Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sel - 12362 keer gelezen
Toen ik zestien was, verongelukten mijn ouders bij een vliegtuigcrash.

In die tijd zat ik op een internaat. De advocaat van mijn ouders stuurde me een telegram.

Tot zover was alles prima, alleen was ik minderjarig.
Onze advocaat haalde me zelf op en woonde ik eerst eens bij hen. Hij was met de ouders bevriend en toen we erover spraken stelde ik voor dat hij tot mijn achttiende mijn voogd werd.

Ik kreeg een mooie som geld uitbetaald als smartengeld en omdat we een eigen huis hadden, een zaak en dan nog de levensverzekering, had ik niet echt meer hoeven werken. Maar de zaak interesseerde me niet. Ik verkocht die via onze advocaat.

Zoals ik van moeder in een brief had ervaren, hadden ze een huishoudster aangesteld, kon ik thuis wonen en daar verder naar school gaan. Zij kon voor me zorgen.

De advocaat lachte en meende dat we dat zo konden doen, was ik immers een verstandige jongen. Alleen de huishoudster was anders, was zwart. Ik moest lachen, was zoiets voor mij geen punt, leefde ik in het internaat in een internationaal gezelschap. Dan was dat geregeld.

Ik zou een conto voor mezelf krijgen en een voor de huishouding en bij problemen hoefde ik maar op te bellen. Maar ik moest nog wel een week blijven, had hij haar met vakantie gestuurd, tot alles was geregeld en hij met mij had gesproken.

De advocaat was al wat ouder, maar had een vrouw van veertig en een dochter van dertien. Marlies, de dochter vond het gewoon, dat ik de week bij haar op de kamer sliep. Er, was ruimte zat, vond zij dat leuk. Haar moeder had er niets op tegen. Zeker niet, omdat haar dochter plots levendiger werd. Anders was het altijd een stil plantje geweest, die niet veel vertelde. Ze half met het bed opmaken en nam me dan geheel in beslag, toonde me haar schoolheften en vroeg me, te helpen. Ze moest nog drie weken naar school en had nog enige examens voor zich, war ze weinig vanaf wist. Rekenen was haar zwakste punt. Ik keek en begon haar dan alles uit te leggen en liet het haar proberen en had ze het dan door. We spraken dan over Biologie en Engels en Frans en kon ik haar ook da helpen. Marlies was dolgelukkig en gaf ze me spontaan een zoen en bloosde dan volledig. Zoiets had ze nog nooit eerder gedaan, zei dat dan ook en wilde zich verontschuldigen. Ik lachte en zei dat ik het leuk vond, had ik niet eerder met een zo lief meisje gezoend, mocht ze dat van mij rustig meer doen. Marlies lachte dan ook, was opgelucht en wilde dan alles over het internaat weten, vond het achteraf wel saai.Na ja, ergens was het dat ook wel, begonnen ze pas de laatste twee jaar meer met ons te organiseren. Meisjes waren er niet en ook niet in de buurt en waren er maar vier leraressen geweest, waarvan eentje net dertig was en best knap, ook verstopte zij zich achter een bril en tuttige kleren. Maar ik werd haar lieveling en omdat ik yogales gaf en zij dat wou leren, moest ik haar privť-les geven op haar kamer. Dat had wel niet gemogen, maar kwam er nooit een klacht over. Ik leerde haar yoga en zij me de liefde en zo wist er alles over, hadden we ook van alles geprobeerd. Nee, zoenen hadden we niet veel gedaan, tenminste niet op de mond.

Marlies, ging die avond als altijd vroeg naar bed en ik volgde haar een uur later na, was heel rustig, als ze al zou slapen. Ze had de ogen dicht, tot ik me uitkleedde. Toen keek ze wel, merkte ik dat op. Ik douchte en kroop mijn bed in, schakelde het licht uit. Weinig later hoorden we haar ouders naar bed gaan, was het dan rustig. Ze wenste me een goede nacht toe en ik haar. Ik sliep gauw in, was doodmoe. Halverwege de nacht werd ik opzij geduwd, kroop ze naast me in bed, hield zich aan me vast. Ik werd wakker en hoorde dan de donder en zag de bliksemflitsen door de gordijnen heen en begreep, dat ze bang was. Ik sloeg een arm om haar heen schoof ze dicht tegen me aan. Zo sliepen we dan verder tot de vroege ochtend. Ik was als gewoon vroeg wakker, lag nu achter haar aan, had een arm om haar heen liggen en mijn stijve duwde tegen haar billen aan. Marlies had een nachthemdje aan en geen broekje. Ik voelde voorzichtig en had ze alleen opkomende borstjes, maar wel grote tepels. Mijn hand lag er toch en aaide ik zachtjes er over heen, voelde ze reageren, werden de tepels hard. Ik bewoog mijn lichaam ietsjes, en omdat zij kleiner was, schoof mijn stijve nu tussen haar dijen in. Ze opende die en duwde mijn pik dan tegen haar poesje aan en sloot ze haar benen weer. We bleven zo rustig liggen tot de wekker afliep. Ze draaide zich dan om en deed ik, of ik net ontwaakte en toen ze me een zoen gaf en een goede morgen wenste, zoende ik haar ook. Ze vond me heel lief. Ze sprong uit bed en volgde ik haar na. Ze stond naakt haar tanden te poetsen en zag ik nu haar tepels en beneden een streepje haar. Zij keek naar mijn stijve, maar zei er niets over. We kleedden ons dan en had haar moeder het ontbijt klaar. Marlies verdween naar school en stelde de moeder voor te gaan zwemmen.

Er was een baggerzee in de buurt en zwom iedereen er. Zij had er zin in. Ik ook wel, maar ik had geen zwembroek en liet haar dat lachen, was iedereen er naakt, of schaamde ik me soms. Nou ik niet! Zo reden we ernaartoe op de fiets en was er ringsom alles groen en stonden er heggen. Ik zag aardig wat mensen en waren die naakt en leek me dat eigenlijk wel leuk, had ik wat om te kijken.

Maar Monika vroeg alle aandacht en zag er goed uit. Haar borsten hingen al een beetje, maar anders was ze een mooie vrouw. Ze keek net zo naar mij en pijnlijk genoeg had zich mijn trots niet rustig gehouden en was al in aanvalspositie. Monika meende dat ik ja echt al een man was en wat voor een en moest ik nu eerst blozen, wat haar nog meer beviel. Ze breidde de handdoeken uit en liep dan het water in en volgde ik haar na. Ze zwom goed en snel, maar was dat niet mijn sport, deed ik het rustig aan. Monika leefde zich uit en lag ik al op een handdoek, toen ze uit het water kwam. Ze vroeg niets, legde zich naast me in de zon. Maar dan droogde ze zich af, moest ik haar insmeren. Ik deed dat gewoon overal en vond zij het heerlijk, hoe ik haar erbij gelijk masseerde. Ze draaide zich dan op haar rug en mocht ik het ook van voren doen. Ik had haar best door en zo kreeg haar boezem een sensuele massage en voelde ik hoe geil ze werd. Ik deed dan extra eerst alles andere en dan pas haar dijbenen van binnen en lag ze open, zag ik hoe nat ze al was.

Ik had haar wel kunnen bespringen, zo geil was ik intussen ook, maar ik begon zachtjes haar flamoes te oliŽn, vond haar klit en kon ze zich dan niet meer inhouden, wilde me hebben, trok me op zich. Ik neukte haar en kwam ze niet alleen een keer klaar. Maar mij kwam het niet, trok ik me uit haar terug. Ze keek naar mij en dan pijpte ze me klaar, zonder er een woord over te zeggen.
We zwommen dan nog een rondje en fietsten dan weer terug. Monika vertelde, dat haar man was vreemd geweest en er iets aan had overgehouden, zij geen seks meer deden. Maar, normaal vreemd gaan was er niet bij. Ik was iets buitengewoons en hoopte ze, dat ik kon zwijgen. Dat vond ik normaal en zeker, toen ze zei, dat ik altijd bij haar terecht kon, wanneer me ernaar was.Marlies was er al thuis en ging Monika koken. Marlies vond het te gek, dat ik met haar moeder was zwemmen. Anders deed ze dat nooit, vond naaktstrand maar niets. Ik lachte en zei nu te begrijpen, waarom ze haar bikini had aangehouden. Ze wou me zeker alleen een plezier doen. Marlies zag dat ook zo en werd er niet meer over gepraat. De advocaat verscheen met het eten, maar werd er weinig gepraat. Marlies vertelde wel, dat het rekenproefwerk goed was gelukt, zij een goed cijfer verwachtte. Maar in biologie moesten we nog effen oefenen en deden dat na het eten. Ik vond het leuk, alles uitteleggen en hield ze zich voor het volgende schooljaar aanbevolen. Ik was immers klaar met school, had mijn examens voortijdig met cum laude beŽindigd. Maar ja, ik had ťťn fotografisch geheugen wat ik met tien had begrepen en nooit had verteld. Ik had alle boeken van de internaatsbibliotheek gelezen en kende alle schoolboeken evenzo uit mijn hoofd. Maar ik was altijd op mezelf gebleven, had geen vrienden. Ik kon da goed mee leven.

In de nacht kwam Marlies direct bij me liggen, was nu ook naakt, vond het leuk zo bij me te liggen. Ze wilde zoenen, dat leren en deden we dat. Ze voelde mijn pik steigeren en duwde zich ertegen aan, vroeg dan of ze hem mocht aaien. Natuurlijk mocht ze en aaide ze ook mijn ballen en zei, dat ik best ook bij haar mocht voelen. Ze beleefde dan ongekends en beet zich op haar lippen, om niet te gillen, toen ze voor het eerst in haar leven klaar kwam.
Dus hadden haar vriendinnen toch gelijk, was dit hemels! Ze vertelde nu, wat haar vriendinnen alles zo deden, of het verzonnen. Die pijpten hun vriendjes en een neukte al echt. Ik verkneep me een lach en vroeg haar of zij al haar dagen had en was dat niet zo. Dan vertelde ik haar alles over pijpen, vrijen, 69en en neuken. Marlies was geheel oor. Ze kneep nu in mijn pik, trok me onbewust af en wilde het dan proberen. Ze mocht en vertelde ik haar hoe het moest en kwam ze over me heen en kon ik haar poesje likken. Ze kwam alweer klaar en ging haar het pijpen dan beter af en proefde ze weinig later mijn zaad, kon ik het niet meer houden. We zoenden dan nog effen en sliepen dan.

In de ochtend, lag ik weer achter haar aan, wilde ze me voelen, opende zich ervoor, schoof ik zonder moeite bij haar naar binnen. Ik vingerde haar klitje, neukte haar en kwamen we samen klaar.

Ik kreeg een zoen en ging ze douchen. Ik sliep uit en wekte me Monika met een zoen. Ze voelde aan mijn pik die stond. Zij had alleen een ochtendjas aan en knielde boven me en neukte mij. Vragen deed ze niet!
We douchten dan samen en kreeg ik een stevig ontbijt.

Ze had die dag te doen en benutte ik die tijd bij ons/mijn huis voorbij te gaan en te kijken. Ik kon me amper iets van herinneren. Ik liep door het huis, was alles schoon en opgeruimd. Ik telde drie slaapkamers boven en was daar ook de badkamer. Maar een van die kamers was leeg, een bleek van Sel te zijn, de huishoudster en de ander was van mijn ouders. Ik keek in de kasten, hingen er nog alle kleren van de ouders erin. Maar dat kon me ja weggeven. Het bed was een waterbed en sprak me dat wel aan, probeerde ik het gelijk uit, vond het te gek. Dus zou ik hier gaan slapen.

Boven onder het dak was nog een zolder, maar bleek daar in jaren niemand meer geweest, was alles dik onder het stof. Ik zou er later naar gaan kijken.

Beneden was een grote keuken, een grote huiskamer met een open haard, en nog een bureau. Daar stond ook een computer. Ik keek alles na en toen ik de computer had opgestart vond ik er een brief in voor mij. Het was, alsof ze het hadden aangevoeld! Moeder schreef aan mij, dat zij zich schuldig voelden over mij, maar wel van me hielden en trots op me waren.

Zij waren ja altijd veel onderweg en nu ik thuis kwam, hadden ze Sel aangesteld. Die was dan nog wel jong, maar erg lief. En ze kon alles aan. Vader had haar familie vrijgekocht van slavenhandelaren en kreeg Sel mťť als dank. Ze hadden haar van alles geleerd en was ze op mijn komst voorbereidt.

Moeder schreef waar zij een kluis hadden ingebouwd. Schreef waar de sleutel was, welke code ervoor moest worden ingevoerd. In de kluis lagen haar juwelen, veel geld en alle nodige papieren.

Tot slot schreef ze het zonder te vinden, dat ze een leven met mij had gemist, maar hun leven had dit offer nu eens van haar gevraagd, hoopte ze, dat we naar hun reis tot elkaar kwamen.

Ik keek en vond de kluis en ook de sleutel en opende hem. Ik telde vijf ton aan geld en de juwelen, kon ik niet schatten, maar vond dat ook niet belangrijk. Ik bekeek de papieren en waren er vele aandelen bij en van alles en nog wat, wat belangrijk was. Zou ik me daar later in verdiepen. Ik sloot alles weer en liep dan door de tuin.

De Tuin was redelijk groot en omgeven door een hoog dicht hegwerk. Ik zag geen bloemen, alleen gras, dat moest worden gemaaid en een pool zonder water. Er was een soort paviljoen, waar ligstoelen en tafels stonden opgeborgen. De pool schatte ik 10 bij 5 meter en 2 meter diep en bleek dat ook zo te zijn. Ik had genoeg gezien en sloot alles weer af, ging terug naar het huis van de advocaat.

Marlies was er en ik leerde weer met haar. In de nacht vrijden we weer teder, was ze gelukkig. Haar moeder had gelukkig plots veel om handen en had ik mijn rust.
Zo, ging de week voorbij, trok ik dan in mijn eigen huis. Sel was er nog niet en deed ik zelf boodschappen, voor wat me leuk leek, om te eten en drinken.
Ik keek tv, maar sprak me dat niet aan. Zo ging ik vroeg naar bed. Sel zou pas op zondag komen en kon ik uitrusten.

Alleen, tegen twee uur in de nacht, werd ik wakker van geluid, was iemand in het huis. Ik sloop op de gang en keek, was beneden licht. Voorzichtig liep ik de trap af en hoorde geluiden vanuit de keuken en haalde dan opgelucht adem, als ik de negerin zag. Ik liep er stilletjes naartoe en vroeg dan, wat zij er deed en schrok ze zich een hoedje. Ze draaide zich om en keken we elkaar aan en lachte ik dan, vroeg of zij Sel was. Ze knikte met haar hoofd en kwam dan stotterend de vraag of ik, ik was. Maar dan lachten we alle twee.
Ze zag er echt nog jong uit, schatte ik haar op zín hoogst achttien. Maar zou ze al tien jaar ouder zijn volgens de advocaat.
Toen pas, vooral omdat ze ernaar keek, dacht ik eraan, dat ik ja naakt was, sliep ik immers altijd zo. Ik lachte nog eens en liep terug naar boven trok een broek aan.

Sel kwam me achterna, en zette zich bij me op het bed en zei, dat de kennissen, bij wie ze op visite was, haar hadden gebracht. Ze kon ja niet weten, dat ik er al was. Ik lachte weer, zei dat het geen punt was en reikte haar nu mijn hand voor een begroeting. Sel lachte ook, zei dan, niet verwacht te hebben, dat ik al een man was, maar vond het niet echt erg. Ik vertelde, haar van het verblijf bij de advocaat, en dat ze mij nu iedere dag om zich zou hebben.

Ik liet haar dan van zich vertellen en hoorde, dat ze uit SomaliŽ kwam, haar vader was vermoord en zij, een zus en haar moeder werden verslaafd. Toevallig, dat een Zwitserse organisatie haar vrijkocht en mijn vader haar naar hier had gehaald. Haar moeder en zus, waren eerder al verkocht, wist ze niet waarheen. Mijn ouders hadden haar de taal geleerd en van alles en nog wat en was ze gelukkig hier te mogen zijn. Ze had intussen een rijbewijs, maar hadden we geen auto, dat ze kon oefenen.

Sel droeg een jurk en verborg die haar figuur, kon ik niets schatten. En vroeg ik ook niets over haar leeftijd, zou dat nog wel uitvinden. Ik hoorde dan over die kennissen, die ze van de avondschool kende, welke ook uit SomaliŽ kwamen, maar woonden die nu in een andere stad.

Ik vroeg of ze een vriend had en bloosde zij, zei van niet.
Misschien, wanneer ik volwassen was, haar niet meer benodigde. Ze vroeg dan of ik een vriendinnetje had en moest ik lachen, zei dat ik van een jongensinternaat kwam en daar zoiets niet kon, begreep ze dat. Zij wenste me een goede nacht toe en ging naar haar kamer. Die was naast die van mij, hoorde ik haar kramen, dan hoe ze in bad bezig was en was dan rust.

Het was zes uur, toen ik van een donderslag wakker werd. Ik zag de bliksems in dichte opeenvolging neerkomen en sloot mijn raam en net lag ik weer in bed, toen de deur openging en Sel binnenkwam. Ze had een nachthemd aan en excuseerde ze zich, maar onweer maakte haar altijd bang en wou ze graag zolang bij mij blijven.

Ik zei dat het goed was en sloeg aan de andere kant de deken open en kroop ze naast me. Ik voelde hoe ze bibberde en begreep, dat ze echt bang was en zo aaide ik haar gezicht, zei dat ze nu veilig was en kroop ze dichter bij me. Er kwam weer een luide donder, lag ze dan tegen me aan. Ze hield zich aan me vast, sloeg ik een arm om haar heen en bleef ze zo liggen.

We vielen ergens in slaap en was het al tegen de middag, dat ik ontwaakte. Sel lag nog tegen me aan en had een hand op mijn ochtenderectie liggen, of beter ze had hem in haar hand. Ik hield me stil en voelde dan de hand bewegen, aan mijn ballen voelen en zachtjes met mijn pik spelen. Dus moest ze wakker zijn. Ik vond het prima en liet haar begaan. Maar ze deed het te zacht, als dat ik er iets aan had. Zo deed ik ontwaken, liet ze hem los.

Ik keek naar haar, aaide haar gezicht en opende zij haar ogen. Ik wenste haar een goede morgen en zei, dat ik het wel leuk vond, dat ze naast me sliep, was dat minder eenzaam en mocht ze van mij best altijd hier slapen.
Ze zei, dat het toch niet hoorde, zij voor me werkte en moest ik lachen. Daar had ze vannacht ook niet aan gedacht. Maar ik drong er niet verder op aan. Ik sprong uit bed en keek ze natuurlijk naar mijn stijve en was ik er trots op, was hij van een goede maat, werd zoiets in het internat gemeten en vergeleken en kwam ik er daar goed vanaf.Ik ging douchen en toen ik me afdroogde, kwam Sel binnen. Ze trok haar nachthemd uit en meende, dat het niet meer dan eerlijk was, dat ik haar nu ook naakt zag, maar ik voelde wel, dat ze verlegen was en zo liet ik haar alleen.

Zij zag er goed uit, had niet te grote vaste borsten, net peren met grote zwarte tepels en beneden had ze maar een smal streepje haar staan. Ze was slank en haast net zo groot als ik. Maar, dat ze achtentwintig was, geloofde ik nu zeker niet meer.
We ontbijttenen samen en erna deden we ook samen de boodschappen. Ik belde dan met de advocaat, op dat we een auto konden kopen en was dat okť. Het kwam op haar naam en de verzekering ook.

Geld had ik nu wel zat, maar kochten we een niet te grote auto en was Sel erg trots erop. Er was toch vakantietijd, wilde ik aan de zee. In de bergen had ik lang genoeg gezeten. Ik sprak er met Sel over en dacht ze eerst, dat ik alleen weg wilde, maar toen ze begreep, dat we in het toekomst alles samen gingen doen, dat immers de wens van mijn ouders was, straalde haar gezicht.

Ergens moest ik van binnen lachen, voelde me eigenlijk heel volwassen en wist zeker, dat zij alles ging doen wat ik wilde. Maar toen ik de dag over dan haar levensverhaal hoorde, mocht ik haar wel en wist dan ook, dat ze eigenlijk pas 17 en gelijk met mij jarig was. De ouders hadden het geweten, haar daarom zo goed behandeld en van alles geleerd.

Sel was dan wel heel erg verlegen en ook bang, waren haar papieren immers niet in orde. Ik moest lachen en zei, dat die toch allen echt waren en ik er niet over zou vertellen. Zij was immers ouder en moest voor me zorgen. We lachten beiden erom en werd ze rustig.

Toen we dan naar bed gingen, vroeg ze, of ik nog altijd wou, dat ze bij me bleef slapen, leek haar dat ook wel leuk en gezellig, mocht ze me toch graag. Ik lachte en zei, dat ik net zo dacht en zo douchte ze dan samen met mij, waste me, droogde me af. En stuurde me naar bed, waste dan zich en kroop naast me, was naakt als ik. Ze wenste me een goede nacht toe en schakelde het licht uit.

We sliepen, zonder elkaar aan te raken, maar toen we ontwaakten lagen we tegen elkaar aan en zij in mijn arm tegen me aangedrukt. Het voelde goed en was het waarschijnlijk het gemis aan liefde in de laatste 16 jaar, dat ik nu al mijn liefde op haar projecteerde. Misschien was dat bij haar net zo, pasten we dus goed samen!

Ik voelde mijn ochtenderectie tegen haar buik drukken en haar borsten tegen die van mij. Ik drukte een zoen op haar ogen en keek ze me aan, was wakker. Ik aaide haar gezicht en zoende haar dan op haar mond. Ze zoende terug, maar omdat ze geen ervaring had, was het gewoon een tedere zoen. Ze zei, dat ze het te gek vond, zo met me te mogen liggen en dat ik haar mocht. Ze had zulke angst gehad, voor hoe ik was en hoe het zou gaan, zij misschien weg moest! Ik zoende haar weer en vertelde haar, dat ik met vele bruine jongs op het internaat had gezeten, maar die meestal erg arrogant waren, hadden rijke ouders en dachten, dat ze alles konden doen. Wij hadden hen geleerd, hoe het echte leven was en hoe men zich behoorde te gedragen en waren ze achteraf best aardig.

Maar Sel wilde niets horen, zij wilde zoenen, moest ik haar drukken. Ik zoende dan har borsten, voelde de tepels nog groter en harder werden en ademde ze gejaagd, vond dat heerlijk aanvoelen. Ze had dan mijn stijve in haar hand en keek er nu open na, trok het vel naar beneden. Sel zei hem erg mooi te vinden en erg groot. Thuis had ze er al veel gezien ook grote, maar niet zo groot. Ze zoende hem op de eikel en had hem dan tussen haar lippen en werd ik dan gepijpt en kwam weinig later in haar mond klaar en was ze erg trots op zich zelf. Ze had dit alleen van zien en verhalen geleerd en wist, dat mannen dat erg graag mochten. Ik wou nu ook en mocht haar lichaam verder verkennen, maar Sel kende dat helemaal nog niet en raakte zo de sterren.

Erna zoenden we nog lang, lag ze op me, was gelukkig.

Die dag boekten we een vakantiehuisje aan de Oostzee . Erna gingen we ervoor boodschappen doen. Op het reisbureau had men verteld, dat daar alles naaktstrand was en ook in het bungalowpark en leek ons dat wel leuk.

Selís rijkunsten vielen best mee en kwamen we er heel aan. Het huisje was van hout, had zelfs een keukentje, maar verder geen grote luxe.

We keken naar buiten en liep er echt iedereen naakt, oud en jong. Het was net middag en gingen we in het restaurant eten en ook daar was iedereen naakt, alleen de bediening had een rokje aan. Eronder niets.

We aten, keken om ons heen en amuseerden ons, was ons dat vreemd tot nu toe. Na het eten gingen we zwemmen, lagen in de zon en te zoenen. Natuurlijk werd er naar ons gekeken, was er geen ander zwarte hier, maar men liet ons met rust. Toen we die avond in bed lagen deden we vanzelf 69en, was zij boven me en toen ze mijn zaad had gekost, draaide ze zich om en zakte op mij nog altijd stijve pik neer en neukte mij, kwamen we dan samen klaar.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners