Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sexfamilie, deel 4 - 14233 keer gelezen
Het liep tegen zessen die zaterdagavond. De mannen hadden de voorbereidingen getroffen voor de BBQ van vanavond. De meiden hadden lekker gezwommen en daarna zich lekker opgefrist. Voor de verandering werden er ook kleren aan gedaan, omdat BBQ in je blootje niet heel ideaal bleek te zijn.

Rond half zeven arriveerde de auto van Mari, Marit en Mascha bij de gigantische villa van de familie Janssen. Nadat de auto de immense oprijlaan was opgereden, kwam het bezoek binnen. Iedereen begroette elkaar. Dit gebeurde op een manier waaruit je kon opmaken dat iedereen wel zin had in een feestje. Mari en Marit waren van dezelfde leeftijd als Jon en Janine, Mascha was hun heerlijke dochter. Ze was echt een sletje, die al vele avontuurtjes op sexgebied had beleefd. Ze zag er ook altijd uit als een slet, geil en verschrikkelijk lekker. Vooral Jordy was dol op dit sletje. Als ze op bezoek kwam, duurde het meestal niet lang voor dat die twee lekker begonnen te geilen. Mascha was dol op iedereen, zolang ze maar geil bezig kon zijn. Mari en Marit waren ook dol op sex, en vonden de feestjes hier bij de familie Janssen het einde.

Er werd begonnen met de BBQ. Het was gezellig, en er werd lekker gegeten en gedronken. De ouders kletsen wat bij over van alles en nog wat. De “kinderen” hadden het voornamelijk over de geile escapades die ze alle hadden beleefd. Mascha vond het allemaal fantastisch om te horen, en zat ondertussen al met haar hand in haar slipje over haar kutje te wrijven. Jordy had dit in de gaten, en begon te zoenen met Mascha. “Kunnen jullie niet meer wachten!!”riep Janine naar het zoenende stel. “Nee mam, je weet hoe geil ik ben op Mascha, ik wil haar eens goed verwennen!!” riep Jordy terug, terwijl zijn hand de dikke tieten van Mascha aan het kneden was.
Ondertussen was het vuur in BBQ gedoofd, en had iedereen eigenlijk wel genoeg gehad. De sfeer was steeds geiler geworden in de tuin van de familie Janssen. Het was een zwoele zomeravond geworden. “Tijd om de overbodige ballast af te doen” zei Jaylinn. Mari en Marit moesten altijd weer wennen aan de vrijheid waarmee de mensen hier praten en doen. Binnen no time waren alle kleren verdwenen. De mooie naakte lichamen staken prachtig af bij de mooie avondzon. Mascha had de “braadworst” zoals ze zelf als grap maakte i.v.m. de BBQ, van Jordy al lekker hard gezogen. Mascha kon pijpen als de beste. Ze kreeg het zelfs voor elkaar om twee dikken lullen tegelijk in haar mond te stoppen. Ondertussen was Joyce bij hun gekropen, en was met haar tong het heerlijke kale kutje van Mascha aan het likken. Jordy was op een van de tafels gaan liggen, en Mascha stond over hem heen gebogen zijn harde lul te pijpen. Met haar benen wijd kon Joyce prima haar werk doen bij het natte kutje van Mascha.

Aan de overkant van de tafel had Jon Marit te pakken. In een heftig gezoen verwikkeld, hadden ze niet in de gaten dat Jaylinn zonder pardon de lul van haar vader begon te zuigen. Jon werd op de tafel gelegd. Jaylinn pakte zijn harde staaf weer beet en begon hem verder te pijpen. Marit hurkte boven zijn gezicht. “Lik mijn kutje, Jon, laat me eens komen op die lekker tong van je, geile beer. Jon ging heerlijk te keer met zijn tong. Het geile gekreun en gehijg klonk heerlijk in de buitenlucht. Jaylinn pijpte haar vader heerlijk, terwijl ze met haar hand lekker door haar kutje ging. Marit zat heerlijk op het gezicht van Jon te genieten.

Mari en Janine waren op een van de ligbedden gaan liggen, en hadden al dat voorspel niet nodig. Mari had zijn dikke stamper al diep in de natte kut van Janine geboord. Janine had haar benen in de nek van Mari gelegd, zodat hij zijn lul diep in haar natte kutje kon stoten. Ze lagen beiden heerlijk te kreunen en te geilen. Janine vingerde haar klit terwijl Mari haar neukte.

Jordy en Mascha waren ook aan het neuken geslagen. Mascha boven op de dikke staaf van Jordy gekropen en wipte flink op en neer. Haar dikke tieten deinde heerlijk mee op het ritme. Joyce stond met haar druipende kut vlak voor Mascha, zodat die haar kutje kon likken. Ondertussen vingerde zelf flink haar kale kut, en voelde dat ze zo ging komen. Mascha wist van de spuitende capaciteiten van Joyce.”Kom op Joyce, laat je geile kutsappen zo maar stromen, ik heb er zin!!!” riep Mascha geil uit, terwijl ze zelf steeds harder op en neer wipte op de zware stamper van Jordy. Joyce ragde met haar vingers diep in haar kut, en kwam toen gillend klaar. Ze spoot flinke stralen kutgeil in het rond, het meeste sproeide ze over Mascha heen, die door het dolle heen was. Ze neukte vol in op de lul van Jordy, terwijl ze zelf haar vingers over haar kut wreef. Ook Mascha kwam gillend en rillend klaar. “OOOHHHH, dit is zo geil, ik wil altijd met jullie kunnen blijven geilen, riep ze terwijl ze van geilheid van de lul van Jordy af rolde. Jordy`s lul stond nog snoeihard. Hij stond op van de tafel en liep naar Joyce. “Zuig eens lekker aan mijn lul, proef de geile kutsappen van Mascha maar eens. Joyce hapte de dikke staaf naar binnen en genoot zichtbaar van de kutsappen van Mascha.
Mascha ging eens kijken bij Mari en Janine. Janine was inmiddels op de lul van Mari gaan zitten en reed zich naar een hoogtepunt. Mari bezat niet de kwaliteit om heel lang te neuken, maar hij kon juist weer heel vaak spuiten. Mascha wist dit natuurlijk, en ging eens kijken of zij een lekkere lading zaad kon delen met Janine. Voor dat dit ging gebeuren, wilde Janine eerst klaar komen. Ze riep Mascha bij zich. “Kom eens hier geil sletje, help mee eens om een geil spuitorgasme te krijgen!!!”riep janine hijgend. Natuurlijk deed Mascha dit met plezier, en begon flink over de natte kut van Janine te wrijven. Het duurde maar even of Janine schoot van de lul van Mari, en ragde met haar vingers door haar kut om zo haar geile kutsappen rond te spuiten. Zo werd mascha voor de 2e keer die avond besproeid met geil kutsap. Mari stond door al dit geile geweld op knappen, en beide dames knielde naast hem neer en begonnen met zijn tweeen aan zijn lul te zuigen. Dit werd Mari al snel te veel en spoot zijn geile zaad in de mondjes en gezichten van Mascha en Janine. Deze begonnen hierna al het zaad van elkaars gezicht te likken. Dit was een geil schouwspel.

Jon was inmiddels zijn dochter jaylinn aan het neuken. Jaylinn stond voorover gebogen, en Jon had zijn dikke lul van achter bij Jaylinn naar binnen gebeukt. Hij beukte flink op haar in, terwijl Jaylinn haar kont steeds verder naar achter stak om de lul goed diep te ontvangen. Marit zat op een stoel zichzelf flink te vingeren en bewonderde de manier waarop vader en dochter elkaar neukte. Jaylinn kwam klaar door het heftige gebeuk in haar kutje en liet haar kutsappen rijkelijk vloeien tijdens haar geweldige orgasme. Dit werd Marit te veel. Gek van geilheid kwam luid kreunend en schokkend klaar. Ze verloor alle controle over haar kutje, en begon spontaan te plassen. Joyce, die met de harde lul van haar broer Jordy in haar mond zat, zag dit. Ze sprong op en dook onder Marit om de gouden straal uit haar kut op te vangen. Marit bleef flink zeiken, en Joyce genoot van de warme stralen. Toen Marit klaar was, stond Joyce op en liep weer terug naar Jordy. Ze droop van het gouden vocht. Ze boog voorover over de tafel. “Kom op lief broertje van me, neuk me klaar!!!” “tuurlijk geile pisslet, ik zal je laten spuiten!!!” Jordy pakte zijn zware lul, en dreef die in een keer diep in het kutje van Joyce. Hij beukte alsof zijn leven er vanaf hing. Veel had Joyce niet nodig, en na een tijdje stond ze trillend op haar benen haar geile kutsap in de lucht te sproeien. Jordy wil zijn zaad laten vloeien. Hij nodigde Marit uit om aan zijn lul te zuigen. “Kom op Marit, laat me je eens heerlijk onder spuiten. “Marit was dol op zaad, en begon vol overgave te zuigen op de dikke lul van Jordy. Joyce lag op de tafel langzaam haar kutje te vingeren. Ze voelde de drang komen om te plassen. Ze ging zo liggen dat ze haaks op de pijpende Marit lag. “Ooohhh Marit, ik kom zo, ga je lekker onderspuiten, kom op, zuigen, laat me spuiten”kreunde Jordy.
Toen begon Jordy zijn zaad uit zijn dikke lul te spuiten. Vijf zes dikke stralen warm zaad schoten in het gezicht van Marit. Op dat moment begon Joyce met een flinke straal te zeiken, en spoot haar gouden sap ook in het gezicht van Marit. Deze vond het allemaal zo ontzettend geil. Ze droop aan alle kanten, en genoot er zichtbaar van.

Nu was iedereen zover heen dat ze allemaal begonnen te zeiken. Joyce werpte zich weer op als middelpunt, zei was toch echt wel degene die het geilst werd van plassex. Iedereen ging rondom haar heen staan, en er werden flinke stralen warm geil over haar heen gesproeid. Ze droop echt in het gouden vocht. Mascha dook boven op haar en ze glibberde beiden van het geile zeik. Ze vingerde elkaar naar een heerlijk orgasme.

Het was tijd voor een pauze. Iedereen dook onder de douche of in het zwembad om zich weer op te frissen. Het was een dolle geile boel geworden deze avond, en iedereen had het reuze naar hun zin. Er werd wat gedronken en gezellig gepraat. De ouders trokken zich terug naar de woonkamer. De overige bleven bij het zwembad. Jordy was nu met de drie meiden. Hij beloofde de meiden om ze eens goed te verwennen.

Binnen werd er aan partnerruil gedaan. Mari zat met Janine, terwijl Jon zich ontfermde over Marit. Janine had haar kut wijd gespreid, en Mari zat uitgebreid haar dikke kut te likken. Op de andere bank lag Jon languit, en voerde zijn dikke lul aan Marit. Zij zoog met overgave en veel plezier aan de mega lul van Jon.

In het zwembad werd er wat gestoeid door de meiden. Mascha, Jaylinn en Joyce lagen op het grote ligbed wat te rollebollen, terwijl Jordy op een afstandje zat te kijken, genietend van een biertje. “ ik zou jullie graag in jullie kontjes willen nemen” zei alsof het heel normaal was. De meiden waar hier wel voor in. “Oke geile bink, wij gaan onze kontjes spoelen. Pak jij in de tussentijd eens wat dildo`s, zodat we onze kontjes wat op kunnen rekken voor die grote lul van jou naar binnen kan” zei Mascha. De meiden gingen doen wat ze beloofd hadden, en Jordy zocht zes mooie dildo`s uit. Drie wat kleinere om mee te beginnen, en drie grote voor het echte werk.
De meiden liepen binnen langs de woonkamer. Aan het geluid te horen vermaakte hun ouders zich prima. “Gaat die lekker??” riep Jaylinn de kamer in. Ze zag dat Marit en Janine boven op de lullen van Jon en Mari zaten te wippen. Ze zaten naast elkaar op de bank, en hun tieten deinden flink op en neer. “En wat zijn jullie aan het doen?? “ riep Janine hijgend. “Wij gaan onze kontjes spoelen, want Jordy gaat ons alle drie in onze kontjes neuken” riep Joyce geil. De meiden liepen giechelend weer weg. “wat hebben we toch geile kinderen” riepen Janine en Marit tegelijk. “ En ze hebben goede ideeen” riep Jon. Hij stond op terwijl Marit nog op zijn lul zat. Hij droeg haar op zijn lul en beukte staand keihard zijn lul in haar kut. Zijn ballen kletsten tegen haar kont. Mari volgde zijn voorbeeld. Toen draaide ze de dames op de bank met hun kontjes hoog in de lucht. “kontjes spoelen daar doen we niet aan, gewoon er in die lul” lachte Mari. Hij duwde zijn lul tegen de kont van Janine en langzaam dreef hij zijn harde staaf in haar kontje. Naast hen gebeurde precies het zelfde. De vrouwen kuste elkaar, terwijl de mannen elkaar aankeken, en besefte hoe geil het leven kon zijn. Na een tijdje werd er gewisseld van kontje. Dit duurde zo een tijdje. Toen verplaatste het gegeil naar de tafel. De meiden gingen in 69 op de rand van de tafel. Jon ging eerst op de tafel achter Marit staan en duwde zijn lul in haar kont. Voor de tafel stond Mari zijn dikke stamper in Janine haar kont te duwen. De heren wisselde steeds van vrouw, en van opening,. Dan weer in de kont, dan weer in de natte kale kutjes. Het gegeil duurde een hele tijd, tot de dames bekaf waren van de vele orgasmes die ze hadden gehad. Ze gingen beiden op hun knieen om de lullen van Jon en Mari leeg te zuigen. Het pijpwerk werd gewaardeerd, en bijna tegelijk spoten Jon en Mari elkaars vrouw vol met hun dikke warme zaad. De dames smulde ervan, en moe maar voldaan gingen de vier onder de douche, en naar boven richting slaapkamer.

In het zwembad was het gegeil in volle gang. De meiden waren met z`n drieen naast elkaar gaan zitten, en waren langzaam hun kutjes aan het vingeren. De kleine dildo werd langzaam in de kontjes van de meiden gestopt, en zo zaten ze op een rij hun kutjes en kontjes te bewerken. Jordy bekeek het allemaal vanuit zijn stoel, terwijl hij wat met zijn enorme lul speelde. Na een tijdje waren de dames toe aan de grote dildo. Jordy stond op en vroeg de meiden op handen en knieen te gaan zitten met hun kontjes in de lucht. Een voor een ging hij de meiden af en bewerkte de kontjes met de grote dildo`s. Als hij naar de volgende ging, liet hij de dildo in het kontje zitten. De meiden vingerde hun kutjes in de tussentijd. Ook grepen ze naar elkaars tieten en masseerde deze. De kontjes werden aardig opgerekt en de meiden kreunde geil. Jordy haalde een voor een de dildo`s uit de kontjes. Hij ging achter Joyce staan en begon zijn lul langzaam in haar kont te duwen. De geile dildo behandeling was niet voor niets geweest, zijn dikke lul gleed vrij makkelijk naar binnen. Hij neukte zijn zus zo een tijdje, en ging toen naar Mascha. Ook daar verdween de lul zonder veel problemen in haar kont. Ook bij Jaylinn ondervond hij geen enkel probleem om zijn dikke staaf naar binnen te stampen. Telkens om de minuut wisselde hij van kontje. Er werd flink gebeukt als de lul in een kontje verdween. De meiden ragde ondertussen met hun vingers door de kutjes. Alle drie kwamen ze meerdere malen klaar, waarbij er natuurlijk flink werd gespoten. De kutsappen waren een perfect glijmiddel voor Jordy die nu ook de kutjes meenam. Hij liep steeds een rondje om de drie heen. Hij begin met het kutje van Joyce, dan haar kont, dan het zelfde bij Mascha en dan zijn geile zusje Jaylinn. Dan liep hij voorlangs,en liet zich door alle drie flink aan zijn lul zuigen, zodat de meiden hun eigen sappen konden proeven.

Ondertussen waren Mari en Jon naar beneden gegaan om nog een biertje te nemen. Uit het zwembad hoorde ze de geile geluiden van de jonge gasten, die daar al zeker twee uur bezig waren. Ze besloten om eens te gaan kijken. Ze zagen de drie kontjes hoog in de lucht gestoken, en Jordy die zijn best deed om alle drie de meiden zoveel mogelijk geil plezier te laten beleven. De mannen werden geil van dit tafereel en besloten nog even gauw mee te doen. Jordy besloot zijn karwei af te maken bij Mascha, terwijl Mari achter Jaylinn ging staan, en Joyce kreeg de lul van haar vader Jon te verwerken. Er ontstond een anale finale.

De meiden beleefde alle drie een fantastich orgasme, waarbij zelfs Mascha begon te spuiten. Het kutsap uit de kut van Jaylinn was zo ontzettend veel, dat had Mari nog nooit beleefd. De mannen liepen naar de voorkant, en terwijl de meiden smeekte om hun zaad, trokken de mannen hard aan hun grote lullen. Jordy spoot een megalading zaad in het gezicht van Mascha, die werkelijk gek van geilheid werd. Jon en Mari volgde zijn voorbeeld en de meiden dropen van het zaad. Besloten werd om dat zaad weg te pissen. De mannen richtte hun lullen en begonnen te zeiken. De meiden deden alle moeite om zoveel mogelijk op te vangen. Nu dropen ze helemaal van al dat vocht. De meiden wilde nu ook dat de mannen een gouden douche kregen en de mannen gingen om de grond liggen, onder de kutten van de meiden. Deze opende de sluizen en er ontstond een waar waterballet.

Nadat de meiden en de mannen waren gedoucht, ging iedereen met elkaar naar bed. En terwijl in de tussentijd Janine en Marit elkaar in standje 69 hadden verwend, werd het eindelijk rustig in huize janssen. En zo was er weer een BBQ avond voorbij.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners