Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Refo familie - 24562 keer gelezen
Beste lezer,
Het verhaal dat ik ga vertellen is waar gebeurd.
Ik heb de namen van mezelf en de andere personen in dit verhaal veranderd,


Ik zal mezelf even voorstellen, ik heet lars, ben 17 jaar oud, woon nog bij mijn ouders( jammer genoeg). Ik woon in reisen, dat is een streng reformatorische gemeente. Zelf hb ik niks met het geloof. Ik woon in een rustige straat, eigenlijk zijn alle straten hier wel rustig en er gebeurt dus vrij weinig;saaisaai; schuintegenover ons woont een zwaarreformatorische familie. Ik moet er altijd een beetje om lachen. Vrouwen in lange rokken en hoedjes op, je kent het wel...afein, het gezin bestaat uit 4 man, vader, moeder, dochter van 15 en van 13( de ouders weet ik niet). De vader heet jan weet ik, ik praat wel is met hem over koetjes en kalfjes. Ze oudste eocter heet mirte en de 2 jaar jongere heet anne.

Op een dag kom ik terug van school op mijn scooter(aprilla) en ik zie mirte fieten. Ze heeft en grote zware tas op haar rug en ik kan zien dat ze het zwaar heeft. Ik ga naast haar reiden nu vraag of ik haar thuis zal brengen. Ja graag zegt ze, alleen ik weet niet of pappa het goed vind, hij heeft liever niet dat ik met jongens omga. Ach ik zal hem niks vertellen hoor,, zeg ik en ze stapt af. Ik prop haar tas in mn buddy en ga zitten, ze komt ook achterop zitten en ze houd zich stevig vast aan me omdat ze erg bang is dat ze eraf valt. Het is zomer dus ik heb nu lekker t-shirt aan en ik voel doorgaat bloesje haar lekkere zachte borsten tegen mijn rug aan. Ik geniet ervan maar laat he niet merken. Ik zet haar thuis af we nemen afscheid. Ik heb afgesproken dat ik haar morgen weer kom ophalen want ze vond het erg fijn. Ik maak mijn huiswerk, eet wat, ga voetballen en naar bed. De volgende ochtend zie ik mirte duidelijk aangeslagen voor haar huis wachten. Ik rijd naar haar toe en vraag haar wat er aan de hand is. Niks hoor, antwoord ze. Jawel ik zie het toch, je hebt gehuilt. Ze begind weer te snikken enwe lopen naar mijn huis, ik laathaar binnen en ik loop direkt door naar zolder. Ik ga op mijn bed zitten en zeg dat dat ze naast me mag zitten. Wat is der nou mirte, vraag ik haar. Dat kan ik je niet zeggen, snikt ze, ik schaam me er zo voor! Je kan het gerust zeggen hoor, stel ik haar gerust.

Het verhaal komt er met horten en stoten uit.
Nou,, pappa is heel erg streng altijd, ik mag bijna niks van hm:'( zo mocht ze niet met jongens praten die haar pa niet kende en zeker geen verkering. Ze mocht geen leuke kleding dragen en zo waren er erg veel regels. Sinds kort had pappa ook ongesteld dat mamma,ik en anne het slot op de deur niet meer mochten doen. Ik was in de badkamer haar tanden aan het poetsen toen pappa ook binnen kwam. Hij ging naast haar staan en kamde zijn haar. Hij kwam achter me staan en wreef met zijn koude vanden over mijn truitje. Ik schrok en gaf een gil! Mamma kwam aanrennen en toen ze de deur open deed schrok ze zich een ongeluk. Pappa zei haar dat ze haar mond moest houden, kom een hier marga! Beval hij haar. Marga deed altijd wat jan haar zei en kwam dus ook met grote ogen naast hem staan. Nou marga, mirte is er klaar voor hoor! Ze praat ook al met jongens dus we kunnen het haar maar net zo goed uitleggen! Ik stond helemaal versteld en begreep mijn vader niet helemaal. Wat bedoelt u pappa? Ach schei toch uit mirte!! Ik heb je wel gezien met lars op zijn duivelse scooter! Hij stond nog steeds achter me en kneep ju in mijn borsten, ik vond dat natuurlijk niet fijn en krioelde ertussen uit.. Nu werd hij boos en schreeuwde dat ik een vuile slet was en een schande voor de familie. Hij pakte me nu vast bij mijn kruis en riep. Ja dat vind je lekker het slet! Hij masseerde mijn vagina door mijn rok heen en nog geen tel later trok hij mijn rok omlaag. Ik stond nu in mijn truitje en mijn onderbroekje. Die trok hij ook naar benedn en hij had zich op mijn behaarde vagina. Ik deed natuurlijk gelijk mijn handen ervoor maar mijn vader zei dat tegen ma dat ze mijn banden daar weg moest halen en ze moest vasthouden.

Word vervolgd!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners