Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Simone krijgt les - 15876 keer gelezen
"Kom op meisjes. Schiet nou toch eens een keer op," riep ik ongeduldig. Ik had een dagje strand gepland met mijn vrouw en mijn dochter. En om de file voor te zijn wilde ik een beetje op tijd vertrekken. Het was mooi weer en we zouden vast de enigste niet zijn die vandaag van de zon zouden gaan genieten. Anna en Simone kwamen er na een kwartier eindelijk aan. Na een uurtje rijden kwamen we aan bij het strand. Na wat gezoek parkeerde ik de auto en we liepen met zijn drieŽn het strand op. Net wat ik dacht. Het was al hartstikke druk.

"Wat doen we, lopen we richting het naaktstrand? Daar is het een stuk minder druk. Ik heb geen zin om de hele dag tussen die krijsende kinderen te liggen." Mijn vrouw keek me verbaast aan. "Weet je dat zeker? Moeten wij dan ook naakt?" Simone keek mij ook een beetje ongerust aan. "Nee hoor! Wees maar niet bang," lachte ik. "Het is daar geloof ik niet verplicht om alles uit te trekken."

Na een tijdje lopen kwamen we in de buurt van de naakt recreanten.
Het was hier ook een stuk minder druk. We vonden en plekje en ik zette het windscherm op. Dat bood ons ook een stukje privacy. Simone kleedde zich het eerst om. Ik zag haar in het rond kijken naar de andere naakte badgasten. Ik bekeek haar als een vader dat doet. Simone zag er ondanks de groeistoornis die ze had best wel aardig uit. Op school was ze altijd de kleinste van de klas. Dat weerhield de jongens blijkbaar om verkering met haar te zoeken. Ze was nu zestien en eindelijk begon haar lichaam zich te ontwikkelen. Het viel me op dat ze in die bikini al best aardige borstjes begon te krijgen. Nog lang niet volgroeid, maar het begon al ergens op te lijken. Ze had het van haar moeder die was ook redelijk klein uit gevallen.

"Wat zie je Simone," vroeg ik toen ik haar naar een naakte man zag staren die voorbij liep. "O, niks hoor!" zei ze met en rood hoofd, en ze ging liggen op haar badhanddoek. Mijn vrouw stootte me aan. "Laat dat haar met rust joh, laat haar, als ze daar naar wil kijken!"

Ik keek naar de zee. Die zag er best aanlokkelijk uit in de warmte van de zon. "Ik ga zwemmen, zonder zwembroek dan blijft die tenminste droog." Ik verwachtte een golf van protest, maar dat viel mee. "Ga je gang," zei mijn vrouw. Iedereen zwemt hier zonder dus je valt niet op!" Ik zag dat Simone geen aandacht had voor mijn aankondiging. Die lag op haar buik met haar oortjes in, naar muziek te luisteren. Ik trok mijn zwembroek uit een liep naakt naar de vloedlijn. Het was een vreemde gewaarwording. Dit was de eerste keer dat ik zoiets stoutmoedigs ondernam. Ik zag mijn vrouw naar me kijken. Ze zwaaide even. Eigenlijk vond ik het wel een te gek gevoel om er zo bij te lopen. Ik vond het al jammer, dat ik als ik straks weer terug kwam, mijn broek weer aan moest trekken.

Ik liep tot mijn middel in het koele zeewater en zag toen ik me omdraaide naar het strand dat Simone er aan kwam lopen. Ze kon nu nog niet zien dat ik geheel naakt was. Het was haar ontgaan dat ik tegen mijn vrouw had gezegd dat ik zonder broek ging zwemmen. "Is het koud pap?" riep ze vanaf de kant. "Best wel meisje, heel erg koud." Ik hoopte maar dat ze er beetje op afstand bleef, plotseling schaamde ik me wel een beetje voor mijn naaktheid tegenover mijn dochter. Die waarschuwing maakte niks uit. Tot mijn schrik liep Simone het water in een kwam mijn kant op. Snel draaide ik me met mijn rug naar haar toe om mijn naaktheid enigszins te verbergen. "Pap! Waar is je zwembroek?" riep ze verrast. Ze zag natuurlijk gelijk dat ik die niet aan had. Ik probeerde me er een beetje uit te lachen met de opmerking dat dit een naaktstrand was en dat ik niks deed wat verboden was. Ik nam een duik en zwom wat in het rond gevolgd door mijn dochter. Dat ik de eerste naakte man was die ze van zů dichtbij zag, realiseerde ik me helemaal niet. Wist ik Veel!

Na een tijdje gingen we eruit. Simone kon haar ogen niet van me af houden. Toen we het water uit liepen, zei ze dat ze hem wel erg klein vond. Ik reageerde maar niet op die opmerking. "Kom zullen we even gaan lopen? In de wind drogen we vanzelf op." Ik was inmiddels wel gewend dat mijn dochter me zo zag. Ik zwaaide naar mijn vrouw dat we even weg waren. Samen liepen we langs het water. "Jij valt zo wel op lieve dochter, met die bikini aan tussen die naakte mensen. Zou je die zwemkleding niet eens uit trekken?" "Je hebt gelijk pap," zei Simone. Ze zag dat zij de enige was die nog wat had bedekt. Iedereen liep hier naakt door elkaar. Jong en oud. Ze trok haar zwemkleding uit een begon voor me te lopen. Ik keek even naar mijn dochter. Haar kleine strakke verleidelijke billen bezorgde me een gevoel wat ik eigenlijk niet voor mijn dochter zou moeten hebben. Mijn penis was al lang niet meer zo klein als toen ik daarnet uit het koele zeewater kwam. Simone draaide zich om een keek wat ze haar aangericht. In al haar onschuld vroeg ze me waarom mijn penis nu wat groter was geworden. Ik verzon snel een excuus, en zei dat het door de warmte kwam. "Kom dan gaan we terug. Mams zal straks nog ongerust worden. Het is trouwens ook niet leuk als ze daar alleen zit."

Toen we terug waren bij mijn vrouw keek die ons wel een beetje verbaasd aan dat we alle twee naakt liepen. Ze had blijkbaar niet verwacht dat Simone ook alles uit zou trekken. Ze deed ook geen moeite meer om haar bikini weer aan te doen. Ze kwam naakt naast me zitten. Mijn vrouw besloot dat ze geen spelbreker wilde zijn en trok zelf ook haar kleding uit. Nu waren we alle drie nudisten.

Ik lag op mijn rug van de zon te genieten met mijn ogen dicht. Mijn vrouw zag Simone naar me kijken. "Wat vind je ervan om je vader zo te zien?" vroeg ze aan haar. "Ik vind het een raar ding," zei ze eerlijk. "Eerst is hij zo klein en dan is hij wat groter. Het lijkt wel of het iedere keer anders is." Mijn vrouw lachte. "Ja dat klopt. Maar je hebt hem nog niet helemaal stijf gezien toch?" Ik volgde het gesprek aandachtig. Mijn vrouw was m'n dochter aan het voorlichten! Met mij als lijdend voorwerp! "Kan hij dan nog groter worden?" vroeg Simone verbaast. Ik hield mijn ogen dicht en wachtte in spanning af. "Ja hoor, kijk maar!" Nu voelde ik dat mijn vrouw mijn pik in haar hand nam. "Wat doe jij nou in godsnaam," vroeg ik aan mij vrouw. "Ik laat onze dochter even zien wat er gebeurt als een man opgewonden is." "HŤ ja pap, laat mams nou even. Ik ben zo benieuwd hoe hij er uit ziet als hij groot is." Mijn vrouw ging gewoon door. Ze begon me zachtjes af te trekken. "Onze dochter is er wel aan toe dat ze wat meer weet. Als ze straks een vriendje krijgt weet ze tenminste wat ze moet doen. Vind je ook niet?" Ik gaf geen antwoord. Ik vond het een bizar idee dat ze dat met mij ging demonstreren. Haar eigen vader nota bene! De hand van mijn vrouw gaf resultaat. Binnen de kortste keren lag ik tussen mijn vrouw en mijn dochter in met een stijve paal.
Simone keek met grote ogen toen ze zag hoe groot mijn penis was geworden. "Zo," zei mij vrouw tevreden. Ze liet me los. "Zo groot is hij nu als hij stijf is.

"Mag ik hem even vasthouden?" vroeg Simone. Een vraag die ik min of meer wel verwacht had. Ik wilde al protesteren maar mijn vrouw was me voor. "Ja hoor meid, hou jij hem maar even vast. Knijp er maar even in." Ik voelde nu de hand van Simone rond mijn harde lul. Ik werd ondanks dat mijn dochter er nu aan zat, steeds geiler. Ik voelde mijn pik kloppen in de hand van mijn dochter. Onder het mum 'dan leert mijn dochter ook wat,' gaf ik toe en ontspande me. 'Laat ze nu maar even hun gang gaan,' dacht ik. 'Ze zijn nu toch bezig.'Mijn lul kreeg alle aandacht, van Simone. We lieten haar een beetje met mijn pik spelen. Ook mijn ballen werden door haar bevoeld. Ze zag dat er wat voorvocht uit mijn eikel kwam en ze vroeg waarom dat gebeurde. Mijn vrouw vertelde dat dat was bedoeld als natuurlijk glijmiddel. "Dat leg ik je wel verder uit als we thuis zijn," zei mijn vrouw. Simone liet mijn pik los. Ze wilde naar huis. Ze wel dat we haar hier op het strand geen verdere uitleg zouden geven met al die vreemde mensen om ons heen.

Toen we thuis waren, en Simone onder de douche stond, vroeg ik aan mijn vrouw wat nu eigenlijk haar bedoeling was. "Ik wil haar alles laten zien." "Alles? Je bedoeld ook hoe wij de liefde bedrijven?" Mijn vrouw knikte. "Ze kan er maar op voorbereid zijn." "Zouden we er niet beter aan doen om haar een vriendje te laten zoeken als ze daar zelf klaar voor is? Dan kan ze het zelf een beetje ontdekken." Mijn vrouw keek me een beetje hopeloos aan. Ik vond dat we op het strand eigenlijk al te ver waren gegaan. "En dan onze dochter een beetje laten klungelen in een fietsenhok?" -Ik haalde mij schouders op. Dat had ik vroeger zelf ook gedaan. "Mijn punt is dat ik geen zin heb om mijn eigen dochter te neuken." "Dat zien we later wel. We laten haar alleen zien hoe te werkt. Meer niet."

We hadden het er niet meer over. S'avonds na het eten zaten we met z'n drieŽn op de bank. Simone zat naast me een legde haar hand op mijn bovenbeen. "Mag ik hem nog eens zien pap? Dat hebben jullie vanmiddag nog belooft!" Ik wist gelijk wat ze bedoelde. Dat was niet zo moeilijk. En ik ben ook maar een mens. De warme hand van mijn dochter deed mijn pik al snel groeien in mijn broek of hij nou wilde of niet. "Ja, kom Hans, doe je broeken maar uit. Laat hem maar aan Simone zien," zei mijn vrouw. Ik stond op met het idee dat ik hier niet onderuit kwam, trouwens ik herinnerde me het gevoel nog van vanmiddag toen Simone hem ook in haar hand had gehad. Daar was ik toch behoorlijk geil van geworden.

Toen ik weer ging zitten stond mijn pik mooi rechtop. "Zal ik je eens wat laten zien Simone," zei mijn vrouw. "Dit vind hij heerlijk en alle meisjes van jou leeftijd doen het bij hun vriendjes." Mijn vrouw nam mijn stijve in haar hand en likte eraan. Ze maakte hem goed nat met wat speeksel en nam hem in haar mond. Ik kreunde. Anna kon gewoon heerlijk pijpen. Ze liet hem uit haar mond glijden en zei tegen Simone; "en nu jij." Ik was verrast, ik dacht dat we hadden afgesproken dat we het alleen maar voor zouden doen. Simone deed precies wat haar moeder had voorgedaan.

Anna kuste me en wreef over mijn ballen terwijl Simone aan mijn lul zoog alsof ze nog nooit iets anders gedaan had. "Ga je klaarkomen in de mond van je dochter?" fluisterde ze zacht in mijn oor. "Spuit haar mond maar lekker vol, geile man!" Ik hield het niet meer. Mijn vrouw hield Simone haar hoofd vast en bewoog het wat op en neer. Toen mijn pik begon te spuiten duwde ik mijn heupen wat omhoog. Met een schreeuw loste ik mijn zaad in de keel van mijn dochter, die bijna stikte in mijn overvloedige lading.

"Zo," zei mijn vrouw tegen onze proestende dochter. "Dit gebeurt als een man zijn zaad lozing krijgt in je mond. Smaakte het lekker?" Simone schudde haar hoofd. Het is niet lekker maar ook niet vies." Ze veegde haar mond af en keek naar mijn pik die langzaam kleiner werd.
"Nu ik," zei mijn vrouw. "Nu laten we zien hoe en man een vrouw kan verwennen." Ze stond op en ontblote haar onderlichaam, daarna ging ze wijdbeens naast me zitten. "Toe schat lik m'n kutje even. Ik ben zo opgewonden van je geworden." Ik ging tussen de benen van mijn vrouw in zitten terwijl Simone aandachtig toekeek wat ik ging doen. Ik duwde mijn tong tegen haar zachte natte kut. Anna trilde even, zo geil was ze. "Ooo jaah dat is lekker," hijgde ze. "Ga door! Sneller, sneller!!!" Anna had dus ook niet veel tijd nodig om haar hoogtepunt te bereiken. Ze bewoog wild met haar kont over de bank en kreeg schokkend haar orgasme. Ze lag zwaar hijgend bij te komen. Ik was helemaal mijn dochter vergeten. Die zat langzaam over haar kruis te wrijven. "Is dat nou echt zo lekker wat papa daar bij je deed mam?" "O jaaah meisje, heerlijk. En je vader is een specialist," lachte ze.

"Doe je slipje maar uit lieverd en laat papa maar eens naar je kijken." Ik zag dat Simone op stond en haar slipje van haar billen liet afglijden. Ze ging net als haar moeder wijdbeens op de bank zitten. Ik had nu vol zicht op het maagdelijke spleetje van mijn dochter. Wat een prachtig gleufje! Het was een beetje geschoren en het was een beetje nat. Zo te zien was ze aardig geil geworden. "Ik wil je borsten ook zien liefje," zei ik. Mijn vrouw hielp haar met de rest van haar kleren. We hadden afgesproken om niets bij haar te doen, ze mocht alleen maar toe kijken. Alleen maar demonstreren hoe het werkte.
Nu ik haar prachtige kutje zo zie, ben ik al snel verkocht. Op het strand heb ik haar niet zo goed bekeken als nu. En wat werd ik geil van haar.

Simone kreunde. Haar tepels reageerde goed op mijn tong. Het werden al snel en paar harde puntjes. Langzaam kuste ik me een weg naar beneden over haar slanke lichaam. Ik trok even zacht met mijn vingers aan het plukje schaamhaar op haar heuveltje. "Dat moet er af hŤ moeder," zei ik tegen mijn vrouw. Jij hebt er ook geen haar meer op. Dat staat veel netter." Ik snoof de geur van haar kutje op. Simone rook heerlijk. Langzaam likte ik het vocht van haar lipjes af. Heerlijk! Het geil van mijn dochter smaakte fantastisch! Simone slaakte een klein gilletje van genot toen ze mijn tong tussen haar kutlipjes voelde. Ik gaf een paar kleine kusjes op haar kutje en probeerde nu om haar zachte gleufje helemaal met mijn mond te bedekken. Ik zoog haar schaamlippen in mijn mond en duwde zachtjes mijn tong een klein eindje in haar gaatje. "Ooooh jaaah pap. Het is heerlijk wat je nu doet." hijgde ze. Voor mij was dat een signaal dat ik mijn tong nu wel wat verder in haar kutgaatje kon duwen. Ik likte en zoog haar sapjes op. Mijn dochter begon steeds harder te kreunen. Ze vond het heerlijk om mijn tong en lippen op haar gleufje te voelen. "Trek je benen op lieverd dan is het nog fijner," zei Anna. "Dan hou ik ze wel even vast." Nu kreeg ik nog meer ruimte om het spleetje te verwennen. Ik likte onze dochter die luid lag te kreunen, terwijl mijn vrouw haar goed vasthield, naar een ongekend hoogtepunt. Simone was nu voor het eerst in haar leven klaargelikt.

Simone werd al verwent omdat ze enigst kind was, maar na die avond dat we haar hadden laten zien wat je allemaal met je mond kan doen, kreeg en wilde ze nog meer aandacht. Een paar dagen later moest mijn vrouw wegens omstandigheden naar haar zus. Heel vervelend allemaal. Die was ernstig ziek geworden en had verzorging nodig. Omdat er op korte termijn wat geregeld moest worden, vertrok mijn vrouw om haar een paar dagen te helpen. Ik moest werken en Simone moest naar school. Ik bleef dus een paar daagjes alleen met haar achter. Bij het afscheid van mijn vrouw zei Anna, veel plezier met Simone. "Wees wel een beetje voorzichtig met haar." Ik verzekerde haar, dat ze daar niet ongerust over hoefde te zijn. Wij zouden het wel redden met z'n tweeŽn.

De eerste avond dat we met z'n tweeŽn waren kwam ze naar beneden in haar badjas. Ik zat ontspannen, na een dag hard werken naar de televisie te kijken. "Pap ik wil je wat laten zien als dat mag," zei ze. "Natuurlijk mag je dat meisje, wat is er aan de hand?" Ze maakte haar badjas open en keek me trots aan. "Wat vind je er van?" Ik zag gelijk wat ze voor gedaan had. Mijn mooie dochter had elk haartje dat ze op haar kutje had, netjes af geschoren. "O Simone wat ben je nu mooi zeg!" gaf ik haar als complimentje. "Wil je er even een kusje op geven om te zien of ik het goed heb gedaan?" Ze liet langzaam haar badjas van haar schouders af glijden en keek me opgewonden aan. Ik zag dat haar tepels stijf op haar borsten pronkten. Mijn dochter was er helemaal klaar voor. "Kom liefje ga jij maar eens op de bank liggen dan zal ik het eens even keuren," lachte ik. Ik duwde een kussen onder haar billen zodat ze wat omhoog kwam te liggen. Ik bewonderde haar, haarloze spleetje. "Je hebt goed je best gedaan," zei ik tevreden. Ik streelde zachtjes haar gleufje. Mijn dochter was zo geil dat haar strakke kutlipjes zelfs een klein eindje open stonden. Ik kon zo mijn vinger in haar nauwe vochtige grotje duwen. Simone kreunde zacht toen ik het topje van mijn vinger naar binnen duwde. Mijn vinger was nat genoeg van haar vocht om ook haar sterretje te onderzoeken. Ze liet het gewillig toe. Zachtjes masseerde ik haar lichtbruine strakke gaatje. Ik liet mijn vinger daar terwijl ik een kusje op haar kutje gaf. "Lekker?" vroeg ik. Zachtjes duwde ik nu mijn vinger wat dieper in haar anus. "Ooo jaaah," kreunde Simone. Ik voelde hoe ze haar kringspier rond mijn vinger die er nu helemaal in zat spande. Ik liet haar even wennen aan het gevoel in haar kontgaatje. Alles was nog zo heerlijk nauw aan mijn lieve dochter. Nog nooit beroerd. Toen ik dacht dat ze er aan gewend was duwde ik mijn vinger heen en weer. Simone kreunde. Ze maakte een geluid dat klonk dat ze er met volle teugen van genoot. Ik begon haar mooie gleufje te likken, met mijn vinger nog diep in haar achterste. "Ooooooh jaaah pap," kreunde ze. "Ooo heerlijk!" Ze legde nu haar benen over mijn schouders en klemde met haar bovenbenen mijn hoofd vast. Ik likte mijn dochter steeds sneller. Net zolang tot ze met een langgerekte gil klaarkwam.

Ik liet haar even bijkomen en kuste haar strakke buik. Toen ze wat rustiger was keek ze me aan. "Heb je nu een stijve pap," vroeg ze. Ik lachte, "wat denk je?" "Mag ik hem zien?" vroeg ze nieuwsgierig. Ik deed mij broek open en liet haar mijn pik zien. Simone kwam overeind en nam hem zonder na te denken in haar hand. Ze trok de huid rond mijn schacht naar achteren en ontblote mijn eikel. Met haar tong likte ze het voorvocht eraf. De aanraking van haar tong, deed mijn pik op en neer bewegen zo gevoelig was hij geworden. Ze glimlachte toen ze zag wat voor uitwerking het op me had. Ze nam mijn eikel tussen haar lippen en begon er zachtjes op te zuigen. Langzaam bewoog ze haar hand rond de dikke stam van mijn lange opgewonden paal. Met haar andere hand masseerde ze mijn volle ballen, die er bijna om schreeuwde om verlost te worden van de lading zaad die eraan zat te komen. Ik voelde ze bijna koken. "Ooooh mijn mooie meisje, doorgaan ik kom bijna!" Ik streelde haar knappe gezicht. Simone begon steeds harder aan mijn pik te zuigen. Ik voelde mijn dikke eikel opzwellen in haar mondje. "Ooooh ik ga spuiten lieverd, laat me je keel vol spuiten!" kreunde ik. Simone liet me mijn gang gaan. Tot de laatste druppel ving ze het dapper op en slikte alles door.

Ik nam mijn dochter in mijn armen en bedankte haar voor het heerlijke moment dat ze me bezorgd had.

De volgende dag had ik s'middags vrij genomen. Simone moest naar ballet, meestal ging ze alleen, maar vandaag was het oudermiddag. Een vaste traditie van de school om de ouders de vorderingen van de leerlingen te laten zien. Ik werd wel een beetje vreemd aan gekeken. De meeste meisjes hadden hun moeder meegenomen. Ik legde uit de reden uit dat ik er was, dat mijn vrouw niet kon vanwege familie omstandigheden. Het was een fraaie voorstelling. De springende en dansende leeftijdsgenoten van Simone in hun strakke balletpakjes, waren een genot om te zien. Niet alleen mijn dochter zag er prachtig uit. Met een stijve lul in mijn broek bewonderde ik de soepel bewegende tienermeiden.

"En wat vond je ervan pap," vroeg Simone toen we in de auto zaten. We waren onderweg naar huis. "Ik moet zeggen dat ik diep onder de indruk ben. En niet alleen van het dansen!" Simone lachte en legde haar hand op mijn kruis. "Dat dacht ik wel pap," zei ze toen ze aan mijn penis voelde. "Hij is nog een beetje stijf."

Toen we thuis kwamen ging de telefoon. Mijn vrouw aan de lijn. "Ik heb slecht nieuws," zei ze. "Ik moet een weekje langer blijven. Hoe gaat het met Simone? Heb je al een echte vrouw van haar gemaakt?" Ik vertelde haar dat we volop van elkaar genoten maar dat we de echte daad nog niet hadden gepleegd. En ik betwijfelde of ik het wel zover liet komen. "Nou ik vind dat je het wel moet doen," zei mijn vrouw. "Ik vind dat jij de eerste moet zijn, en ik vind het niet erg dat ik er niet bij ben." "Ik weet niet of ze er wel klaar voor is," vertelde ik. "Ze heeft inmiddels wel haar vagina geschoren. Ze ziet er prachtig uit. Ik heb haar heerlijk met mijn tong verwend." "Dat zal wel," lachte mijn vrouw. "Dat is wel aan jouw toevertrouwd! Geef me Simone nog maar even aan de telefoon." Ik gaf de telefoon aan mijn dochter en liep naar de keuken om wat te eten te maken.

Ik stond in de keuken aan het aanrecht toen Simone na een minuut of tien naar me toe kwam. Ze ging achter me staan en sloeg haar armen rond mijn middel. "Zal ik even helpen pap?" Ze ritste brutaal mijn gulp open en trok mijn lul uit mijn broek. Ze begon er zachtjes aan te trekken. Het duurde natuurlijk niet lang voor mijn pik keihard was in haar handen.
Ik voelde hoe mijn dochter haar borsten tegen mijn rug aanduwde. "Hoe was het met je moeder?" vroeg ik. "Goed hoor, ze heeft gezegd dat nu ze er niet was, dat ik je zoveel mogelijk moest verwennen. En dat ik goed naar je moest luisteren." Ik draaide me om. Tot mijn verbazing zag ik dat ze zich helemaal had uitgekleed. Simone zakte door knieŽn en kuste mijn eikel en likte aan mijn ballen. Ze keek omhoog en kneep zacht in mijn pik. "Mams vind dat het tijd word dat je hem eens een stukje in me duwt. Dat heeft ze net over de telefoon aan me verteld. Ik vind het zelf ook goed pap. Zou je het alsjeblieft bij me willen doen? Ik droom er al een tijdje van hoe het is om hem in me te voelen. En ik beloof dat ik mijn best zal doen." Ik gaf haar een kus. Nu wist ik dat mijn dochter er helemaal klaar voor was.

Ik tilde mijn dochter op en bracht haar naar de slaapkamer. Ik legde mijn grootste schat op het bed en kleedde me uit. Simone spreidde haar benen. Mijn lul trilde van opwinding. Nu het zover was, kon ik zelf ook bijna niet wachten om het tengere mooie lichaam van mijn dochter te bezitten. Om het te gebruiken, om m'n lusten op te botvieren. Elk gaatje in haar lichaam op te vullen met mijn harde pik. Dezelfde lul waar ik haar zestien jaar geleden mee verwekt had.

Ik zag Simone toch wel een beetje ongerust kijken naar het schommelde gevaarte dat onderaan mijn buik hing. Nu het zover was, was er voor haar echt geen weg meer terug. Mijn lul leek nog groter dan anders. "Ik ben heel voorzichtig met je schatje. Als ik voor het eerst in je kom en door je vliesje heen prik, heb je wat pijn. Daar is niks tegen te doen. Gaat het?" Simone knikte. "Ja pap, ik ben zo ver. Duw hem er maar in."

Ik ging op haar liggen. Simone sloeg gelijk haar benen rond mijn middel heen. M'n dochter was vrij klein zodat ik haar lichaam vrijwel geheel met mijn lijf bedekte. Voorzichtig drukte ik mijn eikel tussen haar schaamlippen. Ze kreunde toen ik mijn stijve langzaam in haar lichaam boorde. "Ooooh pap wat een geweldig gevoel is dit," hijgde ze. "Je vult me helemaal op met je stijve lul!!" Toen ik er voor de helft inzat kon ik niet met verder. "Ik zit tegen je vliesje aan liefje," zei ik. "Ben je er klaar voor???" Simone gaf me een kus. "Ja pap doe het met me. Jij bent de beste!"

Ik wilde niks liever. Nu ik zover was. In mijn hoofd wist ik dat dit niet normaal was om het met mijn eigen dochter te doen, maar die gedachte had ik inmiddels wel uit mijn hoofd gezet. Mijn dochter wilde het zelf en mijn vrouw vond ook alles best. Tenslotte was zijn er zelf over begonnen!

"Zet je schrap lieverd," zei ik tegen Simone. Ik trok mijn pik even terug om hem met een korte felle stoot diep in haar nauwe gleufje te duwen. Simone gaf een schreeuw toen ik mijn eikel door haar vliesje heen boorde. De tranen stonden in haar ogen. "Ooooh pap, Dank je wel. Nu ben ik geen meisje meer," zei ze met tranen in haar ogen. Ze gaf me een kus en duwde haar tong in mijn mond. We lieten onze tongen even met elkaar spelen, terwijl ik langzaam in haar begon te bewegen. Ze had gelukkig geen pijn meer. "En hoe vind je het om mijn penis zo diep in je poesje te voelen?" Simone glimlachte, trots dat ze het ergste nu achter de rug had, en van mijn lul kon genieten nu dat lastige vliesje weg was. "Heerlijk pap," zei ze. "En ik ben zo blij dat jij de eerste bent." Ik streelde haar door haar haar. "Nu ga ik wat sneller, is dat goed?" "Ja pap," knikte ze. "Neuk me maar lekker hard!" Ik gaf haar waar ze om vroeg. Steeds sneller naaide ik mijn lieve dochter tot we allebei wild klaarkwamen. Ik spoot met een schreeuw, haar heerlijke nauwe gleufje vol.

Tegen de tijd dat mijn vrouw weer thuis kwam, had ik Simone elk denkbaar standje geleerd. Ze was er nu in ieder geval helemaal klaar voor als ze zelf een vriendje kreeg. Als ze dat nog wel wilde tenminste. Voorlopig had ze wel genoeg aan de harde pik van haar vader die altijd voor haar overeind stond als ze hem wilde voelen....

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners