Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sergio en Orlando - 8116 keer gelezen
Orlando en Sergio
Ik ben Orlando en ben 19 jaar. Ik ben afkomstig uit Spanje, maar woon al mijn hele leven in België. Ik zie er niet verkeerd uit en als ik mezelf zou mogen beoordelen op een schaal van 1 tot 10 zou het een 8 zijn voor mijn gezicht. Mijn lijf mag er best wel wezen, goed gespierd. Niet overdreven, overal wat gespierd, maar niet hormonaal. Mijn broer Sergio is een jaar ouder dan mij en lijkt behoorlijk goed op mij. Sommigen vragen of we tweelingen zijn, twee-eiig misschien, maar evenzeer. Sergio is nog gespierder als mij en sommige mensen knappen daar op af, anderen vinden hem dan weer nog aantrekkelijker. Ik ben één van die mensen. Als broers zijnde hebben we elkaar natuurlijk al naakt gezien en hij mag er echt wezen. Nu ja aangezien we veel op elkaar lijken mag ik er ook wezen, maar je kijkt toch nog liever naar iemand anders dan naar jezelf. Vanaf ik zo’n 15 jaar was betrapte ik er mezelf op dat ik wel eens naar Sergio gluurde en dat ik een stijve kreeg. Ik probeerde het te onderdrukken, maar dat ging niet altijd en op een keer dacht ik tijdens het masturberen aan hem, nou ik was in een mum van tijd klaar. Ook dat aan hem denken tijdens het masturberen probeerde ik tegen te houden, maar dat lukte niet. Ik weet zelf niet of ik homo of hetero ben. Ik heb het al met zowel jongens als meisjes gedaan. Mijn buurman John heeft me de kneepjes van het vak geleerd. Vaak, niet altijd natuurlijk, denk ik aan Sergio zodat ik snel klaar kom. Het zou altijd een fantasie blijven om met Sergio te neuken, maar wel een opwindende fantasie, althans dat dacht ik ….

We wonen beide nog thuis en op een keer gingen onze ouders op weekendje naar de zee. We hadden de kooi voor ons alleen, zoals dat nog wel ooit voorvalt profiteren we ervan. We bouwen een feestje, gaan goed op stap en van die dingen. Het is vrijdagavond en ik ben me aan het douchen. We hebben een vrij grote badkamer en op een bepaald moment komt Sergio binnen in zijn blootje. Lap hoe vaak ik hem ook zie in zijn blootje, elke keer moet ik me daarna op hem aftrekken. Ik kijk naar hem en voel mijn pik al wat stijver worden, ik wend me af omdat ik bang ben dat hij m’n pik gaat zien. Van zodra hij weer slap is kom ik uit de douche en droog me af.
Sergio: “Ah, ben je klaar dan kan ik me ook douchen.”
Orlando: “Helemaal. Wat ga je vanavond doen?”
Sergio: “Ik heb met een griet van internet afgesproken om hier te neuken, Jessica. Jij?”
Orlando: “Ik weet het nog niet, de meesten hadden eigenlijk iets te doen.”
Sergio: “Ja, je moet het zelf weten wat je doet, als je maar weet dat er leuke geluiden uit mijn slaapkamer gaan komen.”
Sergio stapt in de douche en ik ga naar mijn kamer waar ik me aftrek op de beelden die ik net gezien heb van Sergio en ook moet denken aan de seks die hij straks gaat hebben. Oh wat zou ik toch graag zijn pik eens stijf zien, in plaats van altijd slap. Ik kan me er wel iets bij voorstellen, we zijn uiteindelijk broers en slap lijken onze pikken op elkaar, dus waarom stijf niet. Die van mij is 20 cm. Nu heb ik nog niet zoveel pikken stijf gezien, toen ik vijftien was vergeleek ik wel eens met kameraadjes en het bleek dat ik altijd de winnaar was. Na vijf minuten was ik klaar en na een even een kleinigheidje te eten besloot ik om weer naar de badkamer te gaan met een excuus zodat ik nogmaals van zijn lekkere lijf kon genieten. Als onze ouders er zijn is de deur meestal op slot, maar nu onder ons twee heerst er absoluut geen gêne en blijft de deur open. Ik ga binnen en zie dat Sergio onder het scheerschuim zit rond zijn kruis.
Orlando: “Wat ben jij aan het presteren.”
Sergio: “Ik scheer me kaal, ik vind het fijn als iemand aan alle delen van mijn lijf kan likken en let’s face it dat is fijner als het helemaal kaal is.”
Orlando: “Kom je wel op alle plekjes.”
Sergio: “Aan mijn kont zal het niet helemaal correct zijn en tussen mijn benen ook niet denk ik.”
Orlando: “Laat jij aan je kont likken, dat lijkt me vies.”
Sergio: “Niet als je zo’n lekkere kont hebt als ik. Ik zeg het je dat het een heel fijn gevoel is en bij het volgende meisje dat je tussen je benen krijgt moet je het zeker voorstellen. Ik was aan het denken om haar me te laten scheren zodat ik zeker overal kaal was, maar dat vond ik erover. Onder mijn armen heb ik me net wel helemaal geschoren.”
Ik dacht bij mezelf what the hack we zijn broers misschien zoekt hij er niets achter.
Orlando: “Ik hoor het al, moet ik je scheren?”
Sergio: “Eigenlijk, waarom ook niet.”
Maar goed dat ik pas klaargekomen was anders had ik prompt een stijve gekregen.
Sergio legt zich op zijn rug en doet zijn benen wagenwijd open zodat ik al het haar tussen zijn benen kan wegscheren. Ik scheer voorzichtig zodat ik hem niet snij. Ik word er bloedgeil van en dit zal de volgende weken niet uit mijn seksuele fantasieën weg te bannen zijn. Voorzichtig maak ik ook zijn teelballen kaal en grijp mijn kans om zijn pik aan te raken en die uit de weg te nemen omdat die op een kant van de teelbal ligt. Ik voel meteen dat hij harder wordt.
Sergio: “Oeps, ja dat is overmacht hè broertje, die pik weet niet dat je mijn broer bent enkel dat er een andere hand dan gewoonlijk aan zit.”
Tot mijn grote spijt wordt de pik niet helemaal stijf, maar aan wat ik gezien heb weet ik dat hij minstens een even grote pik heeft als ikzelf en hij ruikt zelfs zo gelijk de mijne. Nog een fantasie voor mij, ik kan aan mijn pik zitten en dan aan mijn vinger ruiken en denken dat het Sergio’s pik is.
Orlando: “Zo, je bent helemaal kaal.”
Sergio: “Ben je niet iets vergeten, mijn kont moet ook nog gedaan worden.”
Yes, dacht ik bij mezelf.
Orlando: “Vooruit dan.”
Sergio bukt zich voorover en ik zeep zijn kont in met scheerschuim, voor te spelen kittel ik zijn aarsje.
Sergio: “Schei uit jong, dadelijk krijg ik hier een paal van jewelste.”
Alsof ik dat erg zou vinden! Langzaam verwijder ik ook alle haren van zijn billen en dan van zijn kontkutje. Ik ga heel dicht bij, je moet tenslotte secuur te werk gaan. Het staat niet als iemand er straks aan moet likken en er zit een diepe snijwonde in.
Even later ben ik klaar. Sergio voelt over zijn achterste.
Sergio: “Geen spiertje haar meer, je bent echt goed. Je mag dit nog wel eens doen.”
Dat moet je me echt geen twee keer vragen hoor, dacht ik bij mezelf. Langs ene kant had ik ook wel een dubbel gevoel. Ik had me altijd afgevraagd of Sergio misschien ook op mij zou geilen, maar dat kan bijna niet, want moest Sergio mij zo onthaard hebben zou ik zeker een stijve gekregen hebben waardoor het wel duidelijk was. Ik belde een kameraad op om iets te gaan drinken zodat Sergio alleen was met zijn date. Na een uurtje krijgt mijn kameraad een telefoon dat hij dringend weg moet. Daar zat ik dan. Ik had echt geen zin op alleen op café te zitten en ik wist al dat een groot deel van mijn vrienden iets anders te doen had vanavond dus zat er niets anders op dan naar huis te gaan. Wie weet hoorde ik wel iets wat me geil zou maken. Toen ik thuiskwam merkte ik dat Sergio het niet de moeite had gevonden om naar zijn slaapkamer te gaan met het grietje maar om het lekker op de zetels te doen in de living. De gordijnen waren toe zodat van buiten niemand kon binnen kijken, maar toen ik erlangs liep hoorde ik al dat ze daar bezig waren. Ik ging zachtjes binnen zodat ze me niet zouden horen, god weet kon ik wel een beetje van het schouwspel zien. Langzaam sloop ik naar de living en daar zag ik Sergio liggen op zijn rug met het meisje voorover gebukt om hem te pijpen. Dan ging ze over naar zijn ballen en kon ik zijn pik in volle glorie aanschouwen. Hij was zoals ik gedacht had zowat dezelfde grootte als die van mij, maar bij hem leek het toch zoveel keer mooier als bij mezelf. Dan dacht ik wat moet ik nu doen, ik kan hier ook niet blijven staan en besloot terug naar buiten te gaan om dan met iets meer lawaai binnen te komen zodat ze me zouden horen.
Jessica: “Wat hoor ik daar.”
Sergio: “Dat zal mijn broer zijn, ik had hem nochtans gezegd dat ik je vanavond zou ontvangen.”
Orlando: “Hey, ja het spijt me maar Jonathan moest plots weg en ik had geen zin om daar in mijn uppie te zitten.
Ik zag meteen dat het meisje haar naam Jessica niet gestolen had. Ze zag er uit als een goedkoop sletje dat niet vies was om het met jan en alleman te doen.
Orlando: “Ik ga wel naar mijn kamer.”
Jessica: “Zijn jullie tweelingbroers?”
Orlando: “Nee, maar als we voor elke mens die dat vroeg een euro kregen, dan hadden we nu een villa in Marbella.”
Jessica: “Zin in een triootje.”
Sergio: “Wablief?”
Jessica: “Ik heb altijd een triootje willen doen, lekker geil en dan nog wel met twee broers, dat maakt het nog eens zo spannend.”
Sergio: “Ik weet het niet.”
Ik dacht dit is je kans.
Orlando: “Ik moet zeggen dat ik nu ik hierbij uit kom ook wel zin heb om gepijpt te worden.”
Jessica: “Jullie hoeven bij elkaar niets te doen, laat het werk maar aan mij over.”
Sergio: “Vooruit dan, dan heeft mijn broertje ook iets.”
Ik kleed me uit.
Jessica: “Jij hebt wel iets meer haartjes dan je broer.”
Orlando: “Ik had dan ook geen plannen zoals Sergio.”
Jessica staat op en begint me te kussen, al snel maak ik mijn broek open en ze neemt mijn pik meteen vast.
Jessica: “Wow, eenzelfde neukstaaf als Sergio. I’m lucky today.”
Dan begint ze me te pijpen en ze doet het behoorlijk.Sergio: “Orlando ga jij liggen op de grond zodat Jessica je kan pijpen en ik haar op zijn hondjes kan pakken.
Ik leg me zoals Sergio het wil en zie dan Sergio voor me die Jessica berijdt en aan zijn gelaatsuitdrukkingen te zien er plezier in heeft. Even later wisselen we en terwijl ik in Jessica’s kutje zit te rijden zie ik Sergio voor me die aan het genieten is van een pijpbeurt van Jessica. Ik probeer Jessica weg te denken zodat het lijkt alsof ik in Sergio’s kont lig te beuken. Ik denk bij mezelf dat ik voor de rest van mijn leven genoeg stof heb om me af te trekken op Sergio. Na een kwartiertje kom ik klaar hevig klaar. Ondanks het feit dat we niets gedaan hebben ben ik al rijdend op Jessica klaargekomen terwijl ik naar Sergio aan het kijken was die aan het genieten was. Het leek wel een fantasie die werkelijkheid werd. Sergio volgde niet veel later. Jessica begon zich aan te kleden.
Sergio: “Blijf je niet slapen schatje, dan kunnen we straks nog eens.”
Oh ja dacht ik bij mezelf en voor mijn part blijft ze tot zondagavond, dan kan ik de hele tijd zien hoe Sergio seks beleeft.
Jessica: “Helaas, ik kan echt niet blijven. Ik heb nog met iemand anders afgesproken.”
Sergio: “Ben je dan niet tevreden.”
Jessica: “Jawel en ik wil zeker nog eens terugkomen hoor. Ik moet wel iets opbiechten. Het is niet de eerste keer dat ik een triootje doe, maar de vijfde keer al. Nu moet ik wel zeggen dat dit wel de beste keer is.”
Orlando: “Maar toch de eerste keer met broers.”
Jessica: “Nee ik heb het nog ooit met twee broers gedaan en een keer met tweelingbroers. Jullie pikken zijn veruit de grootste en ik ben hier het beste klaargekomen.”
Sergio: “Daar heeft mijn neukstaaf voor gezorgd.”
Jessica: “Dat kan, maar het kan ook die van Orlando zijn. Weet je dat jullie heel fel op elkaar lijken.”
Dat heeft ze toch al gezegd dacht ik bij mezelf, nu ja ze was blond dus …
Jessica: “Fysiek dat heb ik al gezegd, maar dat hadden die tweelingbroers ook, maar toch waren die heel verschillend om mee te neuken. Ik neem aan dat jullie nog nooit met hetzelfde meisje naar bed geweest zijn, apart dan, maar als dat zo was zou die denk ik tot dezelfde conclusie komen als ik. Jullie kussen hetzelfde, jullie stoten hetzelfde, jullie pik ruikt hetzelfde, smaakt hetzelfde, ziet er hetzelfde uit. Het enige wat er echt anders is aan jullie is dat Sergio meer spieren heeft. Maar denk je eens in, het zal voor jullie wel goor klinken, maar als jullie elkaar zouden kussen of pijpen zou je weten wat voor een genot het voor ons dames is om door jullie genomen te worden. Moest ik een zus hebben waarvan ik wist dat ze hetzelfde kuste als ik dan zou ik zeker eens met haar willen kussen.”
Dan gaat Jessica naar huis en Sergio en ik kijken naar een film op TV. We zeggen niet veel tegen elkaar, maar veel krijg ik niet mee van de film want ik kan niet stoppen met aan Sergio te denken en tegelijkertijd ben ik heel kwaad op mezelf. Als ik wat meer actie had ondernomen dan had ik Sergio misschien kunnen pijpen, wie weet had hij het wel toegelaten en wanneer krijg ik nog eens zo een kans. Buiten begint het heel fel te regenen, alsof er een zondvloed uitkomt. Ik zag dat Sergio ook niet aandachtig aan het volgen was en dat hij aan het nadenken was. Na de film komt er nog een programma en dan is het half twaalf en besluiten we te gaan slapen. Nadat ik mijn tanden gepoetst heb wil ik gaan slapen, maar dan kom ik tot de vaststelling dat ik mijn raam heb open gelaten en dat, gezien mijn bed langs het raam staat en het net flink geregend heeft mijn bed behoorlijk nat is.
Orlando: “Shit! Shit! Shit! Mijn bed is kletsnat”
Sergio komt op mijn gevloek af.
Sergio: “Ja, ook slim om je raam open te laten, je zal in het bed van ma en pa moeten gaan slapen.”
Orlando: “Pff, die hebben zo’n harde matras, daar val ik nooit op in slaap.”
Sergio: “Dan kruip je maar bij mij in bed, mijn bed is groot genoeg.”
OK dacht ik bij mezelf. We gaan naar de kamer van Sergio en hij trekt zijn boxershort uit en kruipt onder de lakens. Ook ik doe mijn boxershort uit en duik erin. Ik ga met mijn broer slapen, in de letterlijke betekenis van het woord helaas, maar ik heb al een trio gedaan met hem vandaag, dus ik mag niet klagen. Dan beginnen we wat te praten.
Sergio: “Dat had je niet gedacht hè, dat je vanavond ook aan je trekken zou komen.”
Orlando: “Nee, dat was een aangename verrassing. Ik moet zeggen dat ik wel de hele tijd moet denken aan Jessica’s opmerking over dat we hetzelfde vrijen.
Ik dacht bij mezelf, zeg het gewoon, wie weet gaat hij er wel op in.
Sergio: “Ja, dat vond ik ook wel intrigerend. Maar we moeten toch verschillen hebben.”
Orlando: “Toen ik je daarstraks aan het scheren was rook ik je pik en ik dacht toen wel bij mezelf, zo ruikt mijn eigen pik ook en ze waren toch ook even groot.”
Sergio: “Niet waar, die van mij is een stuk groter.”
Orlando: “Dat beeld je jezelf in.”
Sergio: “Kom, we vergelijken.”
Dan gaat Sergio rechtop in bed zitten en begint aan zijn pik te trekken. Vriendelijk als ik ben ga ik ook rechtop zitten en maak mijn pik stijf. Dan houden we onze pikken langs elkaar. Mijn eikel raakt zijn bovenbeen en zijn eikel ook die van mij.
Sergio: “Mm, misschien heb je toch gelijk.”
Dan maakt Sergio een ring met zijn hand en schuift die over zijn pik en dan over de mijne.
Sergio: “Man man, ze zijn ook nog precies even dik.”
Orlando: “Ze zijn even groot, ruiken hetzelfde en als we Jessica mogen geloven smaken ze ook nog hetzelfde. Wat bewijs wil je nu nog meer.”Maar dan gaat Sergio terug liggen. Mijn god, de vis bijt nog steeds niet.
Orlando: “Ik heb wel al vaak gehoord dat ik een goede kusser ben, zelfs als ik met iemand kus die er echt niets van bakt. Ik zou wel eens willen weten hoe het smaakt.”
Sergio: “Ben je me aan het uitnodigen.”
Orlando: “Ik ga niet liegen en doen alsof ik het niet wil weten.”
Sergio: “Vooruit, we hebben vanavond al gezien hoe we seks hebben.”
Ik lig op mijn zij en mijn arm ondersteunt mijn hoofd. Sergio komt langzaam dichterbij en geeft me voorzichtig een kus op de mond. Hij geeft me enkele kusjes.
Orlando: “Je kust toch niet hetzelfde als mij, ik gebruik mijn tong.”
Sergio glimlacht en kijkt me diep in de ogen. Vervolgens steekt Sergio zijn tong in mijn mond en we beginnen te kussen. Na een tiental seconden merk ik dat hij zich wil terugtrekken, maar met mijn andere hand druk ik zijn kop tegen mijn mond aan zodat hij niet wegkan. Al snel merk ik dat hij niet meer tegenstribbelt en hij blijft me ook tongen. Als ik werkelijk hetzelfde kus als hij dan ben ik een professional. Nog nooit heb ik zo lekker getongd als met Sergio. Na twee minuten intens kussen stoppen we dan toch voor een adempauze.
Orlando: “Mm, dat was de beste kus in de geschiedenis van mijn jonge leven.”
Sergio: “Wel, ik moet zeggen dat ik er ook van genoten heb.”
Orlando: “Neuk me.”
Sergio: “Excuseer.”
Orlando: “Dacht je dat ik wou stoppen bij kussen. Ik wil weten hoe je pik smaakt hoe het is om je neukstaaf in mijn kont te hebben.”
Sergio raakt er alleen maar meer opgewonden van en begint me opnieuw te kussen, onze lichamen raken elkaar nu en ik merk dat zijn neuklat even stijf is als de mijne. Na een minuut stop ik met kussen.
Sergio: “Waarom stop je.”
Orlando: “Hoe graag ik nog uren met je tong, ik kan niet meer wachten om je pik tot mij te nemen.”
Sergio gaat overeind zitten en ik neem zijn pik vast en trek hem af, wat een heerlijk gevoel. Dan begin ik zijn eikel te kussen en neem ik zijn hele geval in mijn mond en begin hem te pijpen. Na twee minuten.
Sergio: “Stop Orlando, nu wil ik jou pijpen.”
Dat moet hij me echt geen twee keer vragen. Sergio begint me te pijpen en ik geniet van het zicht. Het liefst van al zou ik nu een filmpje nemen om hier voor de rest van mijn dagen van te genieten. Na een paar minuten gaan we in soixante-neuf positie liggen zodat we elkaar kunnen verwennen. Ik lig vanonder en al snel gaat mijn aandacht uit naar zijn nog onaangeroerd kontkutje. Hij had me daarstraks al gezegd dat het zo lekker was en ik begon er aan te likken. Er kwam al snel reactie.
Sergio: “Oh ja, ja doe lekker door.”
Ik doe het blijkbaar zo goed dat Sergio geen zin meer heeft om mij te pijpen en zich enkel nog wil concentreren op het feit dat mijn tong in zijn kont ronddwaalt. Het is gewoonweg heerlijk en hoewel Jessica enkel aan Sergio’s kontkutje gelikt heeft omdat die van mij nog vol haar stond ga ik ervan uit dat mijn kont ook zo smaakt, wel als ik me zo kon buigen dan zou ik graag aan mijn eigen kont likken, maar dat gaat helaas niet. Gelukkig weet ik wel hoe het zou smaken.
Sergio: “Steek nu die dikke buis van je maar in mijn kontje.”
Sergio gooit zijn benen in zijn nek en ik begin mijn pik te strelen tegen de kont van Sergio. Langzaam dring ik binnen in zijn hol. Wat een fijn gevoel. Zijn kontje is smaller dan een kutje en dat is aangenamer voor mijn pik. Ik ga langzaam want het is niet geheel pijnloos, omdat mijn pik behoorlijk groot is, in dit geval niet altijd even praktisch. Op een bepaald moment is de pijn voorbij en kan ik sneller en sneller tekeer gaan in zijn kont. Sergio schreeuwt het uit van plezier en na een paar minuten kom ik spuitend klaar in zijn kont. Hoe vaak ik ook al klaargekomen ben op Sergio en gezien het al de derde keer op één dag was dat ik klaarkwam, nog nooit is er zoveel sperma uit mijn pik gekomen. Ik kon het niet zien natuurlijk, maar ik merkte hoelang ik door kon gaan. Dan haalde ik mijn pik uit zijn kont en begon aan zijn aarsje te likken, er kwam wat van mijn sperma terug uit.
Sergio: “Oh my god, dat was één van de fijnste gevoelen die ik ook gehad heb.”
Orlando: “Wacht maar tot je dadelijk in mijn kontje spuit.”
We hebben tijd dus besluiten we om ook mij volledig kaal te scheren. We gaan naar de badkamer en ik spring rap in de douche en spuit warm water over mijn middel, dat helpt. Vervolgens smeert Sergio met in met scheerschuim en begint ook hij me te scheren. Van zodra mijn ballen haarvrij zijn neemt hij ze in zijn mond. Mijn pik staat de hele tijd rechtop en van tijd tot tijd neemt hij er een hapje van. Van zodra ik aan de voorkant klaar ben smeert hij me ook langs achter in. Er schuift al snel een vinger in mijn kont.
Orlando: “Mm, doe zo verder.”Dan scheert Sergio me langzaam kaal en geeft meteen een kusje op de plaats die vrijgekomen is. Als laatste neemt hij m’n sterretje onder handen. Sergio wist al hoe het voelde als iemand aan je aars likt, maar voor mij was het de eerste keer en ik kon alleen maar zeggen dat ik echt iets gemist heb al die andere keren dat ik seks gehad heb. Sergio likt alsof zijn leven ervan af hangt en dartelt met zijn tong lustig in mijn kontje rond. Na een paar minuten pijpte ik Sergio nog even om alles goed glad te maken. Zijn pik was gewoonweg sensationeel. Een waar genot om in je mond te hebben. Ik kon er niet genoeg van krijgen. Dan schoof Sergio langzaam zijn pik in mijn kontje. Omdat ik gister nog een dildo in mijn kont geramd had, denkende aan Sergio. Ging het een stuk gemakkelijker bij mij dan andersom. Hoewel ik die dildo geregeld gebruikte kon hij niet op tegen die lekkere harde pik van Sergio. Hij ging op en eer.
Sergio: “Waauw, veel fijner als bij een wijf.
Ik zag Sergio genieten van het in mijn kont zitten. Dan legde hij zich voorover en begon me te kussen, terwijl hij verder in mijn kont beukte. Ik kwam nu in het opperste genot en zelfs in mijn stoutste dromen had het niet zo fijn kunnen zijn als nu. Even later spoot hij in mijn kont en bleef me verder teder kussen.
Sergio: “Nu zullen we toch maar gaan slapen.”
Orlando: “Ik wil nog wel wat friemelen.”
Sergio: “We moeten niet te laat gaan slapen zodat we morgen op tijd op zijn om er een lekker neukdagje van te maken. Och wat zeg ik toch, neukweekend want zondag is er ook nog. ”
Orlando: “Oh, het was dus niet iets wat maar één keer voorvalt.”
Sergio: “Janee, ben je seniel of zo. We hebben beide de beste seks in ons leven gehad en jij zou dat na één keer al willen stopzetten. Trouwens, morgen wil ik in je mond klaarkomen.”
Orlando: “Ik wil wel eerlijk zijn met je. Ik geil al jaren op je en vind je het meest opwindende wezen dat er op deze aarde rondloopt. Ik weet dat het niet wederzijds is omdat je anders wel een stijve gekregen zou hebben toen ik je aan het scheren was.”
Sergio: “Nou, toen heb ik anders wel erg op mijn tanden moeten bijten.”
Orlando: “Hoe bedoel je.”
Sergio: “Ja, ik was aardig op weg om een paal te krijgen hoor.”
Orlando: “Geilde jij dan ook op mij.”
Sergio: “Toen ik zo’n zestien was heb ik je je eens zien aftrekken en ik merkte dat me dat wel opwond. Weken aan een stuk heb ik me toen afgetrokken denkende dat ik met jou in bed lag.”
Orlando: “Godverdikke, als we dat toen al geweten hadden dan konden we al jaren elkaars seksslaaf zijn. Maar je zegt weken aan een stuk, je bent dus gestopt?”
Sergio: “Ja, ik wist diep vanbinnen dat het niet mocht en ik heb mezelf opgelegd om niet meer op je te geilen en na een tijdje is me dat gelukt. Tot daarstraks toen Jessica je uitnodigde, toen dacht ik bij mezelf als ik nu maar niet opnieuw op hem begin te kicken.”
Orlando: “Ik was maar wat blij dat ze het voorstelde en nog blijer toen ik zag dat mijn bed nat was, anders was dit niet gebeurd.”
Even later vallen ze vanzelf in slaap. ’s Morgens rond een uur of negen worden ze wakker. Orlando staart naar de slapende Sergio die kort daarna ook zijn ogen opent.
Sergio: “En dekhengst, hoe is het.”
Orlando: “Slecht.”
Sergio: “Hoezo?”
Orlando: “Ik had gedacht dat je me direct zou kussen.”
Hij liet het zich geen twee keer zeggen en pakte me meteen op de mond. We hadden al weer snel geile seks en kwamen nu voor het eerst in elkaars mond klaar. Het was heerlijk om zijn spermastroom in mijn mond te voelen en ik slikte alles tot op de laatste druppel. De rest van het weekend hebben we tegen de klippen van de hel op geneukt tot er tegen zondagavond enkel nog stof uit onze zaadleider kwam. Nadat onze ouders terug kwamen maakten we een pact om ons eigen leven te leiden, te trouwen en wat weet ik nog allemaal, maar dat we voor altijd met elkaar naar bed zouden gaan om de zoveel tijd. We boekten samen een vakantie zodat we ongestoord onze gangen konden gaan. Het stomme was wel dat aangezien we zoveel op elkaar leken we ons niet als een koppel konden gedragen voor de andere toeristen, maar we brachten toch de meeste tijd door in de slaapkamer, al neukend.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners