Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sexfamilie, deel 3 - 12414 keer gelezen
De nacht was rustig verlopen. Iedereen was bekaf van de geile spelletjes van die vrijdag, en dus werd er door iedereen heerlijk geslapen. De volgende morgen werd moeder Janine als eerste wakker. Ze rekte zich eens uit en keek naar haar geile gezinnetje wat nog lekker lag te slapen op het grote bed. Jon en Jordy met hun grote stijve ochtendlullen paraat, en haar dochters heerlijk uitgestrekt met hun mooie rondingen. “Wat heb ik het toch getroffen” dacht ze, terwijl ze op stond om eens lekker te gaan douchen.

Onderweg naar de badkamer bedacht ze zich dat het vandaag schoonmaakdag was. “ppfff, dat word aan de slag maar weer”dacht ze, in de wetenschap dat dit meestal een gezellige familiedag werd. Ondertussen was ook Jordy wakker geworden en keek eens om zich heen. Hij vond het een mooi aanblik de hele familie naakt op het grote bed. Hij besefte in zijn rondgang dat zijn moeder al weg was. Jordy vond het ook tijd om op te staan. Zwaaiend met zijn stijve ochtend lul liep hij richting de badkamer. Daar zag hij Janine met de rug naar hem toe staan. Heel zachtjes sloop hij dichterbij. Hij richtte zijn lul op haar en begon zo te pissen. Janine schrok zich rot en draaide zich om. Nu zag ze dat het Jordy was die haar met zijn grote lul aan het besproeien was. “Het is vandaag schoonmaakdag, dus ik dacht nog even snel iets smerigs doen voor alles schoon is straks!!” lachte hij. Janine kon de humor r wel van in zien, en omdat ze toch op het punt stond onder de douche te stappen, wreef ze het gouden geil lekker over haar lichaam uit. Toen Jordy klaar was, ging Janine door de knieen en nam zijn grote lans in haar mond. Met haar mond half vol slappe lul vroeg ze”mmppff zal ik jou eens even geil verwennen” Daarop gaf Jordy geen antwoord, maar duwde de zijn lul dieper in zijn moeders mond. Ze zoog flink aan de grote lul van haar zoon, die binnen no time snaar hard stond. Ze bleef lekker zuigen aan zijn lul, terwijl ze met een hand zijn ballen masseerde. Langzaam ging die hand naar zijn kont, om daar langzaam een vinger naar binnen te duwen. Jordy kon dit allemaal prima waarderen zo op de vroege ochtend.

Na een tijd vond Jordy het tijd voor het echte werk. “Kom op mam, kom eens lekker op mijn lul rijden”. Jordy zette de douche aan, en ging op de grond liggen onder de straal uit de immense douchekop. Janine ging gehurkt boven zijn gezicht zitten. “Lik me eerst maar eens lekker” zei Janine. Janine kwam met haar geile kut vlak boven Jordy`s gezicht, die haar lekker begon uit te likken, terwijl het warme water van de douche over hen heen stroomde. Jordy likte zijn moeder naar haar eerste hoogtepunt van die dag, en ragend met haar vingers door haar kut spoot ze een geile lading kutvocht in het rond. Toen pakte ze de lul van haar zoon, en spieste zich op zijn lul. Ze nam een heerlijk tempo aan en reed heerlijk op de grote lul van Jordy, terwijl ze met haar kutje kneep.
Ondertussen was op het grote ronde bed Jaylinn ontwaakt. Naast haar lag haar geile zus Joyce nog te slapen, met haar benen licht gespreid. Jaylinn tieten plakte nog wat van het zaad wat ze gisteravond nog had mogen ontvangen. De gedachten hieraan maakte haar weer geil en nat. Ze duwde de benen van Joyce voorzichtig wat uit elkaar, en ging in standje je 69 over haar zus heen hangen. Toen begon ze heel rustig over het kutje van Joyce te likken. Toen ze dit een tijdje deed, werd Joyce natuurlijk wakker van dat gekriebel aan haar kut. Toen ze haar ogen opende keek ze recht de geile natte kut van haar zus Jaylinn. “Goeie morgen, dat is nog eens wakker worden”zei Joyce geil, terwijl ze direct haar tong uitstak om het kutje van Jaylinn te likken. De geile meiden likte elkaar behoorlijk nat en geil ,terwijl Jon op nog geen meter rustig verder sliep. Bijna hadden ze hun orgasme bereikt toen Joyce realiseerde dat het schoonmaakdag was. “Zullen we pa eens laten ontwaken door onze geile sappen” stelde ze geil voor. Jaylinn was niks te dol, en dus vond ze het een prima voorstel. Heel voorzichtig knielde ze aan beide kanten van hun vader neer. Tegelijk begonnen ze met kun vingers door hun natte kutjes te raggen. Als op commando gilde ze het uit en spoten hun geile kutsappen recht in het gezicht van Jon. Die ontwaakte door het gegil, en zich besproeit voelde worden door zijn dochters sappen. “Goede morgen Pap,” gilde de meiden geil uit. Ze lachte honderd uit te ze waren bekomen van hun geile ontlading. Zijn gezicht glinsterde van het kutgeil, terwijl zijn harde ochtend lul zo mogelijk nog harder werd. “Zo ben ik van mijn leven nog nooit wakker geworden” lachte Jon, die het geile tafereel wel kon waarderen. “En nu willen we je zaad proeven!!”riep Jaylinn uit. “Ik moet eerst even pissen schatjes, anders gaat dat niet” zei Jon. “Pa, het is schoonmaakdag, dus kom maar op, ik zal je pis wel drinken!!!”riep Joyce. Joyce pakte zijn lul vast, en begon heel zachtjes over zijn eikel te wrijven. Het duurde niet lang of Jon liet zijn straal de vrije loop. Beide meiden genoten van het warme vocht en om beurten richtte ze de lul op hun mondjes, tieten, kutjes en zelfs hun kontjes. De straal van Jon leek onophoudelijk!!! De meiden dropen van zijn warme zeik. Toen begonnen ze om beurten de lange lul van Jon af te zuigen, terwijl de meiden lekker hun eigen kutje vingerden.

Onder de douche waren Jordy en Janine aardig op stoom geraakt. Janine was door Jordy een flinke tijd op zijn hondje in haar kutje genomen. Terwijl Jordy zijn lange dikke lul in zijn moeders kut ramde, vingerde hij met twee en later drie vingers haar kontje. Nu had hij zijn stamper in haar kontje begraven en was vastbesloten deze vol te blazen met zijn warme zaad. Janine had al twee orgasme beleefd, en was ook toe aan de finale. “Kom op jongen, ram je moeder hard in haar kont en laat me komen van je warme zaad!!!”schreeuwde ze geil uit. Terwijl Jordy met krachtige lange slagen Janine`s kontje naaide, ragde ze met haar vingers door haar kletsnatte kut om zo een spuitend orgasme te bereiken. Op het moment dat Jordy het uit schreeuwde en zeker vijf zes dikke stralen geil zaad in haar kont te spuiten, spoot Janine met enorme kracht haar kutgeil uit haar kut. Dit ging met zoveel geweld dat Jordy`s lul uit haar kont geperst werd. Daardoor schoot hij nog een flinke straal zaad tegen zijn eigen borst. Janine viel languit op de grond onder de stroomende douche. Toen ze wat waren bekomen en eigenlijk wilde gaan douche hoorde ze het gegil en gekreun vanaf het grote bed. “Zullen we eerst nog even kijken bij ons andere geile familieleden??” Stelde Janine voor. Jordy vond het oke.

Toen Jordy en Janine bij het drietal arriveerde zagen ze nog net hoe Jon zijn grote lul boven Joyce en Jaylinn hield en zijn enorme hoeveelheid zaad over de beiden mondjes verdeelde. De meiden slikte het door alsof het een lieve lust was. Daarna tong zoende ze elkaar en lieten zich het zaad van hun vader heerlijk smaken. Op het bed lagen grote plassen, geil uit de kutjes van de meiden, wat zaad en natuurlijk de gouden sappen van Jon waarmee het begon. “Is er iemand die mij nog lekker willen onderzeiken voor dat we gaan douchen en ontbijten” vroeg Joyce alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Hier was iedereen wel voor te porren, en zo kwam het dat Joyce op het grote bed ging liggen, en dat iedereen zich er omheen verzamelden. De sluizen gingen open en het was een grote fontein van warm geil. Joyce kraaide het uit van plezier. Joyce genoot van de warme stralen en lag te badderen in het grote bed. “tijd om te douchen en ontbijten!!!”riep Janine. Zo gezegd, zo gedaan.

Na het ontbijt werd begonnen met het zaterdag ritueel. Alle poetsspullen werden voor de dag gehaald. Er werd gezogen, dit keer niet aan een lul maar met een stofzuiger, gedweild, gestoft, en natuurlijk werden alle lakens en kleren gewassen. Dit alles gebeurde natuurlijk naakt, en het was leuk om te zien hoe de grote tieten heen en weer slingerde toen de dames aan het dweilen waren.

Een paar uurtjes later was alles weer lekker schoon en fris. Jon en Jordy gingen eropuit voor de boodschappen. “Nu is alles weer lekker schoon en fris, alleen wij nog niet” zei Jaylinn, toen ze samen met haar zus en haar moeder genoten van een kop thee. “Hoe bedoel je?” zei Janine. “Ik vind het weer tijd dat we ons lekker kaal en glad gaan maken” zei Jaylinn, daarbij haar benen openend en wrijvend over haar kutje gaand. “Yep, dat is een geweldig idee” zei Joyce. De dames dronken hun thee op, en verzamelde de juiste spulletjes om zich lekker te scheren. Joyce stelde voor om elkaar om de beurt te behandelen. Jaylinn was als eerste aan de beurt en Janine begon haar kutje in te schuimen met scheergel. Toen begon ze voorzichtig maar ervaren het kutje van haar dochter kaal te scheren. Haar benen en oksels werden ook meteen mee gedaan. Na een paar minuten was de klus geklaard en was er een prachtig glad en kaal kutje te zien. Nu was Janine aan de beurt en Joyce ging aan de slag. Het ritueel herhaalde zich. Ondertussen was Jaylinn zichzelf wat aan het vingeren en werd al behoorlijk geil. Ze ging met haar gladde kutje boven haar moeder staan, die de hint begreep en direct aan het net geschoren kutje van haar dochter begon te likken. “mmmhhh, zo pas geschoren kutje smaakt zo lekker” zei Janine terwijl Joyce bezig was om haar kut ook mooi glad te maken. Toen Joyce klaar was, ging zei liggen en was het de beurt aan Jaylinn om haar zus d`r kutje kaal te maken. Janine volgde het voorbeeld van Jaylinn en ging met haar kut boven Joyce hangen, die dan ook meteen begon te likken aan haar moeders kut. Na dat het scheren klaar was waren de meiden behoorlijk geil geworden. Joyce had wat dildo`s uit de kast gehaald.
Op de grote bank in de woonkamer waren Jaylinn en Janine al heftig aan het vrijen met elkaar. Ze lagen standje 69 en verwende elkaars kutjes met hun tong. Joyce had een voorbinddildo mee gebracht, en deze gespte ze nu om. Ze kroop achter Jaylinn, en voorzichtig werkte ze de flinke dildo naar binnen en begon langzaam te stoten. Aan het gehijg en gekreun was duidelijk te horen dat de meiden hier goed van genoten. De soppende geluiden van de natte kale kutjes was een prachtig geluid. Na een tijdje trok Joyce de dildo uit het kutje van Jaylinn. Ze liep om naar Janine, die op de bank lag. Jaylinn hing over haar moeder heen, en likte nog altijd stevig aan haar moeders kut. Joyce bukte en begon het kontgaatje van haar moeder te likken. Toen deze goed nat was, hield ze de dildo voor haar moeders kontje. “ooohhh jaaa geil Joyce, neuk me in mijn kont!!!”riep Janine uit, die door had wat er ging gebeuren. Langzaam maar zeker verdween de flinke dildo in het kontje van Janine. Jaylinn lag ondertussen bijna klaar te komen op de tong van haar moeder. Met haar vrije hand stimuleerde ze haar klitje. ‘Oh mam, ik ga zo komen, ik ga zo spuiten!!!”riep Jaylinn geil. ‘kom maar op met je kutsap, geile dochter van me!!” zei Janine, smachtend naar het lekker geil van haar dochter, terwijl Joyce haar met de dildo er goed van langs gaf. Jaylinn kwam heftig klaar en spoot dikke stralen kutsap in het gezicht van haar moeder. Deze vond het geweldig, en mede hierdoor maar zeker ook door het gebeuk van de dildo in haar kont, begon ze zelf ook te spuiten. Ook zij spoot vier flinke stralen sap in het rond, en de dildo floepte uit haar kont. Joyce kreeg het allemaal tegen haar lichaam, deze droop dan ook van het kutsap van haar moeder.

De was moest nog worden gestreken en gevouwen. Dat gingen de meiden nu eerst doen. Maar om hun geilheid niet te laten afzwakken, deden ze allemaal een trilei in hun kutjes. En zo liepen de meiden naar de waskamer, met hen kutjes trillend. Het werk werd op deze manier met plezier gedaan. Joyce had net nog geen orgasme gehad, maar was wel supergeil geworden van de geile spelletjes. Ze was bezig een laken op te vouwen met jaylinn. Ze voelde haar orgasme opkomen en kon en wilde het niet tegen houden. Ze legde het laken aan de kant en vroeg jaylinn bij haar te komen. “Zusje, ik ga zo klaarkomen. Kniel voor mijn kutje en vinger me klaar alsjeblieft!!!” Dat deed Jaylinn graag voor haar zus. Ze ragde haar vingers in het kutje van Joyce, en die begon heerlijk te spuiten. Jaylinn probeerde zoveel mogelijk sappen op te vangen met haar mond, en de rest met haar lichaam. “Wat smaak je toch altijd lekker, geil zusje van me!!” zei ze geil. Janine stond erbij en keek erna, wat een geile dochters heb ik toch dacht ze, terwijl ze rustig verder ging met haar strijkwerk. Jaylinn, druipend van de kutsappen van haar zus, en Joyce gingen weer verder met het opvouwen, terwijl de trileitjes nog steeds in de kutjes zaten. Het was leuk om te zien hoe de kutjes trilde terwijl ze hun werk deden.

Na een tijdje was het werk gedaan. De meiden gingen richting zwembad. Ze hadden besloten zichzelf nog eens lekker te verwennen, en dan straks lekker te gaan zwemmen. Ze hadden alle drie een dildo gepakt en zaten nu naast elkaar op de bank zichzelf te neuken en te vingeren met de dildo. De dildo gingen in een hoog tempo in en uit de kutjes. De vingers ragde als razende over de klitjes. Om beurten kwamen ze klaar en spoten hun geil over elkaars kutjes heen. Na een uurtje waren Jon en Jordy weer thuis gekomen en hadden de meiden zo aangetroffen. De mannen hadden waren tegenover de meiden gaan zitten en hadden geil aan hun lange lullen getrokken. De meiden waren voldaan en gingen lekker zwemmen. De mannen ruimde de boodschappen op, en bereidde de BBQ voor, die ze vanavond hadden met vrienden van de familie. Mari, Marit en Mascha waren goede vrienden van de familie. Je kunt gerust zeggen hele goede vrienden. Ze wisten wat er zich allemaal afspeelde in huize Janssen. Je kunt er dus vanuit gaan dat het een hele leuke, of geile, BBQ zou worden, maar daarover in een volgend verhaal meer.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners