mij niet wat je gelooft, maar toch is het zo en dat de opa’s een beetje geil van me worden! Ben je jaloers of zo?’’ ‘’En al je niet tegen blote dijen kan, kijk dan een andere kant op!’’
Sterre trok haar onderbroekje naar beneden en tilde haar rokje op. Ze toonde hem haar glad geschoren kale kutje en trok haar onderbroekje weer omhoog,’’lekker puh..puh!’’ Ze ging weer naar beneden om TV te kijken.

Haar broer was best ontstemd.
Hij pakte de foto van haar, die ze op het nachtkasje had staan en nam die mee naar de badkamer, voor de spiegel trok hij zijn harde lul door de gulp naar buiten.
Hij keek naar haar foto en begon zich af te rukken, dat had hij ook al regelmatig gedaan met een smerig slipje van haar, er ff aan ruiken, want haar slipjes stonken erg geil en dan om je harde lul heen draaien en rukken.
Hij keek nu naar dat geile onschuldige smoelwerk van haar, op de foto en trok zich hard af, diep en luid kreunend spoot ie het lijstje onder, vooral op haar gezicht…..
Hij zette de foto terug en zag het sperma er afdruipen. Zou ze echt nog? Hij kon het zich haast niet voorstellen, want dan zouden sommige jongens gewoon liegen.Sterre zag later die avond de klodders op haar foto, ‘’vuile viezerik!’’ Ze nam een klein tipje van het goedje met een vinger en likte het af, ‘’mmmm?’’ hoe zou dat smaken zo direct vers vanaf de tap, bedacht ze zich en ze veegde haar foto af aan schone kleding in zijn kast.

Oudejaarsavond.
‘’Waar is Sterre?’’ Vroeg haar broer.
‘’Die is al naar oom Felix, om hem te helpen en wij gaan daar later ook naar toe!’’
‘’Waarom moet zij helpen, kan tante toch ook doen?’’
‘’Tante ligt met griep in bed en ome Felix is oliebollen aan het bakken en jij mag er ook wel heen hoor, om te helpen?’’ Hij had eigenlijk helemaal geen zin, maar was toch nieuwsgierig, wat zou zij daar uit spoken? Als tante in bed lag, was zij alleen met die oom en hij geloofde nog steeds niet wat ze gezegd had.
‘’Oké, ik ga wel!’’

Sterre had haar haren weer in twee lange staarten, in het lange haar en gele strikjes er in en het rokje kon niet veel korter, had hij vanmorgen al gezien, de kou buiten interesseerde haar blijkbaar niet.
Sterre had hem niet verwacht.
Ze zat op de bank naast oom Felix en haar blesje was open. Ze had haar Bhtje thuis gelaten en oom kneep in haar stevige tietjes en ze vertelde hem, dat hij de eerste was die aan haar tietjes zat en hij voelde ook aan haar overheerlijke volle dijen.
‘’Typetjes als jij kunnen wel tegen een stootje,’’ zei hij.
‘’Hoe bedoeld u dat?’’
‘’Nou slank en toch lekker stevig, voor een paar harde beurten!’’
‘’Harde beurten….huh??’’
‘’Ja, jij snapt toch wel wat ik bedoel? Een sletje zoals jij?’’
‘’Ben geen sletje hoor! Ben nog maagd en ik lieg niet!’’
‘’Jij zal op school toch al wel jongens hebben af gepijpt, ja dat moet haast wel!’’
‘’Ik heb nog nooit een harde lul gezien, is echt waar hoor, ik weet nog van niks, vind het zelf erg dat ik dit nu vertel, want iedereen denkt blijkbaar dat ik een soort van school hoertje ben of zo?’’
‘’O, sorry….echt sorry, dat wist ik niet, mijn vrouw heeft het ook altijd over die geile hoer en dan bedoeld ze jou. Ik bied mijn verontschuldigingen aan!’’
Hij trok gelijk een beetje geschrokken zijn handen tussen haar dijen weg, jammer want die zaten daar net zo lekker warm tussen dat stevige vlees.‘’Doe je handen er maar weer tussen!’’
‘’Ik wil eigenlijk nu wel meer weten, hoe alles gaat en moet en zo en hoe verse sperma proeft?’’
‘’Hoezo verse sperma? Nu maak je mij nieuwsgierig?’’
‘’Mijn broer had zich afgetrokken op me foto, die viezerik en de foto zo weer neer gezet en ik heb een klein beetje geproefd, maar dat zat er al een paar uur op of zo, denk ik?’’
‘’Oké, ja het bederft snel, dus als ik het goed begrijp wil je mij wel ff leeg zuigen?’’
‘’Heb het nog nooit gedaan?’’
‘’Nou ik denk dat meisjes zoals jij, natuur talentjes zijn hoor, alleen al hoe jij er uit ziet en er bij loopt, bezorg je mannen al een keiharde stijve pik!’’
‘’Heb…heb jij dat al ook dan, door mij?’’
‘’Ja hoor, kei en keihard, gewoon pijnlijk zo hard!’’
‘’Wat..wat…hoe moet ik dat dan doen?’’
‘’Nou kruip maar op je knieën tussen mijn benen,’’ en hij spreidde zijn benen gelijk. Sterre knielde en kroop er tussen, ‘’nu mag je mijn broek los knopen!’’ Met trillende handjes opende ze, de kleine knoopjes in zijn gulp. ‘’Haal nu maar mijn stijve pik door de gulp van mijn slip naar buiten!’’

‘’Moet..moet ik ,m vastpakken?’’
‘’Ja, dat lijkt me wel zo lekker,’’ en Sterre stak haar rechterhand door de broek gulp en frunnikte wat tot ze gulp van de slip te pakken had, haar handje voelde wat warms en het klopte. Ze trok hem naar buiten, ‘’O….MIJN..GOD…..omg…huh..huh, wat..ww..wat is die groot?’’
‘’Valt wel mee hoor, er zijn kleinere, maar ook grotere, de mijne is maar zestien centimeter, ik ben wel netjes geschoren zoals je ziet. Nou hoef je hem alleen maar in je geile pijp mondje te nemen en sluit je mondje maar lekker stevig om mijn harde vlees en dan er aan zuigen en een beetje op en neer in je mondje laten glijden, hoe dieper je durft, des te lekkerder voor mij!’’
Sterre rook nu de lichaamsgeur van een lul en voelde het ding ook kloppen in haar mondje. Ze zoog er maar aan en hoorde Felix zachtjes kreunen, ‘’aaagghh… je dd..doet het lekker Sterre!’’

Haar broer was ondertussen…..
Hij stond in de keuken en had zicht op het gebeuren in de kamer. Hij schrok wel een klein beetje, maar stelde zich zo op, dat hij zijn zusje goed kon zien pijpen. Ze zoog de pik al behoorlijk naar binnen, zag hij en zijn oom kreunde, de geluksvogel. Hij wel…
‘’Als…aagghhh, als ik zo kom…..aaagghh, ww..waarschuw ik je wel even!’’ ‘’Je…je..aaghhhhh..je kan ook af en toe even langs de paal likken en knijp maar heel zachtjes in mijn volle ballen…aagghh. Ja.. Aahh lekker…aaagghhh en..en…aagghhhh..gewoon..dd..door slikken…aaagghhhhhhhhh!!’’
Zou ze dat doen? Doorslikken? Ze pijpte best goed, dat kon haast niet de eerste keer zijn, vond haar broer, maar ja hoeveel ervaring had hij zelf dan helemaal!
‘’Ik..aagghhh gg..ga zo sp…spuiten….aaaghhhhhAAAAAAGHHHHHH….!!’’ Ze voelde de pik wel wat opzwellen en daar kwam de eerste vette straal al, ze ving de eerste stralen op en moest een beetje hoesten, de pik gleed uit haar mondje en ze kreeg nu een paar stralen in haar smoeltje….
Ze slikte kuchend best wel veel door…,’’je bent echt een top pijpster,’’ zei hij. Zie je wel, dat ze een slet is, dacht haar broer.Hij liep nu gauw terug naar de keuken deur.
‘’Hallo, waar zijn jullie,’’ riep hij en liep gelijk door. Hij zag nog net dat Sterre overeind kwam en dat ze haar bloesje begon dicht te knopen.
Ze had de sperma nog in haar gezicht, dat lekte er nu af….
‘’Later vanavond, dan gaan we wel ff verder,’’ zei hij fluisterend, tegen Sterre.
‘’Is goed,’’ reageerde ze.
Haar broer vond haar gewoon een geil hoertje en ze hoefde bij hem niet meer met ontkenningen aan te komen. Hij had het nu gezien.

Tegen het avond eten waren paps en mams er ook.
‘’Je hebt helemaal geen Bhtje aan?’’ Kreeg Sterre te horen, ‘’en jou rokje is nu wel overdreven kort hoor, wist niet eens dat een dergelijke korte had?’’
Felix haalde op tijd een flinke kalkoen uit de oven en Sterre zette allerlei schaaltjes neer, met groentes en gebakken aardappeltjes in allerlei vormen. Rond elven zou er een spektakel aan vuurwerk worden afgestoken door de gemeente.
Paps en mams en broer stonden al buiten en er kwamen steeds meer mensen buiten staan…

Sterre vroeg zich af, wanneer…..
‘’Kom we gaan gauw naar boven lekker ding!’’ Zei Felix en ze moest boven haar onderbroekje uittrekken en Felix was ook snel uit zijn broek, een slip had ie al niet eens meer aan.
‘’Je wilde ontmaagd worden, dat kan mooi tijdens het vuurwerk, kom hier in de logeer kamer, ga maar gelijk op bed liggen!’’
‘’Ik ga jou eerst een beetje opgeilen met mijn tong,’’ en hij kroop tussen haar benen. Sterre voelde zijn tong op haar kutje, die hij tussen haar kut lipjes drukte en hij bewerkte met vingers haar klitje. Ze was altijd al erg gevoelig, wat haar kutje betrof, vandaar die natte onderbroekjes bij opa’s op schoot, maar nu werd haar kutje door een ervaren tong bewerkt.
‘’Ooohhhh…omg?…..wat doe je met me oom Felix???’’ Ze kwam klaar op zijn tong en vingers, het geil spoot er gewoon uit, ‘’ooooggghhhhhhh….oooggghhhhhhh..oohh ik..ik wil ook..gg..geen maagd meer zijn hoorrrr??’’
Felix hield de klok in de gaten….

Haar broer keek op zijn horloge…
‘’Waar is die Sterre nou weer?’’ Riep hij.
‘’Die staat wel ergens tussen de mensen,’’ zei zijn moeder, maar hij zag oom Felix ook niet. Zij zal toch niet? Hij liep weer naar het huis.‘’Nou vooruit dan maar,’’ zei Felix, om half twaalf.
‘’Ga..gg..ga je het nu echt doen?’’ Reageerde Sterre. Felix had voor dit moment wel een blauw tabletje ingenomen, want hij wilde, dat ze nooit, maar dan ook nooit, haar eerste harde pik zou vergeten.
Sterre haar kutje was er wel klaar voor……om flink gepenetreerd te worden, ze was nog erg geil en opgewonden en Felix zijn lul was staalhard.
‘’Op het hoogtepunt van het vuurwerk…24.00 uur,’’ zei Felix.
Hij zette zijn lul op haar al iets openstaande kutje, ‘’ooo..ja..doe maar, ik ik wil het voelen hoe…ooohhh..hoe dat is!’’
Hij perste zijn lul naar binnen, ‘’mmmmm..wat zijn ze toch steeds weer lekker strak, die maagdelijke tieners,’’ kreunde Felix. Hij drukte zachtjes door, tot hij weerstand voelde, het was lang geleden toen hij dat ook zo bij haar tante deed. Hij porkte zijn lul een klein beetje op en neer en stelde het moment suprême nog even uit. Ze kirde al lekker geil en haar kutje was goed gesmeerd door haar eigen geil, tien voor twaalf was het. De klokken zouden precies om middernacht gaan luiden!
‘’Doe..doe maar Felix,’’ smeekte ze bijna.
Hij keek op zijn horloge…vuurwerk werd al heviger…..
Haar broer liep de trap op, beneden had hij Felix en Sterre niet aangetroffen, ‘’die vieze slet,’’ mompelde hij.
‘’DING..DONG…DING…DONG….!!!!’’
Felix trok zich iets terug en haalde diep uit, ’’OoooohhhOOOHHHH..ja..ooooohhh..ja..ja,’’ en haar maagden vliesje, werd er uit gestoten en met diepe halen werd ze genomen. Haar eerste harde pik..2017, was begonnen.
Ze kirde, ze gilde..trilde…oohhhh mmm…ja..ja..Felix..ooohhhh,’’ ze kwam mega geil klaar en ze zagen de flitsen van de camera niet!

Haar broer drukte meerdere keren…

‘’Ooooooohhhh Felix….gg..ga door..oooohhhhh,’’ en ze kwam weer klaar en weer klaar, ze voelde de lul in haar op en neer flitsen, het voelde goed en lekker, de pijnscheut had ze amper gemerkt.
‘’Je bent nog zo lekker ssstt…strak….aaaghhhhh….!!!’’
Haar First cum, kreeg ze naar binnen. Felix explodeerde gewoon en de sperma werd diep in haar ontmaagde lijfje gepompt…………….haar broer maakte dat ie weg kwam, wat niet weet, dat niet deert.

Paps en mamma kwamen weer naar binnen.
Haar broer ook.
Felix en Sterre zaten op de bank en aten een oliebol. Sterre keek zo onschuldig mogelijk, alsof er helemaal niets gebeurd was. Haar kutje voelde nu wel een beetje beurs, maar het was o zo lekker geweest en ze wilde het vaker.

Einde verhaal.
Ik wens alle fans en andere lezers een goed en geil 2017.
2017 GET A LIVE…..
XXX Angela


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners