Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Schoonzusje woont bij ons in - 19934 keer gelezen
Enkele jaren geleden kwam mijn schoonzuster een tijdje bij ons inwonen.

Kate was op dat ogenblik net 20 geworden en had haar vriendje laten zitten, omdat ze hem betrapt had met een hoer. Naar huis wou ze niet terug want daarvoor was ze veel te fier. Wij hadden nog een lege kamer dus trok ze daar een tijdje in tot ze voor zichzelf een appartementje zou vinden.

Kate is een jonge frisse verschijning. Kort lichtbruin haar, 165 cm groot, maatje 34 en cup 75b.

De eerste dagen kwam ze haar kamer niet uit, ze had zich ziek gemeld op haar werk omdat ze nog steeds diep gechoqueerd was omdat haar vriend haar bedrogen had.

Mijn vrouw en ik slapen steeds naakt omdat we dat leuk vinden elkaars huid te voelen. Er zijn dat ook geen belemmeringen indien we zin hebben. Zelf krijg ik regelmatig een stijve van gewoon maar haar huid op de mijne te voelen. Ik had er geen idee van of Kate ook naakt zou slapen, maar had er wel al over gefantaseerd.

Op een nacht zag ik in de gang opeens licht. Onze deur staat imers altijd open. Het licht kwam uit de kamer van Kate. Ik zag haar in de gang naar het toilet toe snellen. Ze was spiernaakt. Een goddelijke verschijning, een fee. Ik kreeg er prompt een stijve van. Ik lag op mijn rug met het lid in aanslag. Ze kon er niet naast kijken toen ze uit het toilet terugkwam. Ik deed alsof ik sliep. Ik hoorde dat ze in de gang bleef staan, eigenlijk iets langer dan nodig. Ze was dus zeker aan het kijken. Ik hoorde haar een beetje zuchten en vervolgens ging ze naar haar kamer terug. Ik spitste mijn oren en hoorde dat ze masturbeerde en even later klaarkwam. Dat beloofde.Enkele dage later had ik een snipperdag. Mijn vrouw was al van ís ochtends vertrokken naar haar werk. Kate sliep nog. Ik had de avond ervoor in de tuin gewerkt en had last van spierpijn. Ik besloot om mij een beetje in een warm bad te leggen. Na een goed halfuurtje schrok ik wakker. Ik hoorde iemand in de badkamer. Ik was in slaap gevallen en daardoor een beetje onderuit gegleden in ons groot bad. Kate stond zich te wassen aan de lavabo. Ze had echt niet door dat ik naar haar lag te kijken, onze badkamer is immers niet klein. Ik kreeg terug een knoest van een erectie. Toen Kate zich gewassen had begon ze haar tanden te poetsen met onze elektronische tandenborstel. Mijn vrouw had voor haar een nieuw borsteltje meegebracht. Toen ze haar mond wou spoelen kwam ze per ongeluk met het bewegende kopje van de tandenborstel tegen haar clitoris. Er ging een schokje door haar lichaam. Ze nam het stoeltje dat naaste de lavabo stond en ging erop zitten. Haar ene been zette ze op het bidet. Ze liet de tandenborstel nu met volle snelheid over haar klitje trillen. Tegelijkertijd stak ze een vinger tussen haar schaamlipjes. Ze kwam heel snel klaar en bleef met gesloten ogen op het stoeltje zitten.

Ik stapte stilletje uit bad en stapte naar haar toe. Met meerdere vingers zat ze nu nog steeds in haar vochtige grotje te draaien. In knielde tussen haar benen neer en streelde zachtjes haar bovenbeen. Ze leek het eerst niet te merken maar plots deed ze haar ogen open. Ze schrok en probeerde snel haar benen dicht te doen. Dat ging echter niet want ik zat ertussen met mijn hoofd. Ze wist eigenlijk niet goed wat te doen want ze kon geen kant op. Eerst probeerde ze nog zich met haar handen te bedekken maar ze wist dat ik alles toch al gezien had.
Ik stelde haar op gerust. Ik zou niets doen tenzij ze zelf iets wou. Ik vertelde dat ik haar enkele dagen te voren had zien gluren toen ik naakt lag te slapen en hoe ze achteraf zichzelf liet klaarkomen.
Ze bekende. Ze had inderdaad alles gezien die nacht. Ze vertelde me dat ze sinds die nacht aan niets anders meer kon denken. Ze droomde van mij om haar vriendje te vergeten. Ook daarnet was ze aan mij aan het denken. Ze fantaseerde dat ik haar penetreerde terwijl ze zichzelf aan het vingeren was.Op haar gezicht verscheen een glimlach. Waarom zou ze fantaseren indien ze het echt kon doen. Ze duwde me achteruit. Ik verloor mijn evenwicht en viel op mijn rug. Kat kwam boven me staan. Ik had nu een perfect zich op haar. Ze had gespierde benen e, een slank kontje en haar kleine borsten zijn zo stevig als een paar appels. Aan haar lichaam was geen gram vet te bespeuren. Dit kwam natuurlijk van het vele joggen.

Ze knielde over me heen en likte met haar tong over mijn eikel. Haar flamoesje hing nu pal boven mijn gezicht. Ik kon haat kutsappen zo ruiken. Ik werd er bijna gek van. Met mijn handen nam ik haar billen vast en drukte haar kutje tegen mijn tong. Ik likte haar langs alle kanten. Ondertussen liet zij mijn penis en eikel evenmin met rust. Als een volleerde hoer pijpte ze me. Mijn 18cm gingen volledig in haar keel zonder dat er moest kokhalzen. Dat deed ze eventjes wel toen ik mijn zaad loosde in dat jeugdige bekje van haar. Zonder pardon slikte ze echter alles in. Dit deed mijn vrouw zelfs niet. In tegenstelling tot anderen kan ik meerdere keren na mekaar komen zonder dat ik slap val. Ze had er nu duidelijk zin in, ik ook trouwens. Ik lag nog steeds met mijn rug op de grond. Ze nam plaats boven mijn lid, plaatse mijn eikel tegen de ingang van haar vagina, die druipend nat was, en liet zich in een keer op mij zakken. Maiiei wat is ze nauw. Zo een verschil met mijn vrouw, maar die heeft al een kind gebaard. Ze begon mij te berijden. Steeds sneller en sneller. Mijn handen gingen over haar ganse lijf. Enkele vingers van mijn linker hand speelden draaispelletjes met haar tong. Haar linkerhand masseerde mij ballen. Met mij rechterhand streelde ik haar borstjes en kneep in haar kleine rozige linkertepel. Ze kwam gillend klaar. Uitgeput liet ze zich bovenop mij vallen.

Mijn schoonzusje woont nog altijd bij ons en regelmatig, als mijn vrouw er niet is, dan neuken we erop los. Een keertje had ze ons bijna betrapt, maar dat vertel ik later misschien nog een keer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners