Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schaamhaar Weg - 10854 keer gelezen
Mijn zus Emma werd 18 jaar. Zij vierde haar verjaarda met vrienden en fanilie bij onze ouders op da camping. We hadden daar een heel mooi zomerverblijf waar wel 12 personen konden logeren. Helaas kon ik daar niet bij zij, want ik zat in militaire dienst in Oirschot.
Het weekend er op had ik verlof en moest pas de dinsdag er op me weer melden.
Toen ik thuis kwam, mijn ouders waren op de camping, was mijn zus alleen thuis. Haar vriendin zou ook nog komen die dag. Ze was verheugd me te zien en liet dat blijken middels een ferme zoen.
Ik feliciteerde haar nog met haar verjaardag en beloofde nog wel wat voor haar te kopen.
Dat hoefde niet, zei ze, ik kom mijn centjes wel beter gebruiken, zei ze. Maar ik heb straks een verzoek als El weg is. Dat maakte me wel nieuwsgierig. Het was een zeer geslaagde avond. We hadden wat gedanst en wat gedronken. El ging al bijtijds naar huis. Maar ik was nog steeds nieuwsgierig naar haar vraag.
"Lieve zus van mij, wat had je me willen vragen"?.
Ja, ik hoop niet dat je het gek vind, maar zou jij mijn schaamhaar willen scheren?
"Zo je vraagt me nog al wat, zit er zo veel op dat het er af moet"?
Ja, ik heb het ook bij El gezien, en dat ziet er veel hygiŽnischer uit dan nu. Ik nvind het ook een mooier gezicht zonder haar er op. Maar ik durf het zelf niet te doen. El d'r broer heeft het ook bij haar gedaan.
"Lieve schat, je jaagt me wel op onkosten hoor". Je bent een heel mooie vrouw die straks half bloot voor me ligt met haar edele deel open en bloot. Je moet er maar tegen kunnen. En daarnaast moet ik het ook nog gaan bewerken. Ik weet niet of ik er echt tegen kan. Het zal zeker het e.e.a. bij me oproepen hoor".
Nou dat zien we dan wel weer ,zei ze.
Nou goed dan, zei ik. Kom dan maar mee naar je slaapkamer en doe je slip dan maar uit. Ze liep naar de badcel en kleedde zich helemaal uit.
Hallo zeg, ik hoef alleen maar bij je schaamdeel te zijn hoor, en daarbij laat je me mooi verlegen worden met dat mooie lijf van je.
Ik trok mijn overhemd uit en had alleen mijn T shirt aan en mijn spijkerbroek. Alleen al bij het zien van haar ging die broek strakker zitten.
"Ik heb zelf al wat scheer spullen gekocht".
Ga maar op je bedje liggen met je billen op een kussen dan liggen je heupen wat hoger en kan ik er makkelijker bij, zei ik. Ze ging met haar billen op haar kussen liggen en haar schaambeen kwam daarmee ver omhoog. Doe je benen maar een klein stukje uit elkaar dat scheert straks makkelijker.
Ze sprijdde haar benen en ik zag haar heerlijke kut voor me liggen.
Ik deed er een flinke dot scheerzeep op masseerde dat door haar haartjes en begon met zachte hand haar te scheren. Van echt veel haar kon ik niet spreken, maar ze wilde het nou eenmaal. Steeds meer kwamen haar schaamlippen naar voren wwarvan ik het steeds benauwder kreeg.
Tijdens het scheren bleef ze maar naar me kijken. Opeens vroeg ze, "jij vind het toch ook wel lekker toch"? "ik in ieder geval wel" zei ze.. Ik knikte en voelde dat ik een kleur kreeg van haar. Bij het verder scheren kwam ik steeds met mijn hand tegen haar ingang aan, wat me steeds weer een kik gaf. Niet doen, zei ik tegen me zelf, het is je zus hoor. Ik was zo ver klaar met scheren, hij was nu lekker kaal en smeerde er wat zachte crÍme op tegen het eventuele branden. Met mijn vingers verdeelde ik de crÍme over haar venus en binnenkant van haar benen. Want ook daar zat wat haar wat ik had weggeschoren. Tijdens dat inwrijven gleed mijn vinger wel eens bij haar naar binnen en voelde ik een zeer warme gloed. Dat reageerde direct op mijn gevoel zodat mijn spijkerbroek nog strakker kwam te zitten. Ik had het inmiddels behoorlijk warm gekregen, en deed ook mijn T shirt uit.
"Heb je het warm broertje"? vroeg ze.
Ja, vind je het gek met zo'n lekker wijf als jij puur naakt voor me en nog aan haar doos mag zitten ook. Ik gaf haar een kus op haar doos en zei, "Klaar is Kees". Ik pakte een spiegel en hield die haar voor. "Goh, wat een lekker gezicht nu, veel beter als voor die tijd" zei ze. Ze stond op en bedankte me met een dikke zoen die ze erg lang aanhield. "Lieve schat, zei ik, dit is niet een bedank zoentje maar een vrij partij. En meteen gaf ze me weer een zoen en zocht nu mijn tong. Als vanzelf opende ik mijn mond en onze tongen speelde heerlijk met elkaar.
"Weet je ,zei ze, Ik ben best geil geworden van jou handelingen en het zien van mijn kale doos.
En zeker van het moment dat je er een kus op gaf. Zou je me niet nog eens willen zoenen op mijn venus en lipjes"? Ze ging weer op haar bed liggen met haar billen weer op haar kussen.
Als een magneet werd ik naar haar toegetrokken en begon haar te kussen en te beffen. Mijn lul zowat op klappen nu. "Doe je spijkerbroek uit, zei ze, en kom lekker op bed liggen". Ik trok mijn spijkerbroek uit en als een komeet sprong mijn lul naar voren. "Nou doe nu je onderbroekje ook maar uit hoor, want dat is zo geen doen". Ook die gleed al snel van mijn kont. Kom. zei ze, ik wil je nog even meer bedanken voor wat je hebt gedaan. Ze pakte mijn lul en schoof mijn voorhuid wat naar achter en stopte hem in haar mond. Als een geraffineerde speelde ze met mijn eikel die volgen mij steeds groter werd. "Nu wil ik je ook nog even in mijn kale kut voelen" zei ze.
Ik ging op mijn knieŽn voor haar zitten en stopte mijn harde lul bij haar naar binnen. Daar zo lekker hoog op dat kussen lag kon ik heel diep in haar komen. Ik neukte haar met lange halen/ Ze draaide met haar billen en schokte hoog en laag op haar kussen. Lieverd, lieverd, ik kom klaar, ik kom hoor!! Haar kutspieren knepen samen en wild kwam ze onder me klaar, terwijl ik lekker bleef doorneuken. "Haal hem er nog niet uit hoor" zei ze. Want ik wil nog wel een paar keer klaar komen met je. Ze ging nu wel erg te keer onder me. Ze kroelde en draaide maar dat het een lust was. Oh God, ik kom weer klaar bij je, wat neuk je me toch lekker, ga maar door tot dat je zelf ook moet hoor. Ik neukte haar met diepe stoten en voelde haar voor een derde keer klaarkomen. Onder in mijn buik kwamen de prikkels en zei tegen haar, "lieve zus van mij. ik ga lekker bij je klaarkomen hoor. Oh graag, zei ze, spuit alles maar diep in me. En even daarna kon ik het niet meer houden en spoot haar helemaal vol. Schokkend en stotend kwam ik klaar in dat net kaal geschoren kutje van mijn zus. Wie had dat ooit kunnen denken dat ik haar mocht neuken. Ik haalde mijn lul uit haar en veegde haar een beetje schoon met de handdoek die we hadden meegenomen.

"Hier had El bij moeten zijn, zei ze, die had er zeker ook op gedoken en mij gaan beffen en jou pijpen hoor. Ook zei had lekker geneukt willen worden door jou. Ik zal haar morgen wel even jaloers maken en vertellen dat ik ook kaal geschoren ben, en dat jij dat gedaan hebt bij me. Dat ik je op mijn manier heb bedankt waarvan we allebei gelukkig werden, OK?

Nou, zou je dat nou wel doen, zo'n meid jaloers maken?
Ja, dat deed ze mij ook toe ze een dikke vibrator had gekocht en deze in haar kale doos had gestopt
nu moet ze ook maar weten dat ik echt heb liggen neuken met een echte lul er in.

Nou ik hoor het allemaal wel weer van je.

We gingen lekker slapen, en wachtte de volgende dag wel af. Want El zou op de koffie komen.

Ik denk dat het een heel spannende ochtend zal gaan worden met die twee meiden. Ik zie er naar uit.

Misschien vertel ik in een volgend verhaal mijn ervaring wel weer.
Tot dan, zal ik zeggen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners