Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schoonzusje En Vriendin - 36520 keer gelezen
Dit is een vervolg van een ervaring welke ik een aantal maanden geleden had geplaatst.
Er is een hele tijd over heen gegaan tot er weer iets gebeurt is tussen ons vandaar nu pas het vervolg.

De titel van het eerste verhaal was Bruiloft van mijn zwager.

Nog een kleine omschrijving van mijn schoonzusje.
Ze is ongeveer 1.70 lang met een lekker C cup donker blond haar tot iets over haar schouders.

Een aantal maanden waren er over heen gegaan sinds de gebeurtenis op haar bruiloft.
Ze whatsappte me op zaterdag 20 oktober of ik iets te doen had, want mijn zwager was naar een bedrijfs feest waar ze niet mee naar toe mocht van zijn baas.
Mijn vrouw had deze avond al iets gepland met haar zus dus besloot ik om op haar aanbod in te gaan om bij haar langs te komen voor een gezellige babbel en een drankje.

Eenmaal bij haar aangekomen belde ik aan, ze deed de deur open en liet me binnen. ik ging rustig op de bank zitten en kreeg wat te drinken. ze kwam tegenover me op de stoel zitten en kletste wat bij aangezien we elkaar sinds de bruiloft niet meer gesproken en gezien hadden.
uiteindelijk kwam het gesprek op de bruiloft en voorzichtig haalde ze ons avontuurtje naar voren. Ze wilde weten of ik er nog spijt van had en hoe ik nu over de gebeurtenis dacht.
Ik vertelde haar dat ik het lekker vond en nog vaak aan terug had gedacht.daarbij kwam al irect de vraag naar haar toe of zij het nog steeds een keer over wou doen en samen met me wou genieten. Ja dat wou ze wel. niet dat ze te kort kwam bij haar man maar ze had tijdens de bruiloft zo genoten van ons avontuurtje.

We drinken nog een paar drankjes en dan geeft ze aan dat ze nog even iets moet doen en vraagt me om even in de woonkamer te wachten.
Na een kwartiertje hoor ik dat ze me roept, Ik kom om naar de deur opening en zie haar daar staan in spannende lingerie.

Bekijk haar nog een van top tot ten en zeg tegen haar "Je laat er geen gras over groeien" ze kijkt me ondeugend aan loop op me af en komt op schoot zitten.
"je hebt me zo lekker verwend tijdens de bruiloft dat wil ik allemaal weer eens mee maken." zei ze egen me.

ze geeft me een een lange vurige en sensuele tongzoen en gaat dan van mijn schoot af en komt voor me op de grond op haar knieŽn zitten.
Ze maakt mijn broek los en pakt mijn lul en begint er gelijk op te sabbelen en ik word heerlijk gepijpt.
Eerst alleen de eikel en daarna neemt ze mijn gehele lul in haar mond, dit gaat zo'n 5 minuten door en dan staat ze op en loopt richting de slaap kamer en vraagt me haar te volgen.
Ik ga op haar verzoek op bed liggen en ze komt aanlopen met een blinddoek.
Ik vraag haar wat ze van plan is en ze antwoord dat ze een verrassing voor me in petto heeft en dat ik het allemaal maar moet laten gebeuren.

Ze doet de blinddoek bij me om en ik wacht gespannen af wat er gaat komen.
Ik word gestreeld en er word aan mijn lul getrokken en later met mijn tepels gespeeld.
dan word ik weer gepijpt en mijn ballen gemasseerd, maar dan voel ik ineens nog 2 handen.Hier schrik ik van en wil omhoog komen maar word direct weer naar beneden gedrukt ikword heerlijk gepijpt en elke keer dat ik bijna kom word het onderbroken en zo uitgesteld. ondetussen word er ook op mijn tepels gesabbeld.
Dit alles duurt ongeveer een 20 minuten dan voel ik dat alle 4 de handen van mijn lichaam worden gehaald en er komt iemand boven op me zitten en mijn lul word direct in een kutje geschoven tot aan mijn ballen.

Er word rustig op me gereden en dan word de blinddoek van mijn gezicht afgehaald. ik zie mijn schoonzusje naakt naast me staan en kijk direct wie er boven op me zit en zie daar een nog onbekende meid zitten.
Ik kijk m'n schoonzusje vragend aan en ze begint te lachen.

"Dit is een goede vriendin van me die alleen staande moeder is en had haar verteld over ons avontuurtje en wat voor een lekkere dikke lul je hebt en ze gaf aan ook geÔnteresseerd te zijn, en aangezien je genoot terwijl ze je pijpte en aftrok lijkt het me geen probleem voor je om ons beide te verwennen."

Ik stem in en haar vriendin begint het tempo op te voeren en komt vrij snel klaar.
Ze komt naast me liggen en kijkt me glimlachend aan.
"dank je schat ik heb al een tijdje geen lul gevoeld en al helemaal niet zo'n dikke paal"

Ik sta op van het bed en loop naar mijn schoonzusje toe en ga achter haar staan pak haar lekker C cup vast en zoen haar in haar nek.
dan begeleid ik haar naar het bed en laat haar voor over gebukt op het bed leunen. ik stop eerst een vinger in haar kutje en lik deze daarna nog een beetje.
Dan zet ik mijn eikel voor haar kut en stoot deze in 1 keer naar binnen. ze geeft een flinke kreun en begin haar direct in hoog tempo te neuken.
dan begint ze ineens hard te hijgen en te kreunen en voel al haar spieren samentrekken en voel de warme gloed over mijn lul heen komen ik stop met neuken en lik haar kut sappen uit haar kutje.

ze ligt al hijgend en bij komend op het bed en pak haar bij haar heupen en trek haar kont omhoog en voor ze het beseft zit mijn lul al weer in haar kontje. zeis te uitgeput om hier nog iets tegen in e brengen en al snel hoor ik haar weer kreunen en hijgen. inmiddels ben ik al zo geil dat het niet lang duurt dat ik klaar kom en spuit mijn zaad diep haar darmen in. Ik haal mijn lul eruit en haar anus blijft nog even openstaan en er druipt wat sperma uit haar vriendin is inmiddels weer helemaal bijgekomen en likt de sperma uit mijn schoonzusje haar kontje.

Zodra ze hiermee klaar is richt ze zich weer op mij en vraagt of ik nog een keer kan en haar dan lekker vol wil spuiten. ik kijk haar aan en daag haar uit door te zeggen dat als ze hem weer hard en stijf krijgt ik haar heerlijk zal neuken.
dat komt goed verzekerd ze me.

Ze zoent me vol op mijn mond en wrijft met 1 hand over mijn kruis en 1 hand speelt ze met mijn tepels.
Mijn schoonzusje komt van bed en geeft aan dat ze zich even gaat douchen en wenst ons geil plezier.

Ik kijk nog eens goed naar haar vriendin en zie daar een brunette staan van zo'n 1,65 lang kleine strakke borstjes net Cup B.
Inmiddels heeft ze het voor elkaar dat mijn lul weer recht overeind staat dan springt ze in mijn armer en slaat haar benen om mijn middel heen en vraagt me of ik haar op mijn lul wil zetten.
Ik druk haar rug tegen de muur aan en laat haar langzaam over mijn lul heen zakken. we zoenen en ik neuk haar en wederom duurt het niet lang voor ze klaar komt en ik voel haar kut sappen via mijn lul en dan langs mijn benen lopen.
dan leg ik haar op haar rug en kom op haar liggen en neuk haar hard en diep ze trekt haar benen hoog op en ze komt keer naar keer klaar en terwijl ze aan haar 4de orgasme begint houd ik het ook niet meer en al kreunend en hijgend komen we tegelijkertijd tijd klaar ik voel de warme gloed over mijn lul heen komen en zij voel dikke stralen sperma naar binnen schieten.

Na afloop hebben we nog lekker gedoucht en op het moment dat ik richting huis ging heb ik beide dames een lekker tongzoen gegeven en de vriendin van mijn schoonzusje bedankte me voor het feit dat ik met haar naar bed ben gegaan en haar weer een echte vrouw heb laten voelen en dat ze heerlijk klaar was gekomen.

Paar dagen later kreeg ik nog een mailtje van mijn schoonzusje dat haar vriendin er weer tegen aan kon en de vrolijkheid zichzelf was en dat mijn schoonzusje me weer snel wilde zien voor een nieuw avontuurtje maar dan weer gewoon met z'n 2en.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners