Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ruige nichtjes - 20494 keer gelezen
Ik ben Tony, vrijgezel, 35 jaar en genieter van het leven in mijn gezellige eigen woning. Het is zomer, lekker warm en ik lurp juist van aan een fris pintje als er aangebeld wordt. Als ik opendoe, zie ik twee bloedmooie jonge meiden staan, korte erg luchtige zomerkleedjes aan, mťt koffer en een brede smile.
"Dag nonkel Tony, wij zijn jouw nichtjes Sophie en Tania en wij zouden graag een tijdje bij jou willen komen logeren!" Jezus mina, ik heb die niet meer gezien sinds een viertal jaren, wat zijn dat lekkere brokken geworden zeg! Ik had het al warm, maar nu krijg ik het toch even benauwd. Als zo'n twee jonge mannen verslindsters hier komen logeren, dan wacht me nog een woelige tijd vrees ik. "Heu ... kom dan maar binnen meisjes", zeg ik onzeker.
*
Ik had slechts ťťn zus, maar die telde voor drie: ruig, wild en zo sexy als wat. Toe ze zestien was hokte ze al samen met een even ruige gast, waar ze even later haar eerste dochter mee had. Een jaar later volgde nog een dochter. Ze werden met strenge hand groot gebracht, waardoor de meisjes wel heel gehoorzaam waren, maar zo ruig als hun ouders. Ik heb hen slechts enkele keren gezien, want ze wonen ver weg en de laatste keer was zo'n vier jaar geleden. Toen waren het al mooie popjes, met de aard naar hun moeder: even ruig en sexy, zelfs op die leeftijd al.
"Zo meisjes", probeer ik de draad op te nemen, "lang niet meer gezien! En waaraan heb ik het genoegen te danken dat jullie hier opduiken?" Ze zitten braaf naast elkaar in de tweezit tegenover mij, waarbij ik los tegen hun slipjes aankijk onder hun te korte kleedjes. Sophie is met dertien de oudste en heeft blijkbaar al een goed stel tieten in het dunne kleedje zitten, die moeite doen om uit haar decoltee te komen piepen. Tania is een jaartje jonger, ook razend knap en ook al met twee bobbels in haar kleedje. Beiden hebben ze lang zwart haar dat in een staart bijeen is. Ze zien er beeldig uit, om zo vast te pakken, maar niet echt rustgevend voor een allenstaande man als ik. Ik moet toegeven dat mijn hormonen door mijn lijf gieren als gek. Als ik met die twee naar een rusthuis zou gaan, dan kunnen daar vast alle opa's direct weer lopen!
*
"Wel nonkel Tony, ons mama is vier jaar geleden met een of andere andere wildeman naar de wildernis van Alaska getrokken en sindsdien leven we alleen met papa. Maar die is met zijn nieuwe vriendin na een ongeval in het ziekenhuis terecht gekomen en dus zaten we alleen. Om te vermijden dat we in een jeugdinstelling terecht zouden komen, kwamen we naar jou, onze enige familie! We mogen toch blijven he nonkel, we zullen je helpen met het huishouden, dat zijn we gewoon. En we zijn heel braaf, gehoorzaam en streng opgevoed, dat zal je vlug merken. Je zal van ons geen last hebben, dat beloven we en anders geef je ons maar straf, zoals papa deed!"
Nou moe, dat was het dan en daarmee dacht ik dat ik alles wist. Veel keuze had ik niet en als je de uitleg zo hoorde, zou het kunnen meevallen met hen.
"Ok meisjes, jullie kunnen de logeerkamer gebruiken. Volg me maar, dan toon ik jullie even het huis zodat je niet verloren loopt." Erg 'volgzaam' zijn ze blijkbaar niet, want ze stormen met hun koffertje voor me de trap op, waarbij ik uitgebreid kennis kan maken met hun mooie lange benen en minuscule broekjes. God wat hebben die jonge popjes lekkere kontjes. Kalm blijven nonkel, kijken mag, niet aankomen, hoogstens fantaseren ... en dan nog!
*
Ik heb ze wegwijs gemaakt en ze zijn hun spullen aan 't uitpakken op hun kamer en ik zit wat verdwaasd te sudderen in mijn zetel. Op minder dan een uur is heel mijn leven veranderd en op zijn kop. Zit ik hier plots met twee bloedmooie meiden die zowat met hun lijf te koop lopen, wat ze blijkbaar heel normaal vinden. Ik zal maar vast kamfer in mijn koffie doen, zoals bij het leger, om kalm te blijven! Wist ik toen veel dat zelfs dat niet veel zou helpen!
Ineens een bonk, een gilletje, scherven die vallen en dan heeeeeel stil. Ik spring geschrokken recht, vlieg de hal in en roep aan de trap: "Alles okee daarboven meisjes, wat is er gebeurd?" Sophie komt aan de reling staan en zegt heel timide dat ze een vaas heeft omgestoten en dat die nu kapot is. Ongewild kijk ik van beneden alweer recht onder haar kleedje, wat me mild laat zeggen dat het niet zo erg is. Tania komt achter haar staan en zegt: "Vooruit zus, naar beneden voor je straf, je weet hoe het werkt!" Gedwee komen ze samen de trap af, de living in. "Nonkel, wil jij aub hier op die stoel gaan zitten voor Sophie haar straf. Het is niet omdat we hier zijn dat het anders zou werken dan thuis bij papa, maar ik leg het jou wel uit!" Tania zegt dat allemaal heel gewoon en ik zit erbij voor kwatta, totaal verrast.
*
Sophie zet zich voor mij, met de handen op de rug en het hoofd gebogen. "Nonkel, ik heb een vaas gebroken en verdien dus straf. Zoals we dat thuis gewoon zijn bepaald de 'andere' zus welke en hoeveel." Ik weet niet wat ik ervan moet denken, maar ik wil hun tradities geen geweld aandoen, dus laat ik hen begaan.
"Sophie heeft straf verdient en doordat het per ongeluk was, is een lichte straf voldoende, maar wel volgens de geldende gebruiken, zoals papa ons dat geleerd heeft. Ik denk dat vier meppen op de tetjes, twee op het kutje en vier op de billen een rechtvaardige straf is voor dit vergrijp. Ben jij daarmee akkoord nonkel?"
Wie, wat, hoe, wat zei ze? Waar allemaal 'mepjes'? Ik geloof mijn oren niet en knijp even in mijn arm om te checken of ik niet droom. Dat kan toch niet wat Tania zegt, dat zou dus ook betekenen ...! "Vooruit zus, kleed je uit en leg je bloot op je rug op nonkel zijn benen voor je straf, je weet hoe het werkt."
Geloof het of niet, maar vlak voor mijn ogen begint dat bloedmooi kind haar weinige textiel uit te doen, tot ze er poedelnaakt bij staat. Ze heeft schatten van B-cup tieten met mooie roze knopjes erop, een donzig kutje en een lekker kontje om rauw in te bijten. Mijn derde beentje steigert wild en ik ben blij dat ik een stevige jeans aan heb, zodat mijn zwelling niet te zien is.
*Ze legt zich op haar rug op mijn knieŽn en wacht gelaten haar straf af. "Ik weet nonkel dat je geen kinderen hebt en dus nog veel moet leren, dus ik zal je helpen. Als ik straf krijg, dan doet mijn zus hetzelfde voor mij! Geef haar nu eerst twee flinke petsen op elk tetje." Ze zegt dat alsof het de gewoonste zaak van de wereld is en d'er helemaal geen bloot stootje op mijn knieŽn te blinken ligt. Ik wist wel dat m'n zus en haar vriend ruig waren, maar dit heb ik nooit vermoed in hun opvoedingswijze!
Maar goed, ik ben nu hun neppapa en ze verwachten dus van mij dat ik hen op tijd straf geef. Het is nu niet dat ik dit niet bloedgeil vind, maar toch maar raar als je als nonkel je nichtje zo bloot op je knieŽn hebt liggen. Als ik voorzichtig haar links tetje een mepje geef, laat Tania al direct horen dat ze niet van suiker zijn en dat ik best wat steviger mag meppen. Sophie geeft geen krimp als ik de tweede en volgende meppen wat harder geef.
"Okee nonkel Tony, en nu haar kutje, maak dat maar eens lekker warm met jouw petsen." Hoor ik daar nu een zekere opwinding in haar stem? Ik heb ook de indruk dat Sophie er ergens van geniet, dat kan toch niet?
*
Mensenlief, moet ik nu echt zo'n mooi en zacht kutje gaan slaan? Er staat al wat dons op haar heuveltje, dat nog wat bol staat van het babyvet, en haar lipjes zijn mooi gesloten. Ook hier krijg ik de opmerking dat ik te soft ben en harder moet meppen. Bij elke mep wipt Sophie wel even op, maar ze kreunt zacht. Is dat nu van de pijn of geniet ze er stiekem van? Ik geraak volledig van slag, dit is toch te gek om echt te zijn!?
"Omdraaien meid, je kontje heeft ook nog wat tegoed van nonkel: drie meppen op elke bil. Zorg dat je hand er mooi rood komt op te staan nonkel, dat is een teken dat je het goed deed." Nu droomt elke man misschien wel van eens billenkoek aan een blote griet te mogen geven, maar dit is geen droom, ik doe het echt en dan nog bij een nichtje! Bij elke mep komt een gilletje, maar ik twijfel of het van de pijn is.
Haar kontje ziet na zes meppen in ieder geval mooi rood en ik gloei als een toorts van de opwinding. Ik hoop maar dat de dikke bult in mijn broek niet opvalt als ze nu rechtstaat. Maar ze staat niet recht en Tania verduidelijkt: om het goed te maken mag ik Sophie nu achterlangs vingeren, zodat we weer vrienden zijn.
Wablief, dat kind ook nog vingeren terwijl haar zus erop staat te kijken? En dat is blijkbaar ook weer heel gewoon voor hen. Hoe ruig waren m'n zus en hun vriend dan wel, dat de meisjes dit allemaal gewillig ondergingen?
*
Enfin, ik ben ook niet van steen en bereidwillig ga ik met een vinger tussen haar billen. "Benen uit elkaar zus, zodat nonkel goed bij je gleuf kan." Tja, het kan blijkbaar niet op, maar groot is mijn verbazing als ik met mijn vinger in een half moeras terecht kom. Dat kind is zo lek als wat van geilheid en kreunt stilletjes door mijn zoekende vinger. Die is dus van die straf zo heet gelopen als een vulkaan! Mensenlief, wat heeft mijn zus op de wereld gezet, dat ziet amper te leven en dat wordt botergeil van wat meppen. Mijn vinger vindt haar kutje, maar oh wat is dat klein en spannend daar. Ik durf mijn vinger niet naar binnen te duwen, schrik om iets kapot te doen.
"Duw je vinger maar helemaal naar binnen nonkel, dat heeft ze graag. Je moet geen schrik hebben want papa heeft dikker vingers en die gingen er tot de wortel in!" Tania zegt het met veel vuur en ik krijg de indruk dat ze ergens spijt heeft dat zij hier niet met haar kutje bloot ligt. Zeg, die gaan hier toch niet alles kapot gooien in de hoop gestraft te worden zeker, dat gaat niet pakken, dat zullen ze dan rap ondervinden.
Als ik voorzichtig een vinger in haar nauwe kutje duw, haar ik Sophie haar adem inhouden, om die dan sissend te laten ontsnappen als ik in de diepte ronddraai en begin in en uit te pompen. Jongens, wat is die nauw, haar kutspiertjes klemmen rond mijn vinger en doen me heel veel goesting krijgen. En dan plots, onverwacht, komt ze stilletjes kreunend klaar. Onverwacht??? Mijn oor, haar zus heeft haar bij haar tepels gepakt en die een ferme draai gegeven en dan uitgerokken ... en daardoor is ze blijkbaar over de streep getrokken. Die weten dus van elkaar hoe ze het graag hebben.
*
"Dankjewel nonkel en zus, dat jullie me een gepaste straf gaven. Mag ik me nu terug aankleden?" Ik stem hiermee in, al is dat eigenlijk tot mijn groot spijt, want zo'n razend knappe blote pop voor je neus is toch ook wel leuk. Heel stiekem hoop ik dat Tania nu ook vlug iets fout doet en dus een straf verdient. Ik ben eens benieuwd hoe dat jonger zusje er bloot uit ziet, want die is gekleed ook al zo'n lekker ding. Gelukkig weet niemand mijn gedachten (buiten wie dit leest), want echt katholiek is het toch niet wat ik allemaal denk. Met zo'n lekkere popjes voor je neus is je verstand bijna uitgeschakeld! Het feit dat ze er dan ook nog zelf van genieten maakt het nog makkelijker. Ik moet echt oppassen dat ik geen foute dingen ga doen met die geile pubers. Misschien zouden ze het wel lekker vinden als ik er eentje lekker neuk, terwijl de andere m'n ballen afzuigt en m'n stijve stang pijpt als die uit het kutje glijdt!
Tony, verdomme, stop met je fantasietjes voor je het echt doet!
*
"Nonkel, wat zullen we nu voor je doen? We kunnen poetsen, wassen, strijken, eten maken of wat er ook nog moet gebeuren. Thuis kenden we de routines, hier moeten we nog even wennen, maar we doen al wat je wil. Zeg maar hoe we ons nuttig kunnen maken en ons eten en een slaapplek verdienen." My goodness, zijn dat engeltjes die ik hier te gast heb of wat? Die zijn goddelijk mooi, zo heet als een kanon en dan nog eens perfecte dienstmeisjes. Die mogen hier wel vaker en lang komen logeren.
Ik hield mijn huis wel proper, maar een vrouwenhand kan nooit kwaad, dus vraag ik hen of ze wat willen poetsen en de afwas doen. Ze vinden het allemaal prima en nadat ik hen het poetsgerief heb getoond gaan ze vrolijk aan de slag. Die doen dat dan ook nog met hun goesting, ongelooflijk hoe zo'n 'ruige' opvoeding zo positief kan uitpakken. Ik voel me de koning te rijk, en die sukkel heeft allicht niet eens zo'n knappe grietjes rondlopen!
Ik hoop alleen dat de ritsen van mijn broeken de druk kunnen uithouden. Best op tijd stoom aflaten of er gebeuren nog ongelukken.
*
Na een hele tijd kom ik uit de tuin terug binnen en alles blinkt als nieuw en ruikt heerlijk fris. Als ik in een zetel plof, komt Tania poeslief op m'n schoot zitten en vraagt wat ik in huis heb om te eten. "Of zeg maar wat je graag hebt dat we klaarmaken, dan doen we dat nu!" Ik weet maar al te best wat ik graag zou hebben dat ze klaarmaken, maar dat zeg ik toch maar niet. Haar veel te korte kleedje doet me nu al zweten en zeker als ik zo schuin via haar halsuitsnijding een tetje zie zitten. Mannen, ik moet al mijn remmen opzetten of ik ga door het lint. Komt dat wicht vragen wat ik wil eten en terwijl geilt ze me stiekem op, of denk ik dat alleen maar.
Ze toveren samen een heerlijk maaltijd tevoorschijn, die ze dan ook nog heel gedienstig opdienen aan tafel. Na de maaltijd mag ik me in de zetel ploffen en ruimen ze af, doen de afwas en rommelen alles netjes op. En heel de tijd kijk ik tegen die bloedmooie lijfjes aan, in een te kort kleedje en zonder bh onder die dunne stof. Ik besluit toch maar even naar het kleinste kamertje te verdwijnen om de hand aan mezelf te slaan ... voor ik dat bij hen doe! Die lekkere meiden brengen me helemaal aan de kook.
*


Later die avond gaan ze slapen en vragen ze of ik hen nog kom kusjes geven en toedekken! Ik vind het wel raar dat zo'n grote meisjes dat nog nodig hebben, maar ze doen zo flink hun best, dus slof ik even later naar boven. Wanneer ik hun slaapkamer binnenkom, val ik bijna over m'n eigen voeten! Liggen die twee juffers daar poedelnaakt naast elkaar op bed, met de lakens en dekens aan hun voeteind.
De eindeloze pracht van Sophie heb ik daarstraks al kunnen bewonderen, maar evengoed is ze immens mooi, lekker en sexy. Maar naast haar ligt een iets jongere en kleinere versie, ook weergaloos mooi, met kleine pufferige tetjes, die toch al trots hun tepeltjes omhoog steken. Ze glunderen als ze zien hoe blij verrast ik ben door het opwindende uitzicht op hun blote pracht. Ik sta er eigenlijk perplex naar te staren en geniet van al dat moois dat ik zie.
*
"Nonkel Tony, blijf je daar staan staren of krijgen we nog onze nachtkusjes, anders kunnen we niet goed slapen?" Onnozele onschuld die ik ben, wil ik hen een kusje op het voorhoofd geven, om hen dan toe te dekken. "Nee nonkel, zo deed papa dat niet. Eerst sabbel je op onze tetjes, dan geef je ons kutje heel veel natte zoenen en dan pas toedekken! Zo moeilijk is dat toch niet he!" Nee, voor jullie blijkbaar niet, maar ik zie me al met ťťn been in de hel staan.
Sophie pakt gewoon mijn hoofd en trekt mijn mond op een stevige tet van haar. "En nu zuigen en sabbelen nonkel, dat is heel lekker voor mij ... en denkelijk ook voor jou!" Man, wat heeft dat kind al een lekker uiertje, hemels is het om daar aan te lurken. En zo heeft ze er twee, dus ook die andere roomsoes eens proeven. Het kind kirt het uit van de pret als ik afwisselend haar lekkere tietjes aanval.
Ik kan niet wachten om die kleine toefjes van Tania te proeven en plof over Sophie heen op een tetje van het wachtende kind. Het is alsof ik een druif in mijn mond krijg, maar dan warm en nog zachter. Zo'n schattig klein tetje en al zo lekker en ik zuig er een heuse punt aan. Vlug zoekt mijn mond nummer twee, waardoor het kind zacht kreunt en m'n hoofd tegen zich aantrekt. "Oh nonkel, jij doet dat heerlijk, ik kan niet wachten tot je kennis maakt met onze kutjes. Wil je daar ook zo lekker aan likken en op zuigen?"
*
"Luister lieve meisjes, ik heb al heel de dag jullie gewoontes getolereerd en eraan meegedaan. Nu gaan jullie doen wat nonkel Tony zegt, zonder tegenpruttelen. Jullie gaan nu netjes op jullie knietjes op de rand van het bed zitten om jullie avondgebedje te zeggen. Vooruit, ik herhaal het geen tweede keer en doe je benen wijd." Totaal verrast doen de meisjes wat ik hen opdroeg en even later zitten ze naast elkaar op hun knieŽn en met hun armen op bed, niet goed wetend wat doen. "Gezicht in de lakens en handen achter je hoofd", zeg ik bars.
Onverwacht mep ik hen op hun blote billen, tot die helemaal rood zien en ze kreunend liggen te jengelen. "Dat was omdat jullie me zo overvielen met jullie komst. En dit is om het terug goed te maken!" Gelijk steek ik bij allebei een vinger achterlangs in hun kutje en begin hen diep te vingeren. Ze wippen op van de geile opwinding, maar enkele rake klappen dwingen hen terug op de knieŽn. Het is machtig mooi om hen daar met hun open pruim te zien zitten, met hun tetjes goed zichtbaar tussen hun gespreide benen. Hun gleufje blinkt van het sap en als ik op hun sterretje blaas, knijpt dat krampachtig dicht. Ik trek met mijn tong een streep door elk gleufje, van aan het puntje van hun klitje tot aan dat zenuwachtig sterretje. Dat laatste heeft blijkbaar nog geen ervaring, daar moet ik wat aan doen, ze moeten tenslotte toch iets bijleren hier!
*
Ik steek mijn duimen in hun kutjes en masseer met mijn middenvinger hun klitjes, wat hen helemaal wild maakt. Hun lipjes spannen rond mijn duimen en ze genieten als gek van die behandeling. En ik geniet ervan om die machteloze tieners helemaal dul te vingeren in hun weerloze pruimkes.
Eenmaal ze wild liggen te spartelen en genietend draaien en keren, trek ik mijn sapnatte duimen uit hun kutje en plof ze recht in hun sterretjes. Ze gaan tot aan de wortel in hun super nauwe kontjes, terwijl mijn wijsvingers hun kleine kutjes binnendringen en de rest van mijn vingers zo goed mogelijk hun lipjes masseren. "Dat deed jullie papa niet zeker? Begin alvast maar te bidden voor ik me bedenk en hiermee stop, want dan gaan jullie loeiheet onder de lakens, zonder een bevrijdende klimaks."
De popjes weten niet wat hen overkomt met mijn duim in hun kontje en een vinger in hun krappe spleetje. Maar ze bidden, prevelen en kreunen zich te pletter tot ze gigantisch klaarkomen door deze nieuwe ervaring. Ze schokken en beven op hun knietjes en gillen zich te pletter van genot. Als ik ze enkele flinke meppen op hun blote billen geef en dan terug mijn vingers in hun krappe gaatjes ram, beleven ze elk een stevige nabrander.
*
Als ik ze wat later, als ze op hun rug liggen, even in hun tetjes knijp en hen een zedig kusje op hun voorhoofd geef, smilen ze breed en gelukkig. Die slapen vannacht vast als een blok.
En ik ben toe aan een proper onderbroek!!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners