Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rianne 4 - 8415 keer gelezen
Rianne 4

Nadat ik over het ontmaagdingweekend heb geschreven (zie Rianne 1,2 en 3) ga ik wat gebeurtenissen van dit jaar waar ik 17 ben, beschrijven. Dennis is dat nu ook, dat heb je met tweelingen en Merel is een geil meisje van 13 geworden, die al heftig met haar vriendje Roy elkaars lichaam verkennen..
Midden juni van 2013 waren onze ouders een week voor zaken naar, ik denk, Hamburg. En in dat weekend ging ons adoptief zusje vrijdag na schooltijd met een vriendin het hele weekend logeren bij een klasgenootje. Haar vader zou haar ’s maandags weer naar school brengen.Geweldig. We hadden met ons drieën de tijd voor elkaar. Ik werd op vrijdagmiddag van school naar huis overvallen door de regen. Was zeiknat en trok meteen alles uit. Deed mijn thuispakje aan en verder niks daaronder.
Ik ging op de bank zitten en mijn hand schoof snel mijn broek in en vond mijn vagina.
Ik speelde zo wat met mezelf, toen Dennis ook kleddernat binnenkwam.
“Kut, wat een zeikweer. Ik ben kletsnat.” “Dag broertje”, zei ik verlekkerd. Trek alles maar uit, droog je af en help mij maar..” “Helpen? “ vroeg hij dom. Jaaa… mannen zijn vaak oenen. Maar hij kleedde zich uit, droogde zich met de keukenhanddoek af en liep in zijn nakie de kamer in. Ik had ondertussen van mijn huispakje het bovenstuk uitgedaan, zodat mijn borsten fier naar voren staken. Dennis stond stil en keek mij goedkeurend aan. “””Mmmmm, wat ben jij toch een lekker geil zusje” “en jij mijn liefste broer”, zei ik en likte langs mijn lippen.
Hij ging op zijn knieën voor de bank zitten, trok mijn broek uit, spreidde mijn benen en ging mijn kutje likken. Heerlijk hoe zijn tong langs en in mijn grotje ging. Ik bewerkte mijn clitoris. Toen hoorden we de achterdeur en Merel kwam drijfnat binnen. “Kut wat een rotweer. Ik ben drijf.””Doe alles uit, zei Dennis en droog je af, dan verwarmen we jou”.
We gingen zo liggen dat Dennis zijn grote dikke penis lekker in mijn kut kon steken, alhoewel het altijd even duurt voordat zijn eikel tussen mijn kutlipjes is…Toen Merel afgedroogd was ging ze op mijn buik zitten. Dennis neukte mij heel rustig. Het was heerlijk en…… hij kneedde de B tietjes van Merel. Zelf bewerkte zij haar kutje met een vinger.
Dennis kwam bijna, en ik kwam ook bijna klaar. Ik begon te hijgen en Merel merkte, dat ze teveel werd en stapte af van mijn buik. Dennis trok zijn neukstaaf uit mijn gleuf en ging op de bank liggen. Ik haalde snel wat handdoeken op, schoof die onder zijn kont en ging meteen op hem zitten. Dennis kuste me en even later tongden we. Merel pakte vol bewondering die lekkere lolly van Dennis en begon er aan te likken. Dennis kneedde mijn borsten en ging daarna met de binnenkant van zijn hand langs mijn al harde tepels.
Vervolgens tilde hij me op, Merel moest even weg en hij zette mij op zijn heerlijk harde paal. Langzaam liet ik me zakken, tot die pik er weer helemaal inzat. Ik begon langzaam te wippen. Dennis keek verlekkerd naar mijn wippende tieten en ik voelde zijn pik nog harder worden. Kut wat is dat toch een lekkere pik, dacht ik. Ondertussen bewerkte ik ook met mijn kutspieren zijn zalige lul.
Opeens hoorde ik dat Merel aan de telefoon was en vroeg of haar vriendje Roy kon komen. Ach…, Roy wil altijd wel met Merel spelen.
Ondertussen begon Dennis harder te stoten en ik begon te kreunen van genot. OOOO ja Dennis, kom, ik kom klaar en met een luide kreet riep ik “JAAAAAAAAAAAAAAA, kut wat heerlijk” en tegelijkertijd spoot Dennis zijn lading sperma in mijn neukgrot. Ik liet me voorover vallen kuste Dennis en we tongden, terwijl zijn zaad mijn kut instroomde.
We lagen hijgend op elkaar, toen Merel in mijn oor fluisterde: “Was het lekker? ”Ik knikte van “Ja”. Roy komt zo ook, zei Merel. “Hihihi dat heb ik gehoord, zei ik. “Vind je toch niet erg hč?” “Nee lijkt me ook een lekker joch.”
Dennis neukstaaf is na een orgasme niet zo snel uit je kutje, dus ik besloot op te staan. Ik hield mijn hand tegen mijn kut en zei: “Hop Dennis naar de douche al dat zaad wil ik niet in de woonkamer laten lopen.”
Dennis had nog een halve stijve en Merel hield hem tegen. “Mag ik hem leegzuigen? ”Nou daar had Dennis geen bezwaar tegen. Voor het eerst zat Merel aan zijn lul. Behendig zoog Merel hem af. Ik ging naar de douche en hield de douchekop vooral tegen mijn kutje. Daar kwam ik weer klaar van.
Ik droogde me af en Merel zoog nog steeds aan Dennis’ pik, die alweer aardig overeind stond.
Toen hoorden we de poort en daar kwam Roy aan.
Merel liet de pik van Dennis wat hij was en vloog naar de achterdeur. Roy kwam binnen en constateerde in opperste blijdschap dat Merel nu al klaar was voor???????

Dat kunt u lezen in Rianne 5

Reacties? k.liefhebber@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners