Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Rode Lippen - 12297 keer gelezen
Mijn vrouw ging een weekend weg met haar vriendinnen. Ik was alleen thuis en zat me te vervelen. Ik ging naar mijn computer om mijn foto's te ordenen. Ik kwam een foto tegen op mijn computer van mijn schoonmoeder, Co. Ze zat op het strand haar lippen vuurrood te stiften. Ik zat een tijdje naar die foto te staren en zag haar grote borsten, een grote D cup schatte ik.Tot mijn verbazing zag ik ook dat ze grote tepels had, ze priemden stevig door haar bikini heen.

Ik vond de foto wel geil en merkte dat ik een stijve pik kreeg. Ik zette muziek aan op mijn computer en liet mijn broek zakken. Ik begon met mijn harde pik te spelen, al kijkend naar mijn schoonmoeder. Ik vond de foto geil want mijn pik groeide tot een keiharde erectie. Druppels voorsperma dropen uit mijn pik. Ik fantaseerde dat ik heerlijk aan die grote tepels lag te zuigen mmm. Wat later waren het weer die vuurrode lippen om mijn eikel, mmm ik werd zo geil van mijn schoonmoeder. Toen de muziek was afgelopen schrok ik, want ik hoorde wat achter mij in de gang.

Ik liep heel zachtjes, met net mijn broek opgetrokken, naar de gang. Ik keek en daar stond mijn schoonmoeder Co met haar netpanty naar beneden en haar korte rokje omhoog. Ze schrok ook want ze haalde vlug haar vingers uit haar kutje. Toen we een beetje bedaard waren lachten we naar elkaar. Mijn schoonmoeder kwam naar mij toe en vloog in mijn armen. Ze zei "Ooh Dijo, ik zag dat je heerlijk met je pik aan het spelen was, al kijkend naar mijn foto. Ik werd er zo geil van dat ik mijn kutje ging vingeren". Ik zei "Dat had ik nou ook van jouw foto lief". Ze zei "Zullen we naar de slaapkamer gaan?" Ik stemde daar mee in.In de slaapkamer begonnen we heftig te tongzoenen. Mmm wat draaide ze lekker met haar natte tong om de mijne heen. Ik zoog haar tong in mijn mond en kon haar speeksel proeven, het was heerlijk. Co zei "Zullen we ons maar uitkleden Dijo?". Even later stonden we naakt in de slaapkamer. Ik wilde haar naar bed manoeuvreren, maar Co zei "Even wachten, ik ben zo terug". Ze nam haar tasje mee naar de badkamer. Na vijf minuten zei ze "Dijo ben je er klaar voor?" Ik riep "Ja hoor, kom maar".

Ik was op het bed gaan liggen en zag mijn schoonmoeder de slaapkamer binnenkomen. Ze had haar lippen vuurrood gestift, haar ogen opgemaakt met lichtblauw en paars. Haar tepels waren hard en heerlijk groot, wat een prachtige ronde tieten. Ze zei "Ik zie dat het je wel bevalt want je heerlijke lul barst haast uit zijn voegen". Ik zei "Ooh Co, kom maar vlug bij me". Ze sprong op het bed en pakte mijn pik, opende haar mond en likte aan de kop van mijn eikel. "Mmmm lekker Co". Haar hand met haar vuurrode nagels zat om mijn pik, oh wat een geil gezicht. Ze zei "Je hebt wel een grote eikel, maar ik wil hem toch zuigen". Ik antwoordde "Oooh zuig me, lekkere snol". Co deed haar vuurrode lippen om mijn eikel en begon me te pijpen. Haar lippenstift gaf af op mijn pik, ik vond het een geil gezicht.

Mijn pik was zo hard dat het leek of hij een hartslag had. "Ooh wat kan jij lekker pijpen Co". Plots voelde ik een vinger van Co's andere hand bij mijn anus, ze was hem aan het masseren. Ze haalde haar mond van mijn pik en likte de vinger van haar hand zeiknat. Toen zei ze "Je moet zo ontspannen want ik ga je prostaat melken". Ze begon weer te pijpen en ik voelde dat ze zachtjes haar vinger in mijn anus deed. Ik voelde dat ze binnen iets aan het masseren was. Ze hield op met pijpen en zei "Geniet maar schat". Na een aantal minuten voelde ik een gevoel naar boven komen. Opeens liep er voorsperma uit mijn pik en niet te zuinig ook, het leek wel of ik klaarkwam zoveel was het.

Co haalde haar vinger uit mijn anus en likte daarna de voorsperma van mijn buik. Ze zei "Mmmm lekker Dijo". Ze kroop naar boven en kwam met haar mond naar me toe. Ze deed haar lippen op de mijne en opende haar mond. Ik voelde haar tong maar proefde ook mijn voorsperma. We lagen heerlijk te tongen met het voorsperma van mij. Oooh wat was dit geil. Na een tijdje slikten we allebei een slok door en ze zei "Nou wil ik graag gelikt worden schat". Ik draaide mij om en begon mijn schoonmoeder te likken. Ze was geschoren met een streepje haar boven haar kutje, mmm prachtig. Ik likte haar over haar schaamlippen en ernaast maar ook haar stijve clit ontzag ik niet. Co hijgde en zei "Ga door Dijo, ooh lekker".

Ik stak ook een vinger in haar kutje en begon haar G-spot te masseren. Plots zei Co "Wat gebeurt er, ik voel alsof ik moet plassen". Ik zei "Wacht maar af schat en ontspan maar". Plots begon ze te spuiten, stralen kwamen uit haar kutje. "Ooo Dijo ooh wat lekker". Ik had mijn mond voor haar kutje en dronk van haar heerlijke vocht, het was zalig. Ik stopte en Co kwam overeind en zei "Heel je bed is nat, kwam dat uit mijn kutje?" Ik zei "Ja hoor schat, je hebt zojuist gespoten". "Ooh Dijo wil je me nou neuken, ik ben zo geil lief". Co ging liggen en ik zat op mijn knieŽn voor haar kutje.

Ik duwde zachtjes met mijn dikke eikel tegen haar kutje. Plots floepte mijn keiharde pik naar binnen. Ik begon mijn schoonmoeder te neuken, eerst zachtjes daarna iets sneller. Ik hoorde alleen maar "Ooh Dijo, neuk me, ooh Dijo neuk me, lekkere schat". We waren lekker aan het neuken toen Co zei "Ik ga komen, ik ga komen". Ze hijgde als een waanzinnige. "OOH Dijo ik kom, ik kom". Ze sidderde van genot. "Oh Ja, Oh Ja". Ik voelde ook dat ik klaar moest komen en riep "Oooh Co ik spuit je vol". Mijn schoonmoeder riep "Ja kom maar schat". "Oh Co, ik kom, ik kom". Ik spoot haar hele kutje vol. "Oh wat lekker". We vielen moe maar voldaan naast elkaar. Naderhand hebben we nog even getongzoend. We zeiden tegen elkaar "Dit is zeker voor herhaling vatbaar".
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners