Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schoonmoeder genoten - 41079 keer gelezen
Het was op een vrijdagavond. Mijn vriendin was gaan werken. Dus ik dacht ga eens naar je schoonouders op bezoek.
Toen ik aanbelde maakte mijn schoonmoeder open en was gekleed in alleen een pyjamakleed.
Mij viel gelijk op dat ze geen bh droeg. "Hé, hallo", begroette ze me. Ik vroeg waar mijn schoonvader was en ze zei dat hij ook werken moest. "Zou ik u dan gezelschap houden?" vroeg ik. "Maar waarom niet, kom binnen".
Ik ging links naast haar op de hoekbank in de kamer zitten. We praten wat over koetjes en kalfjes. Ook keek ik af en toe naar haar borsten waarvan de tepels duidelijk stijf zichtbaar waren door de stof van de pyjama.Ze zat rechts van mij met het hoofd naar mij toe en de benen opgetrokken naar de andere kant.
Toen er een stilte viel keken we alle twee naar de tv. Ik probeerde steeds meer een glimp op te vangen van haar borsten en ook van haar onderbroek. de onderste 4 knopen waren open gegaan en ik kon haar gele onderbroek goed zien. Ze probeerde totaal niet om iets te bedekken.
Mijn penis reageerde daar ook op en daar zat ik dan met een stijve in mijn joggingbroek bij mijn schoonmoeder op de bank.
Ze kwam steeds verder naar mij stilletjes geschoven en legde haar hoofd in mijn schoot.
Mijn schoonmoeder moest wel mijn harde pik hebben gevoelt het kon gewoon niet anders. Later zag ik dat ze met haar rechterhand in haar broekje ging en lichtjes op en neer ging. De pyjama was nu nog alleen met 3 knopen dicht.
Maar dat duurde niet lang want ze maakte deze ook open en toen zag ik haar grote borsten met de zeer stijve tepels bloot.

Mijn hart ging sneller kloppen want ik was behoorlijk geil geworden na dit allemaal gezien te hebben.
Nu werd ik ook wat vrijer. Ik begon haar rechter borst lichtjes te masseren. Ik zag dat ze haar ogen dicht had en genoot van mijn massage. Ondertussen masturbeerde ze zichzelf gewoon verder.
Nu probeerde ze ook met haar linker hand in mijn joggingbroek te komen . Mijn paal was keihard en sprong gelijk uit mijn broek. Ze pakte hem vast en begon me van alle kanten te likken met haar behoorlijk natte tong. Heerlijk zoals ik werd gelikt door mijn eigen schoonmoeder. Ze deed haar onderbroek ondertussen uit.
Nu begon ik haar billen te strelen en ging met mijn vingers via haar sterretje naar haar kut toe en begon haar te vingeren. Tevens duwde ik een vinger in haar kontgaatje, zodat ik haar van twee kanten deed bevredigen.
Mijn schoonmoeder genoot ontzettend van mijn handelingen tussen haar benen en spreidde ze verder uit elkaar.
Mijn broek samen met mijn slip deed ik nu ook uit. Mijn schoonmoeder stond nu op draaide met de rug naar mij toe en kwam boven op mijn paal zitten die totaal geen moeite had om in haar kut te glijden. Ze bewoog nu op en neer. Ik pakte haar billen vast en hielp haar een beetje. Wat een heerlijk gevoel was dit. We kreunden alle twee van genot.

Ik duwde haar overeind naar de bank toe en begon haar van achteren te neuken. Duwde haar hoofd naar beneden zodat haar kont meer naar boven uitstak. Toen kreunde ze, "duw hem in mijn kontje ". dat was voor mij een droom en dus ik haalde mijn paal uit haar kut en duwde hem voor haar sterretje en langzaam in haar poepgaatje naar binnen. wat zalig vond ik dit. Het was de eerste keer dat ik iemand anaal neukte. Ik droomde elke keer daarvan hoe het zou zijn en nu krijg ik eindelijk de kans.
Ik naaide mijn schoonmoeder langzaam in haar poepgaatje. Ik hield het niet meer en kreunde, "ik kom, ik kom".
Opdat moment draaide mijn schoonmoeder zich om en begon me opnieuw te pijpen, totdat ik ging spuiten.
Ze probeerde elke druppel op te vangen en nam mijn paal terug in haar mond. Ze bleef er maar verder aan likken
en liet hem pas klein uit haar mond glijden. Oh wat was dat lekker.
We deden snel onze kleren weer aan en ik nam afscheid van haar, want mijn vriendin moest ik een half uur later afhalen van haar werk.

Misschien wordt vervolgd................?Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners