Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rianne 8 - 6459 keer gelezen
Wow wat was dat lekker om te zien hoe Dennis Yasmine ontmaagde, t5ijdens het drukke seks weekend (lees Rianne 4 t/m 7). Morgenavond zouden onze ouders terugkomen. We hadden echter geen puf meer om alles schoon op te ruimen. Dat zouden we morgen na schooltijd wel doen. Het was ook te warm. Vanavond nog steeds boven de 20 graden. Volgende week alleen nog het rapport ophalen en dan vakantie. Wij zouden weer naar onze vaste stek gaan op de naturistencamping in Erica. Ik verheugde me daar al op.

We gingen vrij vroeg ieder naar ons eigen bed. Alleen na een half uurtje sloop Yasmine mijn kamer in en ging in haar nakie, naast mijn bloot lijf liggen. We sloegen de armen om elkaar heen en vielen in slaap. De volgende morgen werd ik heerlijk wakker met een likkende Yasmine aan mijn kut. Haar tongetje likte mijn al hard geworden klitje. Ik zuchtte verrukt. “ahhhh Yas, jij weet waar ik trek in heb, maar we moeten er uit. Vanavond zal ik jou verwennen, goed?”

Wij douchten samen, poetsten de tanden en ook Dennis en Merel kwamen er aan. Merel had, begreep ik, bij Dennis geslapen.
Na het ontbijt gingen we naar school. En toen we ’s middags thuis kwamen lag er veel schoonmaakwerk op ons te wachten. Met een taxerende blik zag ik sperma en kutvocht op de leren bank en stoelen liggen en de afwas stond er nog. Daar het nog steeds warm zomerweer was, trokken we alleen een bikini/zwembroekje aan. Dennis en Yasmine gingen afwassen en de keuken in orde maken. Merel en ik maakten een sopje. En gingen alle meubels spat en vlekvrij maken. We vonden hier en daar nog een slipje. Ha, en achter de bank een bh van Marjolein.

Het zag er na een uur hard werken spik en span uit. Toen ik in de keuken keek zag het er daar ook mooi schoon uit. Yasmine en Dennis waren verdwenen. Uit het raam kijkend zag ik achter in de tuin in de bosjes wat bewegen. Ik pakte snel mijn smartfone, ging naar buiten en maakte gauw een foto van dat neukende stel.

Merel en ik gingen douchen, zeepten elkaar borsten in en voelde dat de borstjes van Merel al weer groter waren geworden. We zeepten elkaars kutjes in en betasten de binnenkant van onze grotjes. Merel ging op de knieën en likte in mijn kut. Heerlijk. “Ga door riep, ik kom bijna klaar”. Het warme water klaterde op ons, en Merel wilde een likbeurt van mij, wat ik met plezier deed. Haar klitje lijkt in opgewonden toestand net een klein lulletje.
Merel kwam luidruchtig klaar toen Dennis en Yasmine onder de douche wilden. Yasmine straalde en trok Dennis aan zijn pik vooruit.

Ik deed een niet doorschijnende bloes aan en een rokje. Ik ga hamburgers halen met patat, goed?
Niemand was er tegen. Op de fiets merkte ik dat ik geen slipje aan had en mijn tepels schuurden tegen mijn bloesje.
Toen ik na een half uur met een nat kutje, terug kwam hadden ze de tafel gedekt en Dennis ontdekte nog een fles rosé.
We aten heerlijk, een klodder ketchup lekte op Yasmines tietjes. Dennis was heel snel in het oplikken daarvan. Zijn bobbel in zijn zwembroek was al weer aardig puntig.
We hadden net ons eten op of daar stapten mama en onze stiefvader naar binnen. Ze zagen onze naaktheid en trokken snel hun shirts uit Mama zoende me op mijn mond en onze tongen speelden even met elkaar, vervolgens ging ze naar mijn zusjes en naar Dennis. Mijn stiefvader had mijn zusjes al begroet en pakte mijn in zijn armen en kuste me. “Hai heerlijke Rianne, ik heb je gemist”We kusten en tongden. Hij tilde mijn rokje op en zijn handen gleden over mijn billen. “ Mmmmmm”, zei hij “jij hebt er zin in….”O, Gert, wil je weer in mijn kontje?” “Lijkt me heerlijk meisje, Zijn broek lag al snel op de grond en hij duwde me op de tafel. Nou ja ik stond geboden over de tafel. Hij pakte zalf en smeerde mijn kontgaatje in en masseerde mijn strak gaatje daar. Mmmmmm ik voelde de sensatie toen hij 1 en daarna met 2 vingers mijn anus inging. Ondertussen was zijn harde lul al tussen mijn benen aan het rijden. Yasmine het geile adoptief zusje , was op tafel gaan zitten en ze spreidde voor mijn gezicht haar benen en schoof zo naar me toe dat ik haar kutje kon likken.
Ondertussen had Gert zijn harde staaf tegen mijn anus geduwd en voelde ik langzaam zijn eikel naar binnen gaan. Dit was de tweede keer dat hij dat deed en ook nu weer deed het even zeer, maar toen zijn eikel er in zat voelde het zalig en voelde ik zijn lange staaf in mijn darm glijden. Ik vergat het klitje van Yasmine te likken, zo heerlijk gevuld word je als je in je darm geneukt wordt. Gert begon me langzaam te neuken, maar hij was ook opgewonden, pakte mijn heupen en ging steeds sneller op en neer in mijn anus.
Ik begon te kreunen en Yasmine begon mijn rug te kussen. Plots voelde ik zijn zaad in me spuiten.
“Sorry Rianne, dat ik zo snel klaar kwam, maar ik was ook zo geil op je”, fluisterde stiefpapa in mijn oor.
“Geeft niet hoor, het was lekker”fluisterde ik terug. “We doen het nog eens uitgebreid over en dan vul ik al jouw gaatjes”, beloofde Gert.
Ik keek om me heen, waar Merel en Jasmine elkaar aan het likken waren en mama’s borsten hevig op en neer dansten, terwijl zij op de bank op de lul van Dennis zat.
Oooooo wat lagen zij heerlijk te neuken. Ik pakte de wippende borsten van mama, toen ik mama voelde trillen. Ze kwam klaar en hield een genots gil nog net binnen. Kreunend kwam ook Dennis in haar grot klaar….

We gingen vervolgens allemaal onder de douche… Heerlijk weer bij elkaar te zijn en ik dacht met geile vreugde, wat een heerlijk verdorven familie we toch zijn.
En…verheug me al op het feit dat we over ruim een week op vakantie gaan.

k.liefhebber@hotmail.nl


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners