Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sex met mijn vader - 33552 keer gelezen
Ik ben Daan nu 19 jaar.
Mijn vader is veeboer wij hebben 130 koeien, geiten konijnen.Verder hebben wij wat aardappelen en heel heel veel gras.
Toen ik 14 was is mijn moeder met een andere man gaan samenwonen. Ik zie haar haast nooit meer.
Ik woon nu samen met mijn vader (42) en mijn broer (17) Op de boerderij. Ik ga nog een dag per week naar school en verder werk ik fulltime bij mijn vader.Het is hard werken bijna elke dag vroeg op en zomers ben je soms tot laat aan het hooien.
Ik wil later de boerderij overnemen. Mijn broer heeft niet veel interesse in het boerenleven. Hij help nu af en toe best mee, maar wil geen boer worden.
Mijn vader en ik (en broer ook) kunnen goed met elkaar opschieten, Op de boerderij wordt je als klein kind al gauw vertrouwd met sex. Je ziet de konijnen wippen en de koe bevrucht worden en baren.
Verder praatte mijn ouders en nu mijn vader gewoon open met ons. En preuts zijn we allemaal niet.
De douchedeur gaat nooit op slot en we lopen gewoon bij elkaar binnen.
Als het warm weer is draagt mijn vader (en inmiddels ik ook) alleen laarzen en een overal over zijn blootje.
Vorig jaar merkte ik bij mezelf dat ik steeds meer ging gluren als mijn vader er zo bij liep. Je hebt in een overal 2 openingen waar door je naar de zakken kunt gaan van de broek die daar eventueel onder zit. Als hij bukte gingen deze wel eens open en dan zag ik zijn lul hangen.
Verder had hij vaak de rits wat open staan zodat ik als hij vooroverboog alles zag hangen.
Jaren heb ik hier nooit opgelet maar vorig jaar merkte ik dat ik steeds keek als hij bukte en dat ik er opgewonden van raakte.
Ik droeg tot die tijd minstens een boxershort onder mijn overal. Maar ik ging toen ook naakt in mijn overal.
Ook ik deed mijn rits ver open. En wat ik hoopte gebeurde ik zag mijn vader zijn blik gericht op de opening van mijn overal.
Ik werd hier bloedgeil van en kreeg een keiharde stijve.
En ja hoor even later zag ik dat mijn vader ook een vlaggemast in zijn broek had.
Het was de hele week prachtig weer en mijn vader en ik werkten op het land.Op een gegeven moment deed ik mijn overal los en ging met bovenlijf bloot op de tractor. Door de mouwen aan elkaar vast te knopen voorkwam ik dat mijn overal op de grond viel.
De hele ochtend was er al een soort spanning tussen ons.
Ik zag regelmatig dat mijn vader met een stijve rond liep. En de mijne was volgens mij al de hele morgen stijf.
Om een uur of 12 gingen wij lunchen. We gingen achter wat strobalen zitten. Pakten de broodjes en de thermofles met koffie.Mijn vader deed ook de bovenkant van zijn overal uit. Wat heeft die man toch een goed figuur dacht ik bij mij zelf. Mooi behaard, bruine tepels die een beetje hard waren en een strakke buik.Ik voelde me pik die net weer slap was al weer hard worden. Maar wat zag ik nou ik zag de harde eikel van mijn vader net boven zijn overal uitsteken. Vrij als we met elkaar zijn zei ik pa er steekt iets uit je overal. Hij trok zijn overal wat hoger en zei ja ik sta heet vandaag en dat mooie bovenlijf van jou doet er ook geen goed aan.
Wat nou dacht ik valt mijn vader op jongens en geilt hij dus ook op mij?
Op eens gebeurde er iets wat eigenlijk nooit gebeurde tussen ons er viel een stilte. Een ongemakkelijke stilte.
En weer zag ik de eikel van me vader boven de open overal uitkomen. Ik werd ineens bloedgeil en trok in een keer mijn laarzen en overal uit. Daar lag ik spiernaakt in het gras.
Langzaam begon ik aan mijn pik te trekken.
Ik moet even spuiten anders wordt ik dol zei ik.
Even later zie ik dat mijn vader ook zijn overal uit doet en ook hij begint te trekken.
Ik schuif wat dichter naar hem toe. En hij kijkt me alleen maar glimlachend aan. En hij knikt van doe maar. Ik pak zijn grote piemel en denk jezus ik zit hier met mijn vaders pik in me handen. We gaan nu vlak naast elkaar liggen en mijn pa pakt ook mijn pik beet.Ik wordt steeds heter en op een gegeven moment draai ik me om zodat we in 69 komen te liggen. Bijna tegelijk beginnen we elkaar te pijpen.
De grote dikke pik van me vader doet me af en toe kokhalzen, maar toch merk ik dat ik hem steeds dieper kan nemen. Mijn ballen liggen al gauw op zijn kin, wat kan hij lekker pijpen zeg.Al heel snel voel ik mijn zaad komen ik waarschuw hem, maar hij pijpt gewoon door en al snel schreeuw ik het uit en spuit 6 stralen heet sperma in zijn mond. Ik lig even bij te komen, maar ineens voel ik dat mijn kontje gelikt wordt. Wat een geil gevoel is dit. Binnen 2 seconden staat mijn pik weer keihard.
Na een poosje goed gelikt te zijn voel ik een vinger in me kutje gaan. Heerlijk voelt dit. Nadat ik er aan gewend ben stopt mijn vader een 2e vinger in me hol, dit begint wel een beetje pijn te doen.Maar ook dit wordt spoedig lekker.
En dan voel ik zijn eikel tegen mijn gaatje, langzaam duwt hij zijn wordt in mijn kutje.
Ik kreun het uit in een mengsel van pijn en geilheid. Maar ik wil hem er helemaal inhebben. Na een paar minuten voel ik zijn ballen tegen me billen. Langzaam begint hij hem heen en weer te halen. De pijn maakt plaats voor genot.
Steeds harder gaat zijn heerlijke pik tekeer in mijn maagdelijke kutje.
Uiteindelijk brult hij het uit o ik kom in je zalige strakke reetje. Ik voel hem spuiten in me kutje en kom spontaan nog een keer klaar. Even liggen we uitgeput bij te komen. Dan gaat de overal weer aan. Avonds zit er een witte vlek aan de voorkant maar ook in het kruis van me overal zit een flinke zaadplek, van het zaad van mijn vader.
Sinds die tijd doen we het vaker. Misschien vertel ik nog wel eens hoe het verder ging.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners