Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Renskes Stiefvader - 14925 keer gelezen
Haar stiefvader vond het hoog tijd worden dat zijn stief dochtertje zou leren om gaan met zijn dikke stijve harde pik. De langharige blonde Renske in het bezit van een stevige B cup en een kaal geschoren kutje, zag er zo lekker uit, dat het hem al verbaasde dat haar eigen vader haar al niet in gebruik genomen had.
Hij zou een dergelijk sletje al lang voorzien hebben van zijn dikke neuk wapen in dat kale natte kutje.

Hij 40 jaar, zag haar moeder in de supermarkt en had meteen belangstelling voor haar, zag er goed uit maar vooral het blonde dochtertje deed hem watertanden….wat een onschuldig geil uitziend wezentje, hopelijk was die nog niet gebruikt. Want dat wist je tegenwoordig nooit, He.
Hij zag dat het lekkertje al stevige tieten toonde in haar shirtje, blijkbaar vond moeders een Bhtje niet nodig. Hij wist dat ze single was en ook nog een zoon had van 15, wat van hem dan weer niet had gehoeven, maar ja als hij het tegen elkaar afwoog dan won Renske het met grote voorsprong. Daarom waren ze ook al snel getrouwd….

Haar stiefvader….we noemen hem Bob, had de gewoonte om zomaar de badkamer in te wandelen als zij zich douchte of in bad zat, het slot was kapot en hij zou het maken? Nou vergeet dat maar… ‘’Ik ben je nieuwe vader en vind het normaal dat ik je kan bewonderen wanneer ik zin heb, daar heb ik ogen voor gekregen!‘’ Dat ging direct na het huwelijk de eerste weken al zo….
Hij behielp zich nog een tijdje met de handkar…..maar er komt een dag, natuurlijk neukt de geilaard de moeder ook wel hoor!

Mama vertelde Renske dat ze de komende week voor haar werk naar Duitsland moest en dat ze dan bij haar oudere zus logeerde en dus zodoende niet elke dag op en neer hoefde te rijden van Nederland naar Duitsland.
Haar zus woonde daar al sinds ze getrouwd was met een Duitser en toevallig was dat Minden waar ze ook voor haar werk moest zijn.
Renske vond het prima. Ze redde zich wel met haar stiefvader……dacht ze, want tot nu was hij alleen nog maar een paar keer de badkamer ingelopen en haar broer was er ook nog dus…….Bob had natuurlijk haar al veel vaker beken, begluurd kan je dat niet noemen, maar gewoon in de huiskamer als Renske op de bank zat bijvoorbeeld kon hij regelmatig tussen haar dijen kijken en zien wat voor een kleur slipje ze aan had, als meisje zijnde dacht je daar niet aan dat mannen daar ook al geil van werden! Dat ze een stijve kregen van je blote dijen? Om dat je een kort rokje aan had en ze soms de contouren van je kutje konden zien in het te strakke slipje en die ene keer dat ze op de wc zat en hij de deur open trok en haar zag plassen. Had ze per ongeluk vergeten de deur af te sluiten…
Bob was altijd erg druk in huis met van alles, hij was uren bezig op haar kamertje? De badkamer, het toilet….als zij naar school toe was! Dus dat wist ze niet.
Hij had van die super kleine cameraatjes overal ingebouwd en zo werd ze dus wel begluurd en ook haar vriendinnen of het buurmeisje als die hier waren en een keer naar het toilet moesten! Dat werd opgenomen en de belangrijke dingen sloeg hij dan later op in een van zijn computers. Maar ja…..

Mama was dus vertrokken en hij had dus om het maar bot te zeggen, niets thuis om te neuken! Mama was immers zijn neukpop, hij had ze liever wel wat jonger en ja wie kwam er dan in aanmerking? Haar broer niet want stief papa was geen homo….wie bleef er dan over, He.
Renske zat in bad en stief pa zat achter zijn computer.
Ze zat een beetje aan haar gevoelige tietjes te frommelen, dat moet kunnen.., He? Je zat immers in bad en had de deur van de badkamer afgesloten, lekker intiem..privé zal ik maar zeggen.
Renske kreunde zachtjes, was zo een lekker gevoel aan haar tietjes waardoor ze ook een beetje geil gevoel kreeg vanzelf in haar lijf en haar kutje beetje knijp..knijp deed.
Bob zat dus met een keiharde stijve te gluren en had zijn broek open geritst en zijn harde lul stond omhoog en zachtjes rukte hij er aan.
Precies in de hoeken tegen het plafond aan had hij de cameraatjes zitten, daarmee bestreek hij de hele badkamer en die dingen waren niet te zien, ja misschien als je op een trap stond en met je ogen er net voor, maar ja wie ging er nou met een trap, die je eerst naar boven moest slepen….dat deed niemand.

Hij was tot NU tevreden geweest omdat hij nou eenmaal zijn neuk pop had, zoals hij haar noemde en Renske had dat wel een keer gehoord (geile neukpop) had hij tegen haar moeder gezegd en zij had het toen aan mama gevraagd waarom hij dat zei en die had het lachend afgewimpeld met, dat het privé was tussen haar en Bob en dat zij er maar geen aandacht aan moest schenken. Maar ja nu was die neukpop de hele week weg en sjorren aan zijn lul was ook maar behelpen.
Hij keek nu naar het geile gebeuren in de badkamer. Renske was zich aan het afdrogen en ging zich even later intiem scheren, waarbij ze zachtjes kreunde….dit waren geile beelden, zo live als maar kon en zijn privé neukpop ontbrak nu om zich seksueel op uit te leven!
Renske zag er erg geil uit vond hij, in een kort rokje vond hij dit soort meisjes nog geiler, want dan had je wat te verzinnen, He..dan zag hij haar geile dijen en daar tussen verstopt zat dan het ultieme…het wat dat geile neukpopje zo exclusief maakte. Geen een kutje was het zelfde…en..en deze slet had een super geil kutje, geiler dan geil en zo was Bob nu bezig zichzelf op te hitsen en spoot dan ook verschrikkelijk geil klaarkomend af, de sperma pompte met zoveel kracht uit zijn lul dat het boven de tafel uit kwam en deels daarna zijn broek bevuilde, maar ook kwam er sperma op het toetsenbord terecht…..de spanning was nu wel uit zijn ballen, maar hij was nog geil en zou normaal nu zijn vrouw, te pakken nemen op de zolder waar ze wat attributen hadden staan en ze eerst van hem een geil kleding setje moest aantrekken, meestal die van serveerster!
Hij had niet altijd direct de gelegenheid, maar wel op de avond en dat geduld kon hij nog wel opbrengen, maar die gelegenheid was er nu niet………..Renske wist dus nergens van, anders ging ze gewoon onder de douche en met een badlaken om haar lijfje naar haar slaapkamer. O ja, daar had hij ook cameraatjes aangebracht. Hij zag haar dus vaak uit en aankleden.

Bob had pizza besteld en die werd om half zes bezorgt.
Renske en haar broer werden ook aan tafel geroepen, ‘’krijgen wij nu elke dag pizza?’’ Vroeg Renske gelijk, omdat ze wist dat haar vader een broertje dood had aan koken.
‘’Morgen gaan wij naar de Chinees!’’ Was het antwoord. Gelukkig smaakte de pizza goed en zaten er niet van die smerige olijven in.
Bob keek ondertussen met een geile blik in zijn ogen naar zijn stief dochtertje Renske, die had haar lange blonde haren in twee staarten en hoe ze de stukken pizza in haar mondje propte wond hem op, in gedachten ging er wat anders in….
Ze zat na het eten op een stoel en papa ging nu tegenover haar op de bank zitten.
Hij was de hele dag al opgewonden en zocht nu na het eten naar weer wat om zich aan op te geilen en ja hoor daar gingen haar dijen wat uit elkaar op de stoel en zag hij het stevige dijvlees en een glimp van nu een geel slipje. Het was alweer wat uren geleden dat zijn ballen volkomen leeg getrokken waren en zijn lul reageerde weer en kwam met schokjes in opstand, weer werd hij op de proef gesteld, door dat sletje….zo zag hij dat wel.
Renske had echter geen flauw benul, dat mannen op haar zouden kunnen geilen en klaar komen! Ze zat toch niet naakt of zo?

Bob had voor de hele week wel een soort van streng regime ingevoerd en daar stond bijvoorbeeld op. :Renske Maandagavond de afwas: En dat ze elke dag om tien uur ‘s avonds naar bed moest, bij haar broer stond dat ie de vuil container op tijd aan de weg moest zetten en dat riep al vragen op! Maar er was al gezegd dat hier geen discussie over mogelijk was.

Renske stond op, het was net zeven uur.
‘’Papa, ik ga nog ff naar me vriendinnetje van hier naast!’’
‘’Wel op tijd terug, He…je weet wat er op het lijstje staat!’’
Renske liep via de achterdeur en liep even later door de tuin bij de buren. Ze was gewend dat ze zo naar binnen kon lopen, maar de deur zat dicht? ‘’Wat raar?’’ Fluisterde ze.
Ze klopte op het raam en even later deed Piet de grote broer van haar vriendin de deur open, ‘’Elsje is er niet!’’ Zei hij en haar moeder en vader waren er ook niet, maar dat zei hij niet! Deed er eigenlijk ook niet toe.
Piet keek haar eens aan, best wel een lekker ding zo, met die staarten en dat korte rokje, bovendien had ze behoorlijke tietjes in haar shirtje……zonder Bhtje.
Piet was al achttien wist ze.
‘’O, nou dan ga ik maar weer naar huis….,’’ zei ze zuchtend.
‘’Je mag wel binnen komen hoor!!’’ Zei Piet, op eens.
Renske was al lang blij, thuis was niks aan met die rare stief vader. Piet deed wel de deur in het slot en in de woonkamer trok hij de gordijnen dicht.Hij ging zitten nadat hij voor Renske een limonade had ingeschonken (Breezer) en voor zichzelf een biertje had neer gezet.
Hij drukte op de afstands bediening een knopje in en de DVD die er in zat hervatte de film.
Renske zag twee wulpse dames met zeker double DD bezig met een man met een behoorlijke pik en ze keek schuin naar Piet. ‘’O, ja eu…ik was naar die film aan het kijken, sorry!’’ Maar hij zette het niet uit.
Hij ging naast Renske zitten, hij had in het geheim al wat met zijn zusje Elsje en in zijn hoofd leek die Renske hem een nog geilere slet! Ook al omdat ze geen Bhtje droeg. Zijn hand lag dan ook vrij vlot, nadat ze een paar slokken van haar limonade op had, op haar dijen en hij kneep in het stevige vlees.
‘’Jij..jij ziet er lekker uit! Renske!’’
‘’Ben je al net zo geil, als dat vriendinnetje van je?’’
‘’Wordt je al geneukt?’’
‘’B…ben nog maagd!’’
‘’Wauw….nog maagd, bestaan die dan nog, moest verboden worden!’’ Zei hij.
‘’Waarom…..?’’ Vroeg Renske.
‘’Elsje en eigenlijk ook een meisje zoals jij horen op tijd ontmaagd te worden!’’ ‘’En ja, Elsje is al ontmaagd!’’
‘’Ik heb wel zin in jou!’’ Zei hij en zijn hand gleed onder haar rokje en gelijk haar slipje in en voelde haar kale kutje. De slet was geschoren, daarna haalde hij zijn hand terug en ging nu met beide handen onder haar shirtje en pakte haar vol bij haar tieten en wreef over haar gevoelige tepeltjes, ‘’ooooohhh,’’ kreunde ze gelijk.
‘’Je bent echt een slet, He!’’
‘’Ik ga jou als neukpop gebruiken!’’
Renske hoorde tot haar verbazing voor de tweede maal het woord neukpop, ‘’Huh? Dat zegt stief papa ook tegen mama?’’

‘’Jou moeder lijkt mij inderdaad wel een lekkere neukpop!’’ Haar tepels werden omgedraaid, ‘’humm.. Oohh.’’ Reageerde Renske. Haar vriendin al ontmaagd? En nu wilde hij met haar? Het begon te spoken in haar hoofdje.
‘’Ga eens staan!’’ Zei hij en trok haar slipje tot op haar knieën en ze zag een van de wulpse dames op de film een dikke pik in haar mond krijgen, zou dat lekker zijn? Bedacht Renske.
‘’Jij bent mijn tweede neukpopje….is dat goed!’’
Mama had ook gelachen, toen ze haar vroeg over dat woord. Dus het zal dan wel leuk zijn of zo…
‘’Is Elsje dat ook dan?’’
‘’Ja, al een tijdje….het wordt dus zeker tijd voor jou!’’
Renske begreep dat ze zelf eigenlijk dus nog maar een niet wetend tutje was….., ‘’oké..oké!’’ En ze voelde haar kutje al reageren.Piet had geen interesse meer voor de film en trok zijn broek en slip uit, voor Renske was dat dus haar eerste pik, als die echt bij haar naar binnen ging, eigenlijk een ……oefen pik!

Piet liet haar op de bank plaatsnemen en trok haar shirtje uit, die geile tieten wilde hij zien, ze waren groter dan die van Elsje. ‘’Benen uit elkaar en met je kontje op de rand van de bank gaan zitten!’’

Bob moest eens weten wat er bij de buren gebeurde.

Renske zat in positie en hij zag het iets glinsteren tussen haar gesloten maagdelijke kut lipjes, het sletje was een beetje op gewonden. Hij op zijn knieën voor de bank. Zo kon je ze lekker neuken en in hun zaad vragende ogen kijken…hoe ze reageerde.
Zijn harde lul zette hij precies op haar sneetje en drukte die tussen haar kut lipjes, die daardoor iets uiteen weken en hij haar roze binnenste kon aanschouwen.
Huh..ah??’’ Kwam er uit haar geil mondje.
Hij dacht nu alleen aan neuken en nog eens neuken, dat pijp smoeltje kon altijd nog wel, want neukpopje betekende dat ze natuurlijk vaker vrijwillig moest toestaan dat hij zijn kostbare zaad in een van haar gaatjes….Piet zette zijn grote handen op haar kontje, waar hij eerst de stevigheid van haar billen testte en daarna zijn geliefde neuk wapen verder naar binnen drukte, ‘’aahhhhh..huh..huh….,’’ reageerde de NOG maagdelijke slet, het was een kwestie van een paar seconden, een klein beetje weerstand voelende, haalde hij iets, maar dan ook maar heel iets terug. ‘’Het gaat gebeuren neukpopje, even doorbijten, kan wat pijn doen!’’
‘’Aaagghhh..huh..huhhuh….ooohhhh,’’ het ging nu wel allemaal reuze snel, drie kwartier geleden was ze nog maagd en een felle maar korte pijnscheut had haar nu van haar maagdelijkheid af geholpen.
Piet zijn Nederlandse zestien centimeter schoot gelijk door en ze werd met diepe halen genomen. Hij zag dat ze haar ogen sloot en haar mondje stond iets open, met haar handen hield ze zich vast aan zijn schouders en ving daarmee deels de harde stoten in haar lijfje op terwijl Piet haar kontje goed vasthield.
‘’Ooohhh..huh..huh..huh…,’’ hoorde hij haar geil kreunen.

Zes minuten later kreeg ze haar First cum! Condoom? What the fuck is een condoom! Piet had hiermee zijn tweede ontmaagde kutje!
Hij spoot zich pulserend klaar in dat strakke kutje……

Renske kwam om half negen, ‘s avonds dus weer thuis, liep wat moeilijk en Bob zag tot zijn verbazing, nou tot zijn verbijstering! Eigenlijk. Dat er behalve sperma wat bloed over haar dijen liep, die klootzak van hier naast had haar maagdelijkheid weg genomen en of het de zoon of vader des huizes was wist hij natuurlijk niet!
‘’Wat heb je in vredesnaam gedaan?’’ Schreeuwde hij.
‘’Jij..jij..bent nu tweedehands…’’

Renske, je ziet al dat ik niet met een deel uit kom! Een verzoek verhaal van Renske!
Einde Deel 1.
XXX Angela

‘’HAHAHA Renkse vond deel een al over de top!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners