Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rianne 3 - 16691 keer gelezen
Rianne 3

Wij, Dennis mijn broer en ik Rianne beiden 14 jaar zaten nog in onze slipjes te ontbijten. Ik had net Dennis ontmaagd (lees deel 2 en was zelf ontmaagd een dag daarvoor door mijn oom toen tegen 12 uur de bel ging en ik met een handdoek voor mijn borsten de voordeur opendeed. Marjolein stond er en ik liet haar binnen. “Wow, zei ze, “Jij ziet er lekker uit….Zal ik ook wat uitdoen?” “Mag je, maar mijn broer zit in de woonkamer met ook weinig aan”. “OK, oeps hoe komt dat zo???”Vertel ik je later wel.”.
We liepen door naar de kamer, waar Dennis de laatste slok rosé doorslikte. Hij kende Marjolein wel, want ze kwam vaker bij ons thuis. “Mmmmmm”, wat zie jij er lekker uit”, zei Marjolein. Ik zag in Dennis slip wat groeien en ook Marjolein zag dat. “Heee, Dennis, daar zou ik wel eens even”in willen kijken. “Oke”, zei Dennis, “maar alleen als jij wat minder kleren aan hebt.”

Ik kreeg een supergeil idee en zei: “Marjolein ga je mee naar mijn kamer? En Dennis kom jij ook als je alles hebt opgeruimd?”
Marjolein en ik gingen naar boven en vertelde haar wat er de laatste twee dagen op seksgebied was gebeurd. “Te gek”, riep Marjolein en kleedde zich helemaal uit. Wij likten wel vaker elkaars kutjes en speelden met onze borsten. Zij is ook nog 14 en maagd. Ik begon net aan Marjoleins vagina lipjes te sabbelen, toen Dennis binnenstapte.
Hij keek zijn ogen uit en deed meteen zijn slip uit. “Dennis”,zei ik, “neem jij van mij over? Marjolein moet nog warm gemaakt worden”.
Vol overgave ging Dennis aan de slag, daarna likte hij de binnenkant van haar dijen en onderzocht met een vinger de ruimte tussen haar schaamlippen. Ik speelde ondertussen met haar borsten, zij met de mijne en we tongden elkaar hevig. Haar ademhaling ging steeds heviger, vooral toe Dennis met twee vingers in haar nat wordende kut aan het werk was. Marjolein begon te hijgen en vroeg Dennis om even te stoppen.
“Ik pakte e pik van Dennis. “Kijk eens Marjolein, wij beiden zijn ontmaagd, wil jij nu ontmaagd worden door deze heerlijke pik?”Dat leek Marjolein wel wat, maar doet dat pijn?. Als je ontspannen bent bijna niet, hooguit bij het knappen van je maagdenvlies zei ik. “Okee, Rianne, ik doe het” Marjolein ging languit op bed liggen. Dennis kroop er tussen en duwde zijn lul tegen het natte kutje. Bewoog zijn eikel er langs en langzaam kwam hij tussen haar lipjes. “Goed zo”, zei ik “en nu rustig wat doorduwen” En daar zag ik zijn glimmende eikel langzaam naar binnen gaan. Dat was een lekker geil gezicht. Zo was dat dus ook met mij gebeurd. Ik maakte er snel een paar foto’s van. Toen zijn eikel ik in floepte stopte Dennis even en keek naar Marjoleins gezicht. Zij lag met gesloten ogen, de handen op haar borsten en fluisterde “ja….lekker…hij zit er in , ga door Dennis.” Dennis wist hoe hij vanmorgen mij had geneukt en ik zag dat hij zo door wilde stoten. “Wacht even Dennis, je moet wel doorgaan, maar als je een weerstand voelt, moet je even stoppen. Dennis gleed langzaam verder en stopte toen. “Marjolein, voel je waar Dennis stopt?”vroeg ik. “Ja”, zei Marjolein wat benepen. “Dat is waarschijnlijk jouw maagdenvlies. Het kan een beetje pijn doen, maar bij mij was dat maar een tel, wacht even ik pak een handdoek, die leg ik onder jou” Toen de handdoek er lag, zei ik tegen Dennis dat hij voorzichtig door mocht gaan. Ik keek naar Marjoleins gezicht. Haar ogen waren weer dicht en ze hield weer haar lekkere tieten vast. Denis duwde door. “Ja”zei hij zacht en “oeps, zei Marjolein. Dennis ging door en begon nu echt te neuken.
“Je bent nu ook ontmaagd!!!!! Wow”en ik kuste haar op de mond en terwijl ik haar tongde, voelde ik hoe Dennis steeds sneller in haar grotje neukte. Ook Marjolein begon haar onderlijf te bewegen. Ik kuste haar lekker B tieten, waar de tepels lekker hard van waren geworden. Ik streelde met mijn tepel langs haar tepel en kuste haar weer vol op de mond. Ze begon steeds meer te hijgen tot haar onderlichaam begon te schokken. “Jaaaaa, ooo wat lekker schreeuwde ze uit. Dennis neukte hard door en kwam toen ook klaar. Ik zag hoe hij schokkend in haar klaar kwam. Hij ging boven op haar liggen en kuste haar ogen haar neus en haar lippen, terwijl hij nog langzaam in haar neukte. Toen tongden ze elkaar. Ik zat op mijn stoel te genieten met mijn dildo in mijn kut.

Toen even later Dennis’ neukpaal uit haar kutje floepte, zat zijn slap wordende lul onder het zaad en begon er eerste een roze en toen een wit riviertje uit de vagina van Marjolein te stromen. Ik zoog de lul van Dennis leeg, die daarbij weer wat stijver werd. “O geil zusje, wil je ook weer?”. Ik had op mijn horloge gezien dat het al twee uur was en het leek me niet helemaal jofel wanneer wij met z’n drietjes nog aan het seksen waren, hoewel we bij ons thuis erg vrij zijn en mama mij haar lichaam had laten ontdekken en de mijne, inclusief de dildo.
We gingen nog even douchen en Dennis richtte de douchekop tegen onze neukgrotjes aan, we lachten droogden elkaar af, waarbij Dennis vooral onze tieten vergeleek. “Mmmmmm Rianne, die tieten van jou zijn wat groter, maar die van Marjolein zijn ook heerlijk.” En “Wij vinden die neukstaaf van jou het einde”.

Dat belooft nog wat….

k.liefhebber@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners