Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sex Met Beide Ouders - 28471 keer gelezen
Hoi, ik ben Linda, 22 jaar en woon nog bij mijn ouders thuis. Over mijn pa en ma gaat ook dit verhaal. Ik was 17 jaar toen ik eigenlijk voor het eerst door kreeg dat mijn moeder wel erg veel aandacht had voor (Ö) zeg maar, mijn lichaam. Mijn moeder (Lia) begon zich te bemoeien met mijn kleding, regelmatig kocht zij in de stad, waar ik dan zelf niet bij was, sexy topjes, hele korte rokjes en dure super sexy lingerie. Mijn vriendinnen zag ik vaak met jaloerse blikken naar mijn kijken als ik op school (sporten) of in de kleedkamer van het Hockey, mij uit en aan kleden. Ik vond het wel tof van mijn moeder dat zij dit allemaal voor mijn kocht, zelf heeft zij de mooiste erotische lingerie die ik ooit gezien heb.. en mam kleed zich nog steeds op haar 45ste chique,sexy, super vrouwelijk en bij gelegenheid soms een tikje ordinair in de ogen van andere mensen. Ik ben er mee opgegroeid en zal ook nooit, net als mijn moeder,ooit een panty aantrekken. Inmiddels hebben wij de zelfde kledingmaat 38-40, beide een cup -C, maar onze BH,s gaan uit zodra het voorjaar aanbreekt en pas in de herfst weer aan.

Mijn vader (Erik) 47 jaar is een lieverd die ons overal in stimuleert, zoals jullie verder in mijn verhaal kunnen lezen. De eerste lingerie setjes kocht mijn moeder voor mijn 17 jarige verjaardag, dat weet ik nog heel goed toen zij daar mee thuiskwam en er op stond dat ik de setjes zou passen. Wij waren samen thuis toen ik mij in mijn kamer uitkleden waarbij mijn moeder op bed naar mij zat te kijken. Het eerste setjes was van zijde zwart kant gemaakt waarvan zowel de Bh als slipje doorzichtig waren, ik had al veel schaamhaar in de tijd, waar mam een opmerking over maakte toen ik het slipje aan had. Dat moer er af hoor Linda lachte zij, geen gezicht al dat haar,het komt door je slipje heen. Jij heb daar toch ook haar reageerde ik een beetje geÔrriteerd, nee die van mijn is kaal schat lachte zij op dat moment best wel vreemd. Je vader wil geen schaamhaar zien, en het is niet meer van deze tijd, het is geen gezicht in zo mooi slipje! Echt mooi vond ik het zelf ook niet, maar ik had dan ook nooit zulke doorschijnende slipjes aan. Mijn moeder stond op van mijn bed en deed haar slipje onder haar rokje uit, mijn mond viel open toen zij mijn haar kale kut liet zien, geen haartje te bekennen,super glad.

Ik vond dit best raar dat mijn moeder ineens haar intiemste gedeelte van haar lichaam liet zien,maar ook mooi en vrouwelijk. Haar kousen werden opgehouden door een jarretelgordeltje, iets wat ik toen nog nooit in het echt had gezien. Dit is toch veel mooier zei zij, als je wil dan help ik je wel met het scheren zei ze, okť zei ik zonder er bij na te denken. Mijn moeder liep mijn kamer uit, ik zag haar slipje op de grond liggen en werd toen toch wel even nerveus en vroeg mij af hoe dit ging verlopen. Ze kwam terug met een scheermesje, een bus scheerschuin van mijn vader en een kom water, doe je slipje maar uit Linda en ga op je bed liggen zei ze. Ik deed wat zij vroeg en lag gespannen te kijken toen mijn moeder de scheerschuim op mijn schaamheuvel spoot en uit wreef over mijn kutje. Ik lag te rillen van de spanning, het deed mij wel wat om daar haar vingers en hand te voelen, het was ons alle eerste lichamelijke contact. Mijn moeder ging tussen mijn gespreide benen op het bed zitten, ik kon onder haar rokje kijken toen zij mijn begon te scheren. Ik zag haar volle mooie gladde schaamlippen, voelde haar vingers over mijn eigen schaamlippen en kan het niet anders beschrijven dan dat ik daar echt opgewonden van raakte. Ik had nog nooit seksuele gevoelens gehad in het bijzijn van een meid of vrouw. Maar dit was allemaal zo intiem, dat het toen wel gebeurde en heftig was.

Mijn moeder deed of het heel normaal was wat zij bij mij deed, maar ik zag ook dat zij er stijve tepels van had gekregen, grote dikke pinnen priemde door haar blouse. De eerste plukken schaamhaar gingen er bij mij vanaf, het lauw warme water vloeide uit tussen mijn billen. Bedreven werd ik steeds gladde geschoren, toen ik haar vingers mijn klitje voelde aanraakte schokte ik omhoog en keek mijn moeder aan. Haar ogen stonden anders, ik zag er opwinding in. Mijn klitje werd steeds beter zichtbaar toen mijn schaamhaar verdween, zo groot had ik mijn eigen klitje zelf nog nooit gezien. Ik probeerde nog even mijn gevoel te onderdrukken, ik weet ook nog dat ik mijn op dat moment echt schaamde ten overstaan van mijn moeder. Er was geen houden meer aan toen mijn moeder mijn schaamlip vastpakte en daar voorzichtig langs ging met het scheermesje. Ik voelde haar vingertopjes in mijn kutje, je zit in mijn kut riep ik! Ze reageerde niet en ging gewoon door, ik moest mijn benen nog verder van haar optrekken, met haar duin werd bewust of onbewust mijn klitje beroerd en ik moest naar lucht happen. Ik was geraakt, was op dat moment al heel geil en kreunend vroeg ik zachtjes of zij door wilde gaan. Er verscheen alleen maar een glimlach op haar gezicht, mijn werd verzocht om op mijn knieŽn te gaan zitten, dan kon zij mijn bilspeetje scheren zei ze.Ik was toen al ver heen, zo geil en spannend had ik mij bij een jongen zelfs nog niet gevoeld, ik was op dat moment met twee jongens naar bed geweest. Toen ik op mijn knieŽn zat met mijn kont omhoog naar mijn moeder gericht, beet ik in mijn kussen om geen kreten uit te slaan van opwinding. Mama scheerde al mijn haartjes in mijn bilgleuf weg, het kriebelde bij mijn sterretje wat ik toen zeker geen onprettig gevoel vond. Al die tijd werd er niet gesproken, ik wist ook niet wat ik zou moeten zeggen, ik kon kwalijk tegen mijn moeder zeggen dat ik haar aanrakingen lekker vond, maar dat vond ik wel. Mama maakte alles weer schoon en droog met een handdoek, ik moest nog even blijven liggen, maar wel weer op mijn rug. Ze had ook een pot ongeparfumeerde crŤme bij zich en begon dit rondom mijn schaamlippen en in mijn bilspleetje in te masseren, zo krijg je geen irritatie zei ze. Nee irritatie voelde ik zeker niet toen zij weer mijn klitje aanraakte en met haar vinger over mijn sterretje ging. Ik drukte zelf op een moment mijn onderlichaam naar voren, haar vinger kwam daardoor in mijn kutje terecht, ik voelde zelf wel dat ik erg nat was geworden. Wij hadden oogcontact, ik was super geil en durfde te zeggen tegen mijn moeder, o mam ik wordt hier heel geil van. Ik zag nog net haar glimlach toen ik mijn hoofd terug in mijn kussen liet vallen, haar vinger begon langzaam te bewegen in mijn kutje en ik begon te kreunen. En toen kwam pas echt alles op gang.

Mama vingerde mij steeds dieper, ze liet zichzelf naar voren vallen tussen mijn benen en begon met haar tong over mijn super gevoelige klitje te likken. Ik schoof zelf mijn Bh weg, begon van geilheid hard in mijn tepel te knijpen en hijgde dat zij door moest gaan. Een paar minuten later kreeg ik het lekkerste orgasme wat ik ooit tot dat moment had gehad,inmiddels vijf jaar verder weet ik wel hoe intens ik van klaarkomen kan genieten samen met mijn ouders. Dit was super, ik durfde nog steeds niets tegen mijn moeder te zeggen, maar genoot er van, mijn hoofd tolde en ik zweefde nog steeds in een roes, toen mama haar vinger langzaam uit mijn kutje haalde en zonder woorden met de scheer spullen mijn kamer uitliep. Heel spannend vond ik het allemaal, ik lag naar mijn kutje te kijken en kon er niet van afblijven, het voelde heerlijk zacht aan zonder haartjes en met die gladde crŤme. O wat was ik nat geworden, en heerlijk klaar gekomen. Ik speelde nog een beetje met mijn vinger tussen mijn kletsnatte lipjes, mijn oog viel weer op het slipje van mijn moeder wat nog steeds op de grond lag. Ze loop ergens door het huis zonder slipje prikkelde mijn erotische gedachte, ik pakte het slipje op, in extase wreef ik haar slipje tussen mijn schaamlippen. Met haar nat geworden slipje prikkelde ik mijn nog steeds harde tepels, een stimulans waar ik een nieuwe geile kick van kreeg.

Ineens was mijn moeder er weer, ik kreeg een hoofd als een boei zo rood toen zij zei haar slipje graag terug te willen. Mama had toen heus wel gezien wat ik ermee lag te doen. Ik reikte haar slipje aan, haar slipje was kletsnat, wat zij zelf ook direct voelde. Dat kan ik dus niet meer aan lachte zij, sorry mam mompelde ik in schaamte. Haar reactie was lief, het is niet de eerste keer en zal zeker niet de laatste keer zijn Linda lachte zij, dat ik een nat slipje in de wasmachine zal stoppen. Met haar slipje ging zij mijn kamer weer uit. Nadat mijn vader uit zijn werk thuis was gekomen zijn wij gaan eten, die avond werd het nog spannende voor mij toen mijn moeder vroeg om ook even aan mijn vader mijn twee nieuwe lingerie setjes te laten zien. Een setje had ik al aan onder mijn kleding, dat zei ik ook en mijn werd toen gevraagd om het even te laten zien. Met bevende handen deed ik mijn blouse uit, gevolgd door mijn rokje, mijn ouders keken glimlachend naast elkaar op de bank naar mij. Mooi hoor was het eerste wat papa zei, sexy meid lachte hij. Mijn moeder reageerde dat het nog mooier uit zou komen als ik er kousen bij zou dragen met een jarretelgordel, maar die heb ik niet zei ik. Zij ging de kamer uit en kwam terug met een jarretelgordel en kousen van haar zelf, in afwachting stond ik wat zenuwachtig vlak voor mijn vader in de kamer. Op dat moment streelde papa net met zijn hand over mijn kruisje, ook al geen haartjes lachte hij, ik wist toen nog niet dat mijn moeder er met hem over had gesproken wat er die middag in mijn kamer was gebeurt. Maar dat werd mij snel duidelijk.

Ook mijn vader bleek een liefhebber te zijn van lingerie, hij keek geÔnteresseerd toe hoe mama het gordeltje bij mij om deed en mijn hielp met het aandoen van de kousen. Ik was natuurlijk nog steeds heel opgewonden van wat er die middag was gebeurt, ook voelde ik de zijde stof van mijn slipje weer warm worden tegen mijn gladde schaamlippen, papa had hier ook al een korte bijdrage aan geleverd. Is het geen sexy mooie meid zo Erik zei mijn moeder, ja heel mooi zei papa. De sfeer werd heel intiem tussen ons drieŽn, zeker toen papa weer zijn hand over mijn kruisje streelde, ik keek naar mijn moeder, ik wist het even niet meer! Mijn vader zei tegen mijn moeder dat zij ook wel even kon laten zien welke lingerie zij onder haar kleding droeg. Ook mijn moeder kleden zich toen uit, haar lichaam kon ik natuurlijk wel, althans opties. Zij had werkelijk een nog mooier erotisch setje aan, het was een halve cup Bh met een minuscule string van een zijdewit kant,haar donkerbruine bruine grote stijve tepels staken recht vooruit. Haar kousen en jarretelgordel waren van een leverkleur wat heel mooi combineerde bij haar string en Bh. Mijn vader glunderde van oor tot oor, ik prijs mij gelukkig met twee van die mooie vrouwen in huis lachte hij. Mijn moeder ging daarna in haar lingerie nog een koffie rondje doen, ik ging super hyper gespannen in mijn lingerie ook maar weer op een stoel zitten.Papa bleef maar naar ons kijken, ik wachten af wat komen ging, maar er gebeurde verder niets. Toen ik mijn koffie op had vroeg ik, of ik naar mijn kamer mocht, dat mocht en ik pakte mijn kleren op en ging ook naar mijn kamer. Ik was heel geil, deze erotisch spanning zorgde er al snel voor dat ik mij op mijn bed ging vingeren in mijn nieuwe lingerie die ik van mijn ouders voor mijn verjaardag had gehad. Ik kwam snel klaar en hoorde daarna dat mijn ouders ook met elkaar bezig waren beneden in de kamer, aan de geluiden en kreten te horen van mijn moeder kon ik wel opmaken dat zij aan het neuken waren. Die avond viel ik in slaap, in het weekend twee dagen later ging ik nog veel intiemer met mijn vader en moeder. Dat gebeurde op een zaterdag avond nadat ik besloten had dat weekend een keer niet met mijn vriendinnen uitging en thuis bleef. Ik werd toen echt ingewijd en betrokken in het seksleven van mijn ouders. Wij zaten gezellig met zijn drieŽn televisie te kijken en ik zei dat ik behoorlijke spierpijn had over gehouden van een hockey training. Mama zei dat ik mij misschien eens goed moest laten masseren door papa, hij deed dat ook regelmatig bij haar en zei knapte daar altijd goed van op. Ik vond het best als ik maar van die spierpijn af zou komen, de andere dag had ik een wijdstrijd met ons team en wilde dan wel fit zijn. De beste plek hiervoor was volgens mijn moeder onze eettafel in de kamer, die kon het beste functioneren als massagetafel.

Alles werd in gereedheid gebracht, mijn moeder maakte de tafel klaar en papa haalde de handdoeken en de massage olie, onze openhaard zorgde voor een aangename temperatuur in de kamer. Ik kleden mij uit in het bijzijn van mijn moeder, doe je slipje en Bh ook maar uit zei ze, wij hebben toch geen geheime meer voor elkaar lachte zij. Ik vroeg nog wel of papa dat niet raar zou vinden als ik daar naakt op de tafel zou liggen, maar volgens mijn moeder kon hij juist dan overal goed bij! Ik lag al naakt op de tafel toen mijn vader weer in de kamer terugkwam, mama was bezig om overal kaarsjes aan te steken en dimde de verlichting. Het leek of ik een spirituele omgeving was, een beetje mystiek met een erotisch tintje, want ik lag daar wel naakt met opwindende stijve tepels, in afwachting wat er ging gebeuren. Mijn vader ging naast de tafel staan en vroeg waar de ergste pijntjes zaten, dat waren mijn bovenbenen, schouders en hals. Ik moest mijn omdraaien en plat op mijn buik gaan liggen, mijn benen werden het eerst met de lauw warm aanvoelende olie in gemasseerd. Ik vond het best lekker, papa masseerde stevig mijn kuiten en achterkant van mijn dijen, mama had er even bij staan kijken en zei dat zij maar even ging douchen, zei kon toch niets doen. Toen ik alleen met papa was voelde ik al snel zijn masserende handen over mijn billen, maar ook diepe tussen mijn gespreide benen, hij raakte daarbij soms mijn glad geschoren schaamlippen aan. Ik zei niets, maar wist ook wel dat dit niet bij een normale massage hoorde. Op de hockey club word ik ook weleens gemasseerd door onze verzorger,maar nooit aan intieme delen aangeraakt.

Alles wees er op dat mijn ouders dit hadden besproken, waarom ging mijn moeder anders ineens douchen en liet mij alleen met papa? Ik werd er natuurlijk ook onrustig van, ik kreeg een sterke kriebel in mijn buikje, wat mij ook opwond en seksuele prikkelde. Het was op een gegeven moment zo heftig, dat ik dacht, man duw alstublieft je vinger in mijn kutje. Het gebeurde niet, papa nam mijn rug stevig onderhanden, maar mijn geile gevoel nam alleen maar toe. Straks moet ik mij omdraaien dacht ik aan, nou dat kon hij zeker aan mijn lichaam zien dat ik heel opgewonden was. Na mijn hals en schouders stevig onder handen te hebben genomen was het zover, draai je maar om Linda zei mijn vader, mam waar blijf je vroeg ik mij toen af? Ik draaide mij om, al snel zag ik dat ik niet de enigste was, die opgewonden was. Mijn vader had me daar een paal in zijn broek staan, hij deed niets om het te verbergen en was alweer bezig mijn benen met de olie in te masseren. Hij stond aan het voeteind voor de tafel mijn voeten te masseren, via mijn stijve tepels en glad geschoren venusheuvel, keek ik bijna in een geile shock naar zijn schuin omhoog staande paal in zijn broek. Ik had toen nog niet zoveel ervaring opgedaan met seks, maar er kwam een automatisch gevoel in mijn lichaam opgang door wat ik erotisch zag met mijn ogen, die signalen doorgaven naar mijn hersenen, wat zich weer fysiek vertaalde naar plekjes in mijn lichaam wat mij onrustig, heet en dus heel geil maakte. Ik werd dan ook licht in mijn hoofd toen ik papa,s handen en vingers bij mijn kutje voelde.

Tijdens deze massage en het afscheren van mijn schaamhaar door mijn moeder een paar dagen daarvoor, is mijn seksuele ontwikkeling pas echt goed opgang gekomen. Er ontwikkelde gevoelens in mijn lichaam die voor mijn uiteraard nieuw waren en ik kreeg ook interesse voor mooie sexy lingerie op 17 jarige leeftijd. Papa,s massage deed mij heel veel, toen mijn moeder in de kamer in haar badjas terug kwam en naar ons bleef kijken hoe ik werd gemasseerd door mijn vader,wist ik dat dit op seks zou uitdraaien. Mijn moeder begon zich namelijk te ontfermen over mijn tieten, zij let er olie over lopen en begon mijn tieten en super gevoelige harde tepels te masseren. Papa masseerde op dat moment mijn onderlichaam en raakte daarbij steeds mijn kutje aan, maar ook mijn klitje.

Ik kreeg daar zulke geile gevoelens van dat ik kreunend lag te kronkelen op de tafel met mijn ogen stijf gesloten. Lekker, Linda vroeg mijn moeder, ik kon alleen maar ja zeggen. Papa,s vingers kwamen steeds een stukje verder mijn kutje in, mijn tepels en tieten gleden door mijn moeders handen en toen gebeurde het onvermijdelijke, ik kreeg een super lekker orgasme op mijn vaders vingers die mijn diep vingerde. Het leek niet te stoppen, ik hijgde en smeekte om even te stoppen, dit gevoel was gewoon te heftig en ik kon het niet meer opvangen, ik werd er gek van, zo lekker, maar wel heel heftig. Mij ouders gaven op dat moment gelukkig gehoord aan mijn smeekbeden en haalde hun handen van mijn lichaam af, ik mocht even bijkomen en kreeg wat te drinken van mijn moeder.

Ik mocht van de tafel af en wij dronken met zijn drieŽn een drankje, het was op dat moment mijn eerste orgasme in het bijzijn en door toedoen van mijn vader en moeder samen. Toen mijn vader ging douchen en ik met mijn moeder had gesproken toen hij onder de douche stond, kwam er die avond voor de eerste keer een super geile trio met mijn ouders opgang, waarover ik in mijn vervolg verhaal meer over zal schrijven. Het was het begin van een seksuele relatie die ik nu al vijfjaar met mijn ouders heb, en waarvan ik hoop, nog vele jaren mag doorgaan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners