Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Seks met schoonzusje op de boerderij 2 - 19382 keer gelezen
De dagen er na kwam Kim gewoon paardrijden en deed net of er niets was gebeurt zij was wel iets stiller en ook sneller weer weg als ze klaar was met paardrijden.
Karin(mijn vrouw) vroeg of ik soms ruzie had met Kim omdat die wat stil was, ik voelde dat mijn hoofd rood werd en zei dat ik niet wist of er wat was.
Tot op een middag we waren allen op de boerderij en ik de stoute schoenen aan trok en vroeg aan Kim of er wat was.
Kim vertelde dat zij zich schaamde omdat zij het gevoel had dat zij misbruik van mij had gemaakt. Mijn mond stond open van verbazing omdat ik ook een beetje het gevoel had dat ik misbruik van haar had gemaakt.
Nu zei ik lachend stomme trut dit was de beste seks die ik sinds jaren gehad heb, misschien wel de beste seks ooit.
Het gezichtje van Kim veranderde als sneeuw voor de zon en zei, echt en Kim vertelde dat ze thuis echt tekort kwam omdat zei vaak alleen was.

De volgende dag het was zaterdag en Karin was ook thuis en we zaten aan de koffie toen Kim binnen en ook aanschoof en koffie kreeg.
Kim vroeg of het niet mogelijk was om wat op de boerderij te helpen want Kim werkt meestal alleen in de weekend in een kledingzaak dus door de week heel veel vrij en verveelde zich en zo ook wat terug kon doen voordat zij op het paard van Karin mocht rijden.
Karin keek mij aan en zei dat is toch wel mogelijk bijvoorbeeld met helpen kalfjes voeren en zo.
Kortom Kim was zo nu en dan hulpje. Het mooie weer kwam weer aan en ik begon met hooien de zijkanten moeten met een handhooihark worden gedaan en daar gaat best wat tijd in zitten en ik vroeg of zij de volgende dag wilde helpen. De volgende dag stond Kim in de korte broek en T-shirt achter het huis ik pakte de trike een vierwielige scooter een karretje er achter met 2 harken en Kim klom er ook bij in en zo reed ik rustig achter naar het land.
Kim keek in het rond en zei lachend dit is echt de onbewoonde wereld, we begonnen te harken en na een kwartiertje gutste het zweet over onze lichamen en we waren in de buurt van een brede sloot en Kim zei zullen even gaan zwemmen ik zei lachend jij hebt wel altijd rare ideeŽn en ik weet geloof wel hoe jij dat wilt Kim zei een beetje lachend dat kan hier wel naakt toch.
Kortom even later waren we aan het zwemmen in ons blootje en het was ook super lekker verfrissend en na een poosje zei dat we verder moesten anders waren we niet op tijd klaar. Kim ging uit het water en pakte gelijk de hark en vertelde dat we eerst ons moesten laten opdrogen.

Ik moest lachen want natuurlijk vond Kim het gewoon leuk in haar blootje te blijven lopen, en okť ik moest toegeven het is ook wel fijn. We waren zo al een poosje bezig en ik vroeg Kim of ze mee ging wat drinken bij de trike want daar had een tas met een fles cola, dat vond Kim prima want zij had ook wel dorst. We gingen even zitten op onze kleren, Kim ging in de kleermakerszit zitten en hoe ik ook mijn best deed mijn ogen gingen over haar kleine lichaam en belanden bij haar kutje haar lipjes stonden een beetje open. Kim vroeg denk jij nog weleens aan dat wij seks hadden, best wel zei ik als je zoín belabberd seksleven hebt als ik dan was dat een droom. Kim zullen we het hier nog een keer overdoen want sinds ik seks met jou had heb ik nog geen seks weer gehad.
Een beetje teleurgesteld vertelde ik dat ik ook allen een keer mij zelf had afgetrokken en ik toen ook fantaseerde aan de keer dat ik seks had gehad met Kim.
Kim kroop op mij af en ging op haar buik liggen met haar hoofd tussen mijn benen en begon voorzichtig met mijn pik te spelen, die natuurlijk gelijk begon te groeien even later nam Kim mijn pik in haar mond en begonnen langs te zuigen en ging met haar hoofd op en neer. Het was zalig en ik liet haar gaan ik speelde wat met haar haren tot zij mijn pik los liet en zij mij voorzichtig omdrukte.
Ik lag op mijn rug en Kim kwam met haar kutje boven mijn mond en ik opende haar kleine lipjes en ging met puntje van mijn tong langs de lipjes die smaakten lekker ligt zoutachtig gewoon onbeschrijfelijk lekker iets wat ik met Karin nog nooit gedaan had daar had ik vaak het gevoel van kruip er maar even op dan heb jij je zin maar niet in of op mij spuiten dat gesmeer wil ik niet.

Kim ging langzaam met haar kutje over mijn mond en haar lipjes werden natter en Kim schoof naar onderen en pakte mijn pik en zette hem tussen haar lipjes en liet zich heel langzaam zakken. Toen ik voelde dat hij er niet verder in kon liet Kim zich voor over zakken haar borsten voelde ik op mijn borst en zij bracht haar tong in mijn mond en begon mij te tongen haar kontje ging tergend langzaam op en neer en pas na een kwartier voelde ik haar kutspiertjes samen trekken Kim beet op haar lippen en ging sneller op en neer haar kutvocht voelde ik op mijn buik stromen en ik hield het niet meer en spoot in haar kutje nu viel Kim op mij zij leek wel uitgeteld en na een poosje rolde zij van mij af. Mijn pik kromp in elkaar en Kim fluisterde dit moeten echt vaker doen dit is geweldig lekker, gelijk een beetje angstig vroeg zij ,natuurlijk als jij dat ook wilt.
Ik stelde haar gerust en zei dat ik ook wel vaker wilde.

Wordt vervolgd.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners