Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Seks met mijn ouders 2 - 19312 keer gelezen
Vervolg op familie verhaal van 14-11-2009. Na de erotische massage die mijn vader en moeder mij samen hadden gegeven en waarbij ik ook een orgasme had gekregen, zat ik samen met mama op de bank in onze woonkamer te wachten, dat papa weer terug kwam van het douchen. Vond je het fijn Linda vroeg mijn moeder, ja het was heerlijk zei ik eerlijk, want zo voelde het nog steeds aan. Ik vroeg haar wat er nu verder ging gebeuren? Dat zien wij straks wel glimlachte zij als je vader er weer is, we maken er gewoon met zijn drietjes een gezellige avond van zei ze. Ik durfde tegen mijn moeder wel te zeggen dat ik tijdens de massage had gezien dat papa een stijve in zijn broek had, ja dat heb ik ook gezien lachte zij en daarom denk ik dat ons nog wel wat te wachten staat! Toen vertelde mijn moeder mijn ook dat zij tegen mijn vader eerlijk had verteld dat zij mijn kutje had kaal geschoren en ook had gezegd wat ik daarna met haar slipje had gedaan. Jouw vraag voor een massage kwam dan ook als geroepen zei mijn moeder, je vader is ook al een paar dagen heel geil na wat ik hem over ons heb verteld en wilde je lichaam en kale kutje eigenlijk ook wel eens zien, nou dat is nu dus gebeurt.

Wil papa nu seks met mij vroeg ik? Wij kijken wel wat er gebeurt liet mijn moeder toen in het midden. Ik had net mijn badjas aangedaan, toen ook papa terug kwam in zijn badjas. Ik stond op om ook even te gaan douchen omdat mijn lichaam nog glom van de massage olie, mama zei dat het niet nodig was en deed haar badjas uit. Samen met papa keek ik naar haar, mama zag er weer super sexy uit in een nieuw, wit lingerie setje. Papa deed ook zijn badjas uit, dat was voor mijn nog spannender om mijn vader bloot te zien. Hij is een lange slanke man van 1.90, zijn lichaam was toen mooi gebruind van de vakantie in Spanje, maar wat tussen zijn benen hing trok mijn blik helemaal aan. Een mooie piemel, zonder schaamhaar en slap al van een behoorlijk formaat. Mama liep om hem af en streelde met haar hand over zijn ballen en lul, wat het jij hier voor lekkers vroeg ze met een geil stemmetje? Zijn lul reageerde er direct op, met schokjes stijfde hij op en ik raakte er ook erg opgewonden van, helemaal toen mama op haar knieŽn voor hem ging zitten en zijn toen al volledige stijve lul een stukje haar mond in zoog. Ik ging stilletjes op de stoel zitten op een paar meter afstand van hun. Ik was erg onder de indruk van zijn grote lul, maar ook om mijn moeder papa te zien pijpen.

Ik beschrijf deze begin fase met mijn ouders nu natuurlijk wel zoals het vijfjaar geleden allemaal is begon en zoals het nu nog in mijn geheugen staat gegrift. De afgelopen vijfjaar hebben wij bijna wel wekelijks een avond Ė nacht seks met zijn drieŽn gehad,nu is niets vreemd meer, maar nog wel elke keer weer anders een heel geil. Mijn moeder pijpte papa lekker opwindend, ik zat er ademloos naar te kijken toen papa mijn wenkte met een gebaar van, kom er maar bij. Ik deed het, ging ook geknield naast mama zitten, die gelijk zonder enige jaloezie ,papa,s lul in mijn mond duwde. Ik proefde zijn voorvocht en had nog niet eerder zo grote lul in mijn mond gehad, samen met mama pijpte ik mijn vader, die hier erg van genoot en mijn badjas ondertussen had geopend. Het voelde allemaal heel geil aan, er was geen schaamte meer tussen ons en ik vond het ook super toen mama mijn tieten begon te strelen en met haar hand tussen mijn benen ging. Ik had mijn mond meer dan vol met papa,s lul toen mama met haar vinger in mijn kutje ging, ik werd gevingerd door haar. Ik had de minste ervaring en nog geen goede controle over mijn lichaam, ik kwam klaar en moest mijn vader bij zijn billen beet pakken om niet om te vallen. Zijn lul kwam diep mijn keel in, het werd heel warm in mijn mond en hij begon te roepen dat hij klaar kwam, iets wat ik heel goed voelde door zijn sperma wat hij in mijn keel spoot. Ik schrok er van en haalde mijn mond van zijn lul.

Zijn sperma spoot nog een straaltje na midden in mijn gezicht, mama zag dit en gaf mij ineens een zoen vol op mijn mond, samen slikte wij bij elkaar zijn sperma in onze monden weg. O wat geil Linda hijgde mama, papa deed een paar stapjes terug van ons en mama trok mij bovenop haar sensuele lichaam. Ze deed zelf haar slipje uit en ik haar Bh, toen drukte zij mijn hoofd tussen haar benen en hijgde, lik me, lik me Linda. Dit had ik dus ook nog niet eerder gedaan, haar kutje was opwindend nat en rook heerlijk toen ik haar de eerste voorzichtige likjes tussen haar schaamlippen gaf. Het likken vond ik zeker niet vies, wel vreemd om dit bij een vrouw te doen en zeker dat ik mijn eigen moeder begon te beffen. Ik ging er toen helemaal in op, ik zat op mijn knieŽn tussen haar benen en probeerde zo diep mogelijk met mijn tong bij haar naar binnen te komen. Mama hijgde als een gek en drukte mijn hoofd stevig in haar kruis, ik deed het volgens mij wel goed, want niet heel lang hierna kwam ook mijn moeder lekker op mijn tong klaar. Op dat moment waren wij alle drie heel geil en ging het automatisch verder, toen ik omhoog kwam tussen de benen van mijn moeder keek ik tegen mijn vaders stijve lul aan, ondanks dat hij toch ook even hiervoor was klaar gekomen in mijn mond. Ik weet nog heel goed dat ik op dat moment graag een keer met hem wilde neuken, maar dat gebeurde die avond nog niet. Wel nam hij mama in zijn armen en ging op de bank zitten, mijn moeder kroop op zijn schoot en drukte zijn stijve lul heel geil haar kutje in. Ik moest toekijken hoe zijn met elkaar begonnen te neuken. Ik keek mijn moeder op haar rug en zag papa,s grote lul stevig en in een hoog tempo in haar kutje neuken, een geweldig opwindend gezicht om dit van dichtbij te zien gebeuren.
Ik vind dit nog steeds heel geil om mijn ouders met elkaar te zien neuken, zeker als zij klaarkomen en ik mijn vader zie spuiten uit lul. Mama wordt telkens weer helemaal gek bij vrijwel ieder orgasme, zij schreeuw en krijst alles door elkaar, je ziet daarbij al haar spieren aanspannen, geweldig. Deze eerste keer dat ik hun zag neuken werd ik best wel een beetje jaloers op mijn moeder, ik wilde dat ook met mijn vader. Maar voor dat moment hadden mijn ouders wat anders bedacht, daar schrijf ik later over, hoe en waar ik voor de eerste keer echt met papa mocht neuken. Mama vloekte zelfs een beetje toen zij klaar begon te komen, ik hoorde haar hijgde en tegen mijn vader zeggen, . neem mij Erik, neem je hoer en neem je dochter, dat wil je toch zo graag vuile schoft. Het waren woorden vanuit haar opwinding, later deed zij dit nog veel vaker en nog veel grove, dat gebeurt gewoon bij mijn moeder als zij heel geil is en klaar gaat komen. Tegen mij roep zij inmiddels ook van alles, ik vind het alleen maar kicken als zij mij voor alles en nog wat uitschelt als zij klaar kom. Ik was op de stoel gaan zitten tegenover hun, ik volgde alles en kon niet van mijn kutje afblijven. Ze deden het even rustig aan toen mama was klaar gekomen, ze bleef wel bovenop papa zitten met zijn lul diep in haar kutje. Ik zag hoe haar schaamlippen strak om zijn dikke paal krulde. Het leek er even op dat zij vergeten waren dat ik er ook nog was, ineens ging mama van mijn vaders paal af. Ze keek mij aan, geil hť Linda lachte zij met een bezweet lichaam, ik kon dit alleen maar beamen.

Even kon ik verlangend kijken naar mijn vaders nat glimmende lul die tegen zijn platte buik aan, groot omhoog stond. Het was van korte duur omdat mijn moeder dit mooie uitzicht weer voor mij weghaalde, door papa,s stijve te pakken en tussen haar benen te zetten. Langzaam spreiden zij zich, ik zag mijn vaders lul weer tussen haar benen verdwijnen, ze maakte hier wel veel geluid bij en het leek iets moeilijke te gaan. Vinger je kutje hijgde zij tegen mij, ik wil het zien. Omdat ik puur geconcentreerd was op de naakte lichamen van mijn ouders, en het super geile gevoel wat er door mijn lichaam en kutje gierde, had ik pas even later door dat mijn vader niet met zijn lul in mama,s kutje zat. Ik zag dat papa haar langzaam neukte, maar toen in haar kont. Ik had zoveel om naar te kijken dat ik dit echt in eerste instantie niet had gezien, mijn vingers gingen steeds snelle in mijn kutje. Mama werd in haar kont geneukt,wat een vreselijk geil wijf moet jij zijn dacht ik bij mezelf. Ik keek, ik staarde naar hun, ik zag haar mooie tieten op en neer gaan, haar tepels zijn echt wonderschoon om te zien. Het ging er heftig aan toe, mijn moeder kon papa,s lul heel goed hebben in haar kont, dat zag ik al snel. Ik zag mijn moeder steeds geile worden, kom hier bij ons Linda hijgde zij, lik mijn kut nog een keer. Super, ik deed het en ging voor de bank tussen haar benen zitten.
Ik zag mijn vaders grote dikke heipaal stampen in mama,s anus, ik was daar (toen) nog maagd en kon niet aanvoelen op dat moment, wat mijn moeder voelde bij anaal neuken. Ik zag wel heftige bewegingen in haar kutje, en voelde dit ook met mijn tong toen ik haar begon te likken. Haar clitoris was heel dik en haar kutje super nat. Niet vreemd natuurlijk, ik had haar al een keer klaar gelikt, papa had haar al geneukt in haar kutje en toen likte ik er weer aan, terwijl mijn vaders haar kontje neukte. Ik zat haar met gespreide benen te likken en kon mezelf natuurlijk ook niet meer beheersen, ik begon mezelf te vingeren. Mama hijgde, trok van geilheid haar eigen tepels er bijna af, en papa neukte zich helemaal suf in haar strakke gaatje. Ik durfde het niet uit mezelf te doen, maar toen papa vroeg of ik ook zijn ballen wilde likken, deed ik het gelijk. Mijn moeder zat weer tegen een orgasme aan, ze begon weer! Ja Linda hijgde zij, lik zijn geile grote ballen, daar geilt die schoft op. Vergeet mijn kutje niet gilde ze en kwam weer klaar, papa werd ook heel wilt toen ik zijn ballen mijn mond in zoog, ik begon zelf ook klaar te komen, mijn moeders vocht stroomde over mijn gezicht. De climax kwam helemaal toen ik klaar was gekomen en papa op zijn hoogtepunt aankwam, hij duwde mama van zich af. Zijn ogen stonden wilt en geil, hij trok mij aan mijn haren naar zich toe en spoot toen zichzelf masturberende in mijn gezicht, ik vond het allemaal super geil, maar was ook helemaal op.

Ik heb super geile ouders, die mijn daarna steeds verder in hun seksuele leven betrokken. In mijn volgende deel schrijf ik hier verder over. Voor alle lezers een geile kus, Linda.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners