Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rianne 1 - 13635 keer gelezen
Dit verhaal gaat over Rianne. Toen ze dit beleefde was ze 14 jaar.

Na schooltijd was ik met een vriendin mee gefietst en tegen 17 uur fietste ik naar huis. Plotseling werd de hemel donker en viel de regen met bakken uit de lucht. De warme voorjaarsdag was plotseling een regen dag geworden. Ik was al kletsnat voor ik schuilen kon. Plotseling schoot me te binnen dat ome Jan hier vlak bij woont. Ik er naar toe, belde aan en zette mijn fiets op slot. Ome Jan opende de deur en keek stomverbaasd. “Zo natte kat kom er in”. “Mag ik even schuilen?” vroeg ik benepen. “Natuurlijk schat” zei ome Jan. “Weet je wat jij doet? Je gaat meteen naar de badkamer. Trek al je kleren uit leg dat op de overloop en ga lekker douchen. Ik leg wel even een nachthemd voor je klaar”. “Ik blijf toch niet slapen?” zei ik. “Als het droog wordt niet.. Ik droog je kleren in de droger.”

Ik lekker douchen en werd weer warm. Met de douchestraal verwende ik mijn kutje. Dat is zo heerlijk geil. Ik kom er soms klaar van. Trok het nachthemd aan en ging naar beneden.

“Zo schoonheid, je ziet er in dat nachthemd mooi uit. Wou je een kopje thee?” “Ja lekker” en ik ging naast hem op de bank zitten. Ik heb je moeder gebeld en uitgelegd dat ik je naar huis breng als je kleren droog zijn. De deed mijn benen onder mij en ik leunde tegen zijn lichaam aan. Hij moest zijn linker arm kwijt en sloeg die om mijn schouder. “Je bent een grote meid geworden, met zo te zien een prachtig figuurtje” Hij wreef zachtjes over mijn schouder..”Je hebt vast al wel een vriendje” “Soms, niet echt vast.” Ik drukte mij nog wat dichter tegen hem aan, waar door mijn rechterborst voor hem voelbaar tegen hem aandrukte. Zijn hand ging bij de hals van het nachthemd naar binnen en hij streelde nu mijn blote schouder. Ik legde een hand op zijn buik en streelde hem.Ik zuchtte diep. “Rian, wat is er?” “Ik vind dit lekker, zo tegen je aan” en mijn hand verdween onder zijn shirt. Ik deed mijn benen recht waardoor het nachthemd tot de boven kant van mijn dijen opschoof. Ik werd geil….. Durf ik het? Zal ik hem verleiden? Ik streelde over zijn blote buik en ik spreidde mijn benen wat, waardoor het hemd nog wat verder opschoof. Zijn hand streelde richting mijn linkerborst. Toen hij hem aanraakte, zei hij: “Sorry dit is per ongeluk” “Ik vind het wel fijn jouw aanraking” en ik kuste zijn blote buik. In zijn broek zag ik een bobbel groeien.

“en volgens mij wind het je wel op”. “Tuurlijk schat, als zo,n knappe meid lekker tegen je aanligt, gebeurt er met een gezonde man wel wat. Heb jij wel eens geneukt?” “Nee”, fluisterde ik, terwijl ik zijn riem opendeed. Hij deed zijn shirt uit. “Je bent dus nog maagd” “Ja” fluisterde ik weer. `Ik heb het nooit met een klasgenootje willen doen, omdat ik bang ben dat het met zo,n jochie niet leuk zal zijn. Zou je mij willen inwijden?”

“ Tonge, jonge, je vraagt nog al wat” Mijn hand gleed zijn onderbroek in en voelde aan zijn harde lul.

Hij nam een besluit. “ Als jij je hemd uittrekt, kleed ik mij ook uit.” Dat deden we…” Wow”, je bent een mooie vrouw geworden” “ En u heeft een grote piemel” Past die wel in mijn vagina?” “ Reken maar van yes” .

“Allereerst moet je zorgen dat je met elkaars lichamen gaat spelen, ga maar op de bank liggen” . Ome Jan spreidde mijn benen en begon aan mijn tenen te likken, terwijl zijn handen mijn onderbenen streelden, Langzaam ging hij met zijn tong omhoog. Zijn handen begonnen de binnen kant van mijn dijen te strelen en daarna te likken. Toen zijn tong bij mijn kutje kwam was die al kletsnat. Hij likte er in en plots had hij mijn clitje te pakken. “OOOOO, ga door, lekker.ahhhhh” Toen ging hij door over mijn navel naar mijn borsten. Terwijl er een vinger in mijn kut zat zoog hij aan mijn borsten. De tepels stonden keihard. Dan kuste hij me op de mond en we tongden Heerlijk.

“ En nou is het jouw beurt”, zei hij. “ Wat moet ik doen?” “ Begin maar met mijn lul vast te houden” Dat had ik al eens bij Dennis, mijn tweeling broer gedaan. Dus voelde wel wat hetzelfde Alleen zijn penis was geaderde. “En nu duw je de voorhuis naar achteren” en beweeg je dat heen en weer. Dat is aftrekken” Zo kun je een man klaar maken” Dat was een lekker gevoel zo,n pik. “ Heb wel eens gepijpt?” Nee dat had ik niet. Nou, al snel had ik die neukstaaf in mijn mond en zowel, zuigen, likken als aftrekken gebeurt. Ik voelde hem nog harder worden en er verscheen voorvocht.

“Okee Rianne, nu het echte werk… Je zult merken dat je vagina nog wat krap is, maar jouw kutje is al kletsnat, dus dat gaat wel lukken.

Ik ging op de bank liggen met gespreide benen. “Wacht even”, zei ome Jan. “ Ik haal even een handdoek, want als ik door je maagdenvlies ga kan dat wat pijn doen en kan het iets bloeden”.Ome Jan legde de andoek onder mijn billen.

Zijn eikel legde hij tussen mijn geopende lipjes en langzaam drukte hij door. Oei spannend. Opeen zat zijn eikel er in. “zo gaat ie goed…” en hij drukte door. Ik voelde mijn kut helemaal vol raken. “au” riep ik…” je bent geen maagd meer”, zei Jan lachend. Hij gleed langzaam door tot zijn ballen tegen mijn kutlipjes kwamen. Langzaam begon hij te bewegen. “ nou neuk ik je…, hoe vind je het?” “Heerlijk” stamelde ik. Jan begon steeds sneller in mijn grotje te bewegen en haalde toen zijn leuter er uit. “Sta eens op, kijk op de handdoek ligt een beetje bloed” Inderdaad. Ik ga nu op de bank liggen en dan stop jij die paal in je kut. Ik stopte die paal tegen mijn kutje en liet me zakken. Jan pakte me bij de heupen. “ Het voordeel van dit standje voor jou is dat je je eigen tempo kunt regelen. Ik begon eerst rustig te bewegen en ging steeds sneller. “ Ahhhh wow wat lekker….o ik wordt helemaal tintelig. “Ik kom ook bijna”, zei Jan. Ik hield het niet meer “jaaaaa…….” krijste ik en voelde meteen dat mijn kut werd volgespoten. Ik liet me voorover vallen mijn borsten op jouw borst. “wow, dank je” en kuste je. We tongden nog een tijdje tot jouw pik wat kleiner uit mijn grotje floepte.

Ome Jan ging een spiegel halen en zette die voor mijn volgespoten vagina . . Daar kwam heerlijk wit sap uit…..Ook uit zijn slappere lul kwam nog zaad.

“Ik ga een pizza warm, maken en breng je dan naar huis. Goed? Jouw kleren zijn vast wel droog. Maar misschien wil je eerst nog douchen” “ Nee hoor ik wil jouw sperma nog in mij voelen.

Ik kleedde mij aan en we aten de pizza. Ome Jan had zijn slip aangetrokken, waar een natte plek van lekkend sperma op te zien was. Hij deed snel zijn andere kleren aan, de fiets in de kofferbak en toen bracht hij me thuis. Bij de voordeur tongde ik hem en bedankte hem voor deze fijne ontmaagding. “ Meisje, heb je vragen, je kunt altijd bij me terecht.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners