Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ruige neefjes - 23859 keer gelezen
Ik ben alleen thuis van school, mama en papa werken nog en met m'n dertien jaar heb ik geen babysitter meer nodig, ik red me alleen wel. Het is zomer, het is warm en ik heb alleen een kort rokje aan, een slipje en een luchtig bloesje. Ik was aan 't stofzuigen, maar eigenlijk zit ik nu op de stofzuiger met mijn poesje op een bobbel die heerlijk trilt. Ik heb de steelborstel eraf gedaan en zuig nu met de slurf op m'n tieten, maar wel met de luchtklep open, anders is het pijnlijk. Ik zit heerlijk te genieten van mijn priv verwenningsmoment onder en boven. Mijn tepels staan in strekstand door de zuiging en de koude luchtstroom.
Plots gaat de deurbel en als ik de deur open doe, staan er twee grote lummels van zo'n jaar of veertien schat ik. Later blijken ze slechts elf en twaalf te zijn. Wij wonen in een oud herenhuis met een statige maar steile trap omhoog naar de voordeur. "Wow, wat een lekkere pop ben jij zeg, als we dat geweten hadden, dan waren we al wel eens vroeger bij ons nichtje komen logeren."
Ik sta er verstomd bij, niet wetend wat dit te betekenen moet hebben. "Jij weet precies van niets lekker stuk! Heeft jouw vader dan niet gezegd dat de twee zonen van zijn zus komen logeren? Ik ben Joeri en dat is Jacky en hier zijn we dus. Ik hoop dat we bij jou mogen slapen, dat wordt nog leuk dan. Met zo'n kontje en lekkere stekertjes van tieten weten we wel raad he broer!" Ja, door die stofzuiger steken mijn tepels bijna door de dunne stof van mijn bloesje.
Ik ben helemaal van slag door de vrijpostige kereltjes en weet niet goed wat doen. Het klopt wel dat papa een zus heeft met twee zonen, maar die hebben we al jaren niet meer gezien en nu begrijp ik een beetje waarom. Die komen allicht uit een ruige buurt, waar dit misschien allemaal heel gewoon is. "Nou meid, we hebben geen zin om hier een hele dag op de stoep te staan, laat ons binnen en geef ons iets te drinken. Ik ben uitgedroogd en door jou met je korte rokje daarboven te zien staan krijg ik het ook al behoorlijk warm." Ze gluren allebei overduidelijk onder m'n rokje van daar beneden.
Raar dat papa niks gezegd heeft van dat logeren, maar je kan je neefjes toch niet gewoon op straat laten staan!
*
Als ze naar boven onze straattrap opkomen, blijft Jacky met zijn sporttas ergens onder m'n rokje haken en ziet zo kans me met mijn broekje bloot te zetten. "He meid, lekkere billen heb je daar, die wil ik wel eens testen", en gelijk knijpt hij in m'n kontje. Ik sla hem op zijn handen, maar dat deert hem niet. "Lekker ding broer" zegt hij terloops tegen Joeri, "stevige billen en zo te zien ferme tetters om mee te spelen."
Ik kan m'n oren niet geloven en die zien trouwens rood van ergernis en schaamte. Wat zijn dat voor bandietjes zeg! Komen die hier echt logeren en is dat familie? Pfffft, dat die maar rap terug vertrekken. Maar ik ben nog erg opgewonden van de stofzuiger en heel stiekem vond ik het toch leuk dat er ene in mijn billen kneep. En hun uitleg over de rest raakte me ook wel, waardoor ik het nog warmer kreeg. Dat hoort wel niet voor een deftig meisje, maar toch.
"Wat willen jullie drinken jongens", vraag ik als beleefde gastvrouw (eigenlijk gastjuffrouw, maar goed). "Geef ons elk maar een pintje poppemie, pak zelf ook iets en zet je er gezellig bij, wij houden wel van pittig knap gezelschap." Mijn ijdelheid wordt gestreeld door die woorden en ik haal het nodige. Als ik de onderleggers op het salontafeltje leg, moet ik diep bukken en valt mijn bloesje een beetje open.
"Nou moppie, jij hebt daar ferme blote tetjes hoor, die wil ik wel eens kneden! We pakken er dan ieder eentje Joeri en met onze andere hand kunnen we dan haar kontje onder handen nemen." Mama mia, die weten me wel op te geilen met hun woorden. Ik reageer niet, maar ik word er wel heet van, ondanks alle fatsoenregels.
*
Als ik alle drank bij elkaar heb, staat Jacky recht uit de driezit, pakt me bij een arm en dropt me gewoon naast zijn broer, waarna hij aan m'n andere kant komt zitten. "Zo schatje, dan kunnen we allebei even makkelijk bij al je lekkers, laat je maar even gaan meid, het wordt reuze gezellig hier." Hij legt heel vrijpostig zijn hand op mijn blote knie en schuift die gelijk omhoog tot in m'n lies. "Je vindt het toch niet erg dat ik jouw mooie benen wil bewonderen he pop, het zou zonde zijn dat niet te doen."
Terwijl ik verrast probeer mijn rokje wat te fatsoeneren pakt Joeri me bij een tetje en knijpt dat stevig door de stof heen. "Broer, haar melkwinkel is ook dik in orde hoor, die heeft minstens al een B-cup, lekker gerief."
Mensenlief, ik word hier langs beide kanten belaagd, weet dat niet zo mag, maar ik word helemaal week en geil van al dat gedoe. Ik doe pogingen om hen af te weren, maar terwijl ik de ene wegduw, zit de andere alweer aan een tiet te knijpen. En als ik die bescherm, dan graaien ze gewoon onder m'n rokje en knijpen m'n kutje. Waar ben ik aan begonnen door die binnen te laten? En dat zijn dan nog neefjes ook, die zouden al helemaal braaf en zedig moeten op hun plekje blijven zitten."Wel moppie, dat pintje heeft me echt verfrist, nu zou ik graag eens aan een tetje van jou zuigen, dat vind je toch goed he!?" He, heu, wat, wat wil die? Is die nog normaal en die zijn dan nog jonger dan ik ook! Waar gaat dat eindigen als ik me nu niet stevig verzet? Zijn die bij wilden opgevoed of ergens in een donker bos? Ondanks dat ik opgewonden ben geraakt door hun aanpak, zegt mijn gezond verstand dat dit echt niet kan. Maar de hormonen gooien alles in een knoop en ik heb niet de daadkracht om me effectief te verzetten. Ze zijn dan wel n en twee jaar jonger dan ik, maar tegen hun gezamenlijke krachten ben ik toch niet opgewassen.
"Joeri, zal ik de bovenkant pakken en jij vanonder? Dan kunnen we daarna wisselen, dat is dan ook leuker voor haar!" Hoe, wat is er dan leuker voor mij? Maar voor ik daar uit ben, heeft Jacky me al bij mijn hoofd gepakt en naar hem getrokken, waardoor m'n benen bijna automatisch bij Joeri terechtkomen. Mijn gespartel vinden ze blijkbaar extra leuk, maar doet niet veel af aan de situatie. Binnen de kortste keren zit er een hand in m'n bloesje en graait naar m'n blote tieten. Onder m'n rokje is een andere hand goed onderweg naar m'n kutje, zo te voelen! Ik schaam me een ongeluk, want ik kan die pubers niet afweren en ze zitten overal met hun handen waar die niet thuis horen. Maar ik krijg het er wel lekker heidens warm van, dat mag toch niet!
*
Een hand gaat in mijn broekje en streelt m'n lipjes en klitje onhandig maar zalig, terwijl een andere hand met mijn tepeltjes speelt en m'n soezen heerlijk kneed. Jeeminee, ik drijf op roze wolkjes van genot, zoals die deugnieten me misbruiken en ongegeneerd overal aan zitten. "Ik denk dat ze het leuk vindt broer, want haar sneetje is al kletsnat en haar klitje komt ook al tevoorschijn voel ik. Even haar broekje uittrekken, ik wil al dat lekkers wel eens zien man! Spijtig dat ze ons nichtje is en we haar dus niet mogen neuken!" Hoe hard ik ook tegenwerk, met vereende krachten trekken ze mijn broekje uit en zien ze terloops kans om ook mijn bloesje tot rond m'n hoofd te sleuren. M'n armen zitten daardoor nu gevangen naast m'n hoofd, zodat ze ongehinderd bij m'n blote tetjes kunnen. "Wow broer, die pop is bloot nog veel knapper dan daarjuist. Kijk eens wat een tetters die al heeft man, daar wil ik me wel eens op vastzuigen!"
Ik wordt botergeil, ondanks mijn weerstand, zoals ze daar met mijn bloot lijf aan 't spelen zijn. Ene zuigt m'n tepels er bijna af terwijl de andere mijn blote billen kneed en aan mijn kutje lebbert. Ik weet niet meer waar ik het heb en worstel nog steeds met m'n bloesje, dat mijn armen blokkeert. Die snotapen kunnen met me doen wat ze willen, ik ben helemaal machteloos, op wat gewriemel na. Maar zo heet dat ik daar ondanks alles van wordt, niet normaal meer. Foei Kitty, dat mag toch niet meid.
*
"He Joeri, trek dat wicht eens met haar benen over de leuning van de zetel, dan kan ik aan deze kant haar uiertjes lekker melken en dan kan jij tussen haar benen haar pruim leeg zabberen. Is dat een goed idee?" En gelijk beginnen ze met me te zeulen en te trekken tot ik lig zoals ze wensen en m'n bloesje uit is. Ik probeer dapper om weg te kruipen, maar plots regent het meppen op m'n blote kontje en krijg ik de dringende boodschap wat stil te liggen ... of hij zal zijn lederen riem eens laten knallen op m'n billen! Oei nee, dat zie ik echt niet zitten en ik geef mijn verzet op ... want wat ze van zin zijn lijkt me dan wel veel lekkerder.
"Kijk me aan en doe je handen achter je hoofd meid, zodat ik je lekkere uiertjes kan melken. Ik wil dat die hier voor mijn neus komen hangen zodat ik er goed bij kan. Een beetje kneed en trekwerk zal ze goed doen, daar gaan ze van groeien!" Ik ben machteloos en willoos door hun ruwe aanpak ... en ook dat geeft me een extra kick. Wat is er toch met mij aan de hand?
"Jongens, jongens, wat een lekker kutje heeft dat kind zeg, een pruim waar ik wel elke dag zou willen mee spelen. Zet je rechter voet eens op de rugleuning meid, ik wil je spleet ver open en ook je sterretje kunnen zien." Ik schaam me een ongeluk, maar word zo heet als een vulkaan door al die vernederingen. Een paar goei meppen op m'n blote billen manen me aan om mijn voet omhoog te plaatsen, zoals bevolen. Ze slaan niet hard, waardoor die meppen gek genoeg ook opwindend zijn. Ik begin te denken dat er bij mij iets goed fout is, dat ik van dit alles ook nog geniet, alhoewel heel stiekem. Dit is heel wat lekkerder dan op een stomme stofzuiger zitten.
Ik kreun van opwinding en verrassing als er een tong de volle lengte van mijn gleuf likt. Er komen ook nog enkele vingers bij die met m'n lipjes spelen en daarna mijn sterretje aantoetsen. "Hey, daar afblijven he jongen, dat is verboden terrein, dat dient voor wat anders!"
*"Luister eens meid, wij doen met jou wat we willen en waar we zin in hebben. En als je wil zal ik je wel even overtuigen met mijn broeksriem, je zegt het maar!" Ik krimp in elkaar bij de gedachte alleen al, want ik vermoed dat zoiets echt niet leuk meer is. Dus besluit ik maar stilletjes te zwijgen en af te wachten, want de rest maakt me zo hitsig als wat. Nooit van mezelf gedacht dat ik zo'n heet sletje zou zijn als nu bij die twee jonge wildemannen. Ik schaam me eigenlijk eindeloos voor mijn gedrag, maar mijn hormonen (of wat dan ook) razen wild door mijn lijf en ik geniet in stilte.
"Jacky, kom hier eens kijken naar die open gleuf, ik wist niet dat ze het zo mooi konden maken!" Ja jongens, doe maar, ik schaam me nog niet genoeg, leg het er maar dik op dat ik onderdanig alles moet laten gebeuren. Maar ook juist dat machteloze en dat het niet zou mogen, maakt het zo opwindend, zoals alles 'wat niet mag'!
Hier sta ik nu helemaal bloot, met m'n hete spleet wagenwijd open voor de ogen van twee snotneuzen. Het feit dat ze jonger zijn dan ik maakt het nog vernederender, plus het feit dat ik hen willoos moet gehoorzamen. Waarom windt dat me allemaal zo mateloos op, ik word er bloedgeil van, van alles wat ze met me doen, tot zelfs de meppen en al.
*
"Kijk eens broer, als je haar lipjes zo open trekt, dan kun je heel het binnenwerk van haar pruim zien. En dat puntig knopje daar van voor in haar spleet, dat zal vast haar klit zijn. Het schijnt dat ze daar heel heet van worden als je daarmee speelt! Zal ik dat eens uitproberen terwijl jij met je vingers uitzoekt hoe diep dat kutje eigenlijk is?"
Eentje houdt mijn kutje open gespalkt met zijn vingers en begint inderdaad aan mijn klitje te pulken, wat daar geile kriebels veroorzaakt. Ik word er helemaal wild van, want terwijl zit de andere met zijn vingers in de diepte te poken. "Ik kan de bodem van haar kutje niet voelen broer, even iets zoeken waarmee dat wel gaat."
Als plots mijn klit te stevig geknepen wordt, wip ik op van de pijn en smeek om dat niet te doen. De enige reactie zijn weer enkele rake klappen op mijn billen, maar gelukkig is hij daarna toch wat voorzichtiger aan mijn gevoelig knopje.
Ik kan me ongeveer voorstellen hoe ik er nu bij sta! Met n voet op de rugleuning, sta ik met het bijhorend been helemaal omhoog, waardoor mijn hele gleuf behoorlijk ver open zal staan n makkelijk bereikbaar voor hen.
*
"Kijk eens, ik heb in de keuken een behoorlijk stevige wortel gevonden, dat is goed materiaal om te diepte te meten. Ik heb hem goed proper gemaakt, zodat haar kutje geen zandbak wordt." Gelukkig voor zo'n wildemannen, schuiven ze de wortel heel voorzichtig naar binnen, steeds dieper. Hij geeft me de rillingen, want hij is echt wel heel koud, rekt heel m'n neukgaatje uit ... en ik denk dat ze zo ongeveer los tot in mijn baarmoeder poken. Gelukkig hebben ze het loof er nog aan gelaten, anders hadden ze hem misschien moeten uitgraven ofzo. Als ze hem eruit trekken, kunnen ze hun ogen niet geloven dat die er helemaal in gegaan was.
"Zou die ook zo ver in haar kontje gaan? Dat moeten we gelijk maar eens uittesten, hij is nu goed nat en glad van haar kutsap!" Ik gil het uit van paniek en wil wegkruipen, maar zonder woorden pakt de ene me bij mijn enkels, terwijl ik de andere zijn riem hoor lostrekken. Drie, vier keer knalt de lederen riem op mijn blote billen, waardoor ik het weer uitgil, maar nu van de schrik en de pijn. "Stop, stop aub, ik zal niet meer wegkruipen. Maar wil je aub wel voorzichtig zijn, ik heb nog nooit iets in mijn kontje gehad!"
"Ok meid, ik stop, maar als je nog n keer weg probeert te kruipen, dan krijg je zonder pardon twintig meppen van de riem, gillen of niet! Begrepen pop, jij bent nu ons slavinnetje, gehoorzaamt blindelings en zet nu die voet terug omhoog!" Ik knik verschrikt en ineengekrompen. Knal, weer die riem op mijn billen! "Wat zei je pop, ik heb niks gehoord!" Ik roep panisch dat ik zal gehoorzamen en dat ze alles mogen doen. Moeizaam zet ik mijn voet terug op de leuning en voel hoe mijn kutje terug open gaat staan.
*
"Tja, nu moeten we die wortel terug insoppen in je kut om hem nat en glibberig te maken ... of heb je hem er liever droog in?" Vlug antwoord ik dat ik liever heb dat hij goed glijdt in mijn kleine gaatje. Ruw wordt hij in en uit m'n dampende kutje geduwd en getrokken, tot ik sta te hijgen als een renpaard van geilheid.
"We gaan het jou een beetje makkelijk maken meisje: ik tel tot drie! Op de eerste tel adem je helemaal uit, op de tweede diep inademen en op de derde terug uit en ontspannen, en dan schuif ik hem erin. Begrepen?" Ik zeg vlug 'ja' voor de riem weer gebruikt wordt en omdat ik toch niet anders kan.
"Ben je er klaar voor? En ..." en terwijl ik braaf uitadem schuift de wortel in n keer helemaal naar binnen. Ik gil het uit van het schrikken en van die dikke homp in mijn kontje. Ik word helemaal uitgerokken, maar gelukkig rekt alles goed mee zodat er niks scheurt. "Zie je wel meid, je achterdeurtje werkt prima en de wortel gaat er een heel eind in. Je bent goed van aannemen, je zal vast een goeie neukster zijn die jouw partner later op alle manieren diep en stevig kan verwennen. Spijtig dat wij je niet mogen neuken, anders konden we die twee gaatjes eens lekker uitboren."
Ik betwijfel of ze wel neukervaring hebben en of die dingetjes van hen al wat formaat hebben en aan boren toe zijn, maar daar begin ik niet over, mijn billen zijn daarvoor nu te gevoelig.
*
"Komaan pop, doe je voet er maar af en bedien ons nog eens in je blootje, we hebben er dorst van gekregen." Terwijl ik even naar de ijskast ben loopt Jacky rond in de living en vindt een foto van mijn ouders. "Hey Kitty, zijn dat je ouders op deze foto?", vraagt hij ongelovig.
"Natuurlijk zijn ze dat, wie anders?", vraag ik verwonderd.
"He Joeri, zo ziet de broer van ons mama er toch helemaal niet uit he? Man, dan zitten we hier op het verkeerd adres en is zij helemaal geen nichtje van ons!!" Ze kijken elkaar verbaasd en ongelovig aan en roepen dan tegelijk: "Maar dan mogen wij je dus wl neuken meid!" Van twee kanten komen ze op me af en ik krijg al slappe knien!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners