Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sex met mijn geile moeder - 42618 keer gelezen
Dit is een waar gebeurd verhaal over mij en mijn moeder. Mijn moeder is een vrouw van 45 jaar en 1,70 m lang, ze had een stel vooruit priemende volle borsten, cupmaat C. Ze heeft een chique kledingstijl en dit zorgt dat ze er altijd netjes en aantrekkelijk uitziet. Ze heeft een goed gevormde kont die ze zo goed mogelijk probeert naar voren te laten komen in haar kledingkeuze. Omdat mijn oudere zus uit huis is gegaan woon ik alleen met mijn moeder. Mijn ouders zijn twee jaar geleden gescheiden, na een periode van veel ruzies en een hoop gezeik.

Het was een vrijdagavond rond een uur of kwart voor 12 en ik klom uit bed om een glas water te halen. Ik liep de trap af naar de eerste verdieping van ons huis. Ik hoorde een gedempt stemgeluid uit de slaapkamer van m地 moeder komen. Ik zag dat de deur op een kier stond en er scheen licht doorheen. Omdat ik niet wist wat er aan de hand was, gezien het feit dat ze alleen in haar kamer was besloot ik stiekem door de kier naar binnen te gluren om zeker te zijn dat er niets mis was. Ik sloop voorzichtig naar de deur, en keek door de kier naar binnen.

Wat ik zag vuurde een schok als een bliksemschicht door m地 lichaam en ik stond als aan de grond genageld.
M地 moeder lag op bed, in niets anders gekleed dan een paar bruine pantykousjes. Ze lag achterover, met knien opgetrokken en benen gespreid, en een trillende vibrator diep in haar kont. Ze kromde telkens haar tenen en ik kon duidelijk zien hoe de rand van haar behaarde aars zich om de in en uit schuivende vibrator straktrok.
Dit was een beeld die mij zo ongelooflijk opwond dat m地 pik in twee seconden stijf werd.
Ik was namelijk al enkele jaren aan het fantaseren over m地 moeder. Het waren voornamelijk fantasien die anaal van aard waren en ook haar voeten kwamen er regelmatig in voor.

Ik had zelfs op m地 PC al m地 fantasien in verhalen omgezet, met de bedoeling ze misschien te mailen naar een sexverhalen-site. Het toeval dat bij deze ontdekking betrokken was, was daarom gigantisch. Een droom die uitkwam. Het enige wat er nog aan ontbrak, was dat deze ontdekking zou uitmonden in een echte neukpartij, maar dat zou wel heel erg veel gevraagd zijn. Ik besloot daarom ten volste te genieten van het begluren van mijn moeder die zichzelf aan het bevredigen was met een vibrator in haar aars.

Ik haalde m地 pik uit m地 onderbroek en begon langzaam aan m地 stijve lul te trekken terwijl ik bleef loeren naar m地 moeder en die trillende vibrator tussen haar billen.
God, hoe graag ik eens zou weten hoe haar kontgaatje ruikt en smaakt, en voelt om m地 paal.
Ik hoorde haar weer kreunen en iets mompelen, en besloot beter te luisteren.

(b)徹ooh, jaaa, steek je heerlijke dikke pik tot je ballen in m地 kont, stoot 僧 helemaal naar binnen. Ik wil je zo graag in m地 aars.(/b)

Ik geilde steeds meer buiten die slaapkamerdeur, terwijl ik genoot van de beelden voor m地 ogen en die ongelooflijk hete taal die ze uitsloeg. Zo had ik haar nog nooit horen praten. 纏o ja, steek je tong in m地 mond, laat je speeksel over m地 tong druipen, en proef het mijne. Als ze zo door zou blijven praten, zou ik het geen minuut meer uit houden en spuit ik zo haar deur onder. Opeens werd haar stem een stuk luider.

(b)笛ezus, Raul, m地 kut spuit het sap zo naar buiten, zo geil maak je me! (/b)

God allemachtig, m地 moeder heeft het over MIJ. Ze fantaseert over MIJ!
Die vibrator glijdt telkens weer in haar bruine kier en ze stelt zich voor dat het MIJN lul is.
Wie anders zou ze moeten bedoelen, ik ben de enige Raul in haar leven.

Ik realiseer me steeds meer dat m地 moeder, m地 geile moeder, ook al een hele tijd over mij fantaseert en deze gedachte maakte me helemaal dol. Ik rukte door en wachtte op misschien nog meer onthullingen.

(b)敵lijd je lekker, Raul? Glijd je pik lekker diep in m地 kontje? Knijpt m地 poepgaatje lekker aan je lul? Dat komt omdat m地 kont geilt op jouw pik. (/b)

Mijn moeder sprak nu denkbeeldig heerlijke geile taal tegen me. Maar deze manier van praten wond me ook verschrikkelijk op.

溺ijn kontgaatje geilt op je zoals mijn hele lichaam op je geilt. M地 tong geilt op je, tieten, tepels, m地 drijfnatte kut, m地 aars, en m地 tenen. Ik weet dat je graag op m地 tenen zou willen zuigen, Raul. Daarom draag ik m地 favoriete pantykousjes, speciaal voor jou. Uuuuhh, alsjeblieft, Raul, zuig op m地 tenen.

Ik kon het niet langer uithouden en stormde m地 moeders slaapkamer binnen. Ik wist dat ik hiermee een groot risico nam, maar ze kon niet meer ontkennen wat ze voor me voelt.
En zij weet duidelijk hoe ik over haar denk.
M地 moeder zag me binnen stormen maar keek alsof ze niets anders had verwacht.
釘en je daar eindelijk. Ik dacht dat je nooit zou durven. Ik wist dat je daar al een tijdje stond en ik hoopte dat je de moed zou vinden om binnen te komen, en me zou geven wat je me geeft in die geile verhalen van je. Ja, dat klopt. Ik weet dat je verhalen over me schrijft, want ik heb ze allemaal gelezen.

的k kan er niets aan doen, Ma. Ik word zo geil van je.

滴et maakt niets meer uit, ik word ook geil van jou. En we weten het nu van elkaar, dus we hoeven het niet meer voor elkaar te verbergen. Sterker nog, nu kun je boven je verhalen zetten dat ze op waarheid bewust zijn. We gaan alles met elkaar doen, en jij stuurt de verhalen op naar die Internetsites met al die sexverhalen. Ik heb gehoord dat verschrikkelijk veel mensen in het geheim geilen op Incestverhalen. Maar laten we nu met elkaar beginnen, schat.
Ik heb al te lang gewacht, en jij ook. Doe maar wat je zo graag wilde.

泥it wordt zo geweldig, Ma. Dit wordt zo地 geweldige nacht. Ik wil je tenen zuigen, Ma. Ik wil likken over de naad van je pantykousjes en op je tenen zuigen terwijl je ze nog draagt.

(b)敵a je gang lieverd. Zuig op Mama痴 tenen. (/b)

Ik kroop een beetje naar onderen. En pakte m地 moeders voeten. Ik masseerde haar grote tenen met m地 duimen en wijsvingers, en tilde ze naar m地 gezicht. Terwijl m地 moeder tussen toegeknepen ogen toekeek, likte ik teder over de naad van de pantykousjes, die over de toppen van haar tenen liep. Ik proefde de smaak van het synthetische nylon, en voelde haar tenen wriemelen onder het puntje van m地 tong. Toen, onder geile begeleiding van het gekreun van m地 moeder, duwde ik haar voeten tegen elkaar, en nam zoveel mogelijk tenen tegelijk in m地 mond, om er hard en gepassioneerd op te zuigen. M地 moeder kreunde, en kromde haar tenen in m地 mond, terwijl m地 tong erover en erlangs gleed. Ik duwde speels m地 tongpuntje tussen haar tenen, het nylon ertussen drukkend, en beet zachtjes in haar grote tenen.

徹h god, je tenen smaken zo lekker, Ma. Ze smaken zo lekker op m地 tong. Ik word er zo geil van.

Ik haalde vervolgens m地 tong langs de zool van haar voeten, van de hakken naar de toppen van haar tenen. Daarna zoog ik weer op haar tenen,

纏uig er maar lekker op, van nu af aan mag je erop zuigen wanneer je maar wilt, zolang niemand er bij is.

的k zou ook zo graag ergens anders op zuigen, zei ik zacht terwijl m地 ogen gefixeerd waren op die dikbehaarde, druipende, bruine kutgleuf. Haar kut was zo kletsnat, dat haar schaamhaar om haar schaamlippen aan haar huid geplakt zat. Ik kroop langzaam omhoog, en die geur van een lekkende kut werd steeds scherper. Hoe scherper die geur, hoe meer ik m地 tong in haar snee wilde persen, en ik wist dat het echt zou gebeuren. Op dit moment was ik in de hemel, wat mijzelf betrof in ieder geval.
Ik lag inmiddels met m地 hoofd tussen haar dijen, en ik drukte met m地 handen haar benen wijd uit elkaar.

(b)鏑ik het, Raul. Ik kan niet wachten, zoon. Lik m地 kut. Zuig m地 sappen eruit. (/b)

纏oals je wilt, zei ik en meteen haalde ik de hele lengte van m地 tong van onder naar boven tussen haar schaamlippen door. Ik proefde de zoute sappen, en slierten speeksel, vermengd met haar kutvocht verbonden m地 tong met haar gleuf, terwijl ik als een hond likte aan m地 moeders hete poes.

鄭aahh, Jezus, zo ja, lik m地 kut, steek je tong erin. Uuuuhhjj Jezus, je likt m地 poes zo lekker, riep m地 moeder uit.
Met gemoffelde geluiden en gekreun had ik m地 gezicht platgedrukt op de opening van haar vagina, en perste zo hard mogelijk m地 tong in haar zoete en zachte roosvormige opening. De geur van haar rijpe kut maakte me duizelig en nog geiler tegelijk. Haar sap droop via m地 mondhoeken naar onderen, en verzamelde zich enigszins op de plek waar haar schaamlippen ophielden, en haar bilnaad begon. En als ze op bed spartelde, en haar billen bewogen, en een beetje uit elkaar trokken, sijpelde het sap via haar kontgat naar het laken, waar een donkere vlek al duidelijk zichtbaar was.
Onder de soppende, sloesjende geluiden gleed m地 tong als een heipaal steeds in en uit de roodroze tunnel waar ik eens, zo地 18 jaar geleden, uit tevoorschijn kwam.

''Je kut is zo heet en nat, klonk m地 stem van tussen haar dikke bruine schaamlippen.
Een dikke druppel gleed over haar linkerbil en snel likte ik deze eraf.
徹ngelooflijk, nooit geweten dat m地 bloedeigen zoon zo地 goede kutbeffer was. Had ik het eerder geweten, dan had ik je vader al veel eerder de deur uit getrapt. Die nutteloze wilde me niet eens likken. Oooh, jaa, zuig maar lekker door op m地 clit.

Dit ging zo minuten door tot de kamer 鳬n en al kutgeur was.
M地 moeder kon er niet meer tegen en greep me bij m地 haar, om me voorzichtig, maar resoluut naar boven te trekken. Ik hing toen met m地 gezicht boven de hare, en keek diep in haar lustgevulde ogen. Na een tiental seconden stak ze opeens een tong vol speeksel tussen m地 lippen, m地 mond in. Haar kwijl droop langs m地 kin en over m地 tong. Wit schuimend speeksel vulde de ruimtes tussen onze mondhoeken. Toen we onze monden weer van elkaar trokken hingen er enkele dikke slierten kwijl tussen onze lippen.
鏑ekker?, schertste m地 moeder.

滴eerlijk, antwoordde ik, waarna ik m地 mond vulde met m地 eigen speeksel en een open mond om die van m地 moeder sloot, en haar mond vol liet lopen. Kreunend slikte ze het weg.

哲iet te veel verspillen, ik wil er zo direct veel van in m地 gaatje.
Je weet welk gaatje ik bedoel, h?

Nou en of.

笛e kontgaatje.

笛uist, kreunde m地 moeder terwijl ze me diep in de ogen keek. 溺地 poepgaatje. M地 aars, m地 bruine kier, m地 poepspleet, m地 hol, m地 reet. Ik wil je tong erover en erin. En wel NU!

溺a, ik ga je kont zodanig likken en zuigen dat hij opzwelt tot een rode, gerimpelde krans, zoals ik eens gezien heb op Internet. Ik had geen geduld meer over en dook naar onderen, duwde haar benen naar boven tot haar knien haar sappige borsten platdrukten. Ik trok met m地 handen haar malse billen wijd uit elkaar, en ontblootte haar bruine, knijpende ster. Een dikke, gerimpelde, met veel haar omringde ster. Haar gat knipoogde naar me.
Ik dook met m地 gezicht tussen haar billen, drukte m地 neus tegen haar hol, en snoof hard om haar kontgeur in me op te nemen. HEERLIJK!

Toen kon ik me niet meer beheersen en ik begon wellustig over en langs haar poepgaatje te lebberen. Ik spuugde op haar gat en likte het erover. M地 moeder schudde van lust met haar onderlijf terwijl ik haar aars aflikte als een dorstige hond.

填UUUHHNN, Ja zo, Raul, lik m地 reet, zoon. Lik over m地 kont. Proef de smaak van m地 aars. Steek je tong erin, neuk m地 kont met je tong, jongen! Ik tuitte m地 lippen, liet een dikke druppel spuug op haar geile kier neerdalen, en wreef soepel met de top van m地 wijs- en middelvinger het kwijl over haar gat.
Na het voldoende ingesmeerd te hebben, mikte ik met m地 tong in het midden van haar ster, en gleed, dankzij het overvloedige speeksel, diep in m地 moeders kont. Ik voelde hoe haar nauwe kontkanaal me weer zenuwachtig naar buiten kneep, maar ik drukte weer terug en gleed weer een beetje dieper. Zo neukte ik m地 moeder met m地 kleddernatte tong in haar aars, tot ik m地 hele tong erin kon schuiven.

笛uist, zo gaat het goed, Raul. Steek 僧 er helemaal in. Neuk die reet van me met je tong. Nog dieperrrrr. UUUnnnh.
Na een paar minuten werd het wat hardhandiger en ik stootte met m地 hoofd en boorde een spitse tong continu haar hol in, die nu uit zichzelf wagenwijd open bleef staan, een rood, gapend gat tonend. De soppende, sloesjende geluiden die ik eerst in haar kut maakte, maakte ik nu in haar kont, m地 moeders kont!
Ik perste twee vingers in haar reet, draaide ze ruw rond en ragde flink in en uit. Vervolgens trok ik ze eruit en stak ze in m地 mond, haar heerlijke aars nog beter proevend. Hierna volgde ik het zelfde ritueel, maar nu bood ik m地 vingers aan m地 moeder aan:捻roeven?

敵raag, zei ze en nam ze in haar mond. 溺mmmm, nooit geweten dat m地 eigen kont zo lekker smaakte. Het Smaakt naar meer.

鉄traks mag je de mijne proeven, Ma. Maar eerst geniet ik nog even hiervan, zei ik en sloot m地 mond over haar bruine knipperdoos. Vervolgens zoog ik hard op haar konthol, met obsceen luide smakkende en slurpende geluiden.

(b)笛aa, zoo, zuig op m地 reet. Godsamme, dit heb ik nog nooit meegemaakt. Iemand die zo lekker op m地 poepgaatje zuigt.. (/b)

Ik boorde m地 tong weer diep in haar hol en draaide m地 hoofd rond, op die manier ragde ik met m地 tong gelijk haar kontkanaal uit. Ik trok terug en zag m地 moeder haar aars aanknijpen, waardoor er een dikke druppel geelwit kontvocht naar buiten geperst werd. Ik aarzelde geen seconde en likte de druppel van haar inmiddels enorm gezwollen ster af.

Toen verraste m地 moeder me compleet door een keiharde, langdurige scheet te laten, midden in m地 gezicht. De warme lucht blies gedeeltelijk in m地 neusgaten en gedeeltelijk in m地 mond. De seconden die daarop volgden, terwijl ik verbaast tussen haar benen lag, vulde een ruige lucht de kamer.

笛e kon erop wachten, jongen, schaterde m地 moeder, 泥it stond immers ook in een van je verhalen, en de mogelijkheid diende zich aan.

Ik kon niet ontkennen dat ik inderdaad ook had gefantaseerd dat m地 moeder scheten liet in m地 gezicht. Maar ik had nooit verwacht dat zij hieraan zou meewerken. Gelukkig heb ik geen fantasien over plas- of poepsex, anders had ik nog meer kunnen verwachten. Nadat het verassingelement was uitgewerkt, besloot ik te genieten van het gebeurde, en nam die heerlijke scheetgeur van m地 moeder in me op, voordat ik m地 mond weer sloot over haar knijpende, bruine kontkier. Ik zoog en slurpte weer wild verder aan die almaar zwellende krans.

(b)徹oh, jaaa, zo wil ik het hebben! Zuig die reet van me (/b)
Opeens pakte m地 moeder me bij m地 haar, en trok me voorzichtig omhoog, tot m地 gezicht boven het hare hing.
Ze keek me weer recht en diep in de ogen. 天ertel me wat je het geilst vind. Wat je geiler maakt dan wat dan ook. Kijk me aan en vertel het me. Diep in haar ogen kijkend: 鄭lles. Wat ik net deed. Je heerlijke anus afzuigen, en je kontsap eruit likken. Je tenen likken, terwijl je je pantykousjes draagt. Maar ook dat je MIJN kontgaatje likt, dat je proeft hoe mijn reet ruikt en smaakt. Ik kan niet wachten tot ik die zachte, natte, warme tong van je in m地 kont voel glijden.

泥raai je maar om, dan geef ik je waar je naar verlangt.

Ik ging op m地 rug liggen, trok m地 knien op, en spreidde m地 benen zo ver mogelijk.
Nog nooit in m地 leven heb ik me zo naakt gevoeld als nu. Elk gedeelte van m地 lichaam dat altijd bedekt was, lag nu open en bloot aangeboden voor m地 moeder. Ze kon recht in m地 poepgaatje kijken. Ze keek naar alles. Ik voelde haar ogen over m地 kruis glijden. M地 pik en ballen, en een golf van genot trok door me heen toen ik gewoon kon voelen hoe haar ogen zich concentreerden op m地 harige roodbruine ster.

Als een loerende panter kroop ze langzaam naar me toe, tot haar gezicht slechts een centimeter of tien van m地 billen verwijderd waren. Ze had m地 reet al moeten kunnen ruiken. Ze legde een hand op elke bil, en trok ze zo ver mogelijk van elkaar vandaan, voor zover dit nog mogelijk was. Toen voelde ik hoe ze haar neus tussen m地 billen bracht en extreem kreunend de geur opsnoof die uit m地 gaatje kwam. Vervolgens drukte ze haar neus hard plat tegen m地 aars en snoof hard en lang.

(b)填UUhhhmm, je kont ruikt zo geil, kreunde ze, geiler dan ik ooit had gehoord.
纏o geil, ik wil proeven. Raul, mag ik alsjeblieft proeven?. (/b)

鄭ls je rustig likt, mag je proeven. Dan moet je me vertellen hoe het smaakt

M地 moeder likte met haar tongpuntje over m地 sterretje. Ik sidderde bij het voelen van dat natte tongetje over m地 gaatje. Ik kneep door het gevoel steeds m地 sterretje aan, op die manier plagend aan het tongpuntje van m地 moeder knijpend.

溺mm.smaakt zooo lekker, mompelde ze van tussen m地 billen.

摘CHT lekker?, vroeg ik.

滴eerlijk, om je vingers bij af te likken.

鏑aat je dan maar gaan, ma. Laat me maar voelen hoe lekker je het vindt.

Dit had ik haar niet twee keer hoeven zeggen want ze begroef haar gezicht echt hard tussen m地 billen, en likte stevig van onder naar boven door m地 bilnaad. Klodders warm speeksel dropen door m地 naad naar het laken, en ik genoot terwijl ze hard met haar tongpuntje in m地 krampende sterretje begon te wroeten als een varken die in de modder naar truffels zocht.

Soppende geluiden kwamen tussen m地 billen vandaan dankzij m地 kontbeffende moeder. M地 anus begon steeds glibberiger aan te voelen terwijl ze met haar tong maar in m地 reet bleef graven. Met neukende bewegingen stootte ze haar hoofd op en neer en ik voelde hoe haar tong beetje bij beetje dieper drong; ze draaide tussendoor tevens haar hoofd wild heen en weer om de binnenkant verder met haar speeksel in te smeren. Kreunend en slurpend befte m地 moeder m地 aars en ik spartelde op het bed, greep de lakens in gesloten vuisten en kreunde hardop. M地 moeder spuugde een enorme klodder op m地 inmiddels gezwollen krans en sopte haar tong weer diep naar binnen. Haar speeksel gutste naar buiten toen haar tong naar binnen drong. Haar tong zat voor meer dan de helft in m地 reet, en terwijl ze, over m地 pik en ballen, in m地 ogen keek, bewoog ze haar tongpuntje, binnenin m地 hol, heen en weer.
Vervolgens gleed ze weer uit m地 kier, en sloot haar lippen over m地 krans. Met luide smakkende en slurpende geluiden begon ze superhard op m地 anus te zuigen. Ik spartelde op het bed, door het gevoel dat moest lijken op het gevoel van een stofzuiger op je reet, maar dan warm en nat.

Ik kon me niet meer inhouden en liet een enorme scheet, recht in m地 moeders mond.
Maar ze haalde haar mond nog niet voor een fractie van een seconde weg; bleef slechts doorzuigen. Ze slikte de warme gassen weg, samen met het kontvocht dat ik naar buiten voelde lopen.

纏o lekker vind ik je heerlijke reet, zoon, hijgde m地 moeder nadat ze op haar ellebogen steunde.

Ze pakte m地 pik en begon me langzaam af te sjorren, nadat ze het voorvocht van m地 eikel over m地 hele leuter had gesmeerd, en met de middelvinger van haar andere hand, begon ze m地 kont te vingeren. Dit ging soepel, dankzij al het overvloedige speeksel dat nog op en in m地 anus zat. Een vullend gevoel bezorgde ze me, zeker toen ze haar wijsvinger erbij stopte. Terwijl de seconden verstreken, ging haar rukkende rechterhand sneller, evenals de twee vingers in m地 aars. Na een tweetal minuten ragde ze m地 kont helemaal uit met haar vingers en rukte m地 pik af alsof ze een wereldrecord wilde breken. Ik kon er niet meer tegen en het zaad schoot uit m地 ballen naar m地 lul, die spoot als een fontein. Ik schoot met m地 lendenen in de lucht en schreeuwde het uit, en m地 sperma schoot meer dan een meter omhoog, een persoonlijk record voor mij. M地 moeder dook voorover en likte vurig langs en over m地 eikel; zaad spoot in haar mond en ernaast. Toen ik klaar was nam ze m地 pik in haar mond en zoog 僧 schoon, kreunend en genietend.

敵odverdomme, hijgde ik met piepende stem, 的k kon niet meer inhouden, ma. Je vingersin m地reet deed het 僧.

溺aak je geen zorgen, jongen. het Is nog geen eens kwart voor 鳬n. We hebben de hele nacht en het hele weekend nog, en ik ben nog lang niet klaar met je.
Vervolgens trok ze haar vingers uit m地 uitgeholde reet en stak ze in haar mond. Kreunend zoog en likte ze die schoon van het kontvocht.

Ze kwam naast me liggen en stak een sigaret op.
纏o, nu dat je weet hoe het is. Wat je in je verhalen schrijft. Wat vond je ervan?

溺a, ik moet eerlijk zeggen dat je m地 fantasien overtreft. Als je ergens over fantaseert, denk je vaak niet aan de geur of smaak. Maar ik weet nu hoe je echt smaakt en ruikt, en het is beter dan ik had durven dromen. Weet je, ik heb zolang gefantaseerd over je voeten. Elke keer als je met je voeten op tafel televisie keek, keek ik stiekem naar je voeten. Hoe je ze bewoog, je tenen kromde. Ik zat meestal te watertanden. Dan ging ik, als ik boven was, weer een verhaal schrijven, en daarna aftrekken. Het volgende wat ik deed was fantaseren over je kont. Hoe je kontgaatje eruit zou zien. Hoe het zou ruiken. Ik wilde het zo graag weten dat ik m地 eigen gaatje masseerde met m地 middelvinger, en eraan rook, en net deed alsof het jouw reet was die ik rook. Dan rukte ik tegelijkertijd en kwam hard klaar. Daarna besloot ik te zoeken naar slipjes in de wasmand. En toen ik ze vond, drukte ik het bruine gedeelte tegen m地 neus en ik kon je kont ruiken. Dan spoot ik je slipje vol, en gooide het weer terug in de wasmand. Daarna zocht ik in je kleerkast en pakte een schoon paar pantykousjes, en likte eraan, en zoog het in m地 mond. En dan deed ik net alsof je voet erin zat.
M地 moeder zat zich terwijl ik praatte stevig te vingeren.

的k heb je vibrator gevonden, Ma.

M地 moeder stopte even met vingeren en keek verbaasd, ging toen weer verder met vingeren.

的k vond 僧 bovenin je kast. Ik dacht bij mezelf, Pa is zolang geleden het huis uit gegaan, en je hebt al zolang geen man gehad, je MOEST wel een vibrator hebben. En dus zocht ik in je kast. Toen ik 僧 vond, maakte ik zeker dat er niemand thuis was. Toen ik dat wist, rook ik eerst, en ik kon je kut ruiken, Ma. Dus toen nam ik die vibrator in m地 mond en zoog alsof ik je sap eraf kon likken.

展eet je, Raul, dat ik die vibrator niet alleen in m地 kut schoof, maar ook elke keer in m地 kont? Dus toen al proefde je m地 reet. Alleen wist je het niet.

鄭ls ik het had geweten, was ik alleen maar nog geiler geworden, Ma.

Raul痴 moeder legde haar hand op z地 slappe pik en begon rustig erover te strelen.

哲ou dat je je fantasien uitgeprobeerd hebt, is er nog iets wat er in je opkomt?

Ja eigenlijk wel, ik fantaseer ook regelmatig over mijn bloedeigen tante, de zus van mijn moeder. Ze is een hele geile dame van 47. Ze draagt altijd hele strakke topjes met een colbertje eroverheen met heerlijke strakke leggings eronder. Dit zorgt ervoor dat je haar binnen heen en weer ziet schudden tijdens het lopen. Ik geniet hier altijd van en heb me er meerdere malen al op afgerukt.

''Zo zo je zoekt het wel steeds meer in je familie he zoon.'' Zegt mijn moeder.

''Ja ik vind mijn tante ene hele mooie volle vrouw, haar rondingen bezorgen me binnen een paar seconden een stijve.'' Ik zie dat mijn pik weer stijf wordt door het denken een mijn tante en het feit dat mijn geile moeder nu naakt naast me ligt met der benen gespreid.

Ik hield het niet meer en kroop over m地 moeder. Ik begon wild over haar tieten te likken en zoog hard op haar enorme tepels. Hijgend kneep m地 moeder hard in haar memmen en ik voelde haar warme melk in m地 mond spuiten.

泥rink m地 melk, Raul. Zuig op m地 borsten en drink m地 melk.
Ik hield m地 tong uitgestoken en m地 moeder kneep in haar tieten. Haar melk spoot hard in zeker drie dunne straaltjes over m地 tong.
Ik sloot m地 mond over de enorme aureool en zoog bijna haar halve tiet naar binnen, en dat was al een enorme stunt.

(b)哲euk me, Raul! Steek je pik in m地 kut en stamp 僧 diep en hard. (/b)

Ik nam snel plaats tussen de dijen van m地 moeder en richtte m地 lul tussen haar enorme bruine flappen, zette 僧 tegen de roosvormige opening van haar kut en gleed in haar gloeiend hete en drijfnatte grot.
Meteen begon ik m地 lul hard en snel in haar gleuf te hameren, zo hard dat m地 ballen met harde ploffen tegen de reet van m地 moeder kletsten.

(b)纏o ja, neuk me hard, ik wil je ballen platgedrukt tegen m地 aars voelen, zo diep moet je gaan. (/b)

Slurpende, soppende geluiden vulden de kamer terwijl ik m地 paal in en uit stootte.
Telkens als hij naar buiten gleed, zaten er witte slierten kutvocht over m地 lul en de tocht die erlangs gleed voelde koud aan. M地 moeder sloeg haar benen kruiselings om m地 heupen en haakte haar voeten achter elkaar vast, en trok me zo hard mogelijk tegen haar onderlichaam. Voor zover het me lukte, pompte ik m地 lul hard en snel in en uit de zuigende, soppende kut van m地 moeder, die als een natte oven aanvoelde.

(b)笛e kut is zo heet en nauw, ma. M地 lul lijkt wel te verbranden. (/b)

泥at komt door jouw lul, Raul. M地 kut is heet en nat door jou, reageerde m地 moeder kreunend.

Ik ging een beetje achteruit met m地 bovenlichaam, zodat ik een perfect zicht had op het lichaam van m地 moeder, dat op het bed schudde onder het beukende geweld dat m地 lul haar aandeed. Ik keek in haar ogen, en tilde haar benen omhoog. Terwijl m地 lul tussen haar dikke bruine schaamlippen bleef glijden, bracht ik haar voeten naar m地 gezicht en begon weer over haar tenen te likken. Toen scheurde ik haar pantykousjes kapot en nam haar blote, grote teen in m地 mond. Diep in m地 moeders ogen starend, zoog ik hard op haar tenen. Smakkend zoog ik erop alsof ik ze pijpte. M地 mond op en neer erover glijdend.

鏑aten we omkeren. Ik wil op je pik zitten en over je heen rijden, lispelde m地 moeder.

Ik klom van haar af, m地 pik, compleet met haar geil besmeurt, met zuigend geluid uit haar gleuf glijdend.
Ik ging op m地 rug liggen en zag m地 moeder haar lichaam over de mijne slingeren.
Ze richtte m地 pik omhoog en gleed ineens over m地 paal, die tot aan de wortel in haar verdween.
M地 ballen werden platgedrukt onder haar billen en ik spreidde m地 benen verder om m地 zak ruimte te geven, voordat ie vermorzeld werd onder het gewicht van m地 moeder. Vervolgens begon m地 moeder als een wilde vrouw haar onderlichaam als een heipaal op en neer te hameren op m地 lendenen. Harde, ploffende geluiden vulden de kamer en het bed piepte zo hard dat ik dacht dat we er nog door zouden zakken.

徹oohh, jaaa. Je pik stoot zo lekker diep in m地 kut. Ben ik lekker nat voor je, Raul? Is Mama lekker nat voor je pik?
笛e kut is als een oven, ma. het lijkt wel een natte warme spons die m地 pik uitmelkt.

Keer op keer voelde ik kilo痴 zacht vlees op m地 schoot neerploffen. Ik was behoorlijk verbaasd dat ik m地 hoogtepunt nog niet bereikt had door deze hard neukende vrouw, m地 moeder. Ze boog voorover en stak haar tong uit. Ik zag dat de tong van m地 moeder begon te kwijlen en sloot m地 mond om haar tong. Vervolgens slurpte ik haar speeksel in m地 mond.
Zo werd ik minutenlang bereden door m地 moeder.

笛ezus, Raul. Ik ben zo geil door jou geworden. Ik denk steeds aan het gevoel van je tong die zo lekker in m地 kont gleed. Ik wil iets groters en harders in m地 reet.

(b)NEUK ME IN M誰 KONT! Neuk je moeder in haar aars, Raul. Kom op, ik wil je pik hard en diep in m地 poepgat voelen. (/b)

Zo gleed m地 moeder van m地 lul af. M地 lul kwam met een vrolijke 菟op uit haar lekkende gleuf en bungelde scheef in de lucht.

Ze ging op haar rug liggen, en trok haar knien op tot ze haar borsten platdrukten. Ze reikte met haar armen om haar billen en trok ze zo wijd mogelijk uit elkaar.

鏑ik 僧 weer even nat, Raul. Gebruik je spuug als glijmiddel.

En zo geschiedde. Ik dook opnieuw met m地 gezicht tussen de malse billen van m地 moeder en likte, zoog en spuugde weer overdadig op haar spastische bruine ster.

Nu klom ik met m地 knien naast haar heupen, en zette m地 paarse eikel tegen de enorm gezwollen opening van m地 moeders anus. Als een warme handschoen paste haar kontkanaal om m地 pik toen ik, dankzij al het speeksel, gemakkelijk in haar reet schoof.

(b)鄭AAAhh, JJJJAAAAA. Zo jaa, steek 僧 helemaal erin. Schuif je pik tot je ballen in m地 reet. Godverdommmeeeeeeeee. Kom op, zoon. Neuk je moeder in haar aars tot ik klaarkom. (/b)

Ik boog voorover, en steunde op m地 armen. Vervolgens begon ik te doen wat m地 moeder verlangde. Ik begon als een bezetene m地 pik in en uit haar knijpende reethol te hameren.
Tussendoor maakte ik m地 vingers nat in haar poes en smeerde m地 lul in zodra deze even uit haar kont was geschoven. Het bloed steeg naar m地 hoofd door de intense hitte die de anus van m地 moeder op m地 pik afgaf, en de wrijving liet m地 lul jeuken. Ploffend kwam m地 zak steeds in aanraking met haar billen en ik kon het niet lang meer uithouden.

溺a, ik ga zo klaarkomen. Ik hou het niet meer.

適om klaar in m地 kont, Raul. Spuit je zaad diep in m地 reet. Dan knijp ik het er uit op m地 hand en lik het op.

Deze gedachte werd me uiteindelijk te veel en ik spoot schreeuwend m地 zak leeg in de gloeiend hete, hard knijpende kont van m地 moeder.

鄭aah, MAAA, IK KOM KLAARR. HIER IS het. IK SPUIT ALLES IN JE HEERLIJKE REET. JE HEERLIJK SMAKENDE, RUIKENDE, KNIJPENDE AARS. AAARRHH.

Na een minuut klom ik uitgeput van m地 moeder, en m地 pik kwam met zuigend, slurpend geluid uit m地 moeders wijd openstaande kontgat. Ze klom snel overeind, op haar knien, en hield haar hand onder haar sluitende ster. Vervolgens zag ik hoe ze mijn sperma uit haar anus kneep, op haar hand, gevolgd door een nat klinkende scheet.

適ijk Raul, dit doe ik voor jou.

Toen bracht ze haar hand naar haar gezicht en likte mijn uit haar reet geperste zaad van haar hand, om het, diep in mijn ogen kijkend, door te slikken.

Nadat ze haar hand compleet schoon had gelikt, ging ze naast me liggen, en stak weer een sigaret op.

天an nu af aan slaap je elke nacht bij mij, zei m地 moeder.
摘n we zullen alles doen wat je maar wilt, als je me geeft wat ik nodig heb.

鄭lles, vroeg ik me af?
En de gedachte aan m地 mooie volle tante gingen door mij.

鄭lles, antwoordde m地 moeder, en nam weer een trek aan haar sigaret.

Deze waargebeurde ervaring heeft mijn leven, en dat van mijn moeder verandert. Ik zal een vervolg plaatsen als jullie het goed beoordelen en mij een mailtje sturen met wat je van het verhaal vond: raul11@live.nl


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners