Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rianne 7 - 6686 keer gelezen
Rianne 7

Na het eten trokken Marjolein en Robert hun kleren weer aan en bij de afscheidskussen werden nog even wat tietjes bevoeld en ik zag in Roberts broek wat groeien en die van Dennis stond alweer op halve sterkte.
Het was al weer bijna 10 uur en….wat erger was: we moesten morgen weer naar school.
Papa belde nog hoe het met ons ging. Ze hadden goede zaken gedaan. Ze zouden waarschijnlijk dinsdag terugkomen. Of we ons vermaakt hadden. Nou, daar kon ik positief op antwoorden.
Dennis en Merel hadden alles opgeruimd. En we gingen lekker bloot in het bed van onze ouders liggen. Dennis in het midden. We waren te loom om nog te seksen. We kusten elkaar welterusten en vielen in een gezonde slaap.

Dennis en ik waren i.v.m. rapportbesprekingen ’s middags al vrij. In huis deed ik mijn bikinibroekje aan en Dennis zijn zwembroek. “Weet je”, zei Dennis, “Ik heb pijn in mijn ballen van dit heerlijk lange vrijweekend” “Ik heb een beurs kutje “ bekende ik, “Ik heb er vanmorgen nog zalf op gesmeerd.”.We waren nu weer helemaal nuchter en zagen her en der nog allerlei dingen op de grond en op stoelen liggen. We ruimden het op. Deden veel in de wasmand. Ik ging wat sorteren en Dennis stofzuigde de kamer.
Ik kwam tot de ontdekking dat Marjolein haar slipje en BH had achtergelaten en dat we ook de slip van Robert nog in ons bezit hadden.
We vroegen ons af of zij het die avond nog met elkaar gedaan hadden. Marjolein was vanmorgen niet op school geweest. Ik belde Marjolein. “hee heerlijke kut, je leeft nog?” “Tuurlijk”. Ze vertelde dat ze met Robert mee was gegaan. De ouders van Robert zouden pas midden in de nacht terug komen van een feest. Achter de voordeur liepen ze al snel weer naakt. Nou ja en van het een kwam het ander.
“Maar…., ik heb mijn ondergoed ergens laten liggen.” “Nou, zei ik , het ligt bij ons en ook een slip van Robert”. “Fijn, ik kom het meteen even ophalen”Een kwartier later kwam marjolein er aan.
Ze kreeg haar ondergoed en de slip van Robert. “Heb je een excuus om naar hem toe te gaan”, zei ik met een knipoog. “Ja…en wat was het geil en lekker gisteren ( zie deel 6), weet je dat ik schrale kutlipjes er van over heb gehouden?” “Ik heb er vanmorgen zalf op gesmeerd” “Mag ik dat ook even gebruiken?” “Tuurlijk”.
Ze had net haar korte broek en slip op haar enkels hangen en was bezig haar kutje in te smeren, toen Dennis de kamer in kwam… “Hai heerlijke kut”, zei hij spontaan. Kan ik je helpen? “Hai lekkere lul, dit doe ik liever zelf” Dennis ging achter haar staan, tilde haar hemdje omhoog en streelde haar tieten. De tepels sprongen al snel hard naar voren. O, lieverd, fluisterde Mar, niet verder gaan, het is heerlijk maar ik wil vandaag even niets in mijn kut hebben, die is schraal.” “Dan moet die gesmeerd worden”. “Ja dat doe ik met de zalf van Rianne.
Ik had ondertussen 3 glazen rosé ingeschonken. Lekker met dit warme weer. Mar had haar onder lichaam ook weer bedekt, maar wel haar hemdje uitgedaan.
“Ja even lekker een roseetje en dan ga ik het slipje aan de eigenaar teruggeven. Dennis zat tegenover ons op een stoel en we zagen zijn bobbel groeien. Hij keek eens even in zijn broekje. De eikel liet hij boven de rand uitkomen. “Ach, een kleine likbeurt kan er wel van af. Dennis deed zijn slip naar beneden en Mar begon hem flink te pijpen. Wat heerlijk blijft dit en hij begon diep in haar strot te stoten. Ik speelde met mijn tieten en 1 hand zat in mijn slipje en verwende mijn klitje. “Heeee, heb je geen pijn in je ballen? Informeerde ik. “Joh, dit is veel te lekker….” Na een kwartiertje zag ik dat Dennis klaar kwam. Hij spoot diep in haar keel. Mar kreeg haast geen adem, hoestte en er lekte zaad uit haar mond, terwijl er nog een paar golven uit zijn lul kwamen die op haar haar kwamen.

Mar ging even onder de douche en ik zoog Dennis heerlijke zaad uit zijn slapper wordende pik.

Marjolein vertrok en kort daarna kwamen Merel en Yasmine (is ons 13 jarig adoptie zusje) thuis. “Hebben jullie het weer met elkaar gedaan?” “Nee hoor”, zei ik naar waarheid..
“Hoe was jouw weekend Yasmine?” Leuk, was gezellig en heb bij Elise in bed geslapen.” “Ok, zei Dennis en alleen maar geslapen?” “Nee, we hebben onze lichamen vergeleken en het is heel geil om elkaars kutjes te zien en vergelijken. En toen hebben we elkaar gelikt en zo..Maar ja met Rianne heb ik dat ook wel gedaan en met Merel ook. Maar ik hoorde dat jullie echt geneukt hebben. Dat lijkt mij ook spannend”
Ok, zullen we vertellen wat Merel nog niet heeft vertelt, MAAR…. Jullie mogen een slipje aanhouden maar van boven bloot net als wij. Al snel kwamen de prille A borstjes te voorschijn, maar de tepels werkten wel, want die stonden hard vooruit. Merel ging naast mij op de bank zitten en Yasmine op mijn schoot.
Ik vertelde in grote lijnen wat er gebeurd was en ook dat Merel er aan mee had gedaan. “Had me gebeld, ik wil ook een lul” riep ze. Dennis pakte Yasmines borstjes en streelde ze en kusje haar in haar nek. “Merel heeft me zelf gezegd dat Dennis haar ontmaagd heeft. Ik wil ook door hem ontmaagd worden.”
“Ok, zei ik. “Dennis trek je zwembroek uit.” Hij deed dat en een flinke erectie kwam tevoorschijn. “Dit is zijn lul Yasmine. “Ja ben je gek, ik zie hem vaker naakt en altijd met een halve stijve”. Ja….je hebt een geile stiefbroer.””Kom Yasmine ga maar naar de bank. Merel en ik gingen in stoelen zitten en ik had de smartfoon bij de hand om van de ontmaagding foto,s te maken.
Dennis pakte handdoeken en legde die onder Yasmine. “Waarom doe je dat?”Om jouw kutsappen, je maagdenbloed en mijn sperma op te vangen, want je kunt een beetje gaan bloeden als ik door je maagdenvlies druk. Ga maar liggen en spreid je beentjes.” Wij zagen allemaal dat dat geile kutje al nat was. Dennis likte haar bovenbenen, maar ze was zo geil dat ze sneller doorwilde. Dennis ging haar klitje likken en Yasmine begon zwaarder te ademen. “Ik wil jouw lul in mij”, fluisterde ze. Merel en ik zaten met onze vingers in elkaars kut.
Denis zei heel lief, dat hij haar pijn kon doen, omdat zijn pik erg groot was. Hij zei ook, dat het met Merel goed gegaan was. Yamine fluisterde: “Ik wil nu door jou ontmaagd worden. Dennis legde zijn neukapparaat tussen haar benen en drukte zijn eikel voor haar kutlipjes. “Wil je hem vasthouden en zelf doordrukken, schatje?”Zij pakje zijn staaf n drukte die tussen haar lipjes. Merel en ik keken vol verbazing hoe Dennis meeging met de beweging van Yasmine, die uit een Aziatische cultuur komt,. Plots riep ze : “Au…,yes!!!”, die eikel zit er in. Doorgaan Dennis.” Hij was verbaasd van het initiatief van merel. Hij drukte langzaam door, voelde een beetje weerstand en ging haar neuken.
“Gaat het vroeg hij bezorgd. “Geweldig, ik ben een vrouw geworden en zij neukte net zo hard mee als Dennis.
“Lief zusje, jij bent zo geil en zo lekker. Ik draai me om en dan bepaal jij het ritme en de tempo van het neuken.”
Zijn lul bleef in haar kutje zitten en zij zat als een paardrijdster op zijn lul. Handen op zijn buik en zij bepaalde het tempo. Dennis gaf zich over, wil zijn zaad zo lang mogelijk binnen houden. Streelde elke keer haar wippende, bijna B cups….”Jij bent geweldig, fluisterde hij, maar wij hebben scherpe oortjes en hoorden dat, likten elkaars tieten, onze broekjes waren uit en mijn tong ging in Merels kutje..
Tot we hoorden dat Yasmine gillend klaarkwam en riep “Spuit maar Dennis” Na nog een vijftal keer spoot Dennis haar kleine kutje vol en dreef zijn harde pik al schokkend zaad verliezend uit haar net ontmaagde grotje.
Merel ving hem op door zijn pik leeg te zuigen.
En ik zag die gelukzalig aan. Wat een heerlijke familie zijn we toch.

k.liefhebber@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners