Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ronduit Gelukkig - 15335 keer gelezen
Het was zaterdag 23 november, de geboortedag van haar man Fred. Maar haar man was er niet meer, hij was in mei, in een dichte mist, met zijn auto tegen een vrachtwagen opgeknald en had het niet overleefd. Thuis hakte dat er behoorlijk in. Zijn vrouw Saskia hield ontzettend veel van haar man en was ontroostbaar. Hun enigst kind, Jan, was er ook kapot van; maar hij vond dat hij er voor zijn moeder moest zijn. Na een paar maanden begon hij zich zorgen over zijn moeder te maken. Ze kwam het huis bijna niet meer uit, ze begon te drinken en Jan had het er maar druk mee.

*

"Wat een rotjaar, " zei Saskia tegen haar zoon. Die kon dat alleen maar beamen. Ze zaten naast elkaar op de bank en dachten alle twee aan Fred. Het was 10 uur 's avonds en ze waren alleen. Ze had alle avondvisite afgezegd, alleen overdag waren er twee hele goede vriendinnen van haar geweest en haar schoonouders; haar eigen ouders leefden niet meer.

"Kom eens wat dichter bij me zitten, ik heb nog wel wat steun nodig, " zei Saskia en maakte wat plaats voor hem. Ondanks al het vele verdriet van de laatste tijd was ze apetrots op haar zoon; hij had haar er door gesleept, zonder hem had ze het niet gered. Hij had haar geestelijk enorm geholpen, hij kookte het eten toen ze vlak na de begrafenis in een depressie zat en hield het huis schoon. En dat allemaal naast zijn studie Informatica waar hij het ook al druk mee had. Negentien jaar was hij nu en ze bouwde op hem.

Jan ging naast haar zitten en keek haar eens goed aan. Ze was nog steeds niet in goeden doen; ze was al die tijd niet naar de kapper geweest en haar lang blond haar hing onverzorgd in lange pieken tot half haar rug. Haar pony was te lang zodat ze regelmatig de haren voor haar ogen weg streek. Haar mooi gezicht was nog wat pafferig maar sinds ze gestopt was met de sherry was dat al een stuk verbeterd. Haar figuur was ook wat verdikt maar dat kon ze wel hebben, ze was altijd een slank type geweest met een mooie taille en niet te dikke benen. Daarnaast leken haar toch al flinke borsten wat te zijn gegroeid en juist daar kikte Jan al heel lang op. Hij was gek van vrouwen met grote tieten.

Ze had speciaal voor deze avond een mooi lichtblauw bloesje en een kort zwarte rokje aangedaan, ze wilde het voor haar zoon toch een beetje feestelijk maken. Er was bier en lekkere hapjes.

Toen hij wat ontspannen achterover leunde vleide zij zich tegen hem aan. Ze kuste hem spontaan op zijn wang en meteen daarna nog een keer.

"Ik wil je bedanken voor alles wat je het afgelopen halfjaar voor me hebt gedaan, " zei ze met zachte stem. "Zonder jou had ik het niet gered."

Jan zei even niets; hij vond het logisch dat hij zijn moeder had geholpen. Het was tenslotte zijn moeder, hij hield van haar en dan doe je zoiets gewoon. Hij sloeg wel zijn arm om haar schouder heen; alsof hij haar tegelijk wilde beschermen en troosten.

"Ach, dat is simpel zat, ik hou heel veel van je, " zei hij even later. Saskia knikte voor zichzelf, ze wist het en ze wist ook dat het wederzijds was. Haar zoon leek in alles op zijn vader, zowel uiterlijk als innerlijk. Klein maar sterk, al wat kalend, dat had Jan ook al een beetje, en genteresseerd in techniek. Fred was een nerd voordat het woord was uitgevonden en Jan was er ook eentje. Wat bleek, niet knap en altijd met computers in de weer.

Fred had ze toen gekozen omdat hij toch lief was en bovendien een geweldige minnaar bleek te zijn met een behoorlijke grote penis en een geweldige seksdrive;!8 centimeter hadden ze wel eens gemeten. Door zijn geweldige computerkennis had hij ook een mooie baan bij de ministerie van Justitie en het leek niets dan logisch dat Jan ook die richting opging. Sakia hield evenveel van haar man als haar zoon. Ze dacht vaak aan de overeenkomsten en vroeg zich wel eens af of Jan ook zo'n grote had.

Meer kinderen waren er niet gekomen; de bevalling was zwaar geweest en een half jaartje nadien had ze zich laten helpen. Maar aan de kleine Jan hadden ze voldoende, hij maakte het gezinnetje compleet en hij was een makkelijk kind die het met beide ouders goed kon vinden.

"Zal ik een wijntje voor je openmaken?" vroeg Jan. Saskia aarzelde, ze stond nu meer dan een maand 'droog' en werd daarin gestimuleerd door haar zoon die vond dat ze na vaders dood veel te veel dronk.

"Voor deze ene avond kan het wel, " zei hij, "morgen doen we weer normaal. Het was een rotjaar en vandaag een kutdag, die moeten nog even door zien te komen."

Saskia keek bewonderend naar Jan. Ook geestelijk begon hij meer en meer op zijn vader te lijken. Net als zijn pa was hij nu de man in het huis, hij nam zijn moeder bij de hand en loodste haar door een moeilijke tijd heen. Ja, samen met hem wilde ze best een fles wijn leegdrinken. Jan stond op en liep naar de koelkast waar hij een witte bordeaux in had gelegd; zelf gekocht. Hij pakte ook twee glazen en liep terug naar de bank en schonk in.

Mmmmmhhh, dat smaakte heerlijk. Saskia nam eerst een nipje en meteen daarna een flinke slok. Meteen daarna volgde een tweede grote teug en haar glas was leeg. Jan glimlachte wat en schonk haar weer in.

"Nu wat rustiger aan graag, " zei hij streng en begon toen pas zelf aan zijn eerste glas. Zijn moeder knikte, het eerste glas had al een weldadige warmte in haar lichaam gebracht en ze was meteen meer ontspannen. Ze nam nog een flinke nip en zette het glas toen op het bijzettafeltje. Ze vleide zich weer tegen haar zoon aan en hij sloeg zijn arm weer om haar heen. Ze hadden het over Fred, wat een geweldige vader en echtgenoot hij was en werden nogal sentimenteel; vooral Saskia, die haar man opeens wel heel erg miste. Niet alleen zijn liefde maar ook de seks. Ze waren behoorlijk actief geweest en tot zijn dood aan toe was het feest in bed. Ze deden vele vormen van seks; vaginaal, oraal, anaal en Fred had ook een beetje een kinky inslag en was dominant genoeg omdat dat ook door te drukken.

Jan werd nogal geil toen zijn moeder zo tegen hem aanlag, hij voelde haar ene borst tegen de zijkant van zijn ribbenkast en legde zijn hand wat lager zodat die op haar heup kwam te liggen. Plotseling leek hem het wel een goed idee dat ze een lekker wijntje nam. Hij schonk nog eens bij en voelde dat hij een erectie kreeg. De glazen waren rap weer leeg en Saskia voelde zich wat draaierig worden, ze was de drank al een beetje ontwend. Ze keek wat troebel naar haar zoon, of was het Fred?

"Doe het licht wat uit, wil je?" vroeg ze aan Jan. Die stond op en liet maar n spotje branden. De gordijnen waren al dicht zodat er een behoorlijke intieme sfeer ontstond. Daarna ging hij weer naast zijn moeder zitten die zich nog dichter tegen hem aan legde terwijl hij zijn hand op haar bilspleet legde; zo bleven ze even zitten. Het was zo vertrouwelijk dat het Saskia begon te draaien

"Het is zolang geleden, Fred, " zei ze opeens met onvaste stem. Jan bevroor even. Jezus, ze zag hem voor zijn vader aan.

"Zolang geleden, " herhaalde ze zachtjes en streek met haar hand over zijn gulp. Jan zat nog roerloos op de bank, niet wetende wat te doen. Zijn moeder was duidelijk in een soort roes; moest hij haar wakker maken? Of zo laten? Maar er hing duidelijk seks in de lucht en hij had zich nog nooit zo opgewonden gevoeld. Hij begon zachtjes in haar billen te knijpen.

"Mmmmhhhhmmm, " zuchtte Saskia en verschoof haar lijf wat zodat hij nog beter bij haar kont kon komen. Hij wreef er nu vol overheen en trok daarna de onderkant van haar rokje omhoog die door haar houding al behoorlijk was opgeschoven.

"Jaaahhhh, Fred, pak me daar, " zei ze met een omfloerste stem. Even aarzelde Jan nog. Hij vond het een beetje ziekelijk van zichzelf dat hij op het punt stond te profiteren van zijn tipsy moeder die in een andere wereld leek te zijn. Maar Jan was ook erg geil en hij had nog nooit geneukt; de meisjes vielen niet zo op nerds. Ja, hij had zich sinds zijn dertiende al duizenden malen afgetrokken, vaak wel twee keer op een dag en hij verlangde al jaren naar een lekkere neukpartij. Dat zijn ouders vaak tekeer gingen in hun slaapkamer hielp daarbij; vaak fantaseerde dat hij zijn moeder lag te naaien in plaats van zijn vader en nu leken de kansen rijp. Maar wat zou er gebeuren als zij zou ontwaken uit haar roes en tot de ontdekking zou komen dat haar zoon haar minnaar was?

Zijn keus werd gemakkelijker toen ze de riem van zijn spijkerbroek opende en de rits van zijn gulp omlaag trok. Hij deed haar rok meer omhoog tot die bijna om haar middel zat zodat hij met zijn hand van boven in haar slip kon komen. Zijn zoekende vingers zakten via haar bilspleet naar beneden en wreven opeens over haar anus.

"Jaaaaahhhhhhh lekker!!!!! Ohhh Fred, vinger me daar, " kreunde Saskia en deed zelf pogingen zijn broek en slip van zijn kont te trekken. Behulpzaam lichtte Jan zijn achterwerk wat van de bank waarop zijn moeder zijn kledingstukken in n ruk tot zijn knien liet zakken.

"Wow, het lijkt wel of je nog wat groter bent geworden, " zei Saskia wat verbaasd en blies haar hete adem over zijn purperen eikel. Toen veerde ze even op want Jan had zijn wijsvinger is haar kontgaatje gestoken en haalde hem voorzichtig heen en weer. Haar darmkanaal voelde strak maar fluweelzacht aan en hij, onervaren als hij was, vroeg zich af of er poep aan zijn vinger zou zitten als hij hem er weer zou uithalen.

"Ohhhhh jaaa, ik ben zo heet, zo geil! Vinger straks mijn spleet, wil je? Wil je dat Fred?" vroeg zijn moeder en pakte de stam van zijn lul vast. Hij leek echt langer en wellustig begon ze de grote paal te masturberen. Al vrij snel kwam er een dikke druppel voorzaad uit zijn pisgaatje; ze keek er verrukt naar. Ze boog haar hoofd en likte het van zijn eikel.

"Aahhhhhhjaaaa, " riep Jan onderdrukt, hij wilde er pers voor zorgen dat zijn moeder zijn stem niet zou herkennen. Maar wat was het lekker om door een vrouwenmond verwend te worden, nog veel lekkerder dan in zijn fantasie en hoe het op DVD's en in pornoverhaaltjes op internet stond. Dit was zalig!!! Vooral toen ze echt aan zijn eikel begon te zuigen. Op de een of andere manier begon hij aan kut te denken, waarschijnlijk door de geur die uit zijn moeders hete spleet kwam. Hij haalde zijn vinger uit haar aars en vond een ietsje lager een bosje stug schaamhaar met ergens in het midden twee natte geopende schaamlippen. Ze was zo nat dat zijn vinger zo naar binnen schoof en meteen deed hij er een tweede bij. Hij merkte dat zijn moeder het heerlijk vond.

Saskia vond het superheerlijk en ademde zwaar door haar neus want ze had nu al zeker vijf centimeter van zijn grote dikke pik in haar mond. Ze trok nog steeds aan zijn stam maar aaide ook af en toe over zijn ballen. Ja, ze wilde zijn zaad, zijn sperma drinken en zelf ook onbedaarlijk klaarkomen; het leek verdomme zo lang geleden! Met haar achterwerk werkte ze mee met de twee pompende vingers in haar spleet en voelde haar kutsap al vloeien.

Ze deed zelf haar lippen nu strak om zijn schaft en begon hem zo te neuken terwijl Jan haar woest begon te vingeren. Saskia kwam als eerste klaar en moest haar mond van zijn lul afhalen, anders zou ze bijna stikken.

"OHHHHHHHH FRED!!!!!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAHHHHHHHH, " schreeuwde ze en wipte zo op dat de vingers optimaal in haar kut zaten. Even later hervond ze zich en trok fanatiek aan zijn steigerende lul. Met haar tong maakte smakkende geluiden op zijn eikel en ook haar zoon stond op punt van exploderen.

"JAAA, JAAAAAHHHH, YESSSSSSSSSSSS!!!" was alles wat hij kon zeggen en spoot zijn sperma rechtstreeks in de mond van zijn moeder. Die slikte alles in al was ze opnieuw verbaasd, nu over de hoeveelheid van zijn zaadlozing. Ze wist alles naar binnen te krijgen en likte genotzuchtig de laatste druppels van zijn pik.

Jan was uitgeput en zakte achterover, hij vergat helemaal de rol die hij speelde.

"God, wat was dat lekker, " zei hij met zijn gewone stem. In het nog verhitte hoofd van Saskia begon een belletje te rinkelen.

'Maar dat is Fred helemaal niet, ' dacht ze opeens. 'Fred is al een paar maanden dood en ik zit hier de hele avond al met Jan, onze zoon.'

Ze schoot met haar hoofd overeind en keek in het gezicht van Jan, die zich even geen houding wist te geven. Saskia raakte opeens in paniek. Wat had ze gedaan? Ze had haar zoon verleid!! Aan zijn lul gezogen!! Zijn zaad ingeslikt!! Zich door hem laten vingeren, denkend dat het haar man was. Wat moest die wel van haar denken, daar ergens in de hemel. De tranen schoten in haar ogen en ze sprong van de bank af.

"Sorry mam, mijn fout!" zei Jan nog, opeens ook in paniek. 'Godverdomme, daar heb je het gedonder al, ' dacht hij. Maar Saskia vond dat het juist haar fout was. Die stomme drank ook. Ze huilde met gierende uithalen en vluchtte naar boven, naar haar slaapkamer.

"NEEEEEEEEEE, " schreeuwde ze machteloos. "NEEEEEEEEEEEEE, " en viel voorover op het bed.

*

Het duurde een kwartiertje toen Jan wist wat hij moest doen; dit moest zo vlug mogelijk de wereld uit. Hij stapte de trap op en hoorde bij de slaapkamerdeur zijn moeder nog zachtjes snikken. Zacht maar zelfverzekerd opende hij de deur en zag in het schemerduister zijn moeder op het bed liggen, zelf ging hij op de rand van het bed zitten en aaide de rug van zijn moeder.

"Zo erg was dat toch niet?" vroeg hij zachtjes en wreef over haar schouders. "We waren alle twee erg opgewonden, dat kan toch gebeuren?"

Saskia was opeens erg opgelucht dat haar zoon niet boos was, ze kwam zelfs tot rust door zijn strelende hand die nu haar nek zachtjes masseerde en slaakte een diepe bevrijdende zucht.

"Ik dacht echt dat je Fred was, stom he?"

Jan ging op zijn zij naast haar liggen en aaide nu het achterhoofd van zijn moeder; een paar minuten zei hij niets.

"Ben je echt niet boos?" vroeg ze nu ontspannen.

"Nee, integendeel, ik vond het heerlijk."

"Met je moeder?"

"Jij vond het toch ook lekker, met je zoon?"

"Dat wel. Weet je wat het gekke was; ik merkte wel dat de penis opeens wat groter was, dat vond ik vreemd. En ook dat de, eh, eh, zaadlozing groter was."

"Ik zal je ook iets bekennen, " zei Jan, "jij bent de eerste vrouw met wie ik ooit seks heb gehad."

Dit ontroerde Saskia. Ze draaide haar hoofd naar Jan en gaf hem spontaan een zoen op zijn voorhoofd. Weer viel er een korte stilte tot Jan weer het woord nam. Hij wist dat ze op dat moment kwetsbaar was en emotioneel in de war.

"Ik wil meer mama, ik wil ook weten hoe lekker het is om te neuken. Ik wil al jaren met je naar bed, ook toen papa nog leefde. Jullie maakten me af en toe helemaal gek met jullie luidruchtige seks."

"Och arme jongen, " fluisterde Saskia terwijl haar gedachten opeens weer door haar hoofd raasden. Jan wilde met haar neuken!! Dat moest ze eigenlijk weigeren maar ze wist op dat moment al dat ze kansloos was. Dat dit het leven van moeder en zoon daarna drastisch zou veranderen; daar dacht ze ook aan. Maar ze wilde er nu voor hem zijn zoals hij er het afgelopen half jaar voor haar was. Ja, ze was beschikbaar!

Toen Jan haar op haar mond kuste trok ze niet terug en toen hij zijn tong tegen haar lippen drukte opende ze de hare om hem binnen te laten. Ze vond het heerlijk om zo gekust te worden; het was zo intiem dat alleen iemand die ze voor 100% vertrouwde dit mocht doen en dat was Jan, haar zoon.

Hun tongen versmolten tot een eenheid, de kus duurde minuten lang. Ondertussen knoopte hij haar bloesje los en zocht daarna naar de rits aan de achterkant van haar rok. Ze liet gewillig toe hoe hij haar bloesje uitdeed, zijn neus begerig in de spleet van haar borsten stak en draaide zo met haar onderlichaam dat hij rok en slip in n keer van haar lijf trok. Haar kut werkte als een magneet want onmiddellijk ging Jan dezelfde hand rechtstreeks naar dat harig centrum van het leven. Met zijn andere hand probeerde hij haar BH omlaag te trekken want hij hunkerde naar haar tieten. Jan was door de dolle heen.

"Rustig schat, je doet me pijn, " stribbelde Saskia wat tegen. Maar ook zij was weer geil geworden en genoot van zijn duim in haar natte flamoes. Met enige moeite duwde ze hem van haar borsten zodat ze zelf wat ruimte kreeg om haar BH van achteren los te maken. Even was ze bang voor dit moment, haar borsten waren wel groot maar lang niet meer zo strak als ze eens waren, ze hingen inmiddels behoorlijk. Maar Jan had daar maling aan; hij greep de twee kanjers en bracht de harde tepels naar zijn mond. Om en om zoog hij aan de erecte punten en vingerde haar krachtig met zijn duim. Plotseling herinnerde hij zich dat ze het eerder op de avond heerlijk vond om ook een vinger in haar poepgaatje te ontvangen en stak prompt zijn wijsvinger twee kootjes daar naar binnen.

"AAAHHHHHHHH, " kreunde Saskia en begon heftig met haar heupen te bewegen. Ze trok zijn hoofd van haar tieten af en tilde die naar de hare. Ze stak haar tong uit en lebberde zijn hele gezicht af; moederliefde, gepaard met een onnoemelijke geilheid, dat was het. Met zijn vrije hand vond hij haar rechtertepel en kneep er hard in. 'Kinky, net als Fred, dacht ze nog even, maar nu wist ze wel degelijk dat het haar zoon was. Het deed pijn maar het was lekker, heel lekker.

"YESSSSSSSSS, " gilde zijn moeder en kwam schokkend klaar.

"Nu jij, " hijgde ze, volledig in zijn ban. "Nu jij, neuk me!!!! Neuk je eerste vrouw!!!!!!!! Dat ben ik, je moeder!!!!!! NEUK ME!!!!!!!!!!!!!!!"

Ze hielp hem koortsachtig met het uittrekken van zijn overhemd terwijl hij zijn broek en slip van zijn kont sleurde. Met zijn sokken nog aan wierp hij zich op haar lijf en graaide Saskia naar zijn steenharde pik om hem in haar wijd geopende spleet te leiden. Haar stugge schaamharen kriebelden eerst wat aan zijn eikel maar met een machtige stoot schoot hij in de warme moederkut. Als een geile reu begon hij heftig te neuken en stampte driftig zijn lul heen en weer in haar kut.

Saskia wilde hem graag wat rustiger laten neuken zodat ze er echt van zou kunnen genieten maar Jan was niet te houden. Ook wat dit betreft was hij hetzelfde als zijn vader, die had voor Saskia ook niemand anders gehad en neukte de eerste keer als een niet te stoppen locomotief.

Jan had haar tieten weer te pakken, kneep wild in haar tepels en naaide zich een slag in het rond. Zijn moeder liet hem maar en ging onbewust mee in zijn tempo; ze beukte terug en dreef haar nagels in zijn rug; daarna pakte ze zijn billen goed vast om hem nog dieper in haar poes te laten stoten. Hij ramde tegen haar baarmoeder aan en verhoogde nog eens het tempo omdat hij zijn zaad voelde komen.

"JA JA JA OH OH OH JAAHHH, " dat was alles wat hij wist te zeggen toen zijn sperma door zijn pik stroomde. Het was nog n machtige stoot die het hete zaad naar buiten dreef en in het diepste van zijn moeders kut deed belanden.

Ook Saskia kwam als een tornado klaar en beet in opperste genot in zijn rechterschouder.

"Tjjeeezus, " hijgde Jan na, nog minutenlang schokten er kleine genotscheutjes door zijn eikel heen en hij had alweer de drang om door te neuken, nu in een trager tempo. Hij keek naar het gezicht van zijn moeder die hem liefdevol aankeek. Voor haar was er geen twijfel meer, Jan was Fred geworden, haar nieuwe man en minnaar.

Ze was moe, haar conditie was nog niet erg goed en de emoties van die avond eisten hun tol. Ze verzocht haar zoon van haar af te gaan die een ietwat teleurgesteld deed wat ze vroeg. Hij begreep het wel, morgen weer een nieuwe dag. Hij ging naast haar liggen, deed het dekbed over hun heen en viel samen met zijn moeder in slaap.

Midden in de nacht werd ze wakker, ze moest nodig plassen. Ze sloeg het dekbed terug en zag dat haar zoon in zijn slaap een gigantische erectie had. Gek, maar ze had hem nu al helemaal geaccepteerd als haar bedgenoot. Ze stommelde naar de badkamer, deed haar plas en keerde terug. Ze keek vol bewondering naar de grote pik van haar zoon die inderdaad ongeveer twee centimeter groter dan die van haar man was. Hij was wel even dik en Jan zijn ballen waren wat hariger. Ze pakte zijn staaf voorzichtig tussen duim en wijsvinger en masturbeerde hem zachtjes. Haar tong likte teder aan zijn eikel, daarna nam ze zijn dikke knop in haar mond en begon hem diep te zuigen. Jan draaide in zijn slaap en droomde de mooiste dingen. Zijn hoofd ging kreunend heen en weer tot hij eindelijk wakker werd; in een flits herinnerde hij alles weer.

Ooohhh mama, Saskia, wat doe je dat zalig."

Saskia ging onverdroten door en had nu de helft van zijn jongenslul in haar mond. Met zijn ene hand drukte hij haar hoofd nog verder op zijn pik en met de ander vond hij haar tieten. Hij liet haar een tijd zuigen en trok haar toen op hem. Zijn tongzoen was vol liefde en passie en haar harige schaamheuvel wreef over de onderkant van zijn lul. Wow!!!!

"Neuk me, neuk me met je moederkut, " fluisterde hij.

Saskia glimlachte vol liefde en ging wat rechtop zitten. Ze pakte zijn pik en liftte haar onderlijf op. De stang gleed als een mes door de boter in haar warme, natte moederkut tot hij niet verder kon. Ze hield haar onderlijf eerst stil om volop te genieten van de dikke pik die weer geheel in haar kut zat, daarna begon ze hem te neuken. Haar tieten bungelden voor zijn ogen en hij greep er begerig naar. Ze wisten het klaarkomen zeker een half uur uit te stellen maar toen hield hij het niet langer. Met een diepe kreun spoot hij zijn zaad in de eveneens klaarkomende kut van zijn moeder, die daarna uitgeput op hem neerzakte.

"Ga even van me af, " zei Jan, "ik moet pissen."

"Pis maar in mij, " antwoordde ze dromerig, "dat deed je vader ook vaak."

"Christus! Daar fantaseerde ik vaak over als ik over jou dacht, " zei Jan ietwat verbaasd. Zijn lul was nu al wat afgezakt en stond op het punt uit haar spleet te glijden maar nu opeens werd hij weer wat stijver. Het idee wond hem mateloos op en een paar seconden later zeek hij in haar kut. De warme urine stroomde meteen haar kut weer uit, over zijn dijen, zo op het bed. Het kon hun niets schelen. Saskia had nog wel een bedzeil in de kast liggen, bovendien hadden ze nu twee bedden tot hun beschikking. Morgen zou ze haar schaamheuvel kaalscheren, dan kon hij daar tegen aan pissen. Ze was weer rondom gelukkig.

"Ga je het huis uit?" vroeg ze de volgende ochtend toonloos aan haar zoon. Ze zag er niet uit. Ze had dikke wallen onder haar ogen omdat ze de hele nacht niet had geslapen. Jan had ook een slechte nacht achter de rug maar die was jonger en kon er beter tegen.

"Nee, waarom?" vroeg die terug.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners