Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rianne 2 - 14361 keer gelezen
Rianne 2

Natuurlijk ging ome Jan mee naar binnen. Even zijn zus (mijn moeder) een kusje geven en hij vertelde hoe ik zeiknat bij hem kwam en dat hij mijn kleren had gedroogd en nu weer droog had afgeleverd. Mijn moeder dankte hem met een kus op zijn wang. Hij bleef koffie drinken en ik ging mij even omkleden, daar sommige kledingstukken nog niet helemaal droog waren. Dennis, mijn tweeling broer bleek naar een feestje te zijn met vrienden. Ik had hem graag willen vertellen dat ik ontmaagd was…..
Ik naar beneden en nam ook koffie. Na een uurtje liet ik oom uit. Bij de deur kuste hij me vol op de mond en gleed met zijn hand tussen mijn benen. “Lieve Rianne”, zei hij, “als er wat is, ik ben er altijd voor jou….” “Dank je ome Jan en…ik vond het heerlijk” zei ik.
Het was ondertussen al 23 uur en ik wilde in gelukzaligheid in mijn bed wegdromen. “Hoi, lieve mensen, ik ga naar boven. ”, zei ik. “Mam ???? kom je dadelijk nog even?” Kleedde me uit en in mijn slipje ging ik in bed onder een laken liggen.
Even later kwam mama , ging op de rand van mijn bed zitten en zei: “Hai Rianne, wat is er?”
“Ach lieve mama, jij hebt mij zo van mijn lichaam leren genieten, en ik van de jouwe, dat ik je daarvoor wil bedanken en….. jij hebt altijd gezegd dat ik me niet moest laten neuken door een jongetje die alleen maar geil is en zijn pik in me wil steken. Maar, mama bij het masturberen denk ik aan pikken die mij neuken en tja…ik ben zo geil…” Ach lieve Rianne, dat had ik ook op jouw leeftijd…” “Mama , zei ik “ik ben vanmiddag ontmaagd!!”” “Wat…”zei mama. En ik vertelde wat er vanmiddag (lees deel 1) was gebeurd.
“Vond je het fijn?”vroeg mama. En ik ze “Ja, heerlijk”. “Dan is het goed”, zei mama.
Ze kuste me en streelde mijn borsten.
“Dank je, zei ik
Ik ging in gelukzaligheid slapen….

De volgende morgen stond ik om 10 uur op, had liggen dromen en streelde mijn kutje.
Ik ging in een slipje naar beneden. Er lag een briefje op tafel, dat mama aangaf dat ze met mijn jongste zusjes en mijn stiefvader naar de stad waren om inkopen te doen en al vast voor de vakantie kleren gingen kopen en bij Obelink in Winterwijk kampeerspullen en…. dat het wel eind van de middag zou duren dat ze terug zouden zijn.
O.K. dacht ik, dan is Dennis nog thuis….Leuk, lekker. Ik dronk een glas melk en at een banaan.
Liep naar Dennis zijn kamer opende de deur en zag hem aan zijn lul trekken. “Goede morgen, riep ik vrolijk, Jij bent lekker bezig. Mag ik bij je komen?””Jij altijd, oeps wat trillen je borsten weer heerlijk”. Ik ging op zijn bed zitten streelde zijn borst en nam zijn lul in mijn handen. “Jij doet er niks meer mee”, zei ik voordat als ik je vertel wat mij is overkomen.
“Vertel, geile zus van me” en je ging in een ontspannen houding liggen. Ik trok zachtjes aan je pik en vertelde je wat er gebeurt was bij ome Jan. Zijn pik werd harder en ik trok er verder aan. “Ooooo, ik had je graag ontmaagd, ik wou graag de eerste zijn die jouw kutje vulde”, zei je…”Ooooowaa, ach ik ook wel. “Je weet hoe wij elkaar beminnen”, maar ja, jij en ik zijn niet ervaren en ome Jan wel.” Oke, zei, Dennis en toen heeft hij zijn pik in je geramd?””Nee hij was heel lief ”Ik heb genoten” Dennis. pik werd stijver dan stijf. Ik voelde zijn aders kloppen. Ik vertelde over het voorspel en hoe geil en nat ik werd.
“Mag ik je ook neuken?”vroeg Dennis benepen. “Natuurlijk daarom vertel ik je dat. Ik wilde en ik wil jou nu als tweede in mijn kut. En je hoeft geen voorspel te doen Ik ben zo geil, jij ging met je vinger in mijn grotje. “Kut, wat ben je nat. Je kroop op mij, kuste mijn borsten en tongde mij. Ik leidde de harde staaf mijn grotje je in. Dennis harde pik nam bezit van mijn kut en ging snel op en neer. “Ooooooo Rianne, heerlijke zus van mij, wat ben je lekker.” Ik kwam gillend klaar. “sssst”zei Dennis je maakt iedereen wakker””Nee hoor, iedereen is weg. “Wow” en we rolden al neukend om ik ging op je zitten en wipte op die heerlijke staaf van je. Mijn tieten schudden heen en weer… Ik kwam voor de tweede keer klaar toen jij de sperma in mij spoot…. “Ooooooo schat ik kan wel de hele dag met je doorgaan.”
“We hebben de hele dag de tijd met elkaar “ grijnsde ik. “Laten we eerst onze lijven schoonmaken. We gingen naar de douche, waar we elkaar inzeepten. Dennis zijn vingers in mijn kut stopte, mijn borsten inzeepte en ik hem aftrok tot zijn zaad door het water werd weggespoeld..droogden elkaar af…
We trokken onze slipjes aan en gingen naar beneden. Dennis had nog helemaal niet gegeten en pakte een paar boterhammen. Ik wilde ons neuken vieren en maakte een koude rosé open. We hadden net geproost of daar ging de bel. Ik deed een handdoek voor mijn borsten en de deur op een kiertje. “Hai Rianne zei Marjolein” Heb je even?””Kom er in”, zei ik…

Wat er verder gebeurde lees je in Rianne 3.

Reacties: K.Liefhebber@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners