Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sex met mijn moeder - 72091 keer gelezen
Ben een jongen van begin 30 en heb een hele lieve moeder die er altijd voor me is. Eigenlijk geil ik al jaren op haar en wil ik het graag met haar doen, maar ik weet dat ik me daarvoor moet schamen. Het is gewoon niet netjes en ze mag het ook niet weten, maar fantaseer vaak over haar. Ze is een vrouw van achter in de 50, maar ziet er veel jonger uit. Ze lijkt gewoon niet oud en is nog heel vlot en zo lekker jeugdig. Herinner me nog dat iemand vroeger zei 'is dat je zus'. Kun je nagaan hoe jong ze altijd lijkt nog. Dat is nog steeds zo.
Sinds een aantal jaren zijn mijn ouders gescheiden en ze heeft nu een vriend die een jaar of 15 jonger is en amper 10 jaar ouder dan ik is. Ze is blij met hem en heeft een soort van LAT-relatie met hem. Alleen in de weekenden zien ze elkaar. Kun je nagaan waar het dus om gaat: Om de sex. Mijn moeder lust er volgens mij pap van. Mag het niet zeggen, maar laat ik maar eens van de drempel afstappen en gewoon er voor gaan en gewoon zeggen dat ik heel erg geil van haar word en ze een lekker wijf is.
Die vriend van haar is een echte geluksvogel. Hij mag het maar haar doen. Hij laat zich lekker pijpen en aftrekken door mijn moeder en mag lekker met haar neuken. Heerlijk, Ik wilde dat ik dat mocht. En dan te bedenken dat hij niets te doen heeft overdag, gewoon thuis is en alles aan zijn laars lapt. Mijn moeder zegt er niks van. Ze is niet echt bang voor hem, maar doet volgens mij wel wat hij wil. Hij is een man die heel lief overkomt naar mij en naar anderen maar is een beest. Daarmee bedoel ik dat hij erg streng en machtig is. Hij kan met mooi praten iedereen er in luizen en kan een vrouw voor zich winnen met zijn charmes. Het is echt geen knappe man, maar wel heel stoer met zijn kale kop en zijn snorretje. Klein van stuk, maar wat is hij machtig en wat kan ie iemand de mond snoeren. Mijn moeder doet tegen mij alsof ze hem de baas is en kan zijn, maar weet wel beter. Als hij geld wil, krijgt ie het en als ie sex wil komt ze gewoon volgens mij.
Ik fantaseer er vaak over om het met mijn moeder te doen, maar sinds ze bij die man is droom ik er ook over om een trio te doen. En dan in de biseksuele rol dat ik de homo-man ben en hem lekker verwen en dat hij mij dan domineert en ik alles moet doen en dat hij lekker geniet van mijn moeder. Weet dat dit niet kan gebeuren, maar droom er wel van.
Bespreek vaak mijn problemen met mijn moeder. Zo kan ik niet klaarkomen als mijn vriendin me aftrekt of als ik haar neuk, maar wel dat ik kom als ik mezelf aftrek. Ze snapt dat probleem en zegt dat zij haar vriend makkelijk klaar kan trekken en dat hij met neuken haar ook vult. Heb ook geen blote eikel en hij wel. Een echte man dus echt zo;n man die je ook in seksfilms ziet. Met zo'n hele grote pik, stoere uitstraling en blote eikel. Ik zei tegen mijn moeder dat ik wel jaloers ben op hem. Hoeft niet zegt ze want ik ben ook goed in wat ik doe en ben. Ik vroeg haar hoe het dan kan dat ik niet kan komen. Weet ze niet. Ze zei dat ze het wel even kan voordoen. Ik vroeg hoe dan? Ze zegt als je je broek even uit doet dan laat ik het wel zien. Ik mijn broek dus uit. Vond het wel raar hoor. Maar goed. En nu vroeg ik? Ze zei ontspan maar even en ga maar lekker liggen. Ze kwam naast me zitten en ging mijn ballen masseren. Lekker zeg echt niet normaal. Toch groeide mijn pik niet. Ze vond dat wat vreemd. Ze ging later ook trekken aan mijn pik. Eerst langzaam dan wat sneller maar er gebeurde niks. Ze wilde me niet teleurstellen en zei het komt wel. Maar nee hoor. Had me hier zo op verheugd altijd en nu dit. Wat een prutser ikke. Ze zei wat vind je lekker? Ik zei als je met je vinger bij mijn poepgat gaat strelen en de vinger erin. Wat vies zei ze. Ik zei dat ik het echt lekker vind. Ze zei dat ze dat niet wilde en dat ik niet zoiets kan verlangen en werd wat geÔrriteerd toen ik zei dat ze niks voor me over heeft. Welke moeder doet dit dan zei ze? Ik zei niet veel. Nee klopt zei ze. Probeer nou te genieten ik trek je wel klaar. Later ging ze mijn eikel natmaken en trok ze het velletje wat omlaag. Het deed wat zeer maar later ging het wel. Hij werd later ook harder en ze zei zie je wel dat je hard wordt? Best een grote pik zei ze. Lekker hoor...dacht je net aan iemand vroeg ze? Ik zei hoezo? Omdat je ineens wel hard werd. Eerlijk gezegd wel zei ik. aan wie dan? Aan jou moeder want ik vind je zo lekker. GADVER zei ze...meen je dat? Ja heb ik altijd gevonden en dit is wat ik wilde. ze werd boos en zei dat dat niet zomaar kan. Had ik maar niks gezegd dacht ik. Ze wilde me enkel showen hoe ze me kan klaar trekken. Ze stopte met trekken. Ik zei waarom stop je? Nou dit kan toch niet zei ze? Ik zei maar je trekt me zelf af. Ja omdat ik je wil laten zien hoe dat gaat. Wat wil je nu dan zei ze? Ik zei ik wilde altijd al met je sex hebben echt waar. Zo erg zei ze...
Ze wilde dat ik nu al mijn fantasieŽn ging vertellen. Ik zei dat ik ook op enkele zussen van haar geil. Ze zei dat het echt belachelijk is. Shit dacht ik ben me te dom af.
Even later belt er iemand aan. Het is de vriend van mijn moeder. Ik mijn kleren aan en hij ging zitten. Hij vroeg waarom mijn moeder zo boos is. Ze zei het meteen. ze zei dat ik op haar geil en dat zojuist had verteld. Hij zei is dat zo? Ik zei ja...slaat nergens op he zei hij. Ik zei dat hij dat ook doet. Maar dat mocht niet. Hij is de man met macht en haar vriend. Hij werd echt boos en zei dat dit echt niet kan en hij me wil straffen en of mijn moeder dit goed vindt. Ja natuurlijk zei ze. Hoe dan vroeg hij? Weet ik niet hoor. Het is wel mijn zoon en laat hij zijn excuses maar aanbieden. Niks ervan zei hij en hij zei doe je broek uit. Ik twijfelde niet en was bang maar had ook wel zin in sex met hem. Hij wist dat niet. Ik denk ik speel het spel maar mee. En vooral niet zeggen dat ik het lekker vind. Ik zeg wat je moet doen. Niks zeggen en luisteren zei hij. Oke zei ik. Ik mijn broek uit en rest van de kleren ook. Hij zei dat ik me moet gaan aftrekken voor het gezicht van mijn moeder. Ik deed dat maar al te graag. FOEI zei hij...vuile viezerik. Wat doe je nu? Ik zei niks. Waarom zeg je niks? Mag toch niet? STIL zei ie....en lachte me hard uit. Hij zei denk je nou echt dat je plezier mag hebben? Hij deed zijn broek uit en zei zuig hier maar eens lekker aan. Een hele grote keihard pik met blote eikel zag ik en ik moest zuigen. Heerlijk gevoel....hoe vind je dat zei hij? Ik zei lekker....Hij dauwde zijn pik steeds dieper in mijn keel. Ik moest kokhalzen. En nu trekken zei ie. Ik dus trekken en die pik was echt groot. Mijn moeder genoot echt. Ze kleedde zich uit en we waren later alle 3 naakt. Mijn moeders vriend was echt botergeil zo te zien. Hij zei pijp me vent .....kom op. Ik doorgaan met pijpen. Later zei hij dat hij mijn moeder ging neuken in mijn bijzijn. Hij ging haar lekker beffen en ik moest zijn anus likken. Het stonk gigantisch en ik kon het niet harden. Zo vies. Echt! Lekker? Vroeg ie. Ik zei ja...ik denk ik zeg maar niks over die lucht. Hij was klaar met beffen en mijn moeder ging hem pijpen. Ik keek toe. Toen zei hij van zou je mijn voeten niet eens likken? Dat deed ik toen..ook die stonken enorm. Wist niet dat die vent zo kon stinken, maar die macht wond me erg op. Ik kon niks beginnen. Hij werd nog geiler en die pik groeide en groeide maar. Geen wonder met zo'n moeder als ik heb...daar word je ook geil van. Hij neukte haar later in alle standjes, werd af en toe gepijpt en weer moest ik af en toe zijn kont likken en later ook zijn ballen. Echt hele grote ballen. Wat is die man stoer zeg... echt een stoere kerel met een megalul.
LAter mocht ik niks meer doen. Moest op de bank zitten en toekijken hoe hij mijn moeder neukte. Die heerlijke moeder van me die door haar veel jongere vriend geneukt werd met die grote staaf van hem en toen hij haar in de kont neukte werd ik helemaal gek. Ik zat wat aan mijn pik maar dat mocht niet.
Toen hij klaar was met mijn moeder te neuken en 2 keer was klaargekomen in haar mond en kut zei hij hij hierkomen! Ik kwam en hij zei ga je kontje vingeren. Dat deed ik . Wat spuug erbij van mijn moeder die me in mijn kont spuugde en ik moest het wat wijder maken. Ik dacht van ja hoor hij gaat me nu in de kont neuken met die grote van hem. Jammer genoeg niet. Hij pakte een kaars en stopte die in mijn kont. Hij ramde hem heel ver erin en maakte bewegingen. Lekker? Ja zei ik....ik hoopte zo dat ie me ging neuken maar deed het niet. Ik moest een kwartier met die kaars in mijn kont gaan zitten. Zij gingen toen weer lekker verder met neuken. Hij kwam weer klaar in mijn moeder die geile dekhengst. Daarna kwam hij bij me en ging hij me keihard in de kont neuken....echt keihard het deed gewoon zeer maar hij ging door......totdat hij bijna klaarkwam. Hij zei mond open en zuigen...ik zoog net zolang tot hij klaarkwam. Toen haalde ie zijn pik eruit en spoot hij alles in een kopje. Ik moest dat toen leegdrinken...vond het ZO walgelijk. Maar het moest. Mijn moeder zei dat ik wel genoeg ben gestraft.
Ze zei dat ik ook wel wat verdien, maar hij was het er niet mee eens. Hij zei dat ik weer moest gaan liggen. Hij nam me weer in mijn kont en dit keer kwam ie weer bijna klaar. Die geile dekhengst kan maar spuiten en spuiten en spoot mij daarna alles in de ogen. Het deed zo zeer het prikte ook. Mijn moeder lachte die vond het zo grappig lijken en het laatste restje dat ie nog had spoot ie op haar bril. Ik moest het sperma eraf slikken.
Ik vond het nu wel minder leuk worden want ik moest lijden. Ik vroeg of ik ook eens mocht klaarkomen. Dat mag zei hij. Ze gingen lekker op de bank zitten en hij zei dat ik me moest gaan aftrekken. Maar ik mocht nog niet komen. Gewoon blijven trekken zei hij en als je klaarkomt voordat ik het zeg krijg je klappen met mijn riem. Mijn moeder vond het goed zei ze. Ik moest voor ze gaan staan en ze raakten me niet aan. Ik was een kwartier bezig een half uur een uur anderhalf uur en ik was ZO lam in mijn arm geworden dat ik niet meer kon en dat ook zei. Wat een mietje ben je zei hij. Ik kom paar keer klaar en jij komt niet. Ik was nu echt boos maar durfde niets te zeggen. Mijn moeder moest naar de wc. Ze moest een grote boodschap doen zei ze. Haar vriend zei dat ik meteen nadat zij is geweest naar de wc moet en daar moest zitten inde stank. Dat moest ik ook een uur volhouden. Terwijl ik daar zat hebben ze voor de deur nog een nummertje gemaakt en later moest hij poepen. Hij zei tegen me dat ik eruit mocht en dat ik op de grond moest gaan liggen. Hij deed zijn broek uit en ging met zijn kont boven me. Mijn moeder wilde niet dat hij ding doen wat ze dacht. Maar toch deed hij het. Hij scheet over me heen op mijn gezicht. Wat ranzig!!! Zo erg dit.....zo moest ik een dik uur blijven liggen...gelukkig hoefde ik het niet op te eten. Dacht ik tenminste. Ik moest alles met mijn handen eraf halen, in een bord doen. Dat deed ik. Ik zei en nu? Dacht je dat je het mag eten zei hij? Ik zei nee...ok dan! Hij ging toen plassen en de plas kwam door de poep op het bord. Later trok ie zich af en de sperma ging er ook door. Hij zei ik ben de ergste niet. Dit hoef je niet te eten hoor!!!! Moest er wel wat voor doen. Hij had inmiddels het verhaal van mijn moeder gehoord dat ik niet kon klaarkomen door trekken door ander. Hij zei dat mijn moeder me moest gaan aftrekken. Als ik niet binnen 2 minuten zou komen dan moest ik het alsnog opeten. Mijn moeder deed haar uiterste best en ja hoor...1 minuut 58 en ik kwam klaar!!!!! In dat bordje met poep enzo....eindelijk is het me gelukt maar wat moest ik er veel voor doen zeg.....wat een strenge man dit...heerlijk die paal van hem in mijn kont zo lekker!!!!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners