Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Samen wonen en neuken 3 - 14441 keer gelezen
Sinds ik en mijn zus elkaar neuken heb ik haar leren kennen met een grote sexdrift. Ook haar gore taal tijdens het neuken verbaasd me al lang niet meer, integendeel, het wind mij ook op. Maar gisterenavond wist ze me toch weer te verbazen terwijl we tv keken.

Heb jij ooit al een triootje gehad en zou je dat eventueel willen doen vroeg ze?

Spijtig genoeg niet antwoordde ik maar ik zou er misschien geen nee tegen zeggen. Wel zei ze, je kan het misschien wel eens mee maken. Mijn vriendin Anja staat er wel voor open. Watttt riep ik, heb jij haar verteld dat wij elkaar neuken? Tja zei ze, het was er uit voor ik het besefte. We waren een pannenkoek gaan eten en we begonnen over seks te praten. Mijn vriendin Anja zei dat best wel gelukkig was met haar leven als alleenstaande 20 jaar na haar scheiding. Het enige dat ik ondanks dat ik al 57 jaar ben mis is af en toe een lekker stijve pik in mijn gleuf zei ze. Mis jij dat niet vroeg ze. Ik krijg 3-4 keer op de week nog wel een lekkere beurt antwoordde ik. Heb jij dan een vriend vroeg ze, ik weet daar toch niets van. Nee, een vriend heb ik niet maar wel een broer glimlachte ik. Oeps, het was er uit voor ik het wist.

Hoe kom je er bij haar dat te vertellen vroeg ik, nu kan ze dat rond gaan vertellen in het dorp en je weet hoe bekrompen veel mensen daar nog over denken. Dat zal ze niet doen zei ik, ik en Anja hebben ook een geheim dat ze liever niet bekend zal willen worden. Toen we jong waren hebben wij ook een tijdje regelmatig seks gehad met elkaar.

Vertel zei ik. Wel zei ze, in die tijd ( we waren 13-14 jaar) gingen we regelmatig met een viertal meiden zonnen op een afgelegen stukje strand. Door toeval waren ik en Anja daar op een dag alleen. We lagen te zonnen in bikini toen Anja plots haar bovenstukje uit deed, zo krijgen mijn tieten ook een kleurtje zei ze. Ik vond dat ook nog geen slecht idee en deed ook mijn BH uit.

Anja begon haar tieten in te smeren met zonnebrandolie en toen ze gedaan had zei ze, ik zal ook jouw tieten eens insmeren, mijn handen plakken nu toch al van de olie zei ze. Ze begon mijn tieten in te smeren maar tot mijn schaamte werd ik daar een beetje geil van en werden mijn tepels harder. Ze had het natuurlijk gemerkt en begon nu echt wel met mijn tieten te spelen. Ik kon natuurlijk niet achterblijven en begon ook aan haar tieten te zitten. Na een tijdje begonnen we ook aan elkaars tieten te likken en te zuigen. Plots voelde ik haar hand over mijn buik schuiven en schoof ze met haar hand tussen de elastiek van mijn bikini slipje in. Ze begon over mijn kutje te wrijven en het duurde natuurlijk niet lang of ik was drijfnat. Lekker hé zei ze. Ik ging ook in haar slipje en trof daar natuurlijk een zeik natte spleet aan. We hebben daar elkaar lekker gevingerd en gelikt tot we klaar kwamen. Het zal je wel niet verbazen dat we nadien dat nog dikwijls herhaald hebben lachte mijn zus.

Wauw zei ik, nu geloof ik wel dat ze dat liever geheim houd.
Zo erg is dat toch niet zei mijn zus, dat behoort bij je sexcuele gevoelens ontdekken als je jong bent. Je gaat mij toch niet vertellen dat jonge knapen dat niet bij elkaar doen? Tja zei ik, dat klopt wel. Vertel zee ze hoe jouw eerste keer was dat er iemand aan je pik zat.

Wel zei ik, je weet toch dat ik vroeger toen ik een jaar of 12 was ging logeren bij onzen neef die in de polder woonde. De tweede of derde avond toen ik pas sliep werd ik plots wakker en het duurde even voor ik besefte hoe dat kwam. Hij zat mij met zijn hand in mijn pijama en slip en was aan mijn pik aan het trekken. Mijn pik die in mijn onderbewustzijn door zijn toedoen stijf was geworden. Wat krijgen we nu vroeg ik verbaasd. Ik ga je pik leeg melken zei hij, is het niet lekker soms? Eigenlijk wel antwoordde ik enigszins beschaamd. Doe je pijama en slip uit zei hij, dat is veel lekkerder. Voel maar zei hij en hij bracht mijn hand tussen zijn benen. Hij lag daar volledig bloot met een joekel van een stijve pik die een pak groter was dan mijn pik, hij was dan ook ruim 2 jaar ouder. Doe alles maar uit en leg je op je zijde en dan pak ik ondertussen een handdoek van onder het bed zei hij. Hij ging ook op zijn zijde liggen en legde de handdoek tussen ons in. Daar lagen we dan we dan met onze stijve pikken naar elkaar gericht. Als we klaar komen wordt het zo geen klodderboel op de lakens zei hij. Met zijn ene hand begon hij aan mijn pik te trekken en met zijn ander hand speelde hij met mijn balzak. Zo lagen we in een steeds sneller tempo en harder aan elkaars pik te trekken tot ik als eerste begon te spuiten. Tijdens het klaar komen was ik even gestopt met zijn pik maar hij riep, blijven trekken, ik kom ook !!!!!!! Argggggggg!

Wauw zei mij mijn zus, ik wenste dat ik erbij was geweest, twee stijve pikken tot mijn beschikking, lekkerrrrr!
Maar hoe kom je erbij dat je vriendin een triootje wel ziet zitten vroeg ik?

Wel zei mijn zus, toen het tot haar doordrong dat wij neuken wou ze alles weten. Hoe dikwijls wij het doen, hoe groot je pik is, welke standjes wij neuken , of je me in mijn kont neukt …….etc.

Ik heb haar toen maar op de man af gevraagd of ze ook een beurt van jouw pik wil zei mijn zus. Je zal dus goed je best moeten doen met je pik om twee geile merries te berijden en klaar te laten komen lachte ze.

Zover staan we dus al zei ze, en doe nu je broek maar uit. Waarom vroeg ik? Wat dacht je zei ze, ik ben zo geil geworden dat je mij achterlangs op de bank op zijn hondjes mijn kut eens vol moet spuiten met je lekkere pik !!!

Zij ging op zijn hondjes zitten en ik ramde mijn stijve pik ineens helemaal in haar zeiknatte kut. JAAAA riep ze, pak mijn tieten vast en neuk me zo hard je kan !!! Verdomme zus zei ik, het gaat niet land duren voor ik je vol spuit !!!! Geeft niet riep ze, ik ben er ook bijna !!!! JAJAJAJAJAJ!!!! Zij begon te kronkelen als een gek en ik begon te spuiten als een geiser !!!!!

Lang heeft het niet geduurd maar lekkerrrr was het wel.

Dat beloofd als haar vriendin er ook nog bij is !!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners