Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schoonmoeder en een lekke band, een prima combinatie - 13080 keer gelezen
Ik ben Amanda, 47 jaar, D cup borsten en een sportief en strak lichaam. Een lichaam dat ik met behulp van de fitness ook strak probeer te houden. Een dat lukt aardig. Helaas reageren de mannen in mijn omgeving daar niet overdadig en enthousiast op. Ik ben wel regelmatig geil en soms lukt het om een lekkere vent aan de haak te slaan om het erotische vuur een beetje te doven. Maar ik zou graag meer willen. Ik heb de indruk dat een aantal mannen uit mijn kennissenkring mij ook wel zien zitten. Maar ze worden volgens mij kort gehouden door hun vrouwen. Gelukkig, heel af en toe, ontsnapt er wel eens één aan het huiselijk tuchtregime. Maar, al met al, moet ik toch ook vaak met mijn speeltjes in de weer om het geile vuur te temperen.Ik ben jong getrouwd en helaas ook weer jong gescheiden. Maar de getrouwde levensfase heeft mij wel een dochter opgeleverd die nu 23 jaar is. Zij woont inmiddels op zichzelf en is de gelukkige bezitter van een sportieve vriend van 25 jaar. Een leuke vent met een goed gebouwd lichaam. Een jongeman die je als rijpere vrouw graag zou willen verwennen. En als je het van de ander kant bekijkt een jongeman door wie je je als rijpere vrouw gretig zou willen laten verwennen. Maar hij is nogal bescheiden. Ook een licht flirtgedrag tegenover hem, heeft hem nog niet kunnen ontdooien. Maar dat maakt hem in mijn ogen wel super aantrekkelijk en begeerlijk. Een echte verboden vrucht zullen we maar zeggen. Maar het is wel de vriend van mijn dochter en om die nu ongegeneerd te versieren is ook al wat. Voor je het weet heb je grote problemen. Mijn eigen huwelijk is namelijk ook spaak gelopen door zo'n uitstapje van mijn ex, die zelf versierde en zich ook graag liet versieren. Met alle nare gevolgen van dien.

Maar de afgelopen week zat ik op de bank naar een erotische film te kijken, omdat ik een beetje geil was. Een onbestemd verlangen naar een heerlijke pik. Maar helaas, je wordt in het leven niet altijd op je wenken bediend, of toch wel?
“Ma, hallo,” de stem van Ron, die even later in zijn fietspak in de kamer staat. Ik ben gek op fietspakken omdat je dan kunt zien wat de mannen in huis hebben. Ik had inmiddels de TV afgezet. “Verrek, Ron wat doe jij hier?” “Ik was aan het fietsen en toen kreeg ik hier vlakbij een lekke band. Ik besloot hierheen te lopen om de band te plakken. Dat is beter dan dat geklooi op straat.” “Leuk dat je er bent. Heb je zin aan een kop koffie als dat klusje geklaard is?” “Prima. Ik heb Lia al gewaarschuwd dat ik lek ben gereden en bij jou de band ga plakken. Ze weet inmiddels ook dat ik wat later thuis kom.”

Ik ging koffie zetten en Ron ging aan de slag met zijn fiets. Ik had met belangstelling gekeken naar zijn fietspak. De bobbels in zijn kruis deden het beste vermoeden. Alleen al door het denken aan die bobbels werd ik lekker geil en een beetje jaloers op mijn dochter. “Zou hij te versieren zijn?” Ik betrapte me op een geachte die absoluut niet kon. Maar toch de geilheid kruipt soms waar het niet gaan kan. “Het is niet zoals het hoort, het is verre van netjes en vals ten opzichte van mijn dochter, maar ik ga kijken hoe ver ik kom. Niet geschoten is altijd mis,” was mijn slotgedachte. Ik deed mijn panty uit, zodat ik blote benen had. Benen die uitkwamen bij mijn, in een string verpakte, kale kutje. Ik deed wat extra knoopjes van mijn bloesje los en ging zo verleidelijk mogelijk op de stoel zitten, recht tegen over de deur. “Dan ben ik niet te missen.” Verleiden, zonder een slet te worden, was mijn devies. Na enige tijd kwam Ron terug. Hij ging op de bank zitten tegenover mij.
Ik schonk hem koffie in en boog mij zodanig voorover dat hij de inkijk in mijn decolleté niet kon missen. Toen ik hem een plak koek aanbood herhaalde ik het ritueel. Ik verbeelde mij dat ik enige reuring in zijn fietsbroek waarnam. Ik ging naast hem zitten en babbelde wat over fietsen en lekke banden en legde mijn hand op zijn dij. “Stevige spierbundels jongen.” Ron mompelde wat binnensmonds. “Wat ben je stil, is er wat?” “Je ontregelt me een beetje door je ongelooflijke decolleté en het gestrijk over mijn dijen. Ik ben niet van hout.” Ik legde mijn hand op zijn kruis en voelde zijn jongeheer. Ik bewoog zacht en voelde hem groeien. “Ja, ik merk dat het je niet koud laat.” “Ma, het lijkt me beter om te stoppen dit kunnen we niet maken naar elkaar en naar Lia.” Het was een zwak verweer, want ik merkte dat Ron het zich lekker en graag liet overkomen.Ik boog mij naar hem toe en kuste hem in zijn nek en sabbelde aan zijn oorlelletje. “Ja, jongen je hebt misschien wel gelijk, wat Lia betreft, maar de natuur moet ook zijn beloop hebben. Als ik jou zo voel ben je ook wel toe aan een stevige beurt. Door de drukte thuis is de seks zeker een beetje in de verdrukking geraakt,” fluisterde ik in zijn oor. Ron zei niets hij begon alleen zwaarder te ademen. Ik voelde hoe zijn stijver wordende lul langzaam omhoog kroop langs zijn buik. Ik kreeg de indruk dat het een stevige jongen was. Mijn kutje werd al een beetje nat. Ik ging dicht tegen Ron aanzitten. Hij legde zijn hand op mijn dij en wreef zacht. “Ja, jongen ga door, je mag alles aanraken waarvan je denkt dat het niet mag.” Ik voelde hoe zijn hand voorzichtig onder mijn rokje schoof. Langzaam gleed hij met zijn warme hand naar boven richting mijn natter wordende kutje. Ik spreidde mijn benen wat verder. Zijn vingers streelden mijn kut door mijn slipje heen.
Ik werd weer wat natter en weer wat geiler. De lul van Ron was volgens mij op oorlogssterkte, maar fietsbroeken zijn strak en een lastig te nemen barrière en ik kon niet bij zijn stijve lul komen. Ron schoof een hand in mijn bloes en in mijn BH. Zacht masseerde hij mijn tepels. Ik voelde ze hard worden. Ik ging met mijn hand op en neer over zijn lul. De ademhaling van Ron versnelde en hij begon te snuiven. Met een forse beweging rukte hij mijn bloes weg. De knoopjes vlogen in het rond. Deze heftigheid maakt mij nog geiler ik voelde mijn kut natter worden. Met een ongelooflijke snelheid wist Ron mijn BH los te maken. Hij zoog wild en heftig aan mijn harde tepels. Van de bescheiden Ron was niets meer over. Hij zoog en beet. Ik voelde de scheuten van genot door mijn lichaam trekken. Ik spreidde mijn benen. Ron duwde zijn vingers langs mijn slipje in mijn verlangende kut. “Jahh, vinger me klaarrrr,” kreunde ik. Ron zoog aan mijn tepels en beet er af en toe in. Drie vingers gingen in en uit mijn kut. Weldra denderde het eerste orgasme door mijn lijf. “Jaahh ik komm, ik komm, heerlijk ga door vinger me klaar jaahh,” waren de enige woorden die ik kon uitbrengen. “Amanda, ik voel je kut samenknijpen, heerlijk,” was het enige dat Ron kon uitbrengen. Ik ademde nog heftig maar lag sidderend ik na te genieten van dit felle orgasme.
Ik draaide mij naar Ron en stroopte de fietsbroek van zijn lichaam. Zij harde lul schoot omhoog. “Wauw, wat een pik, wat een lekkere dikke en lange, zo heb ik ze een tijd niet gezien.” Ron zei niets. Ik boog mij voorover en stroopte zijn voorhuid naar achteren. Ik duwde mijn mond om zijn eikel. Ik proefde zijn voorvocht. Ik likte en zoog zacht.
“Heerlijk ma, heerlijk.” Ik hield mijn hoofd stil en voelde zijn kloppende eikel tegen mijn tong en achter in mijn keel. En zonder teken vooraf begon Ron te spuiten. Zijn zaad schoot achter in mijn keel. Ron gromde en hijgde. Schot na schot spoot hij in mijn mond Ik probeerde alles door te slikken. Geleidelijk werd het schokken minder en spoot hij minder zaad. Ik opende mijn mond zodat zijn eikel de ruimte kreeg. Bij het openen van mijn mond liep het zaad langs mijn kin. Ik greep mijn bloes, die totalloss was, om mijn mond wat af te vegen. “Zo jongen, ik dacht dat ik geil was, maar jij was ook hoognodig aan een stevige beurt toe.” Ron kreeg een beetje een kleur. “Ja ma, je hebt gelijk, maar Lia en ik hebben de afgelopen veel gewerkt. In het ziekenhuis was ze steeds nodig en ik als zzp-er heb gelukkig ook de nodige opdrachten binnen gesleept. Dus zal ik het maar eerlijk bekennen. Het is zeker veertien dagen geleden dat we voor het laatste gevreeën hebben.”
Terwijl Ron sprak leidde ik hem naar de slaapkamer, onder het lopen een spoor van kleren achter latend. “Ron, neuk me, neuk me, ik wil die lekkere dikke pik diep in mijn natte kut voelen.” Ik ging wijdbeens op bed liggen. Ron schoof behendig tussen mijn dijen en likt mijn kut. Ik voelde zijn tong door mijn natte gleuf. Zijn tong ging van mijn klitje tot mijn sterretje. Ik trok mijn benen op en greep mijn knieholtes en trok mij benen zover mogelijk uit elkaar. Ron likte enthousiast. Tussen het likken door mompelde hij, “wat een lekker kut, ik proef je kut” en woorden van gelijke strekking. Ik kwam nog niet klaar maar genoot wel geweldig. “Neuk me Ron, ik wil die pik van je in mij voelen, neuk me!”
Ik trok mijn benen wat op en Ron duwde zijn eikel tegen mij natte kut. Een schot van genot dendert door mijn lijf. Langzaam duwde hij zijn eikel naar binnen, maar ik wilde meer. Ik kronkelde en bewoog om die hele lul diep in mij te krijgen, maar Ron bewoog zo dat alleen zijn eikel tussen mij schaamlippen zat. “Rustig sletje, hoe langer ik wacht met stoten, hoe geiler je wordt en hoe lekkerder je het vindt.” “Ik ben al bloedgeil, ik wil niet wachten, ik wil die lul nu diep in mij voelen en stoten. Ik wil geneukt worden!” “Rustig sletje, ik bepaal het tempo.” Tergend langzaam schoof Ron zijn dikke lul in mijn natte kut. Het leek wel of ik barstte dit had ik nog niet eerder meegemaakt om zo gevuld te worden. Ik voelde zijn lul langs mijn kutspieren schuiven, die van genot samentrokken en dat maakt het nog lekkerder. Ik werd gek van genot. Toen we schaambeen op schaambeen lagen kwam ik wat tot rust. Ron liet zich even op mij zakken. Ik voelde zijn borstkast op mijn borsten en zalige tinteling trok door mijn lichaam.

Langzaam trok Ron zich terug en weer voelde ik zijn heerlijke dikke lul door mijn kutje schuiven. Mijn kutspieren krampen weer samen. Een zalig gevoel. Toen zijn eikel tussen mijn lippen zat wachtte hij even en weer schoof hij langzaam naar binnen. Weer dat gevoel te barsten, nog nooit had ik mijn kut zo vol gevoeld en nog nooit had een in mij geduwde lul zoveel genot veroorzaakt. Toen Ron bijna weer geheel in mij kut zat stopte hij even. Ik haalde adem om te genieten. Maar met een felle stoot duwde hij het laatste stukje diep naar binnen. “Auw, auw, mijn baarmoeder, je neukt mijn baarmoeder. Jahh kom diep in mij. Neuk me klaar neuk me klaar!”
Ik voelde dat Ron het tempo langzaam opvoerde hij ging sneller en probeerde dieper te komen door harder te stoten. Iedere stoot was een golf van geile sensatie en iedere stoot raakt hij mijn baarmoeder, iedere stoot barstte ik van genot. “Ja, ga door, neuk me klaar, geile dekhengst kom diep in mij. Ik trok mijn benen op en greep mijn knieholtes om mijn benen zover mogelijk te spreiden, om mijn kut zover mogelijk te openen en om zijn harde pik zo diep mogelijk te voelen. Het genot raasde door mijn geile lijf. Het was een genot wat ik nog niet eerder had meegemaakt. Ik was buiten mezelf ik was het gevoel van tijd en plaats kwijt ik voelde alleen nog maar genot en geile sensatie. Plotseling voelde ik hoe Ron begon te spuiten. Grommen spoot hij zijn warme zaad in mij, schok na schok en schot na schot. Op dat moment barste ook bij mij de bom. Wild en ongeremd kwam ik klaar ik voelde hoe mijn kutspieren samentrokken. “Jaahh ik komm, ik komm, ja spuit dan ik voel je warme zaad.” “Ja, sletje van me ik neuk je klaar voel je mijn zaad?” “Jahh spuit mijn kut vol, spuit mijn kut vol!” Bij ieder stoot voelde ik een schot warm zaad. Ik liet mijn knieën los en sloeg mijn armen om Ron heen. Ik sloeg mijn nagels in zijn rug. “Oh wat is dit geil, wat is dit lekker, Oh Ron ik kan niet meer. Ik ben leeg, ik ben helemaal suf geneukt.” Ik voelde hoe de wereld om mij heen weggleed, ik was even van de wereld. Ron stootte langzaam en diep door. Geleidelijk gleed onze geile opwinding weg. We kwamen langzaam weer tot onszelf. De half stijve lul van Ron gleed uit mijn natte kut. Ik voelde zijn zaad en mijn kutsappen langs mijn dijen lopen. “Het was heerlijk,” zuchtten we allebei.

“Ron ik ga hier in de buurt punaises strooien zodat je hier vaker een lekke band hebt.“ “Geweldig idee, want veel lekke banden, betekent veel sex.“ zei Ron met een geile glimlach.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners