Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schaam me er niet voor - 24513 keer gelezen
Mijn naam is Ilse,ben 39 jaar woon samen met 2 zoons van 12 en 14.Was gelukkig getrouwd met een man waar ik zelfs nu nog veel om geef. Acht jaar geleden hebben we de stap genomen om te emigreren,de kinderen waren nog klein en voor zijn werk kwam dat ook beter uit..Alles inpakken,appartement verkopen. Met de trein op naar Amsterdam luchthaven. Koffers met kleding en wat toiletspullen. Via zijn werk hadden een klein huisje kunnen huren wat al gemeubileerd was. Samen konden we het goed redden in het nieuwe land. Tijd genoeg om een koopwoning te zoeken en de container met verhuis over te laten komen.
Paar maanden later hadden we een huis gevonden wat de kinderen en wij wel leuk vonden. Genoeg speel ruimte voor de kinderen ,winkels in de buurt en de school op loop afstand.
Weer een verhuis,de container laten komen en we waren gesetteld in het nieuwe land.

In onze opvoeding van de kinderen zijn we altijd open geweest. Ik ging er mee onder de douche maar mijn man ook. In het nieuwe huis hebben we een groot bubbelbad. We gingen er elke zaterdag in met zijn viertjes Voordeel van de emigratie was dat we elkaar elke zaterdag vast konden houden ,samen zijn met de kinderen. Ik plande het gebruik van de pil wel zo dat ik met mijn man in het weekend ook seks kon hebben. Op zondag leuke dingen doen of ff knuffelen met zijn viertjes in bed.
Ze raakten wel eens mijn borsten aan of mijn vagina,nou en het zijn maar kinderen. Ik was ze tenslotte ook.

De dag,(eigenlijk nacht) dat ik een telefoontje kreeg. Er was iets aan de hand op mijn man zijn werk,nu weet ik dat ze hem uit het wrak van de vrachtwagen aan het halen waren..Zijn baas die belde me..Ik wist niet waar het precies over ging. Veel aan de telefoon gezeten maar niemand wist iets. De kinderen sliepen heb ze in de morgen naar school gewandeld.
Kwam thuis en zag het al toen ik de straat in kwam lopen. Vreemde autoís voor de deur en vier vreemde mensen. Dat valt wel op als er maar vijf of zes per dag voorbij komen. Thuis heb ik te horen gekregen dat die eigenlijk op slag was overleden. Verpletterd door de lading die hij bij had. Heb geen afscheid kunnen nemen, sms dat die over 20 uur thuis zou zijn,twee zoons een huis,in een vreemd land waar het 5 maanden winter is.

Met veel hulp ben ik door gegaan met mijn kinderen. Deeltijd baan op kantoor,leuke dingen doen met de kinderen en zo zijn ze groter geworden,we zijn in bad blijven gaan en ze mochten elk weekend wel even bij me liggen. Soms ook wel slapen. De kinderen helpen ook goed mee in het huishouden en op school heb ik niet te klagen..

Half jaar geleden zitten we in bad,dan liggen we lekker tegen elkaar aan in de bubbels. Voelde toen een hand tussen mijn benen. Merkte aan de oudste dat dit niet meer aanraken was. Heb toen even flink ingegrepen dat ik het niet wil, eigenlijk prikkelde het me en vond het spannend. Het heeft weken in mijn gedachten gespeeld. Fantaseerde er zelfs over.

Met de kerst vakantie wilde de jongste met zijn school vriendjes gaan skiŽn,dat organiseert de school en zijn dan een weekje weg. Thuis gaat alles door,de oudste slaapt dan gewoon langs me ,douche samen en gaan samen in bad. Zag wel dat hij een erectie had maar dat heb ik wel vaker gezien. Niks mis mee,ik weet dat die masturbeert. Dat mag hij van me, hoort bij het groot worden .Wel zelf de doekjes opruimen,als hij dat is een keer vergeet zeg ik dat even.
We komen samen uit bad op zaterdag avond,even afspoelen onder de douche en afdrogen.
Plots vraagt die aan me of ik mijn schaamhaar wil afscheren! Oeps! Ik stond perplex.,wist niet wat te zeggen. Badjas aan en samen zitten we op de sofa naar een film te kijken.
Ik begin met hem er over te praten waarom hij dat vroeg? In zijn uitleg merkte ik weer die spanning. Het was over duidelijk zijn wijzertje stond op 10 over 12..Hij had fotoís gezien op internet en vroeg zich af waarom schaamhaar als je groot wordt.
In mijn uitleg heb ik gevraagd of die het ook af wil scheren.
Ja was zijn antwoordt. Heb mijn badjas uit gedaan en mijn zoon ook. We staan helemaal naakt naar elkaar te kijken. Om het ijs te breken heb ik ja gezegd,pak mijn venus maar van de badkamer,we doen het samen. Ergens hoopte ik dat die nee zou zeggen.

Diepe wateren hebben diepe gronden .Mijn zoon week niet af van zijn worden,alleen nog de vraag wie eerst?
Samen zijn we daar ook uit gekomen ik doe het bij je en jij doet het bij mam.
Dit is ons eerste geheimpje.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners