Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Sexuologie - 22724 keer gelezen
"Je moet het zeker doen, dit is een once-in-a-lifetime" probeerde ze hem te overtuigen. Ze zat tegenover hem en hield zijn hand in haar handen. Pierre, haar man, had een aanbieding gehad om als ingenieur te gaan helpen bij de bouw van een dam op Madagascar. Ze hadden er nu al menig avond over gepraat en morgen moest hij zijn antwoord geven.
"Maar Jeanne, ik heb het je al gezegd, dit is een job voor enkele jaren en het is ergens midden in de brousse. Geen winkels, geen scholen, geen luxe, geen tv. We hebben een zoon."
Ze hadden samen inderdaad een kind, Filip, een zoontje van amper 3 jaar. Jeanne wist maar al te goed dat er ginder niets was, een uit de grond gestampd stadje rond de werf met merendeels arbeidershutten en enkele bakstenen huizen voor de werfleiders, de ingenieurs en de architecten, maar ze wist evengoed dat na voltooiing hun financiŽle zorgen voorgoed voorbij waren. Zelf was ze lerares, zonder job, en de weinige opdrachten die Pierre tot nu had gekregen hielden nauwelijks hun hoofd boven water.
"Ik zal Filip les geven, het is tenslotte mijn beroep. Toe Pierre, zeg toe, ik kan niet meer. Alle dagen tellen, alle dagen afwachten of er iets uit de bus valt.


Dertien jaar later.

De dam was klaar. Het had veel langer geduurd dan verwacht, enkele tegenslagen, gebrek aan geld, aan materiaal, aan goede werkers. Enfin, het kwam erop neer dat Filip zijn zestiende verjaardag vierde op Madagascar. Hij was uitgegroeid tot een knappe jonge man die met beide benen op de grond stond. Sinds zijn derde woonde hij in het arbeidersdorp tussen voornamelijk zwarte medebewoners en zo lang hij zich kon herinneren was dit het enige dat hij kende. Zijn vader was ganse dagen op de werf en nam hem regelmatig eens mee. Enkele jaren na zijn aankomst was hij gepromoveerd tot hoofdingenieur van het project en de man werd met veel respect behandeld. Nu, na voltooiing, was er een minister geweest om de dam officieel te openen en het project te sluiten en kwam eindelijk de tijd om terug naar Europa te vertrekken. Filip was niet dom en had al die jaren les gekregen van zijn moeder. Jeanne had zich het leven in Afrika ongeveer voorgesteld zoals het uiteindelijk was en had zich vol overgave gestort op haar opgave. Elke morgen van 8 tot 13 uur kreeg Filip zijn lessen voorgeschoteld, wiskunde, Nederlands, scheikunde, fysika, handel en alle andere nodige vakken en gezien zijn tamelijk hoog IQ zaten ze twee jaar voor op de lessen zodat Filip klaar was voor zijn eindexamen voor de middenjury. Het noorderterras van hun huis gaf uit op de dam maar nu zaten ze op het zuiderterras met uitzicht op de weelderige natuur van het eiland. Beiden waren ze verliefd op dat land, zijn natuur, zijn dieren en natuurlijk het warme klimaat.
"Ik zal het hier allemaal erg missen" begon Jeanne na het inschenken van twee glazen citrus.
"Dat zal niet nodig zijn" hoorden ze Pierre zeggen en beiden keken verbaasd naar de deuropening waar hij tegen de bekisting leunde. Hij had een zalige glimlach om de mond en bekeek zijn vrouw en zoon. Ook hij was gaan houden van dit land, woonde er nu al meer dan tien jaar en had er zijn loopbaan en zijn reputatie opgebouwd. Hij kwam recht en stapte op hen toe. Zoals gewoonlijk begroette hij haar met een kus op de wang en knipoogde hij naar Filip. Hij zag de vragende blikken in hun ogen maar nam zijn tijd en zette zich eerst aan de tafel.
"Mr. Ngasama heeft me zonet een voorstel gedaan. Ze gaan enkele honderden kilometer verder een nieuwe stad bouwen in de jungle. Ze hebben er koper ontdekt en willen daar een mijn ontginnen. Ze hebben meer dan 3000 mensen nodig daarvoor en willen eerst een stad bouwen om al die mensen in onder te brengen. Het is een project van opnieuw minimum 20 jaar en ze hebben mij gevraagd om de leiding te nemen." Hij keek fier.
"Waauw Pierre, fantastisch." De verdere implicaties drongen nog niet tot hen door op dat moment maar beiden waren waren trots op hem.
"Ik heb hem dan ook over Filip gesproken, en over zijn toekomst."
Jeanne knikte begrijpend en ook Filip wist dat dit een belangrijk punt was want normaal gezien zouden ze terug naar BelgiŽ vertrekken en zou hij zijn examen moeten doen.
"Als hij door zijn examen is dan mag hij als mijn assistent werken. Dat betekent 20 jaar werkzekerheid, goed verdienen, 20 jaar ervaring. Dit is een gouden opportuniteit. Er is hier in dit land nog werk voor 100 jaar en als we onze kaarten goed uitspelen zijn we binnen, wat denken jullie?" Het nieuws sloeg in als een bom en alletwee moesten ze het nieuws even laten zakken. De regering van Madagascar was stabiel en had veel vertrouwen in Pierre die een monsterproject tot een goed einde had gebracht. Deze tweede uitdaging was nog groter, nog indrukwekkender, en als Filip 20 jaar assistent was van de grote baas, was zijn reputatie ineens ook in orde. De toekomst kon er niet beter uitzien maar er was een voorwaarde. Het examen. De twee weken die erop volgden waren van grote hectiek. Er moest zoveel in orde worden gebracht en Pierre zou al snel vertrekken voor een paar dagen om de locatie te bezoeken en een eerste indruk op te doen van hun toekomstige woonplaats. Hij en Jeanne zaten soms tot 's nachts op het terras te plannen, te regelen en te rekenen. Middels de ambassade en enkele andere hooggeplaatste ambtenaren hadden ze een termijn bekomen in BelgiŽ waarop Filip zijn examen kon gaan afleggen. Gezien zijn goede kennis van de leerstof hadden ze besloten het examen af te leggen voor alle vakken op 3 dagen tijd. Dit was uitzonderlijk maar niet ondoenbaar en Jeanne en Filip wilden niet meer tijd doorbrengen in het koude Europa als nodig. Ze zouden 2 dagen vroeger vertrekken en de dag erna al een terugvlucht nemen. Iedereen was ervan overtuigd dat de examens zelf maar een formaliteit waren maar, zo concludeerde Pierre, een noodzakelijkheid om zijn toekomst te verzekeren. Zoals besproken werd het dan ook uitgevoerd en 3 weken later vertrokken Jeanne en Filip richting Brussel.


Pierre's werkgever, de regering, had voor alles gezorgd. Er stond een grote sedan klaar aan de luchthaven de ze werden ondergebracht in het Hilton. De suite was zo groot als een doorsnee appartement in Brussel met twee grote slaapkamers, elk met hun eigen badkamer, en een grote leefruimte. Dag ťťn hadden ze snel wat familie bezocht maar je zou denken dat ze na zoveel tijd veel te vertellen hadden. De waarheid was echter dat de familie uit elkaar was gegroeid en noch Filip, die de familie toch al niet kende, noch Jeanne hadden nog veel gemeen met de rest van de familie. Op dag twee, de eerste dag van de examens was Filip vol goede moed vertrokken en Jeanne, zich eigenlijk weinig zorgen makend was eens goed gaan winkelen en had zich een volledig nieuwe garderobe aangeschaft. Ze zat lekker in de zetel, genietend van een lekker glaasje rode wijn toen Filip tegen 5 uur binnenkwam. Ze zag direct aan zijn gezicht dat er iets scheelde. Hij gooide zijn jas over de leuning en ging met een plof zitten.
"Oei Filip, wat scheelt er. Was het zo moeilijk?"
"Eigenlijk niet nee, de examens zijn perfect meegevallen. Alleen..."
Hij zweeg en keek zijn moeder wat verschrokken aan. Jeanne was door de lange periode in het afrikaanse klimaat erg gebruind en zat in een pas gekocht rood kleed tegenover hem. Ze was een erg mooie vrouw, pas zevenendertig, niet te groot, 1m65 en zeker niet te dik. Ze had de curves waar die hoorden te zitten, had cupmaat 85 en droeg haar halflange donkere haren bijna altijd los.
"Alleen wat?"
"Hier," hij gaf zijn moeder een papier met de kalender voor de volgende dag. Jeanne nam het lijstje aan en liet haar ogen even over de verschillende vakken gaan. Plots bleef ze stokstijf zitten. Ze hadden jaren geleden een lijst opgevraagd van de vakken nodig om door het examen van de middenjury te geraken maar in tussentijd was de lesrooster blijkbaar veranderd. Geen van beiden hadden daar rekening mee gehouden.
"Sexuologie"
"Ja, en tegen morgen." Filip nam zich ook een glaasje wijn, iets wat hij al deed van zijn veertiende, en liet zich lekker achteruit zakken. "Dat betekent dag diploma, dag job."
Jeanne keek hem even aan en duizenden gedachten wrongen zich door elkaar in haar hoofd. Zij had Pierre ervan overtuigd om te gaan, zij had beloofd dat ze Filip zou les geven en zij had hem verzekerd dat de jongen het zou halen met de vingers in de neus. Pierre, haar gelovend, had ginder Filip aangeprezen en opgehemeld zodat ze hem een job hadden aangeboden en nu zou hij moeten zeggen dat zijn zoon was gebuisd. Een grotere afgang was niet mogelijk.
"We moeten dat examen een dag uitstellen."
"Wat heeft dat voor nut. Eťn dag?"
"Een wereld van verschil. Doe jij morgen maar de andere examens. Ik zal morgen zorgen voor de cursus en morgenavond, desnoods de ganse nacht door, overlopen we die cursus. Het is maar ťťn vak en als we de leerstof herleiden tot de belangrijkste gegevens is het haalbaar. Je bent slim en je hebt een goed geheugen. We krijgen het erin. Misschien dat je drie dagen later alles alweer vergeten bent maar de dag erna zal je je het meeste nog herinneren. Tenslotte is het niet als wiskunde met berekeningen die je moet verstaan en kennen. Het is een gespecialiseerde tak van biologie, iets wat je altijd graag hebt gedaan." Filip dacht even na. Zoals zijn moeder het voorstelde was het misschien wel mogelijk. Als ze de leerstof konden herleiden tot een vijftigtal belangrijke bladzijden kon het lukken en tenslotte moest hij ook het maximum niet halen. Zelfs met een kleine buis kon het nog lukken. Hij wist zeker dat al zijn andere vakken uitmuntend waren en er zou nog gedelibereerd kunnen worden als dat ene vak een onvoldoende moest zijn. Het was het proberen waard. Hij knikte ter goedkeuring en nipte nog even aan zijn wijn.
"Mooi. Ik ben blij dat je je hoofd niet laat zakken. Eťn dag is weinig en ik zal morgen de ganse dag bezig zijn met het doornemen van de cursus om de belangrijke delen eruit te filteren. Maar samen lukt het ons. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn. Sexuologie. Het zal over mannen en vrouwen gaan, over de voortplanting."
"Over sex waarschijnlijk" voegde Filip toe.
"Over sex. Denk je?"

"Sexuologie. Natuurlijk over sex. Het woord zegt het toch zelf."
Jeanne dacht na. In haar tijd kenden ze dat vak nog niet. Over de voortplanting, over lichamen en dergelijke kon ze hem wel het een en ander uitleggen maar over sex. Wat in hemelsnaam zouden ze over sex vertellen op school. Filip, zo wist ze zeker, had nog geen enkele sexuele ervaring, hoe zou hij ook, en ze hadden het er ook nog nooit over gehad. Ze zette zich wat rechter en keek hem pal in de ogen.
"Luister Filip. we zullen vandaag al enkele dingen overlopen. Dingen die ik je al kan vertellen en die we dan morgen niet meer moeten doen. Ik weet nog niet precies wat de leerstof is maar gezien het feit dat sex nog iets onbekends is voor je kan ik je wel al vele dingen uitleggen. Het ligt nogal moeilijk soms om er over te praten, zeker wij, als moeder en zoon, maar we moeten ons daarover zetten. Tenslotte betekent dit examen je toekomst en het respect van de werkgever tegenover je vader, die enorm gezichtsverlies zou leiden als we niet slagen."
Filip zag het ook zo en beaamde volmondig.
"Wat weet je over sex en sexueel gedrag?"
"Oh ehuh, niet veel. Ik weet natuurlijk dat een man met een vrouw slaapt, sex hebben, en dat daar de kinderen vandaag komen en ik ken enkele afrikaanse uitdrukkingen maar daarmee ga ik hier niet ver mee geraken."
Jeanne sloeg even de ogen neer. Ze zou het hem van naaldje tot draadje moeten uitleggen en gezien de tijdsdruk kon ze niet teveel rond de pot draaien.
"Ok, wel beginnen we bij het begin. Man en vrouw. Wat is het grote verschil?"
"Mannen hebben een piemel en vrouwen niet. Vrouwen hebben borsten."
"En wat weet je van een 'Piemel'?"
"Dat hij dient om te plassen en dat je hem gebruikt om sex te hebben." even zweeg hij en keek twijfelend, "denk ik."
Er was duidelijk nog veel werk aan de winkel en Jeanne goot nog een glas wijn uit, zette zich terug op haar gemak en keek haar grote jongen aan.
"Goed. De piemel. Laten we vanaf nu penis zeggen, dat is de juiste benaming. De penis bestaat uit verschillende delen. De schacht, de kop, de zak, de ballen, spieren enz.."
"Penis." Filip zei het woord enkele keren en keek vervolgens zijn moeder wachtend aan.
"Inderdaad. Nu, al die delen hebben hun bepaalde betekenis en hun bepaalde rol te spelen waar het de voortplanting aangaat."
"Ok. De delen. Zeg ze nog eens"
"Ok, de schacht." Ze zweeg even.
"De schacht" herhaalde hij. "Wat is de schacht mam?"
Jeanne begreep plots dat het moeilijker ging zijn dan verwacht. Hoe moest je hem in godsnaam uitleggen waar alle delen zaten. Ze overwoog om en blad papier te nemen en het te tekenen maar ze was geen groot tekentalent. Ze stond recht, liep naar de badkamer en kwam terug met een handspiegel.
"Ik zal het je tonen. Sta even recht en kleed je even uit."
Filip had zich nog nooit naakt vertoond aan iemand, ook niet aan zijn moeder, sinds hij oud genoeg was geweest om zichzelf te wassen. Hij geneerde zich een beetje maar wist wat ervan afhing en voldeed aan haar verzoek. Hij was normaal gebouwd, met een penis van normale lengte. Zijn lul hing voor zijn zak en hij bekeek hem nu aandachtiger dan hij ooit had gedaan. Jeanne moest ook even wennen aan de situatie daar zijn penis de eerste vreemde penis was die ze zag sinds ze getrouwd was. Zijn mannelijkheid hing daar te hangen en leek wat op die van zijn vader. Je zag dat hij jonger was, minder gerimpeld, en ze zag dat hij goed voorzien was van oren en poten, zoals ze dat zeiden als iemand niet slecht was gebouwd. Zonder verder oponthoud kwam ze voor hem staan en legde ze ťťn vinger op de schacht.
"Dit is de schacht. Het grootste deel van de penis. Door de schacht lopen twee buizen. De pisbuis, waardoor de urineert, en de zaadbuis, waardoor je sperma naar buiten komt."
"Sperma?"
Weer viel het Jeanne op hoe weinig aandacht ze had geschonken aan dat deel van zijn opvoeding.
"Daar hebben we het straks over. Voor nu, weet dat alle vloeistofen via deze twee leiders lopen. De zaadleider gaat over in de plasbuis en uiteindelijk komt alles naar buiten via het kopje." Ze herlegde haar vinger en duidde hem nu het kopje aan. Voorzichtig trok ze zijn velletje wat naar achter zodat de opening zichtbaar werd.
"Hier is de opening. Het plasgaatje. Door deze opening komt je urine naar buiten. En als je klaarkomt, ook je sperma."
"klaarkomt?"

"Dat is ook voor straks. Dit is je zak en dit zijn je ballen...;" Jeanne duidde een voor een de onderdelen aan, gaf een weining uitleg over de werking ervan, wat natuurlijk nog meer vragen naar boven bracht bij haar onervaren leerling, en hield de spiegel bij bepaalde momenten zodanig dat Filip alles goed kon volgen. Op zijn beurt herhaalde Filip het gezegde en duidde ook hij een voor een alles aan.
"Zover wat betreft het mannelijk geslachtsorgaan. Nu de vrouw. De vrouw heeft een vagina."
Nu schoot Filip even in een klein lachje.
"Wat?"
"Een vagina. Ik dacht dat een vrouw daar niets had."
"Oh wel toch wel. Alleen zie je dat niet zo makkelijk. Het grootste deel zit binnenin." Weer met wat schroom hief ze haar kleed op en ontdeed ze zich van haar slip. Ze hield het kleed op door het onder haar kin te steken en ze hield de spiegel zo dat ze haar eigen kut kon zien.
"Hier zit de vagina." Omdat ze de spiegel zo hield dat ze kon zien wat ze moest aanduiden zag Filip natuurlijk niets en ze gebood hem dan ook te knielen en rechtstreeks te kijken.
"Zoals je ziet hebben wij vrouwen ook schaamhaar. Hiertussen," en ze spreidde haar benen en wees naar haar vrouwelijkheid, "zie je de schaamlippen." Ze duidde ze alletwee aan en Filip zag de plooi welke ze bedoelde. Het fascineerde hem wel degelijk en hij kwam nog wat dichter om alles duidelijk te kunnen zien.
"Het grootste gedeelde zit daar achter." Nu spreidde ze haar lippen met twee vingers en het zachte roze vlees kwam tevoorschijn. "Hier zie je de kleine schaamlippen, niet behaard, roze en gevoelig. Daartussen" en weer wees ze de juiste plek aan, " zit de clitoris. Dat is een soort kleine penis van de vrouwen. Daaronder de eigenlijke vagina, de opening en als je goed kijkt," ze stak haar bekken nog wat verder naar voor en hield haar vagina zo ver mogelijk open," zie je nog een kleine gaatje, dat is ons plasgaatje waarlangs we urineren."
Filip draaide zich in allerlei bochten maar gaf na enkele seconden toe dat hij het niet zag. Jeanne wees het hem aan maar zag het ook niet 100 procent met de spiegel. Het was belangrijk dat hij tenminste de anatomie van de geslachtsdelen goed kende. Schaamte of geen schaamte, nood breekt wet. "Kom mee." Jeanne zette er flink de stap in en ging naar de badkamer. Filip erachteraan als een hondje. Tot zijn verbazing stapte ze de douche in, zette zich erg wijd en keek hem dan aan.
"Kijk goed. Ik zal een beetje plassen. Kijk goed waar het uit komt."
Filip boog zich voorover en keek recht in de ver opengesperdde kut van zijn moeder. Ergens diep in hem begon hij wat opgewonden te raken. Hij wist nog niet veel maar niet alleen fascineerde het hem, een natuurlijk proces, maar ondertussen had hij al een paar keer haar geur opgesnoven en dat deed zijn hormonen handelen. Jeanne begon te plassen, wat ingehouden, een dun straaltje en Filip zag duidelijk waar het vandaan kwam.
"Kan je het zien?"
Hij knikte en Jeanne ging weer normaal staan. Nu ze de druk wat had verlicht moest ze toch naar de wc maar ze zou hem eerst naar de living terug sturen. Hij wist nu wat hij moest weten en dat was de bedoeling.
Filip zat te wachten in de zetel tot zijn moeder terugkwam. Jeanne had haar slip niet terug aangetrokken omdat ze vermoedde dat ze hem nog het een en ander zou moeten aanwijzen en zag onmiddellijk toen ze in de leefruimte kwam dat Filip een erectie had. Eerst schrok ze maar bij verder nadenken begreep ze dat de natuur daar zelf voor zorgt, dat het een normale reaktie van het lichaam was en dat ze nu ook over de effectieve daad duidelijk kon aanduiden wat ze bedoelde. Opnieuw ging ze voor hem staan met gespreide benen, nam ze de spiegel en vroeg hem om alle delen aan te duiden. Hij liet zijn vingers langs haar schaamlippen glijden, langs de grote en langs de kleine, langs haar clitoris en tenslotte duidde hij haar pisgaatje en haar vaginaopening aan. Hoewel zijn vingers haar slechts licht beroerden liet het haar niet onverschillig en ook zij werd wat natter. Zoals al eerder deed ze het af met een natuurlijke reaktie.
"Goed zo, ik zie dat jij ondertussen een erectie hebt."
"Een erectie?"
"Ja, je penis die opgezwollen staat. Dat is een reaktie van het lichaam om de voortplanting te verzekeren. Je penis word stijf zodat hij kan ingebracht worden bij de vrouw."
Filip begreep er niets van maar Jeanne legde het hem zo goed en zo kwaad mogelijk uit.
"Dus als ik het goed begrijp steekt de man zijn penis in de vrouw haar vagina. En dan?" Hij keek even naar zijn stijve lul en vervolgens naar haar nog steeds gespreide vagina en naar de opening.
"Maar die opening is toch veel te klein daarvoor."
"Nee schatje, die is enorm elastisch. Wacht. Ze stak een vinger in de opening, ging een paar keer op en neer en stak er toen een tweede bij. "Zie je?"

Ze voelde hoe het penetreren haar nog natter had gemaakt en ze begreep dat ze tegen wil en dank geil werd. Haar zoon zat op zijn kniŽen tegenover haar met een flinke paal en keek recht tegen haar kut aan terwijl zij zichzelf wat vingerde.
"Mag ik eens voelen?" Het was een normale vraag. Eigenlijk verwonderde haar die vraag niet want tenslotte probeerde ze hem iets uit te leggen en de jongen had er nog helemaal geen idee van hoe zij zich nu voelde.
"Maar voorzichtig. Een vrouw is daar erg gevoelig." Ze liet haar vingers uit haar vagina glijden en hield de lippen ver uit elkaar.
Zoals hij het haar had zien doen schoof hij langzaam een vinger naar binnen. Het voelde warm en glad aan, heel anders dan normaal vel, en eveneens zoals hij had gezien, ging hij enkele keren op en neer alvorens hij ook een tweede vinger inbracht. Jeanne bestierf het bijna. Het was begonnen als een les sexuologie en waarschijnlijk was het dat nog steeds voor hem maar Jeanne werd heet. Haar zoon zat met twee vingers in haar kut en bleef maar op en neer gaan. Hij had er geen flauw idee van wat hij haar daarmee aandeed en dat hij haar eigenlijk aan het vingeren was. Ze steunde een beetje en Filip reageerde onmiddellijk en trok beide vingers terug.
"Heb ik je pijn gedaan?"
"Neen zotteke. Als je een vrouw zo aanraakt dan geeft dat een geweldig goed gevoel. Dat goede gevoel zorgt ervoor dat een vrouw wil dat een man zijn penis bij haar naar binnen steekt. Als de man dan zo op en neer gaat met zijn penis geeft hem dat ook zo een goed gevoel en dan komt hij klaar. Klaarkomen is als een man dan zo een goed gevoel heeft dat zijn sperma, wat word gemaakt in de ballen, naar buiten komt en zo in de vagina van de vrouw wordt gedeponeerd."
"Ik versta het nog niet helemaal. Ik heb ook en kriebel nu in mijn penis. Hij begint te jeuken."
"Dat is normaal. Als een man de mogelijkheid ziet op geslachtsgemeenschap, dat is zijn penis in een vrouw steken en klaarkomen, dan reageert zijn lichaam onmiddellijk. Je hormonen spelen je dan parten en je wil de vrouw neuken. Dat is, de zaad in haar deponeren. De natuur zorgt daarvoor en zorgt daarmee dat de soorten zich voortplanten en overleven."
"Maar een vrouw krijgt geen erectie."
"Neen, wij worden nat. Steek je vingers nog een in mijn vagina." Filip voldeed met veel plezier.
"Voel je hoe nat het is. Dat is de natuur die ervoor zorgt dat de penis van de man daardoor gemakkelijker kan binnendringen."
Filip begon weer op en neer te gaan met zijn vingers en Jeanne liet hem nog even begaan. Nog even, dacht ze, het geeft zo een goed gevoel. Ze bleef onbeweeglijk staan maar toen ze voelde hoe ze stillaan naar en hoogtepunt werd gedreven vroeg ze hem te stoppen.
Filip had haar i het gezicht gekeken en zag hoe weldoend het was geweest.
"Geeft het je zo en fijn gevoel?"
"Ja schatje. Daarom doen mannen en vrouwen het soms zelf. Ik bedoel steken vrouwen zelf hun vingers in hun vagina om klaar te komen. Vanwege het goede gevoel. Ze noemen het masturberen."
"Vrouwen en mannen?"
"Ja."
"Maar ik kan toch geen vingers bij mezelf naar binnen steken."
"Neen zotteke. Mannen trekken zich af. ze doen alsof ze in de vagina van de vrouw zitten en doe alsof hun hand die vagina is. Ze leggen dus hun hand rond de schacht en gaan dan op en neer. Dat creŽert ook zon'n goed gevoel waardoor ze klaarkomen. Wacht."
Jeanne liet hem rechtstaan en knielde nu zelf. Ze nam hem in haar hand en begon langzaam op en neer te bewegen. Het kopje kwam steeds ver naar buiten piepen als ze het vel naar achter trok. Filip kreeg een nooit gevoeld gevoel. Eerst leek het wat raar maar de kriebeling ging over in een geweldige gewaarwording.
"Dit is trekken en als je dit blijft doen dan kom je klaar omdat je je lichaam bedriegt. Je lichaam denkt dat je in een vrouw zit en zal straks al je zaad laten ontsnappen."
"Het voelt inderdaad goed. Kan je nog wat verder doen?"
"Nog een beetje. Ik heb nu enkel je schacht in mijn hand, je kopje is bloot. Als je in de vagina zit komt dat ook in contact met de warme vochtigheid en dat geeft nog een beter gevoel, wacht, ik zal eens iets proberen."
Jeanne had nog nooit een man gepijpt. Ook haar eigen man niet maar ze kende wel de techniek. Voorzichtig hapte ze de penis in haar mond en sloot de lippen rond zijn schacht. Haar tong liet ze zachtjes over het kopje gaan en onderwijl begon ze terug op en neer te gaan, deze keer niet alleen met haar hand maar ook met haar hoofd. Filip voelde het verschil dadelijk.
"OOOOOh mama, dat is inderdaad een verschil, doe even door, ik wil het gevoel wat beter leren kennen. Het word precies steeds beter."
Jeanne deed het gevraagde maar zonder aanwijzing, zonder verwittiging en daar ze nog nooit zoiets had gedaan, had ze het ook niet voelen aankomen, schoot een dikke straal warme sperma in haar keel. Ze kokhalsde even maar slikte door en bleef maar aan zijn penis zuigen.
"OOOOOOOOOOOoooooh mam, ik ben aan het plassen, ik.............; het voelt zo goed, ooooooooooooooooooooooooooooooooooooh"
Jeanne slikte wat ze kon slikken en was blij toen de stroom eindelijk stopte en ze weer naar adem kon happen.
"Sorry ma."
"Het was niet plassen jongen, je bent klaargekomen. Je sperma is gekomen en dat geeft je zo een goed gevoel."
"En waar is het sperma, kan ik het zien?"
Jeanne besefte onmiddellijk hoe dom het was geweest om alles door te slikken maar ze stond zelf zo heet dat ze er niet was blijven bij stilstaan, en ze moest bekennen dat ze het lekker had gevonden. Haar kut lekte nu een beetje.
"Dom van mij, maar het is allemaal binnen. Sorry."
"Maar ma"
"Ik heb ook gevoelens jongen en mijn hormonen zijn ook op hol. Mijn lichaam verlangt nu ook naar een man."
"Bedoel je naar een penis in je vagina?"
"Ja."

Enkele uren later kwam Filip bij zijn moeder staan. Ze lag wat te lezen op de bank, lang uitgestrekt.
"Mam, ik heb weer een erectie. Hoe komt dat nu?"
Jeanne legde het boek opzij en keek hem lief aan.
"Je zit met je gedachten nog steeds bij het gebeurde. Je lichaam heeft voor het eerst kennis gemaakt met klaarkomen en je hoofd zit nog bij die daad. Je bent gewoon geil. Zo noemen ze het als een man naar een vrouw verlangt."
"Ik denk er inderdaad nog aan. Het was zo een fantastisch gevoel."
"Ik weet. Ik ben ook nog altijd geil. Ook ik verlang naar een man, zo zitten onze lichamen nu eenmaal in elkaar."
"Ben je dan nog nat?"
Jeanne knikte.
"Mag ik nog eens voelen?"
Jean zat in tweestrijd. Ze stond ongelooflijk heet maar dit mocht niet uit de hand lopen. Hij had haar al wat gevingerd en ze herinnerde zich dat goede gevoel en waarschijnlijk wist hij niet eens wat zij voelde en dat maakte het wat gemakkelijker.
"Ok, heel even dan." Ze trok haar benen op en haar kleed zakte onmiddellijk tot rond haar heupen. Filip bracht zijn vingers naar binnen en begon haar opnieuw te vingeren. Jeanne kreunde luid.
"Voelt dit hetzelfde als neuken?"
Jeanne had de ogen gesloten en liet ze dicht.
"Bijna, de penis is dikker en langer en vult de vrouw veel meer. En terwijl de man op en neer gaat liefkoost hij ook de borsten van de vrouw, iets wat een vrouw ook veel plezier geeft en dan kussen ze nog. Dat alles samen geeft een prachtig gevoel. Dat is neuken."
Filip had zich ook niet meer aangekleed en zat dus met zijn stijve lul bij zijn moeder, zijn vingers diep in haar.
"Mam"
"Euheu"
"Mag ik mijn penis even proberen binnen te steken. Even maar. Alleen om eens te proberen en om eens te voelen hoe dat is?"
"Neen jongen, dat is iets voor man en vrouw, niet voor zoon en moeder."
"Toe ma."
Jeanne had moeite om het hem te verbieden want ook zij verlangde naar de totale bevrediging. Haar geest werkte razendsnel. Als ze hem even toeliet, slechts even, dan zou ze straks op haar kamer zichzelf dubbel zo goed kunnen klaarvingeren, alleen al met de waarwording van zijn jonge lul die even in haar zat.
"Heel even dan," hernam ze, "Kom op mijn liggen en ik zal je helpen."
Filip kroop wat onhandig op zijn moeder die haar hand tussen hen instak en zijn jonge ongeduldige lul richting haar kut dirigeerde. Heel langzaam liet hij zich zakken en hij voelde hoe haar lippen zijn kopje omsloten, de warmet, de vochtigheid, de spanning en steeds dieper en dieper zakte hij in haar weg. Steunend op een hand liet hij de ander over haar borsten gaan, zoals ze had verteld.
"Ik zit er volledig in ma. Wat een tof gevoel. Voelt dat voor jou ook zo goed?"
"Ja jongen." Ze hield haar ogen dicht en genoot van haar kut die volledig opgevuld was met zijn jongen staak.
"En als ik zo blijf zitten dan komt mijn sperma en kom ik klaar?"
"Neen, dan moet je zoals je met je vingers hebt gedaan, op en neer gaan, probeer maar eens." Filip begon te stoten en Jeanne kreeg het benauwd. Zijn erg stijve paal schoof in en uit, in en uit en spande elke spier in haar vagina tot het uiterste en ze voelde de golven van sensatie door haar hele lichaam. In en uit, in en uit, ze sloeg haar benen om zijn middel.
"OOOoh Filip, dat is zo goed.... Nog even, heel even...."
"Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma, voor mij is het ook goed, heel goed. Nog even...."
Ze belven neuken en stillaan, ongewild dreef Filip het tempo op en hoorde hij haar kreunen wat hem nog meer opwond en opnieuw voelde hij dat hij ging klaarkomen.
"Mam, ik ga weer spuiten, ik kan het niet lang meer tegenhouden..."
"Ik weet het jongen, oooooooooooooooooooh, probeer nog effe, nog heel even, ik ga ook klaarkomen, nu, direct, ik......;; Aaaaaaaaaaaaaaaaah"
Haar kutspieren knpen onkontroleerbaar en haar benen omsloten zijn middel en duwden hem nog dieper terwijl ze haast gillend klaarkwam.
"Filiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip, ik koooooooooooooooooom"
Het samentrekken van haar spieren, de benen die hem nog dieper duwden, haar kreten, haar gekronkel, dat alles lieten hem exploderen.
"IIIiiiiiiiiiiiik oooooooooooooook, ooooooooooooooooooooooooooooooh" Filip schoot zijn hele lading diep in haar kut, stuiptrekkend, naar adem happend, stotend, nog dieper bereikten ze samen een hoogtepunt. Jeanne moest toegeven dat ze nog nooit zo hard was gekomen.

Computermale@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners