Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rianne 5 - 8009 keer gelezen
Wow, riep Roy, “Je wilt gepakt worden en hij sloot Merel in zijn armen. Ze tongden meteen. Merel had haar armen om zijn nek en vouwde haar benen om zijn middel. Zo liep Roy de kamer in waar Dennis in zijn nakie in een stoel zat en ik in mijn eva kostuum de kamer binnenkwam en mijn haren aan het afdrogen was.
“Kut, het lijkt hier wel een nudisten kamp”. “Och”, zei Dennis, “als je wilt blijven doe je mee of anders, keer je ons de rug toe. “Nee hoor, ik vind dit veel te spannend. “Merel liet hem los en Roy gooide zijn kleren in de hoek. Vol verbazing keek hij naar het grote gevaarte wat bij Dennis omhoog stond…. Zijn pikkie stond al stijf naar voren. Merel drukte zich tegen hem aan en ze zoenden verder, terwijl Roy zijn pik tussen haar benen schoof. Dennis en ik gingen op de bank zitten. Ik nam zijn neukstaaf in een hand en hij speelde met een borst, terwijl wij toekeken wat het jonge stel ging doen.
Dennis fluisterde: Ik hoop dat hij haar gaat ontmaagden en zijn kwakje in haar leegt, Merel is dan al soepel en ontspannen en dan wil ik mijn jonge heer er in proberen te duwen. Ik gaf een lik op zijn eikel. “Kijk”, zei Dennis en daar zette Roy Merel op de tafel. Hij spreidde haar benen en wij konden zo naar haar natte gezwollen kutlipjes kijken. Roy’s lul trilde en hij ging voor haar staan. Het was werkelijk een geil gezicht om te zien hoe hij dat harde gevalletje voor haar lipjes plaatste en hij duwde en gleed in een keer er in. Merel liet niets van zich horen, ook niet dat haar maagdenvlies doorgestoken werd. ????? Soms gebeurt dat niet, zei ik, maar misschien heeft ze een dildo of wat anders te diep in haar kutje gestoken. De jong geliefden hadden ons niet meer in de gaten en Roy stootte flink door. Zijn handen hadden Merels borstjes vast en hij naaide haar als of hij een naaimachine was. Merel kreunde van zaligheid. Dennis en ik kusten en tongden ondertussen en ik trok zijn lul af. Wij schrokken op toen Merel luid schreeuwde: “Joepie…”””” Wow” Ze lag te trillen op de tafel. “Schat riep ik, je bent klaargekomen. Roy beukte door tot hij schokkend in dat jonge lijfje klaar kwam.. Hij boog zich voorover en kuste haar borsten. Likte haar tepels en hij maakte nog steeds schokkende bewegingen in haar kut. Ik voelde aan de pik van Dennis dat hij dat ook te gek vond.

Roy trok zijn pik uit dat natte kutje van Merel. “Mag ik hem leegzuigen?” vroeg ik geil. “Lijkt me heerlijk”. Ik ging met hem op de handdoek in de leren stoel zitten. Dennis nam Merel in zijn armen, nam haar mee naar de bank en zette haar op zijn schoot. “Was het lekker en was dit de eerste keer?”vroeg Dennis. , “Heerlijk, dit is beter dan een dildo” zei Merel en vlijde zich tegen de borst van Dennis. Heb je die dildo diep in jouw kut gestoken? “ vroeg Dennis…”Ja”, zei Merel, er kwam zelfs bloed uit. “Ha, lieverd, dan heb je jezelf ontmaagd, dat is mooi, maar ook jammer, want een ontmaagding is “special” “O , hoezo?””Nou vraag dat maar aan Rianne.
Ondertussen had ik die pik leeggezogen, maar ook weer hard gemaakt. “Ik ben nog geil en opgewonden., als je wilt hoef je geen voorspel te doen om mij te neuken“ dat meen je niet ,zei hij opgewonden.
Tuurlijk wel. Kom op. Daar de bank bezet was, ging ik op het kleed op de grond liggen en Roy kroop op me. Ik pakte zijn snikkel en duwde hem in mijn natte kut. Opgewonden bereed hij me. Het was gewoon lief hoe een 14 jarig pikje vol enthousiasme me bereed. Na de grote pikken van Dennis en mijn oom (zie vorige delen) was dit gewoon lekker. En als ik mijn kutspieren spande kon ik zijn piemeltje voelen.Met een half oor bleef ik naar het andere stel luisteren. Dennis fluisterde in Merels oor, wil je mijn pik wel in je voelen?” Merel zei meteen van “ja, maar kan die er wel in? Je hebt zo,n grote lul gossie”
“Nou meisje, als het pijn doet moet je het zeggen, dan stop ik, maar je bent al een keer klaargekomen, je kutje is nu soepel en nat. Proberen?” “ja daar heb ik wel van gedroomd, zelfs dat je me verkrachtte” “OOOO geil zusje”…
Na enige discussie besloten ze het op de bank te doen. Dennis ging liggen en zijn neukstaaf stond fier omhoog. Merel hing er boven . Dennis hield haar onder de armen vast en liet haar zakken, duwde zijn eikel tegen haar kut lipjes. “Hij zit er tegenaan, fluisterde hij en liet haar gewicht wat meer op zijn eikel rusten. Die gleed spontaan al een paar centimeter in haar grotje. Dennis drukte wat door. Hij voelde hoe Merel haar adem inhield. “Gaat het?” vroeg Dennis. Ik zei tegen Roy stop even, blijf in me mij luister en huiver hoe die paal van Dennis in Merel komt.”
“Ja ga door”, fluisterde Merel. “Ik wil hem er in hebben”. “OK en Dennis duwde nog wat meer en hield haar heupen vast “Oeps”,riep Merel. “Wat is er zusje?” Het deed even zeer”, zei Merel. “Je bent een geweldige meid”, zei Dennis. “Mijn eikel zit in je neukgrot. Dat is de grootste bobbel, verder is het de lengte. Ik ga langzaam door.” En zo schoof zijn pik in zijn 13 jarig zusje tot tegen haar baarmoeder. Merel zuchtte van voldoening. En ik ging weer met Roy spelen . Hij zat nog in me en we neukten verder.
Dennis begon nu zijn zusje langzaam te neuken en Merel kwam helemaal klaar, ze gilde als een gek en Dennis ging gewoon door.
Al snel kwam Roy klaar en ik niet echt….tja ik was grotere pikken gewend, maar ach Dennis en ik zouden het vast deze dag nog wel doen. Wij keken naar Dennis en Merel. Merel was al drie keer klaargekomen toen Dennis zijn sperma en haar spoot. Ik had met een vinger in mijn kut closetpapier gehaald en al wat in mijn kut gestopt. Er vloeide al veel uit Merels grot op het badlaken, maar ik stopte er toen closetpapier in en zowel Roy,s pik als die van Dennis werden leeggezogen. Voor we naar de douche gingen belde ik de Pizzaboer op en bestelde 4 verschillende pizza’s.

Het vervolg in Rianne 6

K.Liefhebber@hotmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners